Hirdetés
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Nem tudom mennyire szép vagy csúnya de nekem elvette az irányítás a kedvem a játéktól
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.szerk:
Steady nem kell reszketnem mert nem nagyon izgatnak mások körei míg élvezetemet nem lelem a játékban

De tudjuk ,hogy te hozol rajtam minimum 2 mpt
Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.