- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
Karriermódban mindig a japán q1 időmérő részétől indul a játék hiába fejezem be a japán nagydíjat és követi Korea kilépés után ismét a japán q1 következik. Mi lehet a probléma tudna nekem valaki segíteni? (automatikus mentés be van kapcsolva)
üdv akos86
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
volna egy furcsa problémám a kormánnyal történő irányításnál (DFGT)
A Trihorn féle kormány beállításokat próbáltam magamhoz igazítani azonban értékelhető időket nem tudtam menni addig amíg a játékban ki nem kapcsoltam a kormányt

A kikapcsolás előtt a kanyarokban teljesen elveszítettem a tapadás és alig tudtam elfordulni, miután kikapcsoltam a játék beállításait kb 2-3 másodpercet gyorsultam. Én vagyok a nyomi, vagy van még vmi amit nem állítottam be és ezért ennyire gáz az irányítás?
Remélem tud vki segíteni, korábban mint ha már olvastam volna hasonló problémát itt a fórumban de nem találtam. az illető is arra panaszkodott hogy teljesen elveszíti a tapadást a kanyarokban...
-
SlayHUN
csendes tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
És fogod folytatni?

-
D5
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Köszönöm

-
D5
aktív tag
Itt tehetem fel a "milyen kormányt vegyek max. 20.000 HUF-ért, ami jó élményt nyújt az f1 2012-ben" típusú kérdéseket, vagy van erre egy külön topic?

-
Steady74
addikt
Történelmi futamom volt tegnap, az F1 sorozat történetében először futottam 50%-os versenyt
. Helyszín Hungaroring, 3 magyar sráccal, +AI-k voltak betéve (hiba volt).Időmérő P1, keményen indultam, a gumira vigyázva 1:26-os köröket futottam, lágyat 22. körben tettem fel, azzal meg 22-23-as időket futottam. Petrovot 5X köröztem le, Alonso-t 2X, Rosberget 3X... kicsit vicces volt, de megerősített, hogy az R07-en kívül nincs helye az AI-nak multi versenyeken!
-
Ventru
tag
pfuu,hogy a rák egye meg ezt a játékot. a rendszer C: -re települt a szarházi s most már jó,ha új rendszert telepitek akkor szopok megint. de legalább most fut. kezdhetek mindent elejéről újj de szeretem megint a nulláról

-
Ventru
tag

-
Ventru
tag
válasz
MC HOBO
üzenetére
Sajnos ez amit irtál rendben van. igy használtam eddig én is gond nélkül.....de tegnaptól kezdve rosszabbodik a helyzet tegnap nem tudtam emiatt ligázni sem ,és újra raktam a játékot,ma azzal fogad,hogy nem ment el semmit,most,hogy megint újra raktam most már be sem megy a játékba steamba igen ,de a játékba nem. Feladom....erre nincs magyarázat.nem tudom megérteni mire fizettem 8500ft
,ha nem játszhatom.....

-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Akik a magyarítással kapcsolatban érdeklődtek, azok kattoljanak ide.
Bár még csak beta állapotban van, nincs teljesen kész, de már szerintem bőven használható. Leginkább a karrierben vannak elmaradások, meg egy-két félrefordítás lehet benne, ami csak használat közben fog kiderülni. -
Ventru
tag
El dobom az agyamat ettől a Steamtól

-
Ventru
tag
Talán valami megsérülhetett? Telepitsem ismét újra az egészet?

-
Ventru
tag
Volt e valakinek ehhez hasonló szituja? Nálam az van,hogy újra raktam a gammát és nem akarja elmenteni a dolgokat ,de semmit az égadta világon
már vagy 5.x állitom be és minden újra inditásnál újra és újra kéri a nevem stb stb. Most mi ez? nem tudok mit csinálni vele.... van rá valami magyarázat,vagy megoldás? -
menin
tag
Kipróbáltam Monza TT-t eddig itt tartok. Ha még rászánok egy kis időt sztem 1:18 közepe meglehet.
Setup Vixentől

-
tbalazsb25
csendes tag
válasz
Feribacsi555
üzenetére
Köszi, amúgy ma kezdtem a játékot, azért vagyok ám ennyire amatőr................ :-D
-
Helltak
őstag
A magyarítás engem is érdekelne

-
mokus1
addikt
Most játszottam először 100%-ot. Kaptam egy büntetést mert átléptem a box utcát, visszamentem a boxba hogy letöltsem de folyton csak kereket cserél. Volt már valakinél ilyen?

-
Feribacsi555
senior tag
válasz
tbalazsb25
üzenetére
Lol. Option lágyabb keverékű gumi, a prime meg a keményebb keverék.
-
karilla88
tag
válasz
tbalazsb25
üzenetére
a ó billel működik

-
tbalazsb25
csendes tag
Üdv.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy karrier módban edzés közben miért nem működik a gyorsított idő (accelerated time)? Az = jelet írja, de nekem nem csinál semmit, már gombbal sem.
Köszi a választ!!!!
-
karilla88
tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Tegnap esti GoCompete futam
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas
üzenetére
oh, azt hittem, hogy ha itt közzéteszem a linket, akkor látjátok. No átállítom.
Szerk.: Na talán most
-
Ventru
tag
Sziasztok! Hogy kell kikapcsolni végleg mások beszélgetését? Az ,hogy játék előtt le mutolom az nem az igazi,véglegesen ki lehet kapcsolni? Ha valaki tudja,hogy kell legyen olyan szives és tegyen képet pontosan mit is kell kikapcsolni és hol.?

-
Balazsrbr
csendes tag
válasz
werszomjas
üzenetére
nekem pár ezer híján a dfgt volt annyi..
-
jimmy5
aktív tag
válasz
werszomjas
üzenetére
Melyik cégtől rendelted és mennyibe került ?
-
werszomjas
addikt
Jövő héten ha minden igaz érkezik a G27-em

Aki azzal gurul a kormánybeállításokat ossza már meg, hátha nekem is kézre áll majd

-
gaborh
aktív tag
Sziasztok . A frissítéseket honnét tudom letölteni?
-
hermanyi
addikt
Kipróbáltam a race stars demot aranyos de de pizt nem ér hacsak nincs az ember minden másnap szétcsúszva

-
Ventru
tag
Hali! Nem vettem már napok óta a kezembe a játékot,jött egy friss0tés ismét..... a kormányzásra hat a dolog? mert nálam valami gubanc van elmarad ,de nagyon a kocsi kerekei azaz késik de piszkosul az egész....
valami lett!!! de mi?! -
Üdv.
A minap kipróbáltuk a haverommal a lant, sajnos nem sikerült működésre bírni. A két gép látja egymást, pingelni lehet, no problem. Játékon belül megtalálja a szervert, csatlakozik is, viszont utána az egyik gépen mutatja az autót a garázsban és azt írja, hogy "Waiting for players". Kis idő után szétkapcsol és nem tudunk játszani. Ez valami bug, vagy miről lehet szó? Mindkettőnknél csináltunk clean installt, ugyanazt a verziót raktuk fel.
Van erre valami megoldás? -
válasz
Balazsrbr
üzenetére
Sokkal kisebbre már nem nagyon lehet venni

Mellesleg ez a 2%, kb annyi, hogy semmi, csak így számomra jobb az egyenesekben, mert az autó beállításain kívül, ez is segíti, hogy egyenesen haladj, ne kacsázz egy-egy kézmozdulatra.(#2543) Jim74:
Igazán nincs mit
Ennél a 400 fok miatt nagyobb kanyarokban kicsit többet kell ugyan gépészkedni, de a túl direkt kormányzást, mint ahogy legtöbben belőtték itt, én nem szeretem. Inkább fordítok kicsit többet egy hajtűben(átfogni 400 fokon sem kell), de cserébe nem kell annyira feszülni az egyenesekben, hogy nehogy bemozdítsd. Mellesleg azért is vettem DFGT-t az F430 helyett, hogy akkor már ne csak ~270 fokot tudjam fordítani. 
-
fagy53
nagyúr
válasz
Barthezz2
üzenetére
Fura, amíg fent volt a demó a gépen én is szinte így használtam, lényegtelen eltérések voltak csupán.

A demót leszedtem, a játékot nem veszem meg, nekem szinte semmit nem különbözik az előzőtől és bármennyire is szidtuk a 2010-est, az ő fizikája állt a legközelebb a valósághoz, bár a legnehezebben irányítható verzió volt. Reménykedtem, hogy egyre letisztultabb verziók következnek, de sajnos egyre rosszabb....
Egy év fejlesztés csak arra jó, hogy a megjelenés után már a kétszámjegyes update, leánykori nevén patch jelenik meg, szégyen!!!
-
Steady74
addikt
Jár valaki a napokban BP-Eger vonalon autóval? Annak kérném a segítségét, privátban megbeszéljük

-
Steady74
addikt
-
Pepi79
tag
válasz
SlayHUN
üzenetére
Nem ismerem ennek a kormánynak a driverét, nem tudom, mi mire jó. De a két kereszt jelzi a tengely mozgásokat. Azzal tudod ellenőrizni, hogy milyen elmozdulást érzékel a gép.
Viszont ez már kezd nagyon off lenni
, ha van még kérdésed inkább írj pü-t, ha tudok segítek.Szerk:
Ha kijön az F1 Race Stars, szerintem Steady már csak azzal fogja nyomni, nagyon várta.

Sir!

-
mokus1
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
már van rCE stars??

-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
Újabb update: 17.9 MB
Valakinek bővebb infója?
Trihorn: Szépen beletaláltál az utolsó szektorba!

-
Djmarko
tag
Sziasztok!!
Tudom hogy nem ide kéne írnom de ha valaki tud itt segíteni azt megköszönném
Valaki tud mondani olyan boltot, webshopot ahol tudok vásárolni kimi-s fullcapet?
Előre köszi a válszt!! -
tkesy
őstag
válasz
hunboy1974
üzenetére
alapesetben a futam előtt beállítod a kivánt taktikát, hogy hányszor akarsz cserélni, illetve mire...
ha ettől el kell térned a futam alatt, pl nekiáll esni az eső, akkor a gyorsmenüvel kérsz mondjuk intermediate gumikat, majd berobogsz a boxba, és kész...
Ha egy futam alatt 8x látogatod meg a boxot, akkor 8x cserélnek kereket, kivéve, ha büntetés letöltése miatt mész be... -
pepusos
senior tag
válasz
hunboy1974
üzenetére
Kérni nem tudsz, de akkor mégy be amikor akarsz.
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
Most kezdtem el ajátékot,és az lenne a kérdésem hogy itt verseny közben én nem tudok box kiállást kérni?
-
Pepi79
tag
válasz
hermanyi
üzenetére
Szép futam volt, én is grat!
(#2514) Trihorn
Steady
szívemből szólt, beteg ahogy mész.
Neked is grat!(#2508) SlayHUN
A játékvezérlő tulajdonságainál van egy olyan rész, ahol ellenőrizni tudod a tengelyek mozgását (kormány, pedálok). A kalibrálás meg azt jelenti, hogy bizonyos vezérlőknél minden bekapcsolás után végig kell tekerni a kormányt a két végállás között, meg a pedálokat is le kell nyomni egyszer tövig és onnan tudja a program, hogy mikor mennyire van elfordítva, lenyomva, stb. Ha ezt megteszed és utána sem tudja hogy merre az arra, akkor jó eséllyel hibás a vas.
-
Trihorn
tag
Sikerült javítanom a Hockenheimringen TT-ben.
Piszkosul megnyomtam a McLaren-nek, fél másodpercet javítottam az előző időmön.
A legjobb az egészben, hogy fel is vettem és még a setup is odafért a végére.. -
mokus1
addikt
Na van egy problémám , karriert játszom, Torro Rossoval és év közepe fele kaptam egy szerződést jövő évre a Lotushoz. A következő versenyen már a Lotussal kellett mennem. Ez mi?

Eddig még nem volt ilyen mindig év elején ültem át rendesen nem év közbe..
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. Ha valakit érdekel van egy eladó saitek r440 force feedback kormányom
-
D5
aktív tag
válasz
_stick_
üzenetére
Hát ezen a képen én nem veszek észre semmi olyat, ami különbözne pl. az enyémtől. De lehet csak rossz a szemem

Fényáradatot én sem kapok, meg HDR-t sem, csak fakó színeket... A CD nem nagyon ért ehhez, úgy látszik.
Én olyan fényeket akarok tűző napsütésben, mint amilyen az rfactor2 monaco-i pályáján.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen routert?
- Trollok komolyan
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Helyszín Hungaroring, 3 magyar sráccal, +AI-k voltak betéve (hiba volt).

azé kösz.....

,ha nem játszhatom.....