-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
Így jártam ma én is, sajnos nem először. Hockenheim, 1. helyért harcoltam, jöttem ki a kerékcsere után a boxból, az első kb 5 (kemény keveréken), a második kb 1 mp-re előttem, szintén keményen. Én lágyon jöttem ki a 10. kör elején, erre connection failed... ki is léptem az egész szrból.
-
Ventru
tag
Kezd már bosszantó lenni ,mikor játszom egy 25% futamot all assist off a lelkem kiteszem ,hogy az első helyet megtartsam erre a 15.körbe kapcsolatbontás ,ki írja nincs kapcsolat meg minden hülyeséget már mindent csinálok restart stb mire a végén elkezd frissíteni a steam XD tessék játszani......
-
GuruZone
őstag
ÁRÖSSZEHASONLÍTÁS
az orosz zászlós oldalak egyértelműen orosz trükkös kulcsokat adnakGameKeys4ALL $ 27,39
MEGBÍZHATÓ (anno itt vettem az F1 2012 kulcsomat és 2 db Fifa13 kulcsot) -
giigz
veterán
Pár napig nálam van egy értelmesebb vga, most tudok F1-ezni egy kicsit.
-
kovi831
aktív tag
válasz
JONAS77 #2359 üzenetére
Nálam az a baj, hogy droppol a játék, elég erősen, ami élvezhetetlenné teszi a vezetést, sokszor ezért csúszok ki a pályáról!!!!!!!
Az utolsó javítás mit orvosol, mert ott olvastam ilyen "dropos" dolgotEz a tünet pontosan, hogyan néz ki? (megáll egy pillanatra a kép, mintha kifagyna a játék?)
-
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Most látom, hogy csak a boltokban érvényes, webshopban nem...
Ma már biztosan nem tudok elmenni egyik üzletükbe sem -
válasz
werszomjas #2375 üzenetére
Ha ma rendelem meg és holnap veszem át, akkor is él a 25%?
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07 #2374 üzenetére
2012ben meg nincs tapasztalatom, azt gondoltam, h ha egyre jobban szakad az eso, akkor gyorsabb lehetek. de nem igy volt.
-
Steady74
addikt
válasz
MC HOBO #2371 üzenetére
Én idegenekkel vigeckedtem, de simán letoltam őket, de a lekorozesek még mindig problémásak... illetve volt egy brazil futamom, heavy rain. interrel kezdtem, de felraktam az 5. körben a wet gumit. érdekes mod legalabb 2 mp-vel lassabb lette, csuszkaltam mint disznó a jégen, mig az interrel meg nem
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2370 üzenetére
Igen, Vixen TT-s setupját használtam, csak a váltóba babráltam bele egy kicsit...
-
válasz
werszomjas #2363 üzenetére
Még mindig fennáll az egyetlen ideális ív probléma?
-
Fang
aktív tag
Bocs menet közben megoldódott a probléma csak le kellett írni
-
werszomjas
addikt
Aki eddig sajnálta a pénzt a játékra, az 576-ban ma és holnap születésnapi akció miatt 25% kedvezménnyel megvehető a játék, az kb 6300ft, na annyit már tényleg megér
Vagy bármi más játék, mindenre 25% kedvezmény. Csak holnapig.
-
munky
őstag
válasz
JONAS77 #2359 üzenetére
A Steam hírekben hiányos a bejegyzés... CM fórumon így szerepel ez:
"If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line <track_info_system run_on_cpu=”0” /> to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config."
-
JONAS77
aktív tag
Nálam az a baj, hogy droppol a játék, elég erősen, ami élvezhetetlenné teszi a vezetést, sokszor ezért csúszok ki a pályáról!!!!!!!
Az utolsó javítás mit orvosol, mert ott olvastam ilyen "dropos" dolgot:• If you have seen lower GPU usage and framerate drop on the more recent patches you can try adding the line to hardware_settings_config.xml in Documents\My Games\FormulaOne2012\hardwaresettings. If this does cause unwanted side effects, please undo the change by deleting the line from the config.
Sajnos nem tudom kivenni ebből mit ír.
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
Feribacsi555
senior tag
Szia!
Nyilván segítséggel (assist on) lassabbnak kell hogy légy, hiszen azért egy automata váltóval nagyobb féktávokat tudsz csak venni, szint úgy abs-el. TC mondjuk segít pályán maradni, de a 2012-ben már azzal is jóval lassabb vagy, mert a kigyorsításnál sokat számít pozitívan ha tc off-al mész. Egyedül ami szerintem a segítségek közül nem befolyásol az a vonal vezetés.
-
Ventru
tag
Sziasztok! Fel teszek egy kérdést ,csámcsogni akarok ezen mert nem értem
Létezne az,hogy a játék úgy van megírva,hogy assist off gyorsabb lehet az ember mint assist on
. Lehet ez már volt téma,de ha nem akkor témázzunk már el ezen egy kicsit mert nekem nem világos.......
-
MC HOBO
aktív tag
-
Hurkafej
aktív tag
Mostanába milyen idő számit jónak SPA-ba?
-
kovi831
aktív tag
Valaki tudja, hogy hol van "elrejtve" a pedálok érzékenységének a setupja?
Még egy hete(akkor vettem) azt gondoltam sz@r a játék nem kellett volna megvenni, de tévedtem mert a logitech profiler steering wheel settingsbe a report combinated pedals be volt pipálva ami teljesen összekuszálhatta az egész játékot, kormányszöget.Ugyan sokkal nagyobb féktávot tudok venni(és a visszajelzés is megjavult), csak most meg az a gondom, hogy a leglassabb visszafordító kanyarokban ha kicsit fékezek, lecsúszok az ívről.Állítottam már fékerő eloszlást(40%low) de még így is zavar.A második problémám, hogy ha sikerült beállítani/kiválasztani a játékban a G27 kontrollert akkor azt a játékból való kilépés után elfelejti.Pedig már feltelepült a 10-es patch is.
A korábbi logitech beállításnál, még be tudtam venni nagyobb fékezéssel a kanyarokat, legfeljebb kitört a fara, viszont nem jelezte vissza a kormány a kipörgést.
Valakinek volt már ehhez hasonló problémája?Szerk.
3. probléma ami nem vészes.Egy ideje úgy indul el a játék, hogy a monitorom kénytelen jelezni, hogy túl nagy a felbontás.Igaz, 2x alt+enter után megoldódik. -
Steady74
addikt
Nagyon off: akit érdekel EGY db Battlefiled 3 PC-s verzió letöltési kódja, szóljon, mert átadom. Ára 1-2 kapuccsínó a mekiben
-
karilla88
tag
válasz
Feribacsi555 #2326 üzenetére
ja ja mindig a célegyenesben szoktam hörpölni
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok miként tudok én is játszani online a játékkal? Amikor rákattintok azt írja ki hogy nincsen internet kapcsolatom.
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy más is találkozott e a problémával, de TT előtt ha kiválasztok egy ghostot akkor azt vmi hibára hivatkozva nem tölti be a játék... valakinek vmi ötlete? eddig működött rendben és az online versenyekkel sincs gond esetleg az új frissítés a ludas? -
giigz
veterán
Tehát szokott lenni manapság gurulás.
-
karilla88
tag
Tegnap esti [Maláj] gurulás
-
Steady74
addikt
köszi mindenkinek a mai esti gurulást, jók voltak!
bekapcsolva maradt a fraps, tele lett a vinyó, ezért lett egy akkora laggolásom, hogy mire észhez tértem a falban álltam. ennyi volt mára, holnap folyt.köv
-
mokus1
addikt
win7be hol voltak a mentések?
-
GyávaNyúl
csendes tag
Megérkezett a 10.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest