Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- ASUS ROG Ally
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Amikor megjelenik az hogy nem stimmelnek a fájlok a gép és a cloud közt,ne hogy arra menj hogy a steam fájlokat töltse le a gépedre mert elúszik minden mentésed,a gépeden naprakészen elmenti a mentéseid,és a gépedröl töltsd fel a cloudra,mert igy tuti biztos nekem 3x jött fel az üzenet elöször énis elrontottam,de másodjára meg harmadjára már nem szóval hajrá
-
dergander
addikt
Ezek a patchek is akkor jönnek mikor 3 változó intenzitású esős futamon vettem részt,azt észrevettem az AI kopott gumikon esőbe is iszonyat gyors ami vicc
-
dergander
addikt
Na akkor nézd meg milyen időket tudsz folyamatosan menni kopó gumikkal fogyó üzemanyaggal menni mert az a lényeg a versenyen....meg hogy nincs drs csak kers...az autó beállítása nem mindig arra érdemes versenybe lőni ami TTben mivel versenybe max célegyenesbe használod aztis csak akkor ha megtudod közelíteni az ellenfelet
-
dergander
addikt
Am,miért nem tolunk este egy közös versenyt,ne ezzel a time triallal legyen már mindenki nagyszám,versenybe kell megmutatni 50%os távon mit tudtok nem egy körön
-
dergander
addikt
2004volt az utolsó év ahol nemlehetett padlógázzal bevenni 7.el...
-
dergander
addikt
Érdemesebb Legend szinten játszani mert úgy az igazi,én úgy tolom billentyüvel Marussiával keztem egy új karriert,nagykeservesen tudtam szerezni 2 pontot Malajziába ami annak volt köszönhető hogy 2 autó az utolsó előtti kanyarba összefutott és kicsúszott,dehát a forma 1 kicsit a szerencséröl is szól
-
dergander
addikt
Még mindig elszáll a mentés a kanadai futamnál
-
dergander
addikt
még mindig hiányzik az hogy másik is kapjanak büntetést,volt egy olyan eset mikor az AI kilökte egymást és semmi viszont ha én hasonló helyzetbe lökök akkor nekem tuti bünti
-
dergander
addikt
Volt egy futamom,ahol hátulról belémjött Kimi majd én kaptam a büntetést,kérdem én miért?
Másik dolog mivel én csak karrierbe 100% versenytávot futok az reális-e hogy 15 körrel a vége elött elkezdett füstölni a kocsim,és végig tudtam birni a futamot
-
dergander
addikt
Nekem a frissítés óta folyamatosan lefagy a gép töle eddig semmi baja nemvolt...pfff
-
dergander
addikt
Én most keztem egy 8. hely lett ausztrálba,Legenden ,malajzia szakadó eső,nemsoká nekiugrok
Billentyüvel se olyan rossz játszani ha beállítod a kezelhetőséget
-
dergander
addikt
Figyelj ha nemtetszik akkor nemkell megvenni,de attól még jó a gamma nekem igenis tetszik és az újítások pont jól eltaláltak.
Az üzemanyag keveréket ha felveszed gazdagra akkor 2 másodpercet tudsz javulni,viszont ha 100%os versenyt tolsz maximum 8 kört tudsz igy belecsapolni ha többet a végére elfogy a nafta
-
dergander
addikt
Legend módba tök jó fightokat lehet tolni,én billentyüvel játszom,mert én igy szoktam meg.Tény hogy kellene egy kormány de lusta vagyok venni meg megtanulni vele.
Esős időbe tetszik hogy vannak hibázások az ellenfeleknek volt hogy igy tudtam nyerni hogy az utolsó körbe megcsúszott kicsit és pont elég volt h megelőzzem,amúgy semmi esély nemvolt
-
dergander
addikt
wááá még 1 nap van hátra hogy játszhassak az F1el már öl meg az ideg pláne h a DEMO-t ki se próbáltam
-
dergander
addikt
Elég röhejes hogy már az USÁban kiadják akkor nekünk miért ne most steamesek vagyunk akkor ittis aktiválhatnának,most az a 2 nap nem mind1?
-
dergander
addikt
Előtölhető az F1 2012 Steames változata !
-
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #617 üzenetére
A williams nem egy él kocsi,monzába ezt a játék bizonyitja be
-
dergander
addikt
Én mindkét elözö F1el játszottam,akkoriban mind jó volt,az elsőben a motorhang nemtetszett mindegyik kocsiba egyforma volt,a 2011be már viszont jól elkülönithetö hangja volt a Renault vagy a Mercedes motornak.
-
dergander
addikt
20.án csapni kéne egy PH futamot online,valaki majd csinálja meg
-
dergander
addikt
Nah előrendeltem Steamen a gammát izgatottan várom bár én nemhiszem h fogok Single-be nyomulni butának tartom az MI-t,de lehet a 2012 nem ilyen lesz mindenesetre én a masszív online szervereken szoktam ténykedni,ott jobb alázni mint itt az MI-t
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bluetooth hangszórók
- OLED monitor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 26
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- PS 5 1Tb Slim lemezes 1 éves. + PS 5 portal Hordtáskával.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest