Hirdetés
- Fujifilm X
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dell notebook topic
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz #64275200 #79574 üzenetére
Én csak a víz és kávé, áztatós recepteket, eszközöket néztem, nem a jeges, csepegőset, mert ahhoz spéci eszköz kell. 1:10- 1:14 azért nem kevéssé lenne híg azok alapján amiket eddig olvastam. Azt hiszem maradok az 1:4-nél, most már csak azt kéne tudnom, hogy milyen kávéval érdemes leginkább megpróbálni.
Úgy sejtem, hogy valami jó kis gyümissel kéne, de biztos van valami olyan ami különösen finom lehet ezzel az eljárással elkészítve. -
Nibiru
tag
válasz #64275200 #79600 üzenetére
Köszi a tippet, én is valami afrikaira gondoltam, de még olvasgatok a témában.
Viszont az 1:10-14 nem lehet "koncentrátum". Még az 1:4-et is simán meg lehet inni az eddigi olvasataim szerint, de van aki hígítja, vagy jégre önti, ami pont hígít rajta annyit amennyit kell. De majd meglátom.
Szerintem te a Hario Mazudashi receptre, vagy valami hasonlóra gondolsz, de az biztos hogy direktben fogyasztható. (80g/600ml v. 1000ml) Ezt a 80g-ot vannak akik 120-ig emelik, de annak a szűrő űrtartalmát nézve nem sok értelme van. -
SoundON
tag
válasz #64275200 #80731 üzenetére
Én Elgato EVE Energyt használok évek óta. Telefonról bárhonnan bekapcsolhatom, tud időzítő programokat, beállíthatod hogy bekapcsoljon ha x kilométerre megközelíted, fogyasztást mér stb stb. Nekem bevált.
...és mielőtt elmenne az infó... nem a presszó fogyasztást, meg a betöltött kávét méri, hanem az áramfogyasztási adatokat is mutatja akit érdekel
[ Szerkesztve ]
-
vicces1
aktív tag
-
Rush77
aktív tag
-
soldier2
őstag
válasz #64275200 #83453 üzenetére
Bár tds mérőm nincs, de tudsz ajánlani Miskolcon jó kávézót? Specialty lenne a legjobb, de egy korrekt olaszos hely is megfelel.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
soldier2
őstag
válasz #64275200 #83462 üzenetére
A Ház nagyon kiesett az útvonalból, talán holnap... A Mokka coffe-t próbáltam, volt "specialty Columbia" a Manueltől, kicsit szerintem sok hőt kapott meg specilatynek sötét is, de egész jó volt, a Pannini meg rendkívül finomra sikerült. Kedves kiszolgálás, holnap reggel vsz ott kezdem a napot, de majd egy klasszikus Manuellel. Du meg Pizza, Kávé, Világbéke. Talán.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
őstag
válasz #64275200 #83574 üzenetére
Köszi a tippeket, én is ezt a módszert használom. Van amikor csak 12g kávéból és nem 15-ből. Ekkor érdemes egy kicsit finomabbra darálni, hogy lassabb legyen a lefolyás?
Ha 02-est használnék és 30g kávéból készíteném az italt akkor is a 2-3 perc között időt kell becélozni? -
SierraFox
tag
válasz #64275200 #83765 üzenetére
Pepe Panini: Vannak az egyetemnél, és a Kossuth utcában is. Nekünk nagyon ízlett a klasszik kávéjuk.
Black Sheep: A Csapó utcában vannak a Fórum mögött. Újhullámosban szerintem korrekt, klasszikban nekem nem igazán jött be, az asszonynak meg egyáltalán nem ízlett egyik kávéjuk sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Robotporszívók
- LEGO klub
- Elemlámpa, zseblámpa
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fujifilm X
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest