Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam.
-
-
Pepi79
tag
Na ezzel most megfogtál. Ahogy te is említetted, én is csak ritkán jutok gép elé, akkor meg egyből megyek on-lineba. Nagyon még nem tudtam elmerülni a progiban. De lesz itt valaki biztos, aki meg tudja mondani.
Szerk.: A TT-s időidet meg tudod nézni a Leaderboardon, de hogy azt meg lehet-e nézni, hogy az on-line versenyeken milyen időt mész...
-
Balazsrbr
csendes tag
Valakinek van eladó G25 vagy G27 pedálja? (DFGT-hez kéne)
-
Pepi79
tag
Azt tudtam, de valamiért az volt bennem, hogy Jim is azzal nyomja. Szerintem valahol valamikor félreértettem valamit.
(#2874) Jim74: Teljesen jó idő az, én egyszer tudtam 1:50 végét összehozni, de csak azért, mert akkor a csillagok nagyon szerencsés alakzatban voltak felettem.
És ha így nézed, akkor az már csak 1 mp hátrány. Az meg semmi.
Én a konzolon csak a keveréket szoktam állítani, de az átnyúlkálást valahogy nem bírom megszokni, mindig elb@szom a következő kanyart, amikor odanyúlok.
A többi funkció nekem egyenlőre még magas.
-
bmatty
tag
Hello
Kaptam kolcson egy logitech E-UK12 kormanyt de a control bealitasoknal nincs olyan hogy logitech well vagy ilyesmi es kulon kell bealitgatni minden gombot. Nincs valami megoldas ra hogy felismertesem a jatekkal a kormanyt mert igy az aprobb kormanymozdulatokra nem reagal de a kalibralasnal meg az 1 mm es elmozdulast is erzekeli.
-
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
-
hermanyi
addikt
Ahogy irod lenyulni vezetés közben a közép konzolhoz csak szokás kérdése ,én simán lenyúlkálok ha jelezni akarom ,hogy változik a stratégiám ,mert esik vagy mert kicsit megnőtt a jobb lábam és nem bír ki annyit a hátsó gumi mint amit terveztem
Lásd Monaco 22. kör helyett a 10. végén már mentem be új szettért mert ,kicsit jobban terheltem
-
válasz
hermanyi #2875 üzenetére
Én azért néha szoktam a D-pad-et használni oldalra nézéshez is. Meg eleve a quick menühöz kell 3-4 gomb, + kers, + drs + hátranézés. Ez már 6-7 gomb és még kellene egy az autó állapotához. A G27 kormánykerekén a váltón kívül 6 gombot látok, ami a fentiekhez szerintem már kevés.
Nem tudom elképzelni, hogy vezetés közben lenyúlkáljak egyik kézzel a kormányról, de lehet, hogy csak szokás kérdése.
A másik meg az, hogy amennyi szabadidőm van játszani, ahhoz pont elég (sőt még talán sok is) a DFGT.... -
válasz
hermanyi #2871 üzenetére
Bőven elég nekem a DFGT is. Beraktam a squashlabdát a fékpedál alá, úgyhogy így már az is használható egész normálisan.
A G27 kormányán egyébként is kevés a gomb az F1-hez.
(#2872) Pepi79: most, hogy kiderült, hogy kormánnyal tolom, már nem is olyan jó idő az 1:52, ugye?
-
sith7
félisten
Én is köszönöm a tegnapi meccseket, jó körök voltak
Csak nekem nincs kormányom, de sajnos nem is lesz mostanában
-
Pepi79
tag
A ma esti teljesítményem csapnivaló volt, úgyhogy ezt gyorsan be is fejeztem ma. Bocs, ha valakit feltartottam, kilöktem esetleg. De köszi a játékot.
Sith, Jim, mondtam én, hogy hamarosan kormány vásárlások várhatók.
-
Steady74
addikt
gyerekek, nálam behalt a steam, semmit nem tudok csinálni, sőt, egy restart után kiírta, hogy még sosem használtam erről a gépről a steam fiókomat... kb 1 éve létezik...
-
sith7
félisten
Az jó lenne, tényleg ... tegnap a végére már eléggé elfáradtam, ütnöm kellett rendesen a bill - t, hogy tudjam tartani a tempót
kb. így: [link]
hm ... hát az fárasztó lehetett .... én, 2 órán át beszélgettem az anyósommal, egy 15 m2 - es panel szobában ... szerinted ki van jobban kikészülve ?
-
gaborh
aktív tag
Szerintetek az miért van hogy elfelejti a játék a profilomat?
-
gaborh
aktív tag
én is csatlakoznék este hozzátok ha lehet.
-
Pepi79
tag
Én is köszönöm a ma estét Urak, remélem mielőbb ismétlünk.
Jim: örülök, hogy megtetszett!
Jó lesz ez, csak gyakorolni kell.
Szerk.: hidd el, mindig tudsz fejlődni.
-
válasz
Steady74 #2829 üzenetére
Egyelőre úgy érzem, hogy ettől többet nem tudok kihozni magamból...
Mondjuk nem tudom, hogy mi a f*szt elégedetlenkedek, mikor 4 óra játékidőm van a game-ben...
És mindkét pályán kb. 20-20 kör alatt faragtam 10-12 mp-t az első időmhöz képest.
Azt hiszem a péntek estét belövöm F1-ezős estének
-
Sziasztok!
Köszönöm szépen Steadynek, Pepinek, Sithnek a mai gurulást. Nagyon hasznos volt számomra, rengeteget tanultam. Pl., ilyen trükkök, hogy SPA-ban kettesével váltsak vissza (most kezdtem el manuál váltóval vezetni), de a Brazil pályán meg szépen lassan egyesével.
Két héttel ezelőtt még vertem a fejem a falba, hogy minek vettme meg ezt a játékot, mert úgysem játszom vele. Ma este megváltozott a véleményem, megérte a rászánt pénzt időt, energiát.Mondjuk ligázni még biztos nem mernék
-
sith7
félisten
Köszi a ma esti futamokat, nagyon jó körök voltak !
-
tkesy
őstag
igen rég játszottam vele, de úgy rémlik, hogy:
- fogaskerék : fejlesztés tesztelését takarja,
- felkiáltójel / gyémánt : az egyik a csapat számára fontos versenyeket jelzi (pl mercedes motoros autóval a Német nagydíj) a másik meg a pilótastátuszod felülvizsgálatát. ( 2-es számú pilóta -> egyelő bánásmód -> 1-es számú pilóta)
hogy melyik melyik azt már nem vágom, de egyébként a program írja valahol, hogy mi mit jelent... -
mikrosuttii
aktív tag
Új G tőlem:[link]
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek esetleg van valamilyen összesítet autó beállítása? 1 hónapja kb nem játszottam és láttam hogy elég sok update és változtatás volt a játékban.
Előre is köszi! -
mokus1
addikt
Azok a kis jelzések ami karrierben van a futamok fölött mit jelentenek?
Felkiáltójel körben, gyémánt alak, és a fogaskerék(ez talán a kutatási feladatokat azt hiszem) köszi -
Nunder
őstag
válasz
werszomjas #2821 üzenetére
Na azt még nem is láttam futás közben, úgyhogy volna mire gyakorolni
Igyekszem ott lenni.
-
Nunder
őstag
Érdeklődnék, hogy vasárnap várható-e körözgetés. Sajnos az utóbbi 3-4 hétben annyit dolgozom, hogy erőm sincs összerakni a kormányt munka után, így méltánytalanul elhanyagoltam a játékot. Talán hétvégén lesz egy kis időm körözgetni, de ugye szombat megint munkanap
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #2814 üzenetére
Dehogy lehet
Közelíteni talán tudom, de 0/24 játszhatnék, akkor sem lenne meg a kormányos idő...
(#2815) Trihorn: Egyelőre virágboltim van, és laptopról játszom. Jövőhéten jön meg a procim, ezzel az asztali gép is készen lesz. Ha megvan a gép, utána veszem meg a játékot.
Köszi mindenkinek, ki is jár a dicséret, szenvedtem vele vagy 35 percet.
-
giigz
veterán
Monza TT: 1.18:661
-
Danecay
addikt
válasz
Mr.Mercury #2808 üzenetére
Én INNEN vettem kb. 5500 Ft-ért (PayPal árfolyamtól függően 200-300 Ft-al változhat). Nem VPN-es és kb. egy óra alatt megvolt. Egyébként én is a tesómmal közösen használom, igaz úgy, hogy én a STEAM-be OFFLINE módba szoktam bejelentkezni, igaz nem is multizunk.
Blank84-től viszont én kérdezném, hogy ha kikapcsolom a Steam Guardot, akkor egyszerre két vagy több helyről is be lehet jelentkezni ugyan azzal az accounttal?
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2783 üzenetére
Köszöntem ,végre volt izgalom számomra is
Kemény 5 kört mentem ezen a pályán előtte +az időmérőn 3 at ,hogy nagyjából belőjem a féktávokat
Védekezés meg hát tudjuk te is az ilyeneket szereted de legalább nem rántották vissza a másik oldalra
És igen a végét nagyon elcsesztem ,de ennek ellenére elégedett vagyok a futam végeredményével . -
válasz
Mr.Mercury #2802 üzenetére
Az a baj, hogy hiába adják vissza a kulcs árát, ha a Valve bannolja a steam accountodat és bukod az össze hozzátartozó játékot is. Gondolom azt nem fogja visszafizetni az oldal, ahol az F1 2012 kulcsot veszed. Én biztos nem kockáztatnám azt a pár EUR árkülönbséget és régiómenteset vennék.
-
Blank84
csendes tag
válasz
werszomjas #2803 üzenetére
Max a steam guard fog összekavarodni. Mindig amikor másik gépről jelentkezel be a profilodba kapsz mail-ben kódot, amit ha nem irsz be nem tudsz bejelentkezni. Ha ki lehet kapcsolni a steam guardot akkor nem gáz, amúgy minden alkalomal irkálhatod a kódot.
-
werszomjas
addikt
Ha megvan eredetiben a játék, azt két külön gépre is fel lehet tenni??
Nem fog összekavarodni a steam fiókom?
-
Mr.Mercury
aktív tag
Igen, azt tudom. Van egy magyar oldal, akik szintén árulják VPN-esen, ott azt az infót kaptam, hogy ha bebukom, akkor visszaadják a kulcs árát. Ennek ellenére nem tudom, hogy válasszam az olcsóbb, de VPN-es kulcsot, vagy inkább a drágább, de region free-t. Sajnos a Steam-ről lekéstem... Az oldal, amit írtál, ott sajnos out of stock-ot ír a kulcsokra. Amit linkeltem az jónak tűnik még árban is, csak nem tudom, hogy az VPN-es e vagy sem. Lehet írok nekik, aztán meglátom.
-
válasz
Mr.Mercury #2800 üzenetére
Szia!
VPN-t elvileg figyeli a Steam és, ha megdőlsz vele, akkor bukod az accountodat az összes játékkal együtt.
Én a GameKeys4All-ról vettem kulcsot, teljesen rendben van.Tegnap még akciós volt Steam-en is a játék....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest