- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Socket AM4
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #1314 üzenetére
Mint írtam is, összesen 2-3 mért kört tudtam menni, tehát ennyiszer fejeztem be a kört. A többi alkalommal kb. a feléig, negyedéig, vagy majdnem a végéig jutottam. A kb. 55 próbálkozásból 2 mért kör lett, aminek az eredményét leírtam. Ez volt az első pár próbálkozáskor, a maradék 40-50 próbálkozásban csak kicsúsztam, stb. stb.
Olyan ideges voltam emiatt a sz@rság miatt tegnap, hogy ma be sem fogok lépni... A 2011-et is emiatt töröltem, hogy TT-ben nem tudtam egy kört sem menni, ott is próbálkoztam 1 óráig aztán semmi... Na mind1, ezt még nem törlöm, csak TT-zni nem fogok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő