- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mini PC
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
menin
tag
Kipróbáltam én is Malajziát TT-ben 1:34:529 egyelőre...
-
fess
őstag
-
dergander
addikt
még mindig hiányzik az hogy másik is kapjanak büntetést,volt egy olyan eset mikor az AI kilökte egymást és semmi viszont ha én hasonló helyzetbe lökök akkor nekem tuti bünti
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1389 üzenetére
Neked még el is hiszem
-
dergander
addikt
Volt egy futamom,ahol hátulról belémjött Kimi majd én kaptam a büntetést,kérdem én miért?
Másik dolog mivel én csak karrierbe 100% versenytávot futok az reális-e hogy 15 körrel a vége elött elkezdett füstölni a kocsim,és végig tudtam birni a futamot
-
Tarill
őstag
logitech kormányhoz mit kell állítani ahhoz hogy ne legyen olyan érzékeny a kormány a kis mozdulatokra? épphogy egy kicsit mozdítok a kormányon valamelyik irányba és egyből ránt az autón akkorát hogy szinte kis korrigálásokra alkalmatlan az egész minden....
hol és mit kell állítani? -
giigz
veterán
Ezeket az új textúrákat érdemes felrakni? Jár fps veszteséggel? Akinek le lettek cserélve, mutatna pár képet?
-
Motion_Blur
félisten
Maláj TT 1:33.3xx "elsőre"
-
sith7
félisten
Ha azt szeretném, hogy gyorsabb legyen az autó, mit kell állítanom a setup - ban ?
Nincs valahol egy összefoglaló, hogy melyik pályára milyen beállítás jó ?
-
_stick_
őstag
Hali!
Letöltöttem innen az ML... által készített HD skineket. Hogyan tudom telepíteni: -
giigz
veterán
Szingapúr TT-n javítottam.
1:41:621
-
Steady74
addikt
Egy fura előzés a mai online versenyek közül. 1:00-nál: Apa, kezdődik
-
Steady74
addikt
-
tester123
csendes tag
Sziasztok,
a következő problémára szeretnék segítséget kérni:
Logitech Formula Force GP-m van, próbálom állítani az "ADVANCED WHEEL SETTINGS"-ben a csúszkákat, hogy kicsit jobbá varázsoljam a irányíthatóságot, de ha kilépek ebből a menüből és visszalépek újra minden "0"-ra áll vissza,-kivéve a "steering deadzone", mert az alapból "5" - bármit csinálok.
Ha pedig belépek a WIEW/CUSTOMZED PROFILE"- ba és bármit állítok majd visszalépek egyből bedobja az "invalid controller setup " ablakot, még akkor is ha pl az eredetileg bent lévő értéket visszaállítom ugyanarra az értékre. Ilyenkor csak a "revert to previous sett." segít.Kiidegel
Előre is köszönöm..
-
dajani
tag
Hy.
Carrier módban a Williams F1 -el hogy kezdeni lehessen, mit kell teljesíteni?
30 chevrons és 3 Gold Medal azokat hól tudom megszerezni? -
PiE137
senior tag
-
mokus1
addikt
válasz
polonic #1366 üzenetére
Nagy a különbség a Ferrari-Sauber között Ferrarival közel egy másodpercel tudtam jobbat menni.35.7-et.
Egyébként versenybe nekem az AI elég butának tűnik simán kitudna néha kerülni DRS-sel de ha rajta maradok az ideális íven csak nézeget inkább fékez de semmi ha lemegyek róla akkor megelőz.Kicsit bosszantó. -
Vityaa
tag
Én esőben egyáltalán nem tudom irányítani, hiába van bekapcsolva a kipörgésgátló fullra. Olyan mintha jégen mennék. Mint a 2011-ben amikor kikapcsoltam. Egyébként Safety Car van benne ?
-
cNpowa
tag
Tököm kivan a német playerekkel... Magyar Nagydíj 7. helyről indulok elsőnek fordulók a kanyarban,erre a német **** nekem jön de úgy izomból.És megy tovább mintha mise történt volna, persze ekkor jön még a randombünti
-
Pihe1
csendes tag
válasz
hermanyi #1337 üzenetére
Na, én is kipróbáltam a Maláj pályát, itt tartok, de igyekszem!!
http://kepfeltoltes.hu/view/120929/2012-09-29_00006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Na nekem s megvan a játék tetszik nagyon, annyiban jobb szerintem mint a f1 2011 hogy én itt valamiért jobban érzékelem a szintkülönbségeket és részletesebbek a pályák is.Viszont van egy olyan gondolom hogy ha visszaakarok tekerni és visszarakni magam egy 3-4mpig mintha lefagyott volna, utánna megy tovább rosszabb esetben visszarak és kipukkad a motor.
Egyébként miután beléptem a játékba és ezt egyszer megcsinálom utánna már utánna akadásmentes az egész folyamat.
Erre van valami megoldás? -
-
PiE137
senior tag
-
giigz
veterán
Állítólag a patch 1 és 2 megjavítja a mentési problémákat...
Végre lehet, hogy a 2010 óta átjutok a 2. évadba.
-
MC HOBO
aktív tag
Career - Bahrein - Eső...
Ezt a sz@rt... Mekkora esélye van a valóságban az esőnek Bahrein-ben..?? 0,0000001%??
-
jozsi252
veterán
Nálatok is van olyan hiba hogy amikor egyenesbe mentek, és a kormány elengeditek, majd egyik irányba kicsit megpöckölitek akkor a kormány elkezd rángatni balra jobbra egy kicsit?
Illetve a másik amit észrevettem hogy beállítom a logi driverben az FFB erősségét pl 105%-ra. És a játékba amikor a középsővel az erősséget állítom akkor 20%-on is ugyanolyan az FFB erőssége mint 100%-on pl. Egyedül akkor csökken le érezhetően amikor 10%-ra veszem le a játékban.
Egyedi hiba szerintetek, vagy driver?
-
Vityaa
tag
Én nem tudom. Nekem ez abszolut nem jön be. Irányítás katasztrofa, játszhatóság úgyszintén. 2011-hez képest hatalmas csalódás. Bár én boxon nyomom joy-al. 2010-2011 profon minenkit vertem Itt esőben intermediat-en 2-3 mp körönként. Meg az hogy 3x kell időmérőt futni kicsit unalmas. Ez van.
Egyébként milyen pachet adtak ki hozzá Boxra?
-
PiE137
senior tag
válasz
gaben82 #1343 üzenetére
Azért az egész jótól nagyon messze van:
Nálunk továbbra is megszakad a coop multi, igaz, kicsit kevesebbszer...
Volt, hogy egyedül álltam a rajtrácson!!!
A mentés is érdekes még, volt, hogy kiléptünk mondjuk a q2-ből, és nem kezdhettük újra, hanem jött a futam 17. helyről... :S
Az AI-ról meg inkább már ne beszéljünk, annyira hülye! Folyamatosan elszarják az időmérő edzésünket azzal, hogy 20-al kóvályognak a pályán, futamon meg lelök az útról, ha előzni akarom, a büntit meg én kapom.
Komolyan nem tudom, mi készült ezen 1 évig, mert ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a tavalyi... -
gaben82
tag
válasz
--Lorant-- #1342 üzenetére
Szia Lóri
most hogy van patch, egész jó kis gamma lett.
Mindenképp vedd meg, + kormányt is.
várunk... -
--Lorant--
aktív tag
Én még ki se próbáltam semelyiket
csak a demot!
abból meg nem sok minden jött le
,de jó volna fényt deríteni már,hogy meg vesszük vagy nem? Ha összejön a kormány vásárlás így vagy úgy(orgin vagy hamás verziós),de GoCompeten szeretnék csatába szállni újra
mert nem sokára jön a tél a hó bla bla bla
-
hermanyi
addikt
Nem tudom mennyire szép vagy csúnya de nekem elvette az irányítás a kedvem a játéktól
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.
szerk:
Steady nem kell reszketnem mert nem nagyon izgatnak mások körei míg élvezetemet nem lelem a játékban
De tudjuk ,hogy te hozol rajtam minimum 2 mpt -
hermanyi
addikt
Na kipróbáltam Maláj pályát saját setup és ez lett az 5. körben
Van még benne rendesena 7-8 as kanyarkomboban minimum 8 tizedet buktam mert nem találtam el a bejárati ívet .
Ja asist off G27 . De utálom ezt a játékot mert nem a saját vezetési stílusomat tudom benne kamatoztatni hanem a himestolyás kormányforgatás van ,és ha netántán kicsit hirtelenebb rántok bele a kormányba a kanyar bejáratánál akkor esélyem sincs ,hogy ideális íven maradok . -
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #1335 üzenetére
Nem váltogatom a nick-et: Steady74, ha nem veszel fel, én veszlek fel
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja amúgy szeretnék minden régi és új barátot felvenni ismerősnek a Steamen is.
Nevem: rollydy -
Rolly Dy07
senior tag
Kipróbáltam végre és nagyon tetszik a gém.
Szerintem nagyon eltalálták a fizikát, bár tudom mindenkinek a pap kell a papné helyett.Kormányt ugyanúgy állítottam be, mint a 11-ben és semmi gondom vele. Nagyon zsír.
-
axwellz
csendes tag
ha valaki elakad nem rossz segítség: http://segmentnext.com/2012/09/24/f1-2012-car-setups-tuning-guide-for-all-tracks/
-
axwellz
csendes tag
-
sith7
félisten
válasz
RevolutioN2 #1327 üzenetére
Értem, köszönöm a választ, kormányt sajnos nem tudok venni, csak érdeklődtem.
giigz
Ott még nem mentem 1 kört se -
axwellz
csendes tag
Ez a PCés patch ugyan az mint az első konzolos patch? Csak ennyit késik a pcés vagy többet is tud?
(én ps3on tolom)
-
RevolutioN2
tag
Hát az nagyon könnyen előfordul. Szerintem ha komolyan gondolod érdemes megfontolni egy Momo-t de inkább minimum egy dfgt-t. Sokat nyerhetsz vele. Ha kormányt veszel alsó kategóriában Logitech a fő csapás irány.
A lényeg, hogy mindenféleképpen analóg irányitással próbálkozz.
-
sith7
félisten
Beállítottam mindent úgy, ahogy a kolléga linkelte a videóban
Mclaren, Maláj pálya, beállítások ugyanazokŐ ment 1.35.9 - et, én nem bírok bemenni 1.41 alá , pedig már átugrálom szinte a kanyarokat is, míg ő szépen vezet
Kérdésem: az lehet, hogy a billentyűzet az oka annak, hogy sectoronként 1,66 mp - el lassabb vagyok ?
-
Djmarko
tag
Sziasztok!!
Valaki játszott már a játékkal ilyen kormánnyal?
[link]
Ha igen, milyen volt?
Előre köszi!!! -
Nunder
őstag
Kérdés: nem tudunk valami modról, hogy az aktuális sebességi fokozatot máshol lehessen megjeleníteni? Másként szólva, lehet-e valahogy babrálni a HUD-t? Nem létfontosságú, csak egy kérdés.
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #1314 üzenetére
Mint írtam is, összesen 2-3 mért kört tudtam menni, tehát ennyiszer fejeztem be a kört. A többi alkalommal kb. a feléig, negyedéig, vagy majdnem a végéig jutottam. A kb. 55 próbálkozásból 2 mért kör lett, aminek az eredményét leírtam. Ez volt az első pár próbálkozáskor, a maradék 40-50 próbálkozásban csak kicsúsztam, stb. stb.
Olyan ideges voltam emiatt a sz@rság miatt tegnap, hogy ma be sem fogok lépni... A 2011-et is emiatt töröltem, hogy TT-ben nem tudtam egy kört sem menni, ott is próbálkoztam 1 óráig aztán semmi... Na mind1, ezt még nem törlöm, csak TT-zni nem fogok.
-
jimmy5
aktív tag
Szevasztok !
Holnap meg lesz az eredeti game és jövőhéten érkezik a kormányom is.
Logitech G27.
Javított valamit a patch vagy csak cirkuszi csinnadratta ??? -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Láttam a multiplayernél, hogy lehet osztott képernyőn egymás ellen játszani.
Érdeklődnék, hogy próbálta-e már valaki úgy, hogy 2 gépet összeköt, és lanon látják egymást és játszanak egymás ellen? Elvileg ez működik steam használata nélkül?Üdv,
GBoy -
Defy
csendes tag
Sziasztok! Nyomja valaki Momo-val? Mert nekem nagyon érzékeny lett az irányítás, pedig az érzékenységet nem tudom lejjebb venni. Van valami tippetek? Ráadásul nincs tapadás ha más ívet használok.
-
giigz
veterán
Na TT-ztem, és annyira felidegesített a játék, mint amikor a 2011-et töröltem. Egy órát nyomtam kb. Szingapúrban, 50-55 kört próbáltam. Ebből mért kör 2 lett, ha egy levágásost beleszámolok, akkor összesen 3 teljesített kör 1 óra alatt, meg vagy 50 próbálkozás.
Amikor kiléptem, majdnem sírni tudtam volna, annyira idegesített már a végén... Rengeteg idő maradt a körben, ezt mondjuk az első 5 percben futottam, a maradék 55 perc csak tiszta szenvedés volt, egyetlen egy kört sem tudtam összerakni...
Az idő: 1:41.923
Holnap belépek, és elsőre megdöntöm.
-
jozsi252
veterán
Az új Patch-el az irányításon javítottak valamit, vagy ugyanolyan nehéz belőni jól a kormánybeállításokat? Saturation meg a Linearity-re értem.
-
everestHUN
csendes tag
Csináltam egy vidit róla, szerintem sok mindent javítottak benne a 2011 hez képest, nagyon jó lett ! [A VIDEÓ]
-
HPC
tag
válasz
Motion_Blur #1287 üzenetére
Ugyan ez az én problémám is. Már a játék legelején rájöttem h ha hirtelen fordítom el a kormány egyszerűen nem tapad be az eleje. Még mindig nem az igazi mert tényleg nagyon szokni kell.
200 fokról felraktam 270-re a kormányt az egy picit segített.
-
Pihe1
csendes tag
Sziasztok! Hogy tudom törölni a játékban a profilom? Sajna elbénáztam, és van vagy négy.
-
polonic
félisten
válasz
werszomjas #1305 üzenetére
Ez nem így megy steamnél.
Ha letörlöd és újra felrakod, akkor alapból a legfrissebb patchelt játék fog letöltődni steamről.
-
werszomjas
addikt
Lehet érdemes lenne letörölni, újra feltenni és a szűz játékot patchelni.
-
Hát ahogy olvasom egyre "jobb" lesz a játék, ahogy patchelgetik.....
-
dergander
addikt
Nekem a frissítés óta folyamatosan lefagy a gép töle eddig semmi baja nemvolt...pfff
-
giigz
veterán
Na ez ennyi volt, Kanadáig menti el a játék, utána már nincs mentés...
Remélem a patch megjavítja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Drón topik
- Építő/felújító topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest