-
4100 - 4001
5271 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:50 Téma összefoglaló
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Tegnap esti funfutam. Most már oda jutunk,hogy ha zenét akarok a videó alá rakni akkor énekelni is meg kell tanulnom.. (Ebben a videóban szerzői joggal védett hangsáv volt. A szerzői jog tulajdonosa által benyújtott követelés miatt a hangsávot elnémítottuk.)

-
giigz
veterán
-
Djmarko
tag
-
sith7
félisten
-
Djmarko
tag
-
giigz
veterán
-
Djmarko
tag
-
werszomjas
addikt
Ja akkor az a fórum beírás alapján ment, bár lehet, jönne még más is, csak fórumot nem olvassa és csak a jelentkezést nézi, nincs plusz jelentkező?
Ott lesz selejtező?
Nem tudom ki a konkrét illetékes, de egy ilyen 107% szerű szabály* lehet jó lenne, mert ha valaki folyamatosan a mezőny végén kullog majd és kétszer lekörözik 1 verseny alatt, úgyis az lesz belőle hogy megunja, és kilép

Igaz a mezőny nagy részét ismerem, de van 1-2 új arc számomra.
*Természetesen nem Vixen idejéhez mérten, hanem mondjuk a második helyezetthez képest

-
MC HOBO
aktív tag
Off-osnak nem lesz jelentkezés?
Az Off-os már megvan, még egyet nem akarunk.

giigz:

Djmarko: Az már azért jobb...
De még mindig nem tudjuk, hogy GP, vagy TT...

-
werszomjas
addikt
Kedves Fórumtársaim!
Örömmel jelentjem be, hogy a gocompete.hu megnyitotta a 2. liga szezont (F1 2012).
Legfontosabb szabályunk, hogy csak eredeti F1 2012-es játékkal lehet indulni a ligában!
Jelentkezni lehet az alábbi linken:Selejtező időpontokat, esetleges szükséges szabálymódosításokat később fogjuk publikálni!
E-mail:
admin@gocompete.hu
mchobo@gocompete.huAz előző szezonban résztvevő versenyzőinknek pedig köszönjük a kitartást és az elszánt versenyzést és reméljük, hogy a 2. szezonban is üdvözölhetjük őket!

Off-osnak nem lesz jelentkezés?
-
giigz
veterán
Kedves Fórumtársaim!
Örömmel jelentjem be, hogy a gocompete.hu megnyitotta a 2. liga szezont (F1 2012).
Legfontosabb szabályunk, hogy csak eredeti F1 2012-es játékkal lehet indulni a ligában!
Jelentkezni lehet az alábbi linken:Selejtező időpontokat, esetleges szükséges szabálymódosításokat később fogjuk publikálni!
E-mail:
admin@gocompete.hu
mchobo@gocompete.huAz előző szezonban résztvevő versenyzőinknek pedig köszönjük a kitartást és az elszánt versenyzést és reméljük, hogy a 2. szezonban is üdvözölhetjük őket!

Már jelentkeztem is

-
Djmarko
tag
-
MC HOBO
aktív tag
-
Djmarko
tag
Sziasztok!
Szerintetek ez jó kör Melbourne-ben: 1:25.496?(xbox 360)
Köszi a választ!
-
MC HOBO
aktív tag
Kedves Fórumtársaim!
E-mail:
admin@gocompete.hu

-
giigz
veterán
Jó verseny volt, persze nem kellett volna az, hogy ott a pálya közepe fele mindig elrontottam egy kanyart, amit még az időmérőn simán betudtam venni, majd máskor jobban figyelek arra...
(#4080) Ventru: Nem lett volna gond a kiállással, csak a kivezető körömön összetörtem, nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a hideg gumi...
Egyszóval jó volt gurulni tegnap, és remélem, hogy ma is nyomjuk

-
hermanyi
addikt
-
Steady74
addikt
Feldolgozás befejezve, elérhető a fenti linken, igaz még csak 360p minőségben. Kicsit később jobb lesz (720p, 1080p).
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?
Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot?race 07 nagyobb kihívás. bär barmok ott is vannak de a test test elleni küzdelmek valahogy életszagúbbak nekem, mint itt. kanyarlevágások ezerrel bünti nélkül.. már nem az én világom.
-
Đusty
addikt
-
sith7
félisten
-
Ventru
tag
Feldolgozás befejezve, elérhető a fenti linken, igaz még csak 360p minőségben. Kicsit később jobb lesz (720p, 1080p).
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?
Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot?Nekem majdhogynem visszatért a kedvem
azzal,hogy ligát váltottam azt kell írjam jót tett
a változás.Szó ami szó nagyot rajtolt giigz gr. De a boxtaktikát máskor időbe végezd el
Az első kör brutális volt kár,hogy én nem vettem fel 
-
sith7
félisten
hát ... ez a roncsderbi, ez nekem is gyenge pontom ... hiszen tudod ...

pedig készültem, csak bealudtam a gyerkőc mellett .. na majd legközelebb

-
ratam23
aktív tag
Steady
Ennyire kiveszett a tűz?
Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot? -
Steady74
addikt
-
ratam23
aktív tag
F1 2012 - Belgium Funrace - 2013.03.15.
Itt lesz elérhető ha befejezi a feldolgozást..
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
giigz
veterán
-
Steady74
addikt
-
ratam23
aktív tag
-
giigz
veterán
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
hermanyi
addikt
-
ratam23
aktív tag
A videó még odébb van, konvertálja a gép, de azért még ma este fent lesz
.. Hermanyi Te Steamen milyen néven futsz? csak h tudjalak azonosítani.. 
Akkor Te már egy ideje GoCompete-en nyomod.. Így már megvagy

-
hermanyi
addikt
Én köszönöm urak az invitet ,sajnos SPA lekéstem és alap setupal kellett közlekedjek , Akit meglöktem attól sory

-
giigz
veterán
Jó volt gurulni végre

Majd mindjárt jön ratam23 egy videóval

-
ratam23
aktív tag
-
tkesy
őstag
Elnézést kérek azoktól, akiket ma este lebombáztam...
Nem kamikaze módon akartam közlekedni, de néha mégis úgy sikerült... 
-
hermanyi
addikt
ezek a setupok nem rosszak
viszont csak tt-re illetve időmérőre jók esetleg...versenyen rettentően lassú hisz a váltó DRS használathoz van beállíva...
végsebességet mindenképpen jócskán csökkentsétek....
pl spa-ba -339 -nél nem kell több végsebességnek és így is 1:47-es köröket megyek online equal autóval 5 körös versenyen richben. ..egy laza vidit dobhatnál fel arról a körödről mert sztem az kicsit gyorsacska .
vagy egy hasonlóról is megteszi. -
barcalaci84
őstag
ezek a setupok nem rosszak
viszont csak tt-re illetve időmérőre jók esetleg...versenyen rettentően lassú hisz a váltó DRS használathoz van beállíva...
végsebességet mindenképpen jócskán csökkentsétek....
pl spa-ba -339 -nél nem kell több végsebességnek és így is 1:47-es köröket megyek online equal autóval 5 körös versenyen richben. .. -
giigz
veterán
-
Đusty
addikt
Én is mennék, ugyanez a steam nevem.
Csak race indításnál várjatok egy kicsit mert most raktam újra ezt a kalap ........ és nincs meg egy beállításom sem. -
tkesy
őstag
Köszi
, de ezek meg voltak eddig is, csak még időm (és türelmem) nem volt, hogy számomra megfelelőre hangoljam át, mert bár valószínüleg ezekkel lehet a legjobb időt futni, de az én "vezetési stilusomhoz" annyira nem passzolnak... -
Fang
aktív tag
Szia!
Erről a linkről le tudod tölteni egy oldalas nyomtatható formában a setupokat, azt hiszem ezek VixDrop beállításai alapján készültek, és jól működnek.
-
gaborh
aktív tag
-
sith7
félisten
-
tkesy
őstag
oks..

(a setup-os rész csak azért érdekelt, mert sehova sincs nekem fekvő beállításom, és annélkül meg meg van lőve az ember, azzal szemben aki setup-os géppel indul...) -
giigz
veterán
Nem én döntöm el, nekem mind1, csak legyen pár ember, és nyomjuk!
Random helyezéssel 5 körös is jó szerintem, vagy ha sokan összegyűlnénk akkor 20%-os, vagy 25 nem tudom már.
A lényeg az, hogy szerintem időmérő nem kell... -
tkesy
őstag
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
Ventru
tag
A hét első felében majdnem ,hogy rövidnadrágba szaladgáltunk most meg szét fagyok!!!

-
giigz
veterán
Felőlem ma este mehetne egy gurulás, időpont nekem mindegy, jelezzétek, hogy mikortól jó, aztán majd lesz valami
Hátha lennénk páran... -
giigz
veterán
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
Hat dejo...
Elnezest mindenkitol, elment az internetem es egy jo negyedoraja nem is jon vissza...
Nem igaz komolyan mondom...
-
giigz
veterán
20:50-20:55-kor megcsinálom a szervert, aki akar, jöjjön, és vegyen fel: giigz!
-
giigz
veterán
Ha minden igaz, akkor már 5-en vagyunk!

-
giigz
veterán
-
gaborh
aktív tag
-
giigz
veterán
Akkor 21 órától egy kis funrace?
Aki tud, jöjjön! -
tkesy
őstag
-
sith7
félisten
-
MC HOBO
aktív tag
-
giigz
veterán
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
-
Fang
aktív tag
-
ratam23
aktív tag
Giigz, ha lejött vegyél fel majd steamen, mehetünk pár kört!
Ott is ratam23 a nevem.. -
sith7
félisten
Az szép ... szinte ingyen volt

-
giigz
veterán
ja hogy neked olyanod is volt

egyébként hogy működik ez?
paypal accountomhoz eddig nem volt bankártya rendelve , de most nincs rajta pénz...
vásárlásnál kéri a bankkártya adatokat, azt megadom és egyből leemelik és már akár ma játszhatok is?Én MasterCard-dal fizettem. Leveszik az összeget, és küldik a kódot. Megjött a kód, Steam-ben hozzáadtam, most meg elkezdte leszedni a játékot. Még vagy 20 perc mire lejön, utána lehet játszani

-
barcalaci84
őstag
-
giigz
veterán
patchek mennyit javítanak az online részen?
össze-vissza osztogatja a büntetéseket itt is?
mennyire laggolnak az emberkék? mennyire jellemző, hogy látszólag még van hely a versenyzők közt , mégis úgy érzékelem, hogy lökdösnek vizuálisan nem látszik , hogy hozzámértek volna?
szokott -e ledobálni lost connection hibával?hol vetted 5,5 euróért giigz?
Gamersgate-en, 20%-os kuponnal

-
barcalaci84
őstag
patchek mennyit javítanak az online részen?
össze-vissza osztogatja a büntetéseket itt is?
mennyire laggolnak az emberkék? mennyire jellemző, hogy látszólag még van hely a versenyzők közt , mégis úgy érzékelem, hogy lökdösnek vizuálisan nem látszik , hogy hozzámértek volna?
szokott -e ledobálni lost connection hibával?hol vetted 5,5 euróért giigz?
-
giigz
veterán
Na megvettem a játékot, 5,5 €-ért, tehát 1.700 Ft-ért
Megérte várni, idáig úgysem volt rendesen gépem, pont a legjobban jött ki minden, igaz közben már egy liga lement 
Steam-ben kit vegyek fel, vagy felvesztek ti engem? giigz a nevem... Ma este valaki egy kis gurulásra vevő lenne?
-
giigz
veterán
-
v!ct0y
veterán
-
giigz
veterán
-
sith7
félisten
-
giigz
veterán
Csak hogy tudjon róla mindenki: Steam 10,19 € a játék!!
-
giigz
veterán
-
willike71
tag
Összedobtam egy kis introt a gocompete.hu-n rendezendő PRO (assist off) ligához:

-
MC HOBO
aktív tag
Úgy látszik tényleg lejöttek a patchek a játékkal mert rengeteg változás történt.A flashback normálisan működik és azonnal,a grafikai hibákat sem észlelem mint eddig illetve nyomtam egy esős futamot rendes esőgumikkal és most már tapad rendesen,mikor legutóbb játszottam vele akkor olyan volt mint kacsa a jégen,meg mínusz gyök kettővel lehetett csak közlekedni esőben,most már azért tapad rendesen.A steam minden játék esetében automatikusan leszedi a patcheket mikor letöltöd amit vásároltál?
Szerintem igen, de valószínűleg be lehet állítani, hogy ne tegye...

-
Syz
senior tag
Úgy látszik tényleg lejöttek a patchek a játékkal mert rengeteg változás történt.A flashback normálisan működik és azonnal,a grafikai hibákat sem észlelem mint eddig illetve nyomtam egy esős futamot rendes esőgumikkal és most már tapad rendesen,mikor legutóbb játszottam vele akkor olyan volt mint kacsa a jégen,meg mínusz gyök kettővel lehetett csak közlekedni esőben,most már azért tapad rendesen.A steam minden játék esetében automatikusan leszedi a patcheket mikor letöltöd amit vásároltál?
-
Jim74
nagyúr
A legnagyobb élmény sztem a manuális váltó használata, ha egyszer kipróbálod és ráérzel, sose akarsz újra automata váltóval menni

Ha kicsit belehúzol a gyakorlásba már jöhetnél is az assist off ligába, még van 2-3 hét

Én is alátámasztom eme véleményt
. Bár nekem nem az ABS, tracktion control (minimumon) és a kanyarokban az ideális ív jelzés be van kapcsolva, mert egyelőre csak így tudom élvezetesen játszani a játékot. -
giigz
veterán
Íme sokadik próbálkozásra egy elfogadható kormányos kör.. De azt már látom h minden pályán újra kell tanulnom vezetni. Viszont nagyon élvezetes kormánnyal.. Új kihívás

Ferrari GT Experience Racing Wheel - F1 2012 - Hockenheim TT
Az 1:14:063 még billes idő volt az ellen mentem.
Fék segítségen kívül még minden bekapcsolva. Majd fokozatosan szeretném elhagyni mindet. Meglátjuk mi lesz belőle..
Egy nap alatt ilyen kört mész?
Ha most megveszem a játékot, záros határidőn belül be kell szereznem egy kormányt... -
ratam23
aktív tag
A legnagyobb élmény sztem a manuális váltó használata, ha egyszer kipróbálod és ráérzel, sose akarsz újra automata váltóval menni

Ha kicsit belehúzol a gyakorlásba már jöhetnél is az assist off ligába, még van 2-3 hét

Na majd kipróbálom a manuális váltót is!

Assist off ligához még 3 hét múlva is nagyon kevés leszek! Inkább egy Assist on liga kormánnyal folyamatosan elhagyva a segítségeket, hogy belejöjjek és majd a következő segítségek nélküli ligába ha beférek.

Giigz:
Az ilyen hosszabb pályákon ahol kevés a kanyar már egész jól megy. De ahol sok a tekergés ott még sokat kell gyakorolnom. És rengeteget hibázok.. Abba is bele kell jöjjek, hogy ne csak 1 körön tudjak hiba nélkül menni, hanem mondjuk egy versenytávon is.. Csak ajánlani tudom a kormány megvételét, még az ilyen olcsóbb kategóriás is nagy élményt ad. Legalábbis számomra.. -
Steady74
addikt

Ez így van!
-
werszomjas
addikt
Íme sokadik próbálkozásra egy elfogadható kormányos kör.. De azt már látom h minden pályán újra kell tanulnom vezetni. Viszont nagyon élvezetes kormánnyal.. Új kihívás

Fék segítségen kívül még minden bekapcsolva. Majd fokozatosan szeretném elhagyni mindet. Meglátjuk mi lesz belőle..

-
ratam23
aktív tag

-
Steady74
addikt
environment settings: vedd le 0-ra és nem lesz hangja a kormánynak, a vezetési élményt meg annyira nem befolyásolja, mint amennyire pozitív hatása van a család többi tagjára. tapasztalatból mondom

-
willike71
tag
Hangos a DFGT?

Én Momo Racinget váltottam DFGT-re és elhiheted, klasszisokkal halkabb az utóbbi. Tény, hogy vannak halkabb kormányok is, de ebben az árszegmensben semmiképp.
-
Tommee
aktív tag
-
Đusty
addikt
Tudtok segíteni, hogy mit kell elmentenem, hogy az autóbeállítások megmaradjanak újratelepítés után?
-
Steady74
addikt
-
Tommee
aktív tag
Ha a steam felhő szolgáltatását majd kikapcsolod, akkor nem vesznek el sem a mentések sem a kormány beállítások. Net szakadás sem fordul elő sűrűn.Néhány bug előfordul azért a játékban,(láthatatlan fal, hülyeségekért büntet) de ezzel együtt is szerintem egy nagyon élvezhető játék és főleg az online része miatt. Úgyhogy ennyiért szerintem teljesen megéri!

Valószínű, hogy megveszem. Igaz most lehet h a billentyűzetesek táborát fogom én is erősíteni, mivel túl hangos a Logitech Driving Force GT kormányom.
Tudtok hasonló árú, megbízhatóságú, de jóval halkabb kormányt esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
-
4100 - 4001
5271 - 5201 5200 - 5101 5100 - 5001 5000 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ - Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic8 Lite / Honor Magic8 Pro
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5381
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De még mindig nem tudjuk, hogy GP, vagy TT...

Pedig nagyon élvezhető tud lenni. Persze vannak idegesítő hibái is.. Te miért hagytad abba? Simán meguntad? Vagy volt valami olyan dolog ami feltette az i-re a pontot?
Az első kör brutális volt kár,hogy én nem vettem fel
....
Nem kamikaze módon akartam közlekedni, de néha mégis úgy sikerült...
Ha most megveszem a játékot, záros határidőn belül be kell szereznem egy kormányt...