Hirdetés
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Házimozi belépő szinten
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
Nem tudom mennyire szép vagy csúnya de nekem elvette az irányítás a kedvem a játéktól
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.szerk:
Steady nem kell reszketnem mert nem nagyon izgatnak mások körei míg élvezetemet nem lelem a játékban

De tudjuk ,hogy te hozol rajtam minimum 2 mpt
Új hozzászólás Aktív témák

- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xbox Series X|S
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Kompakt vízhűtés
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Sony WH-CH710N aktív zajszűrős Bluetooth fejhallgaó
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ebből kifolyólag meg sem vásároltam ( lehet megfogom ) . De míg itt a fórumon nem olvasok olyanoktól dicsérő ódákat a játékról akiknek adok is a szavára (ismerem innen onnan toltuk egymás ellen a játékokat) addig nem valószínű.