- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Notebook hibák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Ha jól tudom azok csak TT setupok McLaren-hez, gp-re módosítani kell őket, elvileg a végsebességeket kell 2-3 mezővel lentebb venni. gp-re én még a szárny állásokat is fentebb veszem 1-1 mezővel.
Ha valaki még mást is szokott módosítani, ajánlani, majd kiegészíti a leírtakat -
ratam23
aktív tag
Évadzáró Gocompete B ligás brazil nagydíjunk videója
Hamarosan indulnak az új ligák, aki kedvet kap annak bátran ajánlom a www.gocompete.hu oldalt
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Nem akadásom volt, hanem gondolom a CF miatt (6990) voltak gondok, méghozzá olyan, hogy pl az autó kasztnija villogott nagyon, meg egy csomó más textúra szintén, 12.6-tal semmi ilyen nem volt.
minden más gammában (Race on, Crisys) és programmal nem okoz gondot az új driver, csak a F1-gyel van bajom.
-
Próbáltam LED-ek alapján váltani, baromira fárasztó, hang alapján szoktam már meg
Van olyan vezeték nélküli füles, aminél a hangkártya jack kimenetéről belemegy a fejhallgató vevőjébe (ami külső tápegységről kapja az áramot) és onnan RF jeltovábbítással megy a fejhallgatóba (amiben akkumulátor szolgáltatja a tápot).
Pl. ilyenre gondoltam: [link]
Csak gondoltam hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata valamilyen termékkel.
-
Ventru
tag
Én sem emlékszem rád
Mi volt a neved Gridbe?
sith7 Hidd el ,hogy bejönne! Habár ott ,nekem mindég a Box ,vagy az autó állítgatása volt a hiány ott azért sírtam ,de a többi efekt egyensúlyozta a dolgokat. Szórakozásképp tökéletes volt.
A másik meg Steady videóján nézők nincsenek berakva ebből kifolyólag gondolom,hogy nem full grafikával tolta,szal elég csini kis gamma volt abban az időben
-
Steady74
addikt
-
mikrosuttii
aktív tag
Thank you!
Hát igen,az érmének 2 oldala van,kormányon jobban kezelhetőbb,viszont ha benzin keveréket akarunk változtatni,vagy a gumik állapotát megnézni,azt már 1 kicsit nehezebb.
GH = Guitar Hero?
Mert akkor igazad van,hogy az F1 jobban megy!XD GH nekem még easy-n is nehéz 1 kicsit,de a számokat szoktam rajta gyakorolni,hogy jól menjen.
-
-
hybridsong
csendes tag
Kösz az ötletet! Ma állítottam be és ma még meg van a mentésem remélem nem lesz gáz.
Közérdekü kérdésem lenne hozzátok.Most úgy néz ki hogy a játék megjavult és nagyjából minden jó, persze hiányzik még jó pár jó setup de majd meglesz. Ami viszon nagyon érdekes az az hogy amikor elinditom a játékot utána max 5 perc múlva jön az üzenet hogy elvesztette a kapcsolatot a játék a serverrel.Rájöttem hogy nem elveszti a kapcsolatot azaz nem szószerint hanem az a baj hogy elmegy a net. Szerintetek mennyi az esély arra hogy egész nap jó a net és pont amikor online akarok játszani vagy csak ttz-ni akkor egyből elmegy a net.UPC -s 120 -as netem van.Szerintetek a UPC korlátozza? Ha igen akkor mit lehet ez ellen tenni? Ma torrenteztem leszedtem simán pár gigányi anyagot és megsem rezdült a net. Sztem. valami ilyesmi állhat a dolog hátterében. -
MC HOBO
aktív tag
Már bocs, hogy beleszólok, de itt senki nem méregette a farkát, úgyhogy nem is értem, mit keres itt ez a poszt...
Valószínűleg csak az irigység beszél belőled...
Én sem vagyok egy nagymenő, nem is posztolom, hogy milyen köröket megyek, mindenesetre szerintem egyáltalán nem árt egy jó köridővel/videóval alátámasztani egy-egy setupot.
-
gaben82
tag
"Feljebb kellett tekergetnem az FFB értékeket, mert olyan volt, mintha ki lett volna húzva a kormány, csak tekergettem ellenállás nélkül...
A környezetet hagytam egyedül 10-en, de így is minden kanyarba remeg a rezgő motor, ami kajak idegesítő!!! "Ugyanez nálam is, van rá valami megoldás? Kanyarogban úgy rángat ...
azt hittem már rossz a kormányom ... -
MC HOBO
aktív tag
Nem tudom, ezt hogy érted, de hidd el, ugyanazok a feltételek...
Vixen (Trihorn) egy másik dimenzió, ahogy Motion_Blur is, illetve vannak még páran, akik kiemelkedően jók...
És ezt nem szabad túllihegni, mert annak még sosem volt jó vége...
Egyszerűen ők jobbak, ennyi. A zsigereikben van... Érzik... ...csak ők sajnos nem voltak "jókor jó helyen", illetve nem a versenypályán, hanem a gép előtt ülve élik ezt meg...Ők a mi Kis Pál Tamásaink, Michelisz Norbijaink...
Ők maximálisan kiautózzák a játékot.
Lényeg a lényeg: Trihorn nagyon tud és hiteles.
-
jozsi252
veterán
-
MC HOBO
aktív tag
Lehet, hogy hülye vagyok hozzá, de én úgy gondolom, hogy akkor puhul fel a kormány, mikor a gumik már csúsznak egy kicsit. Ekkor szűnik meg a teljes tapadás, ezért könnyebb tekerni a kormányt... Tehát, ha túl gyorsan mész be a kanyarba, az első kerekek még fordítják ugyan az autót, de már csúsznak egy kicsit... Nekem legalábbis csak akkor van ilyen, ha elnézem a féktávot és nagyobbat kell fékeznem...
Persze, az is lehet, hogy ez baromság, de nekem a valóságban is van ilyen tapasztalatom... Ha csúszik kicsit az eleje, kevesebb erővel tudom mozgatni a kormányt, mint ha gurul. Ezt még a Lada-korszakban tapasztaltam leginkább, mivel a többi autómban már volt szervó.
-
tkesy
őstag
Igen, ez lenne a logikus, de most (is) Monaco-ban kaptam egy olyan felhőszakadást, hogy a 20. kör környékén elkezdett esni, a 30. kör környékén már mindenki intermediate-n volt, a 36. körre meg már esőgumin, és csak a 70.-71. kör táján tudtuk visszarakni a szuperlágyakat.. És mindehez a program 10%-ot és felhős időt jósolt....
szvsz a kettő valahogy üti egymást...
Időhöz meg:
Best: egyértelmű - (amúgy az enyém volt abban a pillanatban, és az élen álltam)
Lap: -II- - éppen befejezet kör ideje
Pace: na itt szokott lenni vagy zölddel negatív, pirossal pozítiv, vagy kiemelés nélkül pozítiv szám... -
joca1
tag
AZ első három csuszkán állitottam 2-6-7%,és igy most nekem nagyon jó lett ahoz képest,hogy még az autóhoz sem lehet hozzányúlni,viszont azt hozzáteszem,hogy én is szarakodtam vele vagy egy napot,hogy beállitsam mert nekem sem volt jó sehogy se,ez is csak egy véletlen szüleménnye,jah és Thrustmaster f430-as kormánnyal,ráadásul tapasztalataim szerint nálam 1 % is nagyon sokat számit a beállitásnál,de nyilván másnak is ha ilyen nehéz mindenkinek beállitani.
-
munky
őstag
Úgy nézem nem voltam elég egyértelmű. Megvettem elővételben Steamen, és ott lehet elővásárlóknak tölteni a teljes verziót. Így nem a megjelenés napján kell vele bíbelődni, meg persze nem mindenki egyszerre esik neki a letöltő szervereket ostromolni. Játszani majd csak a megjelenés napján lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Ryzen 7 7700X, 7800 XT, 1Tb M.2, 750W, 32Gb DDR5 AM5 gamer pc!
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- LEGO Technic - Bugatti Chiron (42083)
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest