- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4988 üzenetére
Gondolom rFactorral, Race07-el, stb... még nem volt dolgod
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4984 üzenetére
Ez eddig max. bohóckodás. Legyen egy kis önkritikád, és legalább tanuld meg a pályákat + kezelni az autót mielőbb megosztasz videókat.
a narráció meg aztán tényleg egy vicc..
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Előbb talán nem ártani minimálisan is megtanulni a pályákat. Kezdésnek: [link]
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad velünk, sokat fogunk tanulni ebből a videóból, különösen vezetéstechnikai oldalról nézve
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Feribacsi555 #4723 üzenetére
"100 fps fölött összeakad a g27 led sorával a játék és önműködő lesz a kormány"
Az igen!
werszomjas: 60 FPS-el nem érzed úgy hogy nem elég "smooth"?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #4630 üzenetére
Közben megvan: Steam/SteamApps/common/F1 2012
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Ki szeretném próbálni ezt a modot: [link]
A kérdésem: hogyan tudok előtte biztonsági mentést csinálni
-
Motion_Blur
félisten
Vagy Logitech G25
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3552 üzenetére
Magadat miért hagyod ki Uram?
Amúgy jó látni hogy mivé nőtte ki magát ez az egész amit anno elkezdtünk, nekem még mindig napi szinten jönnek pl. youtube-on olyan levelek amiben leírják hogy nagyon sokat tanultak a videóimból és a setupokból, ami megmondom őszintén nagyon jól eső érzés. Egyre kevesebbet játszok (ez mostanában azt jelenti hogy semmit), de minden ligás, nem ligás videót megnézek amit felraktok
Szal jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon és peace!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Nézd majd meg egyszer hogy TT-re kihegyezett setuppal, DRS-el mennyit mész.
Azok alapján amit leírtál 1:43 alatt tudnál menni.
-
-
Motion_Blur
félisten
Steamen 50%-os akció van a játékra, még 3 és fél órán keresztül: [link]
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #3079 üzenetére
Végignéztem
Milyen kormány-beállításbeli problémákkal küszködtél? Amúgy szerintem jól mentél, csak túl sokszor fogtál füvet belső íven és ment el ezáltal a tapadásod úgy hogy a kombináció másik részébe emiatt gyak. átestél és esély se volt megtartani az ívet (Maggots, Becketts, Chapel kombó, illetve a boxbejárat előtti jobb kanyar). Szvsz ha csak ez nincs, az körönként bő -1mp
Lehet itt az ünnepek alatt ha lesz időm, én is gurulnék veletek egyet, hiányzik
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Forestgreen #2691 üzenetére
Ha nem az lenne a lényeg hogy hogyan tudod minél jobban levágni a kanyarokat és körbeautózni a versenypályát, lehet hogy még érdekelne is.
-
Motion_Blur
félisten
Újabb update: 17.9 MB
Valakinek bővebb infója?
Trihorn: Szépen beletaláltál az utolsó szektorba!
-
Motion_Blur
félisten
Megint rászántam magam egy kis TT-re, de ismét bebizonyosodott hogy ez a rész is bugos mint a szar.
Abu Dhabi WET: első mért körömben mentem egy közepesen erős időt, amit azóta se tudok megdönteni, pedig vagy 50x próbáltam. Az első kanyarból már a ghost mögött jövök ki, a tempós bal-jobb kombinációban 1-el lejjebb kell váltanom akkorát változik a tapadás.. csak felkúrom magam ezen a szaron állandóan
-
Motion_Blur
félisten
Elkezdtem a karriert, nekem egyelőre nagyon bejön
Caterham-el alig tudtam megfogni a pole-t és versenyen az első kerékcserék után olyan agresszívan támad az AI hogy alig tudom a pályán tartani az autót. Küzdeni kell rendesen
aztán addig-addig dicsérgetem, amíg egyszer csak elszáll a mentés és kezdhetem elölről
De határozottam jobban élvezem ezeket a játékrészeket mint az előző részekben. Eddig csak TT + multi, most inkább versenyek. Egyelőre
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Kína TT setup:
Wings: 1-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-1
Gears: 1:145 2:178 3:209 4:242 5:277 6:315 7:352
Camber: -3.50 -1.50
Toe: 0.10 0.35Köridő: 1:32.018
Xirtam: Suzukára is 1-1, esetleg 3-1 az ideális szárnyállás
-
Motion_Blur
félisten
-
Motion_Blur
félisten
Az normális hogy ha kicsúszok a kavicságyba és visszajövök, a futam végéig olyan hangja van az autónak mintha végtelen mennyiségű sódert rejtene az autóm?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
--Lorant-- #1808 üzenetére
Nekem se, nagyon nem. De nincs alternatíva sajnos
-
Motion_Blur
félisten
Nah, befizettem én is a CM-ek az ez évi adót...
-
Motion_Blur
félisten
-
-
Motion_Blur
félisten
Kínában mit kéne futni TT-ben? 1:32 közepe elfogadható?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #1429 üzenetére
Hátha segít a setup, bár egyáltalán nem teszteltem ki:
Wings: 11-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:126 2:154 3:181 4:290 5:240 6:276 7:318
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.10 0.35'Sajnos' kis kormánymozdulatok kellenek, nekem is fegyelmeznem kell magam hogy "ne basszam rá" a kanyarokra, menni fog az csak türelmesnek kell lenni
mokus1: nem szoktam fékerőt állítani
giigz: ahhoz külön idegrendszer kell, de holnap megnézem -
Motion_Blur
félisten
1:33.6-1:33.9 között tudok menni 6-8 körös etapot. 20 körnél már tuti nagyobb lenne a szórás. De valóban.. itt nehezebb mint a 2011-ben, mert "egy ív van" és ha lecsúszol akkor leves a kör. Az én esetemben a 100%-ig összerakott kör 1:33.0 lenne, legalábbis szektoridők alapján.
-
Motion_Blur
félisten
Maláj TT 1:33.3xx "elsőre"
-
Motion_Blur
félisten
Alonsonak 2006-ról 2007-re teljesen át kellett állnia, mivel a McLaren futóműve és súlyeloszlása nem tolerálta ezt a fajta vezetési stílust és persze a Bridgestone gumik se. A Renault nagyon farnehéz autókat csinált akkoriban. Nem véletlenül ők rajtoltak a legjobban
Visszatérve a lényegre: ha Alonsonak sikerült, nekem is fog
-
Motion_Blur
félisten
Végre megtaláltam a lassúságom okát. És ez tényleg a vezetési stílusomban rejlett..
Én úgy kormányzok be kanyarba, mint a Renault-os érában Alonso (erről beszélek). Ez azt jelenti hogy a kanyarbejáraton nem apró, finom mozdulatokkal kezdem meg a kanyarodást, hanem egyből teljesen kitekerem a kormányt, ezt a teljesen zárt kormányzási szöget tartom a kanyar csúcspontjáig, és miután elkezdtem a kigyorsítást, akkor kormányzok vissza középállásba. Ennek az ellentéte, az apró finom mozdulatokkal történő bekormányzás, ami együtt jár azzal hogy soha nincs teljesen "kitekerve" a kormány. 2010/2011-ben semmi hátrányom nem származott ebből a technikából, de itt komoly másodpercek/kör az ára... egy heavy rain versenyt nyomtam a Lotussal Malajziában. Szokásos vezetési stílus, nagyon csúnyán elrakott az AI... aztán szépen próbáltam minél nyitottabb kormányszöggel féktávot venni illetve finoman bekormányozni bekormányozni és láss csodát: tapad az autó "mint az álom" és a féktáv kb. a felére esett. Nyilván sok tucat vagy száz kör kell még, amíg teljesen átáll az agyam, de már most számszerűsíthető volt az eredmény, leggyorsabb kör tekintetében 4mp-el voltam jobb és az AI-t és vertem simán. Volt olyan kanyar ahol eddig 90km/h-val zúgtam ki a sóderbe, most meg 130-al átmegyek rajta...
Remélem segítettem ezzel olyannak aki hasonló cipőben jár, mert biztos hogy nem egyedül én szenvedek ezzel
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én is megnéztem Melbourne TT-t... első mért körben mentem egy 1:24.2-t, az azt követő minden körben egyre lassabb lettem, jobb esetben a ghost car seggét bámultam... ismét Atl+F4 lett a vége
Csak felkúrom magam ezen a szaron
Ja és ugyanúgy lehet vágni a pályát mint eddig, és megint csak jobban jársz ha a füvön kanyarodsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest