- iPad topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Forrmell.enn
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #5158 üzenetére
Erről mondjuk nincs személyes tapasztalatom én már eleve kormánnyal kezdtem a játékot, lehet azért nem tűnik nehéznek, de a lényeg, hogy gyakorlással biztosan megszokható
cyberkind# a vonalvezetést sztem ne nézd, vagyis bent lehet az ív miatt, de ne aszerint fékezz, a setupon is sok múlik, hogy hol kell elkezdeni fékezni, én mindig a pálya szélén lévő táblákhoz képest lövöm be a féktávot, akkor van baj, ha valaki lebombázza, bár ha sokat mész megy táblák nélkül is a féktáv.
Én mikor a vonalvezetés szerint akartam fékezni, mindig túlcsúsztam.
-
werszomjas
addikt
válasz
cyberkind #5155 üzenetére
Vagy itt egy másik, ez is jó lehet, próbáld ki melyik fekszik jobban.
A kérdés első része passz, sztem 1 óra alatt azért hozzá kéne tudni szokni a kormányhoz.
Autókhoz beállításokat pedig a http://gocompete.hu/-n találsz.
-
werszomjas
addikt
Ligában helyfeltöltés van a gocompete oldalán.
-
werszomjas
addikt
válasz
ilovedigweed #4750 üzenetére
A http://gocompete.hu/ közösségét tudom neked ajánlani.
Noha most nincs kezdésre váró liga, de nagyon sokan vagyunk, vegyél fel embereket steam-en, és a hétközbeni gyakorlásokra kérd meg őket, hogy hívjanak be, egy-két ilyen fun race nagyon jóra szokott sikerülni, kb mintha liga futam lenne
Vagy az itteni társaságot is mondanám, de aki itt van szinte mindenkit megtalálsz a gocompete-n is
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #4723 üzenetére
És valóban, benyomtam a VSYNC-et, fix 60FPS, most már olyan mint régen
Motion_Blur# csak 3 kört mentem, annyira nem teszteltem, majd megnézem a héten, érezni-e különbséget.
Mindenesetre grat ismét Codemasters
-
werszomjas
addikt
válasz
Feribacsi555 #4723 üzenetére
KÖszi.
Akkor ez lesz a gond, mert eddig nem csinálta, de most gépet újítottam, így már 100fps felett vagyok, megnézem
-
werszomjas
addikt
Valaki nem tud ehhez a nyamvadt játékhoz valami kormány patch-t, mod-ot bármit amitől változik az irányítás??
Most mentem néhány kört silverstone-ban és néha az egyenesben fogja magát és elkezd húzni a ffb, meg kanyar közben teljesen felpuhul, kijáraton meg újra fogja a ffb.
-
werszomjas
addikt
Én is 1 kiállással mentem, meg is lett volna, csak ugye jött az SC én meg kijöttem, de giigz én veled ellentétben azt bántam meg hogy kijöttem, mivel előttem senki sem jött ki és sajnos kevés kör volt már hátra, bár majdnem időmérős kört sikerült futnom, de az első helyet nem sikerült megszerezni, 1 kör kellett volna még
Azért az első helyért is szoros befutó volt, bár a Hobo vs. giigz szorosabb volt
-
werszomjas
addikt
válasz
Psychonaut #4587 üzenetére
Regisztrálj, találsz az autóhoz beállításokat is, plusz a fórumon belül van külön Eredmények topik, ott a már lefutott versenyek végeredményét látod, az időkkel együtt, sajnos mivel még csak most kezdtük a ligát Monacoig vannak csak idők.
Ha érdekel a többi, akkor Archivált témák között lapozgasd a régi liga topikokat, minden futam után linkelve lettek az eredmények, sajnos ott még nem voltak kigyűjtve külön.
Az hogy kontrollerrel mész nem baj, a ligában vannak akik billentyűzettel megfutják kormányosok idejét
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Logitech DFGT, aprón lehet vadászni 20ezer körül, az alá ne add
10k-s kormányokkal csak szívsz majd, eltörik a pedál, bedöglik a poti stb
-
werszomjas
addikt
válasz
speedydb23 #4500 üzenetére
Vegyél fel a lehető legtöbb embert a gocompetes brigádból, hétfőtől vasárnapig szinte minden nap délután, este vannak fent többen és gyakorolnak/gyakorlunk, tulajdonképpen majdnem ugyan az mint a liga, csak vegyesen vagyunk, a leggyorsabbaktól a leglassabbakig
Egyébként biztos vagy benne, hogy már nem lehet jelentkezni??
Úgy látom az E-ligában még nincs lezárva semmi.
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4225 üzenetére
Ha nem tudok részt venni a selejtezőn nem indulhatok a ligában?
Április 5-től április 12-ig nem leszek kormány közelben, megyek "nyaralni", pont amikor a selejtező lesz.
14-én gondolom már első verseny, tehát akkor már nem nagyon fogok tudni selejtező időt menni, mivel már le lesznek osztva a kocsik, a csapattársak és csak kavarodás lenne.
Ma este/holnap este le lehet futni korábban a selejtezőt?
Bár ha látom majd a névsort kb be tudom tenni magam selejtező nélkül is, hogy melyik liga a nekem való max utoljára választok autót
Írtam Ferinek is privátot de nem válaszolt még.
-
werszomjas
addikt
válasz
nistvan26 #4184 üzenetére
Nem tudom a virágbolt mennyi patcht adott ki hozzá, de emlékeim szerint valami 10 körül van a gyári patchek száma, talán picit több.Lehet az a gond.Ja hogy eredeti, az más.
Próbálkozz a 7970 topicban is.
-
werszomjas
addikt
Ha hosszabb távra tervezel és több autós játékkal is szeretnél gurulni (f1, később grid2, project cars, race07) nézz inkább egy DFGT-t, 15körül már lehet kapni használtan, 20 körül még garanciás példányt is ki lehet fogni itt az aPH!rón, ha nem agyon hajtott kormányt veszel nem lesz vele gondod, én legalábbis azt vettem elsőnek, alaposan utána olvastam, nem nagyon van széria hibája, nagyon jó kormány
-
werszomjas
addikt
válasz
MC HOBO #4092 üzenetére
Ja akkor az a fórum beírás alapján ment, bár lehet, jönne még más is, csak fórumot nem olvassa és csak a jelentkezést nézi, nincs plusz jelentkező?
Ott lesz selejtező?
Nem tudom ki a konkrét illetékes, de egy ilyen 107% szerű szabály* lehet jó lenne, mert ha valaki folyamatosan a mezőny végén kullog majd és kétszer lekörözik 1 verseny alatt, úgyis az lesz belőle hogy megunja, és kilép
Igaz a mezőny nagy részét ismerem, de van 1-2 új arc számomra.
*Természetesen nem Vixen idejéhez mérten, hanem mondjuk a második helyezetthez képest
-
werszomjas
addikt
Jelenlegi ligákban minden segítség engedélyezve van, mindenki úgy megy, ahogy akar.
Sajnos igen, van aki billentyűzettel, segítségeket bekapcsolva gyorsabb, mint aki minden assist off + g27-el megy
Ez persze nem azok hibája, akik billel és segítséggel mennek, hanem a codemasters írta meg ilyen jól az irányítást.
Kikapcsolt ABS-el nem tudsz olyan féktávot venni soha, mint bekapcsolt ABS-el, féktávon tolnak le, kigyorsításkor a TC miatt szintén.
De szerencsére most indul nemsoká egy assist off liga
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3849 üzenetére
Ha már Race07, aki nem tudná, indulni fog belőle liga, gyertek:
Race 07 Series PH! / WTCC Fan Group -
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3826 üzenetére
Én is jövök majd
willike71> mennyi idő volt míg átszoktál erre a cockpit nézetre?? Jobb ez így?? Pont az utóbbi ligafutamon gondolkoztam, hogy a jövőben úgy kéne menni.
Egyedül az zavar, hogy nem látom, mikor van bekapcsolva a DRS és mikor nincs, jelezhetné a kormányon.
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3686 üzenetére
Ja hát nem is arra gondoltam, hogy a rend éber őrei fogják megtalálni, azok lesz*rják, akkor sem csinálnak semmit, ha sejteni lehet, ki a tolvaj, nem lehet rájuk számítani, a lényeg a jegyzőkönyv legyen meg, a lista, hogy mit loptak el.
Az rengeteg pénz, nagyon nem lennék most a bőrödben
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3676 üzenetére
Basszus, együtt érzek.
Amikor szembesül az ember, hogy ellopták a nehezen összeszedett, szeretett dolgait, megsemmisítő érzés
Rendőrségen mindenképp tegyél egy feljelentést, főleg ha nagy az érték, a pontos típusokkal, minél részletesebb leírással, ha esetleg később rájuk bukkansz, bizonyítani tudod, hogy ellopták tőled és az a tied.
A másik amit még tehetsz, hogy figyeled a hirdetési oldalakat, ha szerencséd van, a mocskos tolvaj túlad rajta, mert kp kell neki, meg megkéred a horgász társakat, hogy figyeljenek.
Bízom benne, hogy meglesznek!
-
werszomjas
addikt
Az én szemszögemből a
mai, tegnapi liga futam, bár ezen a futamon nem sokat találkoztunkJa és béke legyen itt a fórumon, nem akartam ilyen vitát kirobbantani
sith7 pedig nemrég keveredett ide, nem tudhatta, miből is és hogyan alakult a GoCompete
-
werszomjas
addikt
Ez a W2W liga ez mi??
Most sikerült az n+1. w2w-el megkezdeni egy versenyt, az első féktávig jutott el hogy valakit ne lökjön ki, és az első kigyorsításnál már meg is találta a 2. embert akivel összeakadhat (engem)
Lassan ha w2w-t látok inkább kilépek, emlékeim szerint a múltkori esti fun race-n is velük volt a gond, kismacko és társai, kerüljétek őket.
-
werszomjas
addikt
Játszik valaki kontroller-el?
Milyet érdemes venni a legolcsóbb kategóriában?
Mennyivel jobb egyáltalán mint a billentyűzet??
-
werszomjas
addikt
Érdemes, az egész gépedet kinyírhatja, alaplap, vinyó, vga, mindent.
Sokan nem tudják, de a táp egy fontos része a PC-nek.
Itt kérdezgess inkább, itt biztosan a legjobbat fogják neked ajánlani a pénzedért.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Nekem is G27 van, kipróbáltam, attól, hogy a kormányt áramtalanítom, és újra bedugom, nem kalibrál újra, csak akkor, ha másik USB-be dugom.
Az lesz sztem is, amit Jim74 mondd.
A gépeddel van valami.
Vagy a táp (bár akkor az egész gépnek vacakolni kéne) vagy az usb port / alaplap.
Próbáld meg első körben, hogy dugd át a kormányt másik USB-be, lehet a mostanid már vacakol, és ingadozva kapja az áramot.
Ha mindegyik USB-vel ezt csinálja, próbáld ki a kormányt a biztonság kedvéért egy másik számítógépen, ha ott is csinálja, a kormány a ludas, ha nem, akkor a gépeddel van valami, utóbbi a valószínűbb.
Korábban nem tapasztaltál ilyet?
-
werszomjas
addikt
Legközelebb jobban meg kell gondolni, ki kit hív meg, és mindenki csak olyat hívjon, akit ismer, és tudja, hogy beleillik a társaságba, és el tud kicsit vonatkoztatni a vérre menő versenyektől.
Bár remélem azért lesz a jövőben még kerék a kerék ellenni éles csata és nem félrehúzódásokból állnak majd a futamok, én személy szerint szeretem a keményebb, de még sportszerű küzdelmeket, kifékezést, beszúrásokat, max ha össze akadunk, a hibás előrébb engedi a másikat
Apropo, ma lesz gurulás?
-
werszomjas
addikt
Itt vannak a tegnapi futam videói
Brazil 5kör - lost connect, pedig jól indult
Kuala Lumpur 5kör - hibáztam, pedig jó lett volna a vége
Hockenheimring 25% - Hobo befutó
grat mégegyszer
Igyekeztem őket rövidre fogni, unalmasabb részeket átpörgettem, akik ott voltak érdemes megnézni, volt történés bőven, akik nem voltak, ők meg azért nézzék, hogy kedvet kapjanak legközelebb egy kis guruláshoz
-
werszomjas
addikt
Kivel volt gondod?
Én felvettem minden futamot, majd felrakom őket holnap, részemről szuper versenyeket futottunk, köszi mindenkinek, volt izgalom és csata bőven
Bár az egyik w2w-s kismedve többször túl erőszakos volt, leszorított a pályáról, de nekem mással nem volt gond, apróbb összeakadások, koccok voltak ugyan, de az is csak akkor, mikor egyszerre 3-an, 4-en akartunk valahol elfordulni vagy elférni
-
werszomjas
addikt
Én is jönnék majd
-
werszomjas
addikt
Jim74> nem feltétlen az dönt, hogy milyen segítségeket használsz, hanem a tempód.
Selejtező alapján vannak a ligák szétosztva, adott pályán futottunk egy 25%os futamot és az alapján ment a szétosztás, hogy ki mennyi idő alatt teljesítette a futamot, ez a módszer persze nem 100%os, van akinek egyes pályák nem annyira fekszenek, mások direkt vették el a gázt, csak hogy gyengébb ligába indulhassanak, így ott ők az ászok, van aki önhibáján kívül (pl hibázott, kilökték) került gyengébb ligába.
Kezdj el online gurulni a ligásokkal, és sztem 4-5 futam után látszik majd, melyik ligában a helyed, hol fogsz magadnak megfelelő ellenfeleket találni.
-
werszomjas
addikt
Köszi
Minden assist off, full manuális váltó.
Még ha gyorsabb is lennék segítségekkel (bár nem tudom, nem próbáltam még) így szeretek menni, szeretem mikor elnézem a féktávot és blokkolnak az első kerekek, meg kigyorsításkor ha sok a gáz elmegy a fara, sztem sokkal jobban lehet érezni az autót
köszi Steady74
, igen az jó volt brazilban, szépen megérkeztetek, nekem semmi szélárnyék, ti meg azért osztoztatok mögöttem a szélárnyékban, azt se tudtam melyik ívet fogjam
-
werszomjas
addikt
BUEK mindenkinek
Itt van a tavalyi
fun race, 2012.12.30 és 31
Látszik azért hogy csak olyan pályákon gurultunk, ahol még nem volt liga futamom, volt amelyiken itt a F1 2012-ben most mentem először, kerestem a féktávokat és az íveket erősen
Elnézést mindenkitől akit meglöktem valahol.Kicsit tartalmasra sikeredett, kivagdostam az unalmas körözgetős részeket
Köszi mindenkinek a részvételt és a meghívást
-
werszomjas
addikt
Én is vágok majd egy highlightst, de már csak jövőre
-
werszomjas
addikt
hívhattok engem is ha vagytok
-
werszomjas
addikt
válasz
kovi831 #3073 üzenetére
http://www.gocompete.hu/setupok/f1-2012-setupok/pc.html?start=16
Azt hiszem a megtekintéshez regisztráció szükséges.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
DFGT-vel sajnos én is ilyennel szenvedtem, folyamatosan füstölt az első kerék, szinten minden fékezésnél.
Mióta megvan a G27 nincs ilyen gond, a DFGT pedálja nagyon könnyű, mindenképp javasolt a squash labda.
Gyakorolni meg nem tudom, én akárhogy gyakoroltam, nem tudtam vele füstölés nélkül fékezni, persze lehet, csak sokkal hamarabb kell elkezdeni fékezni, de akkor olyan is a köridő
-
werszomjas
addikt
Settings / Monitoring, ott a keresd meg a Framerate-e, jelöld ki és picit lejjebb pipáld be, hogy "Show in On Screen Display.
Elvileg így kell bekapcsolni.
Ezt követően lent jobb alsó sarok, az óra mellett lesz egy kis repülő jel, a bal felső sarkában egy számmal, ha azt megnyitod, ott tudod a színét, méretét és a helyzetét változtatni, hogy hol írja ki.
Egyébként bekapcsolható még a GPU hőmérséklet, kihasználtság, stb.
-
werszomjas
addikt
Szerintetek itt ki volt a hibás?
Amit én láttam, az én szemszögemből:
0:35 után nem akartam betenni BDavid mellé, nem tudtam volna megállni, ezért leheletnyivel korábban fékeztem, ezt viszont tőlem jobbra norbiboy nem így gondolta ő beszúrt mellém, így már nem tudtam rendesen elfordulni, kiszorultam a belső ívről és ahogy látom, Ventru mellettem volt (bocsi nem láttalak, de nem is nagyon tudtam volna több helyet hagyni
), 3an meg nem fértünk el abban a kanyarban, a következmény a videón
-
werszomjas
addikt
Ha megvan eredetiben a játék, azt két külön gépre is fel lehet tenni??
Nem fog összekavarodni a steam fiókom?
-
werszomjas
addikt
válasz
Forestgreen #2691 üzenetére
Nem tudom Vixennek van-e szüksége egy új proci hűtőre
-
werszomjas
addikt
válasz
Shadahin01 #2655 üzenetére
Igen, vedd meg eredetiben, mivel ez a hiba már javítva van patch által.
-
werszomjas
addikt
-
werszomjas
addikt
Hmm, hát gyakorlás, az a legfontosabb
Első körben a pályákat kell megtanulni, arra ott van pl a szabad edzés, kimész és nem a legjobb körökre törekedsz, hanem hogy betanuld a pályát, ha megvan (sztem 10-15 kör elég egy ismeretlen pályára) jöhet az idő javítása.
Nincs tuti speciális módszer, minél többet gurulsz, annál jobbak lesznek az idők, mivel folyamatosan rájössz, hogy hol vannak még a pályában a tizedek.
Ehhez érdemes a nagyobbak idejét megnézni mit futnak adott pályán, hogy legyen viszonyítási alapod.
TT-ben van olyan lehetőség, hogy be tudod tölteni az emberek idejét és szellem autóként látod a pályán, úgy konkrétan látod melyik az a kanyar, ahol sokat vesztesz pl én így szoktam gyakorolni, betöltöm Vixen idejét, aztán csak nézek, hogy már az első kanyarban 1 másodpercre vagyok
-
werszomjas
addikt
Jövő héten ha minden igaz érkezik a G27-em
Aki azzal gurul a kormánybeállításokat ossza már meg, hátha nekem is kézre áll majd
-
werszomjas
addikt
Aki eddig sajnálta a pénzt a játékra, az 576-ban ma és holnap születésnapi akció miatt 25% kedvezménnyel megvehető a játék, az kb 6300ft, na annyit már tényleg megér
Vagy bármi más játék, mindenre 25% kedvezmény. Csak holnapig.
-
werszomjas
addikt
Ráadásul ezzel a sok patch-el adtak egy pofont a warez közösségnek is, mivel gondolom nincs mindegyik patch-hez külön friss crack, így a virágboltosok szívnak a kezdeti hibákkal
Szerintem rendben van a játék, elején gyengén indult, de hála a javítócsomagoknak, már nem bántam meg, hogy megvettem.
-
werszomjas
addikt
Sajnos ez a gond az online futamokkal, ahol ismeretlenek ellen mész.
Lépj be a PH és a GoCompete steam csoportba és gurulj velünk.
Én ha csak úgy felcsatlakozok egy szerverre az első kanyarban inkább elengedek mindenkit, kimaradva így a sok dodzsemes idióta támadásaiból
Ez meg ilyen, van hogy akkor is kapsz büntetést, ha nem is vagy hibás
-
werszomjas
addikt
válasz
Barthezz2 #2132 üzenetére
Szerintem egész jó ez a rész, és legalább foglalkoznak is vele, jött már vagy 8-9 patch
Sztem megérte az árát, bár karriert nem nagyon csinálom mutliban jó, az irányítás is rendben van, csak jól be kellett lőni a kormányt.
Tény hogy a büntetés osztás nem mindig reális (egy kisebb koccanásra is van, hogy ad, illetve nagyon nem szabad vonalon / pályán kívül előzni), de hátha finomítják a 10. patchben
-
werszomjas
addikt
My F1 >> Controls > Customize Profil és ott vannak a menü gombok.
Megnézed mire van beállítva, és verseny közben ha nyomkodod a fel, le, jobbra, balra menügombokat, ott tudod állítani hogy milyen gumit rakjanak fel a kiálláskor, az üzemanyag keveréket és még a fékerő eloszlást is.
-
werszomjas
addikt
Én is próbáltam ma multizni, de a helyzet siralmas.
Nem nagyon volt olyan rajtom, hogy szándékosan ne toljanak meg hátulról a rajt után többen is és még húzzák rám a kormányt. Jó esetben nem kapok érte büntetést, rossz esetben bünti + kis szárny törés, onnan kuka is a futam.
Már inkább indulok a legvégéről, első kanyarban elengedek mindenkit és utána kezdem a versenyt, úgy talán túl lehet élni. Bár ilyenkor jó, mert sorra forognak ki előlem az emberek, de az elsőket már elkapni lehetetlen
Ha meg sikerült az első kanyart túlélni , akkor meg futam közben lost connect
Nem tudom az most a külföldi host-ok miatt van-e, de elég megbízhatatlan még mindig ez a multi
Itt a magyarokkal meg az a gond, hogy szanaszét játszunk, vagyok valahol és két külön meghívást is kapok barátoktól, mindenhol kószál 1-2 magyar magában, valahogy össze kéne jönni így esténként
-
werszomjas
addikt
válasz
Trihorn #1966 üzenetére
Igen, ezt most az USA videódban megfigyletem, az 1-es fokozatot nem is használod kigyorsításkor, de még fékezéskor sem nagyon, én meg mindenhol úgy gyorsítok ki, 2esben alulkormányzott az autó és nem tudom bevenni a kanyarokat.
Ha a kanyarban azonnal felpakolom 1-ből 2-esbe ott meg nincs fordulat és alig akar gyorsítani.
A másik pedig, hogy nálam rengeteget blokkolnak az elsők, ugyan az a setup mint nálad, a pedálom rendben van, tehát nem azt csinálja, hogy kisebb benyomásra is már maximálisat fékez, ezzel szemben néha már egy kisebb fékezésnél is blokkolnak a kereke a kanyar bejáratán. Ez azzal van összefüggésben, hogy hanyadik sebességi fokozatban fékezel??
Bár nekem DFGT van, a G27nek gondolom komolyabb a pedál része is.
Mindenesetre várom majd a videót, van még mit tanulni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest