Hirdetés
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
- mentési hiba
- multiplayet lobby hiba
- sli/cf rendszerek kezelése
.
.
.Ugyanazok a hibák, amik 2010 és a 2011-ben megvoltak. Ezekből semmit sem javítottak ki. Mondjuk én nem emlékszem, h azt nyilatkozták volna valahol is, h az elődök hibáit (2 évad) javitják, csak arról beszéltek mit fejlesztettek. Ez a faja.
-
gaben82
tag
Ezt nem hiszem el, befejeztem egy versenyt
keresni akartam új lobbyt
és megint nem talál egyet sem....
megint elszállt minden, profil, rang, setupok ....... -
Bitorlo
csendes tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. A játék tökéletesen megy singleplayerben, de multiban azonnal leesik az fps és szinte játszhatatlan lesz 60-ról 20-25 fps-re még csak spectator módban is. Írtam hivatalos fórumokon is, semmi válasz. A laptopomon és asztalimon jön elő a hiba, míg a szobatársam gépén nem, ami ugyan az mint az én asztalim. Egyszerűen nem találok megoldást. A multi miatt vettem meg, és egyelőre több bosszúságot okoz, mint örömöt. Cseréltem video drivereket, le is töröltem, hogy csak windowsos legyen, semmi különbség. ATI 4850 a kártya. Singleben abszolút tökély a játék.
Köszi minden segítséget!
Bitorló -
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #972 üzenetére
Xbox-on is ott van.
-
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy lehet-e most úgy multizni, hogy fizikailag összekötök 2 gépet és toljuk a futamokat minden gond nélkül?
F1 2011-ben kellett a hamachi, most kell valami, vagy megy bármilyen progi nélkül?Üdv,
GBoy -
gaben82
tag
ez a lobby is mekkora egy ....
rányomsz hogy driver assist banned
erre ugyan úgy dob mindent. be vannak kapcsolva az assistok.
másik hülyeség:
azt írja in lobby belépsz és 14 kör 10. körében tart a verseny....
no comment -
PiE137
senior tag
válasz
saltrock #985 üzenetére
Nekem a sterring saturation segített, olyan 20-25 körül nálam f@$z@!!!
@echterion
Megtaláltam végre azt a roh@dt mentés mappát!!!
\steam\userdata@tkesy
No mégis mit jelenthet a százalék? Az eső valószinűségére ill. intenzitására is utal sztem.
Az idő meg ha gondolom zöld, akkor magadhoz képest javitottál, de ha bal oldalt piros, akkor az elsőhöz képest rosszabb vagy. A piros keretet én még nem figyeltem... -
Chereiose
addikt
Azért szerintem a " hulladék" kifejezésnél jobb ez a játék, de az biztos, hogy max torrentről érdemes leszedni
Mondom ezt úgy, hogy nekem nem is indul az egész....mint ahogy már korábban írtam.. -
saltrock
tag
válasz
Motion_Blur #986 üzenetére
Ez nem hangzik jól.
Annak örülök, hogy én sem vettem meg most hétvégén, mert csak pénzkidobás lett volna. -
giigz
veterán
90%, hogy én sem fogom megvenni. Most még nyomom a karriert, amint elmegy a mentés, 100% hogy nem veszem meg.
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #986 üzenetére
Már énis sajnálom, hogy megvettem, felb@ssza az agyam...
-
saltrock
tag
Próbálgatom én is, de sajnos nem nyerte el a tetszésemet.
Egy G25-ös kormánnyal játszom, de akárhogy állítom be a kormányt, mindig alulkormányzott. Fordítom a kormányt az autó kicsit fordul, majd hirtelen elkezd jobban fordulni. Kormány holtjátékkal, fordulási szöggel is próbálkoztam, de egyenlőre csak kínlódom... :/
-
tkesy
őstag
Időjárás előrejelzésnél a %-os érték mit jelent..?
Meg jobb oldalt a részidőknél, mikor megjelenik egy érték zöld, piros kiemeléssel vagy éppen kiemelés nélkül, azt mihez viszonyítja? Mert az abszolút legjobbat lila színnel jelöli ugyebár...
-
nistvan26
csendes tag
kajak mindjárt kidobom az ablakon tokostul................ nem idegesítő:S
-
nistvan26
csendes tag
hol tárolja a mentéseket ez a hulladék játék?
(f1 2012) köszi a segítséget
-
hermanyi
addikt
Kellett nektek megvenni
Én meg boldogan pattogok a seggemen ,mert a 2011 el ma is akkorát játszottunk LIVE-n ,hogy csak na . Voltunk 12-en és mindenki figyelt mindenkire 1- kivétellel de ha el tudtál menni mellette akkor köze nem volt már hozzád . ( nem volt nehéz elmenni mellette )
Codemasters évről évre szarabbá teszi a játékot ,hogy mire lejár a licenszük az emberek kedve menjen el attól ,hogy formula autós játékkal próbálkozzon .
2012 ben egyetlenegy dolog sikerült jól szerintem az pedig a cocpit kamera nézet . -
fess
őstag
válasz
hackeeeee #976 üzenetére
Azt nem tudom,ennyire mélyen nem mentem bele,nálam az átnevezéses módszer nem működött. Az más tészta,hogy ennyiért elvárható lenne,hogy ne nekem keljen különböző módszereket bevetnem,hogy ne szálljon el a mentésem,hanem szimplán úgy megcsinálni a játékot,hogy jó legyen.
-
Hoffer
őstag
válasz
Motion_Blur #972 üzenetére
Nincsenek valami jó beállításaid mint tavaly?
Akár a kormányra meg a pályákra? -
Motion_Blur
félisten
Ahogy tapasztaltam, Szingapúrban még mindig ott van az a láthatatlan akadály a szalagkorlát mellett a 12-es kanyarban
Egyébként Hard-on alig bírok az AI-val egy 5 körös futamon. Ferrarival mentem, de nagyon kellett feszülni.. 1:47-es köröket tudtam menni, semmit nem érzek továbbra se az autóból.
-
ForRedGlory
félisten
lol, nem is nyomom a gáz, és néha beakad, ugyanúgy megy, mintha nyomnám. Nagyon frankó a visszafordítóknál... Ekkora fost. Hihetetlen ez a játék, bánom hogy megvettem
-
gaben82
tag
válasz
hackeeeee #967 üzenetére
attól nem kell félni hogy messzire elmész,
21.-e óta 4x ment már el a mentésem.És nehogy azzal jöjjön majd a bugmasters hogy nevezed át ezt a fájlt
meg mittom én mit írj felül mivel, nem ez a megoldás....Milyen dolog ez hogy nekünk kell itthon egy gyári játékot hackelgetni...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ez valami olyasmi dolog, mint amikor a Frostbite motorra ráhúzták a BF3-at... Mondjuk ez annál nem rosszabb. És még az Új C&C-t és az új MOHA-t is arra építik.. Hát nem tudom mi lesz belőle..
Mondjuk Nekem maga a motor tetszik, mert szép lenne, csakhát a kivitelezés.. Viszont Dirt Showdown alatt meg működik a dolog (kopkopkop).. Ki rontja el?
Mondjuk ez a mentés dolog tényleg elég komoly.. Főként akkor, ha elég "messzire" elment már az ember, és akkor hal meg. :\
-
gaben82
tag
Én azon a véleményen vagyok hogy ez már szerintem törvényt is sért.
Valahogy kollektíven fel kellene őket jelenteni.Ez kb olyan mintha romlott húst árulnának a boltban,
erre is kellene valami törvény.tegnapi nap folyamán 2 órán belül kétszer ment el a mentésem,
ráadásul menet közben,
egyszer csak nem talál lobby-t, tönkrement a profil, újat kellett csinálni. 2x
Ráadásul nem csak a kormányt kell újra kalibrálni
ugrik a rang, és az autó setupok is. VICC -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
echterion #956 üzenetére
Nagyon semmivel. Random jött elő. Volt olyan, h kiléptél a játékból, köv. indításkor már nem töltötte be a mentést. Bár volt rá megoldás, és akkor betöltötte a save-t, bár tudtommal volt, akinek ez sem segített.
Ahogy alattam írták, vagy minden játék után mented a mentést.
Csak ugye a GFWL profil is tudott kavarást okozni.. Itt legalább már az nincs.
-
RevolutioN2
tag
Ezt egy valaminek köszönhetjük, ezek pedig a licencek. Amíg csak egy fejlesztő dolgozhat egy sorozat lemodellezésén addig nem kell bizonyitani. Ha lenne konkurenciaharc akkor biztos vagyok benne nem lehetnének ekkora hibák. Egyszerüen a fejlesztő nem engedhetné meg magának mert az végzetes lenne. Lásd foci sorozat PES FIFA. évről évre fejlődnek... multiban sincs hiba. Ennyi a háttérsztori sajnos.
-
PiE137
senior tag
Őszintén, mit vártok az AI-tól?
Amíg a büntetések megítélése igaziból egy egész döntőbiró csoport feladata, addig játékban hogy programozzanak le egy ilyen szubjektív dolgot?
Mondjuk az engem is zavar, h a gép vak, és simán lelök a pálya mellé következmények nélkül...
Azt tartom jó kezdeményezésnek, h kicsúszásnál szellemautóvá változol, de nekem már annak ellenére is sikerült büntit begyűjtenem...
Én azt átérzem, h nehéz dolgok ezeket algoritmusokba foglalni...@ echterion
Majd fogsz... -
echterion
nagyúr
Mi ez a mentés hiba? Én még nem tapasztaltam eddig, pár óra játék alatt egyszer sem.
-
ETOM
addikt
Ami a 11-be jó volt már azt ebbe megint nem sikerült összehozni ahogy olvasom. Ez azért vicc 2 rész után 2012-ben.
-
giigz
veterán
válasz
hackeeeee #946 üzenetére
Egyelőre ez a játék olyan hibákkal rendelkezik, amiket 100% biztosra veszem, hogy a gyártó nem fog hagyni. Ilyet egyszerűen nem engedhet meg magának.
Az másik dolog, hogy az egésznek a motorja sz@r, és multizni nem lehet rendesen, meg a mentést elb@ssza, azzal ők sem tudnak mit csinálni, amíg ezt a motort használják, meg már évek óta így van. Nem tudom megérteni, hogy egy játékot hogy lehet így kiadni. Sosem tapasztaltam még ilyen hibákat semelyik gyártónak. Ez az F1 széria egy komplett vicc...
Az viszont nagyon durva, hogy gumikopás kb. nincs, kameraállás bugos, flashback bugos, és akkor még biztos van pár dolog... Az AI viselkedése megint nevetséges, hogy előtted fékez be, és te kapod a büntetést, vagy hogy a lekörözöttek megállnak előtted a kanyarban...
Szerintem tuti lesz patch, viszont ezzel a játékkal így sokra nem lehet menni.
-
Claark
csendes tag
válasz
RevolutioN2 #941 üzenetére
Ne ijesztgess
-
munky
őstag
válasz
RevolutioN2 #941 üzenetére
Sajnos már ebben sem lehet bízni.
Az F1 2012 sem oldotta meg a tavalyi játék legégetőbb gondjait (Legalábbis PC-n). Helyette ami tűrhető volt (vezethetőség, fizika, gumikopás) azt is átbabrálták, és nem éppen jó irányba.
-
echterion
nagyúr
Mentem egyet a challenge módban, első pálya Monza, Williams-szel. Épphogy megcsíptem a pole-t, utána lerajtoltam mindenkit, majd rajt-cél győzelem. Viszont a győzelmi képsorok alatt Senna van a ruhámra írva.
Ja, medium fokozat, úgy tűnik, alábecsültem a képességeimet. -
Claark
csendes tag
A flashback problemara nem tudtok megoldast? Azaz amikor flashback utan, tavoli kamera modban fejjel lefele van a palya, auto.
-
PiE137
senior tag
Sztem az a FIA hivatalos szabálya, h azzal a beállítással kell menned egész 7végén, amit a Q1-ben belősz.
@Hoffer
Akkor nem értem, nekem simán felment DVD-ről...
Mondjuk magába a steam könyvtárba telepíti, és ezzel majdnem telepakolta a rendszer ssd-m, de rájöttem, h lehet átrakni más partícióra! -
axwellz
csendes tag
-P S 3-
-Időmerő után (és közben sem(mondjuk ezt nem értem) nem lehet a z autón változtatni. Ha mégis akkor mész az utolsó helyre.
-Az időjárás kurva jó lett. Olyan szeszélyes, mint az életben( pont mint idén) . Percenként is változhat. Nem baj hogy nincs p1 es p2. P3 ba mindent meg lehet csinálni.
-Az R&D is sokkal jobb lett. Adott idő alatt meg kell tenned x kort: Mint másod pilóta nincs beleszólásom a fejlesztésekbe. Csak tesztelhetek és ráadásul a fejlesztéseket is timo glock kapja és nem én. En majd csak később ... kurva jó game
BUG:
Spanyol nagydíjon óriási pitbox bug van: marussia kerek csere után úgy enged ki hogy rögtön átleped a fehér vonalat vagy ,ha a másik irányba húzod akkor meg kimész a pályáról majd beesel a pálya alá.--> http://www.youtube.com/watch?v=QJDei2V5aqA
Néha nem engedi edzésen a fuel mixet állítani. -
hackeeeee
Jómunkásember
Leges legelőször a fák villogtak, azt megoldotta a fullos directX reinstall..
Az út villogását pedig úgy zártam ki, hogy levettem medium-ra a grafikát, és szépen egyesével elkezdtem felfelé pakolni, hogy mikor kezdi el. Ha jól emlékszem, akkor a Vehicle reflections-t kellett high-on hagyni.
-
HPAA
őstag
válasz
RevolutioN2 #923 üzenetére
rendszergazdaként is dettó
szvsz az játékot magát még nem is láttam , csak a bevezető intro-t -
Hoffer
őstag
A DVD-s verziónál mindenkinek a steam letöltött egy 7 GB-os adatcsomagot?
Mert nekem ezt csinálja és nagyon szar a szerver, lassan jön!
Miért nem a DVD-ről telepíti a játékot? -
Chereiose
addikt
válasz
RevolutioN2 #922 üzenetére
De akkor miért működik minden játék normálisan? csak ezzel van a baj, nem hinném, hogy a driver a gond....persze lehet....
-
-
Chereiose
addikt
Miért lehet az, hogy indítom a játékot, rá klikkelek, ki írja hogy f1 2012 és egyből kidob minden hibaüzenet nélkül...
Már a demoval is ezt csinálta, sőt az f1 2011-el is, csak ott még ki írta, hogy valami működése leállt.
Gépemen tuti elfut, szóval nem tudom mi a probléma. Futtattam rendszergazdaként, úgysem jó, talán frissíteni kéne a Drivert, de erről meg azt hallottam, hogy tele van hibákkal az új Nvidia driver.... Szerintetek mi a gond?? -
PiE137
senior tag
Hm...az gáz! Mind1, azért köszi az infót!
Még annyit, h ha manuálra teszem a mentést, akkor mindig ki kell lépnem a main menu/settings-be, ha menteni akarok@RevolutioN2
Köszi a beállításokat!
Annyi az észrevételem, h pölö nálam a sterring sat 40-en nem okés, teljesen alul kormányzott lesz tőle a kocsi... én 0-n használom. Mondjuk 2 ua kormány is lehet sztem különböző érzetű, havernak is G25-je van, és nála is szoktam F1-ezni, vhogy egész más...A többi viszont remekül működik, Melbourne-be hozott vagy 1,5mp-et!!!
A setup-ot is próbálgattam, nem rossz. Melbourne-be hoztam vele 7-8 tizedet, de pölö Bahrein-be az alap quick leggyorsabbal jobban mentem...
A fene érti ezt! Ezért nem bajlódok annyit a beállításokkal!
Vagy nagyon láma vok ahhoz, h kiautózzam a különbséget, vagy nem tom! -
RockHaRD
addikt
válasz
echterion #914 üzenetére
nekem pl ablakba kell játszanom teljes méretre húzva, hogy a másik monitort ne feketítse le ez a mocsok... így tudok forma1-et nézni, miközben f1-et játszom
szerk.: Nem is tudom, hogy hogy tudnak emberek vsync nélkül játszani alapból
én nem bírom a recés képet... az egyetlen, amit vsync nélkül játszom, az a cod4, mert ott meg kell a 250 fps...
-
jozsi252
veterán
Ha valaki úgy érzi hogy a kormányzás nem olyan, mint amilyennek kellene lennie akkor a Grapf settings-be kapcsolja be a V-Sync-et.
Egyszerűen mintha magától akart volna kanyarodni az autó, illetve egyenesbe ha picit megpöcköltem a kormányt, elkezdett rángatózni az egész. V-Sync-on és ezek a hibák mind megis oldódtak.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Én is játszogatok ezzel, elsőre nekem tetszik, gamepaddal. Viszont egyszer nyomtam véletlenül agy alt+tab-ot, azóta ablakban fut a játék, akármit csinálok. Nem lehet ezt valahogy teljes képernyőre bírni? Nem akarom ezért újratelepíteni a játékot.
Előre is köszi a segítséget. -
polonic
félisten
Olvasvom itt a hibakat a netes es a mentes dolgokrol. Mondtam en, hogu nem a gfwl miatt volt corrupted save, hanem az ego motor miatt. Es most mar a netes gamerol is kiderult, hogy nem amiatt. A gfwl es steam csak egy keretrendszer.
-
PiE137
senior tag
Tudjátok min dobom én el a láncot
A játék egész jó, a pár hibájával meg lehet barátkozni...
Egy nyomorult keretprogram viszont nem létezik amely normális multi kapcsolatot és mentést tudna alkalmazni!
Tavaly a GFWL egy nagy barna volt, idén pedig a steam az:
Haverral visszük a coop season-t, már 4-5 futam lement, közben rengetegszer kidobálta főleg őt a játék "lost connection"-el... Legutóbb úgy kidobta, h most már a profiljába se tud belépni a játékban, "Profil save is corrupt"!
Köszönjük kódolómesterek, megérte a játék a 8k-t!!! -
macy
addikt
válasz
RevolutioN2 #904 üzenetére
-
RevolutioN2
tag
válasz
- = Zk = - #902 üzenetére
Azzal sajnos nem tudok szolgálni, de érdemes neten kutakodni. Én az enyémet 3-ból ollóztam össze, valamint a codie-s srácok is leközölték az ő személyes beállításaikat fórumon. Nagyon érdekes volt például, hogy ajánlott a féknél 2% deadzonet megadni, mert aki a fékpedálon "pihenteti" a lábát az esetleg ezt érzékelheti és nem megy padlógázon. Így visszagondolva nem is olyan hülyeség ez. A logitech profileres 107%-ról is olvastam anno valami hasznosat, de komolyan csak ez ragadt meg bennem 107%. Lehet valamikor rákeresek, hogy ez miért is jó
De ugy néz ki van benne egy kis varázslat
-
- = Zk = -
félisten
válasz
RevolutioN2 #900 üzenetére
efféle beállítás jöhetne PS2 joyhoz is
-
válasz
RevolutioN2 #900 üzenetére
Köszönöm.
Kipróbálom, de hátha. De már eléggé felhúztam magam rajta, hogy ennyit kell p*cs*lni a kormánybeállításon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- E-roller topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 7740 - i7-9850H I 32GB I 256SSD I 17,3" 4K I RTX3000 6G I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest