- Milyen TV-t vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Autós kamerák
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
Hát igen, egy jó gameplay kellene már.
Ez viszont nekem tetszik:
-
munky
őstag
Egyszerűen nem hiszem el, hogy volt pofájuk egy ennyire semmitmondó és jellegtelen videóval előállni. Ez aztán E3 Trailer...
(#37) RevolutioN2: Szépen megfogalmaztad a lényeget. Rengeteg hiányossággal küszködött még az előző rész is. Engem roppant módon zavart, hogy amennyiben egy éppen zajló időmérőhöz csatlakoztam, nem hajthattam a pályára, holott gyakran még 8-10 perc vagy több volt hátra az eseményből. Ilyenkor ugye két lehetőséged volt: végigvárod és nézed a mezőnyt, vagy kilépsz. A 2003-as F1C-ben is csatlakozhattál a többiekhez ilyenkor, szóval azért elég durva a 2000-es évek második évtizedében ez a fajta megoldás a Codemasterstől. A bajnokságok rendezéséhez és a közösségi élethez meg tényleg nagyon kellene az a bizonyos szerkeszthető rajtrács, vagy az olyan alap funkciók mint a chat.^^
Az igazán jó játékokkal nem pár hónapig vagy egy évig játszik az ember, hanem gyakran évekig. Így sajnos attól tartok, hogy aki egy teljesen átszabott és jó multira vágyik az csalódni fog idén is. Manapság hosszútávon üzletileg egyszerűen nem kifizetődő egy teljes funkcionalitással ellátott játék kiadása - pláne egy évente megjelenő sportjáték esetén. Márpedig a játékipar ma már kemény üzletág. Tényleg csak a teljes Steam támogatás és a RaceNet ad reményt egy jobb többszemélyes játékmódra.
-
hermanyi
addikt
Én egy szóval sem írtam olyat ,hogy Steve H nem járt a InsideSimRacingnél . Csak kifejtettem a véleményem ,hogy a videó szerintem kamu. Indoklásom a CM akkora sz@rban van az F1 es szériával a 2010-2011 ben elkövetett Bughalmaz miatt (csak abból ál a játék mind két része ) ,hogy szerintem a Videót saját oldalán osztaná meg először ,hogy lássuk mennyire is jól haladnak .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest