Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Végre megtaláltam a lassúságom okát. És ez tényleg a vezetési stílusomban rejlett..
Én úgy kormányzok be kanyarba, mint a Renault-os érában Alonso (erről beszélek). Ez azt jelenti hogy a kanyarbejáraton nem apró, finom mozdulatokkal kezdem meg a kanyarodást, hanem egyből teljesen kitekerem a kormányt, ezt a teljesen zárt kormányzási szöget tartom a kanyar csúcspontjáig, és miután elkezdtem a kigyorsítást, akkor kormányzok vissza középállásba. Ennek az ellentéte, az apró finom mozdulatokkal történő bekormányzás, ami együtt jár azzal hogy soha nincs teljesen "kitekerve" a kormány. 2010/2011-ben semmi hátrányom nem származott ebből a technikából, de itt komoly másodpercek/kör az ára... egy heavy rain versenyt nyomtam a Lotussal Malajziában. Szokásos vezetési stílus, nagyon csúnyán elrakott az AI... aztán szépen próbáltam minél nyitottabb kormányszöggel féktávot venni illetve finoman bekormányozni bekormányozni és láss csodát: tapad az autó "mint az álom" és a féktáv kb. a felére esett. Nyilván sok tucat vagy száz kör kell még, amíg teljesen átáll az agyam, de már most számszerűsíthető volt az eredmény, leggyorsabb kör tekintetében 4mp-el voltam jobb és az AI-t és vertem simán. Volt olyan kanyar ahol eddig 90km/h-val zúgtam ki a sóderbe, most meg 130-al átmegyek rajta...

Remélem segítettem ezzel olyannak aki hasonló cipőben jár, mert biztos hogy nem egyedül én szenvedek ezzel

Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- Gitáros topic
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- KLIPSCH R-600F 5.0 hangfalszett
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest