-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Singapúr-i ligafutam. Semmi extra
-
fsztm174
csendes tag
Sziasztok!
A következőt találtam valahol mentési problémára.
Mentés problémára megoldás: Belemenelsz a játékba Multi Split Screen (Itt mondja h nyomd meg a kettes contoler Start gombját írom: "TAB+Enter" ha evvel megvagy szépen kiválasztasz mindegy mit, a versenyzők is mind1, a versenybeállítások is a pálya is. elindul a verseny, nyomsz a kormányon/gamepad-on startot, belemész az Options-ba, vezetési kezelőszervek azaz driving control-ba, próbálnál profilt váltani de nem engedi, nem baj, lépj vissza addig h megy a verseny, nah és most nyomsz Esc-t, azaz Player TWO (a kezelője a bill.) Options Driving Controls Profile ezt nyomogasd el, mind1 mire csak ne az eredetire, nah és akk kilépsz a menübe, és ott pedig megint kilépés a főmenűbe, láss csodát a sok visszalépkedés közben, látsz majd ott fönt h "AutoSave" ha megvan, akk működik!
Nekem billentyűm van csak sajnos. Valaki tudna nekem segíteni, hogy arra mi lehet a gyógyszer?
Előre is köszi!
-
drevin_71
tag
Feltelepítettem a játékot...
Fél nap fagyogatás után most ablakban megy, fekete képernyő és kilépés nélkül.
Érdekes a fizika hol csúszik mint a jég hol meg egész szépen tapad.
Karrierben Monzában kezdtem ,setupolni a Q -nál nem igazán engedett csak a gyorsbeállítást
Azért versenyen behúztam a 2.helyet
A héten megpróbálom begyakorolni.
Aztán remélem online találkozunk -
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Nincs a játékhoz véletlenül CART mod?
sith7
Ez sem lenne hülyeség! Végén még kancsal leszek -
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Olyan mod - ról nem tudsz, amiben belső nézetben nincs középen antenna ?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
drevin_71 #3690 üzenetére
Helló!
Én kipróbáltam már pár mod-ot, de őszintén szólva azok, amelyek az AI teljesítményét piszkálják nem jöttek be, mert valami hibát mindig csináltak és rosszabb lett tőle a játékélmény. Amit ajánlok azok főleg a grafikai mod-ok, amiket itt megtalálsz. Ezeken kívül max. a damage, storm és a visor mod-ot ajánlom. Az RD-n azokat is megtalálod.
U.i.: esetleg még kamera nézeti mod-okat, ha nem lenne jó a gyári.
-
drevin_71
tag
Sziasztok!
beszereztem a gammát.
Valaki segíteni ,hogy érdemes feltenni ? Esetleg plusz mod?A felhőt steam -nél már lekapcsoltam...
előre is köszi
-
Steady74
addikt
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3686 üzenetére
Ja hát nem is arra gondoltam, hogy a rend éber őrei fogják megtalálni, azok lesz*rják, akkor sem csinálnak semmit, ha sejteni lehet, ki a tolvaj, nem lehet rájuk számítani, a lényeg a jegyzőkönyv legyen meg, a lista, hogy mit loptak el.
Az rengeteg pénz, nagyon nem lennék most a bőrödben
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3685 üzenetére
Azonnal rendőrt hívtam, jött egy járőr páros, utána rá 2 órára jött 2 helyszínelő. Mondták, hogy ha nincs használható nyom, akkor bszhatom (1,2 M Ft).
Ezért fordultam a horgászportálokon a "kollégákhoz", mert egyrészt tudják miről van szó, másrészt talán belefutnak egy-egy hirdetésbe, amibe én nem.
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3676 üzenetére
Basszus, együtt érzek.
Amikor szembesül az ember, hogy ellopták a nehezen összeszedett, szeretett dolgait, megsemmisítő érzés
Rendőrségen mindenképp tegyél egy feljelentést, főleg ha nagy az érték, a pontos típusokkal, minél részletesebb leírással, ha esetleg később rájuk bukkansz, bizonyítani tudod, hogy ellopták tőled és az a tied.
A másik amit még tehetsz, hogy figyeled a hirdetési oldalakat, ha szerencséd van, a mocskos tolvaj túlad rajta, mert kp kell neki, meg megkéred a horgász társakat, hogy figyeljenek.
Bízom benne, hogy meglesznek!
-
Végre sikerült lenyomnom Kimit... Gondoltam leülök a géphez és addig nem kellek fel, amíg nem jutok túl rajta. Kb. 1,5 órát küzdöttem vele, de végre megvan. Az mondjuk igaz, hogy az utolsó körben az utolsó sikánnál fékeztem ki...
Steady: ezt most nem mondod komolyan
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3674 üzenetére
Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz !
-
giigz
veterán
Lesz F1 2013
Lehet ez csak nekem újdonság, de azt hittem 3 évet tol le a Codemasters csak...
-
sith7
félisten
Ma este 9 után valamikor nem lesz PH! - s gurulás ?
-
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3667 üzenetére
Közben megtaláltam a választ rá, úgyhogy nem aktuális a kérdésem.
-
jimmy5
aktív tag
Hali Skacok !
Használtok vezeték nélküli mikrofonos fejhallgatót ?
Érdemes venni ?Köszi a válaszokat !
-
Mr.Mercury
aktív tag
Helló!
Nem tudom volt e már kérdésben, de tudtok arról valami infót, hogy karrierben miért tök fehér a kesztyű színe amikor Caterham-el versenyzek? Néztem youtube videókat és ott is fehér a kesztyű, csak nem tudom van e rá megoldás.
-
Icemedve
csendes tag
szerintetek miért van az hogy 1napja hirtelen leállt a logitech gaming software-em??az f1es játékokat ezen keresztül indítottam eddig,de most ezt írja ki : Logitech Wingman Event Monitor működése leállt.Zárja be a programot.
hiába uninstall,hiába reinstall utána,nem működik...mi lehet a megoldás?Logitech Driving Force GT-m van amúgy. -
sith7
félisten
válasz
mikrosuttii #3663 üzenetére
Éppen csak kicsit lett szoros a végeredmény
-
Ventru
tag
Monza durva volt.., jó szórakozást.
-
MC HOBO
aktív tag
-
tkesy
őstag
na csak meg lett mind... grat
nem emlékszel véletlenül, hogy mennyi volt a leggyorsabb köröd Shumi elleni mecsen? Csak kiváncsiságból kérdezem mert napokban néztem videót youtube-on, és ott 1.40.1xx-et ment egy srác kormánnyal + automata váltóval, én meg bill.el 1.39.6xx-ot, de nem tudom ez mennyire számít jó időnek...
-
djrobaa
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #3648 üzenetére
Eddig nemtudtad? F1 2011-el is szoktam veletek gurulni. Sőt a ligába is neveztem, de ki is léptem mert az időpontok nemvoltak jók nekem.
-
Ventru
tag
-
Ventru
tag
Na most lett elegem az online futamokból
gurult már valaki Perso03-mal? Komolyan mondom elmebeteg ez az alak!
baj van az elméjével.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #3634 üzenetére
Itt pedig az én szemszögemből...
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
Danecay
addikt
válasz
MC HOBO #3632 üzenetére
Ezt még annak tudatában, hogy mikor kellene hallani, még akkor sem hallom, pedig fel is hangosítottam a rendszert és süket sem vagyok. Megkértem a páromat is, hogy hallgassa meg, de akkor ezek szerint ő is legalább annyira süket mint én
Egy halk pittyenést lehet hallani, de az a megjelenő időeredmény hangja. mindegy, ha még így hallanám is, hogy külön fel lett hívva rá a figyelmem, ez versenyen nem lenne támpont.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Danecay #3630 üzenetére
Ebben a videóban is hallatszik (03:35-nél), amikor jelzi, hogy kapcsolhatod a DRS-t... Ennek belső (cockpit) nézetben is hallatszani kellene...
-
willike71
tag
válasz
Danecay #3630 üzenetére
Van egy kis csippanó hang, amikor nyitható a DRS futam közben.
Bár, hogy ezt észrevedd, azért nagyjából kell tudni hol is van a DRS zóna, hol is kell számítani rá.
Amúgy tényleg nagyon nehézkes a dolog belső nézetből, mert nem elég, hogy nehéz észlelni, én azt tapasztalom, hogy az a pici LED sem világít mindig a Lotusomban.
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
A DRS aktiválhatóságára belső nézetből, az az egy pixelnyi kormányon lévő LED informál csak? A F1 2011-ben bolt hozzá hang is társítva. E mellé még az is érdekes, hogy a pálya infóban sincsenek feltüntetve a DRS zónák. Csak azért kérdezem ezt, mert annyira fanatikus nem vagyok, hogy fejből tudjam minden pálya DRS zónáját, szabadedzésen és időmérőn pedig optimális esetben megkötés nélkül lehet használni, így el szoktam felejteni figyelni rá, ezért mindig futamon szembesülök azzal, hogy nem tudom milyen időpillanatban kellene vizslatni a kormányon a nem túl figyelemfelkeltő visszajelző LED-et. Tudom persze, hogy van tábla is, de futam közben azt sem túl optimális keresgetni, hogy hol, melyik lehet az.
-
Steady74
addikt
nincs igazad. en voltam a host, azaz a hazigazda. agyarakat ennyire kitolni nem lehet. illetve olyan szintu, lealacsonyito, bugris praszt stilusban beszelt roly, h eszem agaban sincs eselyt adni nekik, foleg h kismedve hentest jatszott minden palyan majdnem. reszemrol vege ennek a temanak, az en szorakozasomat ne tegye tonkre senki.
-
Ventru
tag
Annyit szeretnék,még hozzá tenni ha már én hívtam be őket.,hogy is fejezzem ki magamat?... első játék volt együtt és esélyt sem adtok neki(k) ,hogy együtt játszunk-. Én akikkel eddig együtt toltam,van aki hasonlóan vezet, van aki máshol találja a féktávokat ez utóbbinál én is hibázok ,de nem szándékosan lököm meg,....de előfordul még ma is,hogy kilökök valakit...... Nem ismerem kismedvét de lehet ő sem tolja minden nap. Akkor igazat adnék ,ha több alkalommal játszana velünk és állandóan kilökne..Akkor oké. ,de így nem oké...
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3618 üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunkNézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.
Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/
Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.
Nemtom mi a steam nicked
Sith7de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetésHobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve
-
willike71
tag
Mivel csak most olvastam, ráfűzök erre a témára én is, bár tudom, hogy teljesen és megnyugtatóan lezárult, mégis kikívánkozik belőlem:
A w2w-s csapat jónéhány tagjával autóztam már, főleg talán még 2011-el, de durva unfairségeket (szép szó lett
) nem tapasztaltam. Ahogy természetesen gocompete spanokkal sem, vagy akár az itteni srácokkal. Szerintem mindig akadnak újabb arcok, akik még nem tudják a jómodort és meg kell szokniuk, hogy a nyílt hostoknál tapasztalható dodzsemezésnél van jobb is. Ha egy-egy ilyen csapatba belekerülnek ezek a srácok, előbb-utóbb a többiek "megnevelik" őket. Nálunk a gocompete-en szerintem egyértelműen ez van.
Így amondó vagyok nincs értelme bárkit is elítélni néhány alkalom miatt, inkább jószándékkal meg kell tanítani a fairplayre, amiután jó bulis futamokat lehet majd vívni vele.
sith7:
Nemtom mi a steam nicked, de szívesen versenyzek veled online (ha még nem volt rá példa) vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is
) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
És itt a 2012-ben nem tartozom az ufonauták táborába... sajnos... -
willike71
tag
Én nem javaslom a Momo megvételét. Ugyan nagyon jó kormány, fogásra szerintem a legjobb, jó a pillangóváltó is rajt, kellemesen használható, de a pedáljaiban olyan gyenge minőségű kínai pótméter van, ami előbb-utóbb gyengélkedni kezd. Ha használtat veszel (aki azt mondja nem használta, az elég fura), akkor ez az időpont még hamarabb következik be.
Én tavaly év elején küzdöttem vele, Momom volt, amit nemrég eladtam alkatrésznek Hobo csapattársamnak. Minden tapasztalatomat leírtam a gocompete fórumában. A fékkel volt baj, némi játékidő eltelte után picit (5-7%-ot) befogott, amikor nem is nyomtam és ugrált is az alapállapota ide-oda.Ja... és a kormánnyal jó eséllyel lassulni fogsz nem keveset, mert nincs olyan rásegítés, mint billentyűzetnél. Persze sok gyakorlással lehet előrébb jutni.
-
sith7
félisten
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá
.... ha tartják a menetrendet, akkor szeptemberben itt lesz már az F1 2013 ... olcsóbb viszont nem nagyon lesz az F1 2012 sem ... legalábbis a megjelenésekor , az F1 2011 is 40 eur volt ... de persze Te tudod
Szerintem annyi gond van csak, hogy patch nélkül játszol, mert én sem vagyok "skilles" meg "pro" , médiumon van a kipörgésgátló, és azért annyira nem sznevedek mint Te
... szóval tuti a patch hiány lesz a gond
Más
AlonsoNem sikerült tegnap megcsinálni, de ki is derült mi a hiba ... szokás szerint nem megy még a pálya, ha megelőzöm, akkor feltorlódik a mezőny, és valamelyik lassítóban megelőzik, és ezért bukom el az érmet.
A 2. bal-jobb lassítót, meg az utolsó kanyart nem bírom normálisan bevenni, addig végig tudok mögötte menni, sőt néha fékeznem is kell, de ezen a 2 ponton mindig elhúz... na , majd gyakorolom még
-
-
barcalaci84
őstag
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
hidd el nem a patchek hiánya okozza nálad a kiforgásokat , gyakorolj egy kicsit
megfelelő vezérlőbeállítás, egy jó setup , még több gyakorlás és odaleszel szögezve az aszfalthoz...nem a virágbolti verzió okozza ezt nálad az tuti, mert nagyon is lehet támadni a kerékvetőket a legtöbb pályán, szélesíteni levágni kanyarokat szintén
(Na most lebuktam
) úgyhogy megkérdezném patchek , javítottak-e az online versenyekben a büntetési rendszeren? ( changelogban nem láttam erre utaló jelet , de hátha)
+ szingapúrra valami jó setup elkelni
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi #3608 üzenetére
Na ezt jó hallani. Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá, akkor lesz esedékes, hogy játszani fogok vele.
vzsryl:
Ez igaz, de azt a több 100 lóerőt nem Joystickokon vagy gamer pedálon keresztül adják le a versenyzők....
tkesy:
Próbáltam a Demo-t is, ott is ugyanez a helyzet, bár nem patchelgettem.
-
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
hermanyi #3604 üzenetére
Az hozzátartozik, hogy a quick setup-ban kicsit feljebb húztam a beállítások DRY-ra, de nem sokat.
És viccet félretéve, nem élethűen megy ki a hátulja. Alig nyomok neki gázt már meghal. Ha a pályát elhagyom 1 centivel egyből 0 tapadás a kanyarban, pedig ez nagyon nem így van a valóságban. Tény, hogy csökkenni kell a tapadásnak, de szinte reménytelen visszahozni kintről az autót.
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Arra lettem figyelmes a játékban, hogy a kanyarok utáni kigyorsításban rengetegszer kimegy a kocsi hátulja, pedig fokozatosan adok gázt, nem billentyűzettel tolom és a TC is be van kapcsolva.
Utánaolvastam és valóban kicsit jobban rá van játszva erre a dologra a kelleténél, az lenne a kérdésem, hogy ezt nem lehetne valahogy kijavítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Battlefield 1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 /16GB/256GB - Éjfekete - (2025) - mw1l3mg/a - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest