- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
válasz
polonic #1366 üzenetére
Nagy a különbség a Ferrari-Sauber között Ferrarival közel egy másodpercel tudtam jobbat menni.35.7-et.
Egyébként versenybe nekem az AI elég butának tűnik simán kitudna néha kerülni DRS-sel de ha rajta maradok az ideális íven csak nézeget inkább fékez de semmi ha lemegyek róla akkor megelőz.Kicsit bosszantó. -
PiE137
senior tag
válasz
polonic #1091 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, mióta a steam-be kikapcsoltam dolgokat, és manuálisan mentek, minden okésnak tűnik! kopp-kopp
Remélem így is marad...
A motor viszont azért is sz@r, mert bárhogy próbáltam levenni a grafikát, az fps nem igazán akar növekedni. Full-on van 53 átlag, 44 min. Ultra low-on MS off meg 57 átlag, 53 min.
A felbontáson meg nem fogok visszavenni, szakadjon meg az összes kódmester, akkor nem fogok 90 frame-el játszani! -
Motion_Blur
félisten
válasz
polonic #1027 üzenetére
Mégis érzem a különbséget, nem is gyengén. Soha nem fogja nekem senki megmagyarázni hogy elég a fix. 60 fps, és felesleges a több fps. Amikor Fraps-el veszem fel a videót játék közben, és felvétel közben kb. fél percenként változik az fps 60 és 90 között, akkor is nagyon érezhető a különbség. 60 fps-el soha nem fogok tudni olyan időket menni mint 90+-al. Ez tapasztalat, mindenféle ellenkezés és magyarázat ellenére is így van
Érzem hogy minden lassabban reagál, és minden lassabban történik körülöttem.
-
-
werszomjas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest