- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5248 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #5240 üzenetére
-
giigz
veterán
Ez a vidi jól sikerült
-
giigz
veterán
Igazad van, alapnak kellene lennie, csak 2010-ben úgy voltunk vele, hogy szegény Codemasters-ék most először csinálnak F1-es játékot, majd a következő játékban kijavítják ezeket a hibákat, gyengeségeket, aztán már minden egyes hajszálnyi fejlődésnek örülünk azóta, de az egyértelmű, hogy ennél sokkal jobb játékot lehetne csinálni...
Csak kérdés, hogy ki és mikor fogja megcsinálni...
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi #5122 üzenetére
Én magát a játékmenetet jónak gondolom, és az is pozitívum, hogy nekem pl. vagy 2 hónapja se mentés nem szállt el, se lost connection nem volt.
Tehát lassan de biztosan halad a Codi, szerintem ez egyébként szándékos is lehet, hogy évről évre tudjanak valami javulást mutatni.
-
-
giigz
veterán
Sokszor terveztem már, viszont ami a legnagyobb ok, hogy ne legyen, az az, hogy nem tudnám hova tenni a kormányt, vagy csak mindig szenvednem kellene vele. Tehát túl nagy macera lenne 15 perc játékért felszerelni, leszerelni. Azt szeretem, hogy ha kedvem támad, akkor abban a pillanatban kettőt kattintok az egéren, és már mehetek is
Elmenne a kedvem, ha mindig felszerelni, leszerelni kellene.
Ettől függetlenül már egyébként 2-3 hónapja tényleg úgy voltam, hogy na most már azért is veszek egy kormányt, de az volt, hogy az 5k-s szaroknál azért jobb kellene, akkor legyen 10k-ért egy használt MOMO, de akkor már legyen DFGT, azt sokkal jobbnak mondják, és legalább új, garanciás, de az meg 30k... És szeptembertől már úgy sem lesz időm játszani, így 2 hónapra meg sajnáltam kiadni 30k-t...
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5097 üzenetére
Én 3 éve billen megyek, sőt a F1 2002-ben is billel mentem. És akarnék úgy menni, mint a kormányosok, de fizikailag lehetetlen.
Nem nehéz rájönni, hogy kétállású pedállal és kormánnyal lehetetlen olyan időt menni, mint aki tudja szabályozni a gázt, és a kormány állását. Persze azért van segítség a játékban a billeseknek bőven, de még így sem lehet megközelíteni, és ezt szerintem akár el is hiheted.
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #5095 üzenetére
Gondolom azért mondod ezt, mert nem billentyűzeten mész. Ha azon mennél, tudnád, hogy évekig próbálkozhatsz, soha nem fogok megközelíteni Vixet, vagy bármelyik jobb kormányost.
-
giigz
veterán
Billel közelítse már meg nekem valaki bady vagy Vix idejét...
-
giigz
veterán
pCARS- Spa Francorchamps Formula A Onboard
Nem mondom, hogy rossz, de szerintem az F1 2012-nek sincs szégyenkezni valója még a fizika terén sem, mert egy ilyen kőkemény szimulátorban is fizika kb. 0.
-
giigz
veterán
A Nürburgring hotlap alapján szerintem nagyon jónak ígérkezik az F1 2013
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4940 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
Zod tábornok #4897 üzenetére
Ez az rfactor annyira tökéletes? Nekem így a videóból nem úgy tűnik, mintha jobb lenne a játékmenet, mint a F1 2012-ben...
-
giigz
veterán
válasz
hermanyi #4881 üzenetére
Mi a baj a 2012-vel?
Szerintem ez az első széria, ami már tökéletes. Hónapok óta nyomjuk online, és soha semmi gond nincs vele. Talán 2 hónapja volt pár lost connection, de az a gépem miatt volt, azóta azt megcsináltam, és egy sincs. A mentés is azóta megvan, mióta feltelepítettem. A játékmenet, gumikopás, SC, esős menet, minden tökéletes a 2012-ben.
-
giigz
veterán
válasz
devilinsid3 #4876 üzenetére
Én sem veszek meg semmilyen játékot, csak az F1-et
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4874 üzenetére
Július végén új F1 játék?
Vagy félreértem?
-
giigz
veterán
válasz
Feribacsi555 #4855 üzenetére
De az pénzbe kerül, ő meg gondolom 3k-ból ki akart jönni
-
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4784 üzenetére
Ha nem eredeti, akkor nem tudsz online játszani, legalábbis eredetisekkel nem.
CD kulcsod van?
-
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4782 üzenetére
Akkor van egy CD kulcsod, rámész a Steamben, hogy hozzá akarsz adni a könyvtáradhoz egy új játékot, beírod a kódot, kiválasztod, hogy hova töltse le, telepítse, majd letölti magától, feltelepíti, és utána tudsz játszani bármikor.
-
giigz
veterán
válasz
krisztian000 #4780 üzenetére
Eredeti a jatekod, ugye?
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4725 üzenetére
Ne aggódj, nekem sincs több
-
giigz
veterán
válasz
Shadahin01 #4720 üzenetére
Sajnos nem tudom, én még nem foglalkoztam ilyesmivel...
-
-
giigz
veterán
A történethez hozzá tartozik, hogy a 2 kerékcsere helyett én 1 kerékcserét csináltam, és a 18. körben mentem ki a szuperlágyért, tehát amikor elkezdtük a csatát, akkor nekem már 12 kör volt a gumikban, a végére meg 17 körös gumin mentem
Sajnos emiatt fékeztem el mindig magam, mert egyszerűen már nem nagyon akart tapadni...
Ami miatt mérges vagyok magamra, az az, hogy amikor bejött a SC, akkor Hobo még vagy 40 másodpercre volt tőlem, és bőven bemehettem volna új gumikért, és akkor valószínűleg már jobb tempóm lett volna. Amikor elhaladtam a box előtt, egyből a fejemhez kaptam, hogy ezt most jól elrontottam...
A szárnyat nyithattam, ez még idáig rendben is volt, de totál fölöslegesen elnyomtam az összes kersemet, aztán még a féktáv is gyengén sikerült, így Hobo pont elment mellettem.
Az biztos, hogy nem mindennapi befutó volt
-
-
giigz
veterán
válasz
speedydb23 #4518 üzenetére
Írta is, péntek este. Ez nyilván 19-20 óránál korábbat nem nagyon jelent
-
giigz
veterán
válasz
intelMMX #4497 üzenetére
Most is egyszerű. Én neten vettem meg a kulcsot.
- Steam oldalára felmész, leszeded a klienst.
- Regisztrálsz, kiválasztod a tetszőleges játékot, bankkártyával azonnal ki is tudod fizetni.
- A Steam-ben rámész, hogy játék hozzáadása, majd beírod a kulcsot, semmit nem kell csinálnod, elkezdi letölteni a játékot, az összes frissítéssel együtt. Magától feltelepíti, az égvilágon semmit sem kell csinálni, hogy kiválasztani, hogy hova rakja.
- Rákattintasz az ikonra, és játszol. -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #4468 üzenetére
Nekem mindegy hogy gyerek vagy felnőtt, nem szeretem, ha verseny közben a beszélgetés megy, így nem is használok TS-t...
-
giigz
veterán
A 20. körig első voltam, aztán úgy gondoltam, hogy Csaba/70 feljött 3 mp.-re, és felraktam rich-re, hogy na mostantól elkezdek gyorsabb köröket futni, hogy biztos legyen a győzelem.
Na ekkor az első kanyarban kipördültem, és elmentek mellettem ketten, így a 3. helyen álltam, TommyS-t visszaelőztem, de Csaba-t már nem sikerült, így maradt végül a 2. hely.
Jó verseny volt, élveztem végig
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4411 üzenetére
Persze, ez normális. Ha 30-ra állítod, akkor mindig 30 fps-ed lesz, kivéve ha nem tudja tartani a géped a 30-at. Ha 60-ra állítod, akkor meg mindig 60 lesz, kivéve ha a géped nem tud annyit, tehát akkor már leesik 47-re, stb.
-
giigz
veterán
Igazából nekem fogalmam sincs mi lenne a jó megoldás. Én tegnap túltöltött autóval indultam, és kb. 2-3 kör után úgy elfogyott a gumi, hogy az valami hihetetlen, és akkor még menjek vele 10 kört... Nem értem azóta sem mi miatt volt ez, mert 25%-os futamon mindig kibír a lágy 7-8 kört, de most egyszerűen elfogyott 2 kör után... Azért lehetett, mert hogy nehezebb az autó, és ennyire érződne?
Nekem is ez most a problémám, hogy hogyan lehetne ezt megoldani, mert ez nagyon csúnya volt tegnap...
-
giigz
veterán
Videó nincs, így is alig volt FPS-em, 2 GB ram van most ideiglenesen a gépemben
A futam pedig tragédia volt számomra, 2-3 kör után elment a lágy gumijaim tapadása, szenvedtem vele a 8. körig, mentek el mellettem (pedig az első helyért lettem volna csatában), majd kipördültem, aztán bementem keményért, a 14. helyről megkezdtem a felzárkózást, talán sikerült is volna pontot szerezni, de a 15. kör körül LOST CONNECTION.
Tehát 0 pont, és természetesen az történt, amit sejtettem is, hogy tuti le fog dobni, hát megtörtént. A tavalyi ligát is az ilyenekért hagytam abba, ott talán 3-4 futamig bírtam ezt idegekkel, remélem több ilyen nem lesz, viszont azt a gumikopást meg nem értem...
-
giigz
veterán
Ma indul a liga
-
giigz
veterán
válasz
intelMMX #4348 üzenetére
Igen, ez már egy őskövület
A laptopomban i3 2,2 Ghz van (2mag HT nélkül), és mellé egy GT630M, ami egy 8500GT körül lehet talán (fogalmam sincs
), és ott nem volt túl élvezetes játszani, szerintem a régi szériákból egy 8800GT/HD4830 alatt nem nagyon lesz élvezhető. Haveromnak Athlon II X4 és 8800 GT van 4 GB DDR3 rammal, és azzal már lehet játszani szépen, nem akadozik, meg szépen folyamatosan.
Proci 10, ram 5, vga 8k, tehát 23k-ból megvan egy ilyen fejlesztés, és akkor legalább a mai játékok is élvezhetően fognak menni.
-
giigz
veterán
Még régebben, ha FRAPS-szel akartam videót rögzíteni, az FPS kb. 5-re esett vissza, és játszhatatlan volt. Hangot pl. nem is vett fel.
Ahhoz képest elég nagy fejlődés ment végbe, hogy egy gyenge közepes géppel is simán lehet F1 közben hanggal videózni.
Szerintem hatalmas fejlődés a FRAPS-tól ez, akinek meg nem elég jó a gépe hozzá, mint pl. nekem vagy mikrosuttii-nak, akkor mi nem videózunk, és kész
-
giigz
veterán
Hungaroring esős setupot tud adni valaki?
-
giigz
veterán
Ma selejtező
-
giigz
veterán
válasz
MC HOBO #4232 üzenetére
És sajnos ez mindennapos, nyílt szerveren tényleg nem volt még olyan nap, amikor ne találkoztam volna idiótával. Ha nem veletek játszom, már 100% biztos vagyok benne, hogy vert pozícióból is ki fognak lökni az első kanyarban, és ez meg is történik rendszeresen... Ennél már csak az a jobb, amikor még én kapok érte büntetést...
-
giigz
veterán
Na egy connection lost-ot megkaptam én is...
-
giigz
veterán
válasz
Mr.Mercury #4137 üzenetére
Minden bizonnyal igen.
-
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4123 üzenetére
Igen, már az F1 2010 óta gondolkozom egy kormány vételén
2011-es játéknál már nagyon éreztem a ligában, hogy le vagyok maradva, most pedig jelentkeztem megint, és ahogy látom (ratam23 pl.) hamar meg lehet tanulni a kormányt, neki ha jól tudom max. 1 hete van meg a kormány, és már jobb kört megy, mint pl. én.
Meg ugye mindig is akartam venni egy kormányt, csak én pl. egy G27-et szeretnék, de arra meg nincs 50k-m, és ilyenkor úgy vagyok vele, hogy akkor nem is kell semmi
De persze ez most más lesz, veszem van ezt az 5k-st, vagy egy DFGT-t előbb-utóbb be kell szereznem a kormányt, nincs mese, mert liga, Grid2, F1 2013, project cars és társai is jónak néz ki, ki lehetne használni a kormányt...
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #4124 üzenetére
Szerintem azért fogom megvenni most ezt 5k-ért, mert ha tetszik, akkor eladom 2.500-ért (gondolom ennyiért nem kellene kétszer mondani senkinek sem...), tehát 2,5k-ért kipróbálhattam, hogy nekem kell-e kormány, vagy lusta vagyok még ahhoz is, hogy a kormányt szerelgessem
Ha pedig megtetszik, és már érzem, hogy kellene pl. egy DFGT, akkor majd veszek egy olyat
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #4121 üzenetére
Az a probléma, hogy nem szeretném azt, megveszem, játszok vele 3x, és megunom a szerelgetést, és utána hozzá sem nyúlok 1 évig... Tehát nem tudom még, hogy rendszeresen elővenném-e, vagy csak egyszer előveszem, aztán ki is dobtam a pénzt...
Ezt az előbb említett kormányt 5k-ért meg tudnám venni...
-
giigz
veterán
És ha ilyenkor ez bekövetkezik, utána már használhatatlan, vagy annyit ront az élményen, hogy kuka? Nem lehet megcsinálni?
-
giigz
veterán
Logitech Wingman Formula Force GP kormánnyal mennyire jól lehetne játszani? Van valakinek ilyenje?
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4109 üzenetére
Jaja, leszedi
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #4107 üzenetére
Felvettelek
Meglátod, sokkal jobb az eredeti
Mennyiért vetted?
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #4076 üzenetére
Jó verseny volt, persze nem kellett volna az, hogy ott a pálya közepe fele mindig elrontottam egy kanyart, amit még az időmérőn simán betudtam venni, majd máskor jobban figyelek arra...
(#4080) Ventru: Nem lett volna gond a kiállással, csak a kivezető körömön összetörtem, nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a hideg gumi...
Egyszóval jó volt gurulni tegnap, és remélem, hogy ma is nyomjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Windows 10
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest