Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy a mentési anomáliáknak nincs ahhoz köze, hogy miylen forrásból származik a játék, de én nem is arra írtam, hogy hanyagold a témát, hanem erre:
"mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni" Ez meg akárhogy is nézzük arra utal, hogy egy árva fillért nem szeretnél a játékra költeni, tehát warezolsz. Az pedig a fórum szabályzata alapján tiltott...(#4864) AmunRa: szerintem meg igenis kap mindenki választ, ha értelmes kérdést tesz fel. A "problémáim vannak a virágbolti verzióval" címűek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Az ilyen kérdéseket tegye fel ott a tisztelt kérdező, ahonnan beszerezte azt a verziójú játékot.
És mielőtt belemennénk, hogy álszent vagyok-e vagy sem, elárulom, hogy én is játszottam már virágbolti játékkal, de nem is értetlenkedtem azon, hogy problémák vannak vele...(#4862) devilinsid3: ha nem szán rá valaki még ennyit sem, akkor az ne játsszon ezzel a játékkal, vagy játsszon a virágboltival, de fogadja el, hogy arra nem jön annyi hibajavítás, vagy nem olyan gyorsan. Elég sok ismerősöm van, aki az eredetivel játszik és túl sok panaszt nem hallok tőlük... Vannak néha gondok, de az más játékkal is előfordul, vagy kiderül, hogy nem is igazán ennek a játéknak köszönhető a hiba...
-
Feribacsi555
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Villanyszerelés
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Eladó refurbished Dyson V15 detect Absolute porszívó 12 hó garanciával és számlával
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci, Jogtiszta Windows 11
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest