- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Üdv! Találkozott már valaki a szingapúri pályán olyannal, hogy (ultra beállítás mellett) fény nélküli, sötétebb a pálya, mint kellene? Youtube-on néztem videókat de nekem nincs az a fény áradat, mint ott láttam.
-
GyávaNyúl
csendes tag
Hello
Egy kis segitség kéne.Játék közben állandóan szakad a net.Ezért lehet felelős a játék.UPC kábelem van.a UPC ember szerint valami beállitási hiba mert náluk jó a net.Valakinek valami ötlet hogy tudjak játszani rendesen.A segitséget előre is KÖSZI. -
D5
aktív tag
Sziasztok!
Nem tud valaki vmilyen megoldást az undorító HDR orvoslására?
Vagy valamilyen colour MOD, vagy "bánomisénmi..."
ez valami elképesztő, hogy milyen irreálisak ennek az f1-nek a fényviszonyai... -
Helltak
őstag
Megtaláltam a steames csoportot
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Mától nekem is eredeti a játék és ha lehetne akkor csatlakoznék a Steames PH! csoporthoz. djrobaa a felhasználónevem.
-
Pepi79
tag
válasz
Steady74 #2481 üzenetére
Sir, zavarba hozol!
De a pontosság kedvéért: nem írtam hozzá drivert, hanem valami máshoz való Win7-es drivert írtam át úgy, hogy menjen az akkori kormányommal. Valami játéktermi szimulátor kormányához volt való eredetileg.
Egyébként ha az a kérdéses kormány egyik irányba megy, akkor azért le kellene egy másik oprendszeres gépen (amihez van driver) ellenőrizni, hogy jó-e egyáltalán. -
MC HOBO
aktív tag
válasz
karilla88 #2468 üzenetére
A vasránapi rajt, amíg versenyben voltam ...
Pedig bíztatóan indult...
-
SlayHUN
csendes tag
Én ahhoz nem nagyon értek ilyenkor mi van?
-
Balazsrbr
csendes tag
Nekem játék kéne meg VGA is
(a kinézett alany: nvidia geforce gtx 650ti
-
giigz
veterán
válasz
Steady74 #2473 üzenetére
Igen, kb. 2 hónapja voltam olyan hülye, hogy a régi jó gépem helyett, amin legalább ment az F1, és társai, vettem egy jobb alaplapot, processzort, csak a vga-ra nem maradt pénz...
Azóta meg vettem 1 TB-os vinyót, laptopot, memóriakártyát, sílécet, tápot, csak a rohadt vga-ra nincs pénz...
Na mind1, mostmár a következő tuti a vga lesz, aztán már csak a játékot kell megvenni, és mehetek játszani veletek.
-
válasz
werszomjas #2461 üzenetére
Kipróbáltam, de nekem nagyon könnyűnek tűnik a kormány és a középállásból már minimális elfordításra is nagyot mozdul az autó, legalábbis én úgy érzem.
-
válasz
Balazsrbr #2428 üzenetére
Úgy vettem észre a procit jobban szereti. 6870-em van, de ha minden max-ra teszek, és driverben is mindent minőségre tolok fel, akkor sem sokat esik az FPS, de cserébe butítani is hiába butítom, nem sokat nyerek vele.
Persze gyengébb VGA esetén annak cseréje is dobhat a sebességen.
-
Balazsrbr
csendes tag
Egyébként ezért a kb. 7600 Ft ért a boltban is meg kaphatom a játék, bár a szállítási költség nincsen benne.
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #2455 üzenetére
nem szerénykedek ez tény ,hogy egyedül a H ringen tudtam egy értelmesebb futamot letudni .
A többi helyszínen a tempóval nagy baj nem volt ,csak a rengeteg hibával . Amiket nem tudok elhagyni , egyszerűen nagyon a határon akarok menni és jön a hiba és egy elfékezés vagy egy lesodródás után kel majdnem másfél karika mire visszarázódom, vagy csak elkezd úgy viselkedni a gép ahogy szeretném.Szerk:
Monza leggyorsabb körét én sem gondoltam volna ,a 22 eleje meglepett engem is -
Balazsrbr
csendes tag
Hamarosan én is beszerzem a játékot!
-
Tegnap megvolt az első szárnypróbálgatásom a játékban. Eléggé elkeseredtem...
Az itt közzétett DFGT beállításokat megcsináltam, de egyszerűen képtelen vagyok vezetni az autót...
Úgy látszik ez a játék már meghaladja a képességeimet...
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #2454 üzenetére
ne szerénykedj már!! Ringen letoltál mindenkit, kemény voltál, monzában is a FL-ot elcsípted, szóval komolyat mentél.
Sajnos ma vagy 3 versenyem ment el azon, hogy kilöktek, kiforgattak az első helyről, és mire visszatértem, addigra más messze volt. Igaz, egyszer egy komolyat törlesztettem
Kovi is penge volt, sokat fejlődött, itt is grat neki
-
hermanyi
addikt
Köszönöm az esti mókázást
említésre méltót nem alkottam sehol hungarot leszámítva de a legjobb körök legalább itthon maradtak -
válasz
SityiSXT #2215 üzenetére
Szia!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a fékút végét hány százalékra állítod a játékokban így, hogy a squash labdát betetted a pedál mögé?
Én begyömöszöltem egy lasztit a pedál alá és kb. 65-70%-ig tudom benyomni (mondjuk izmozni kell rendesen).Előre is köszönöm a segítséget
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #2444 üzenetére
Esküszöm várom már az F1 race stars-t, remélem azt rendesen megírják
-
gaben82
tag
Az miért van hogy Time Trialozni akartam és mix 1-ben van az autó,
állítani tt-ben meg nem is lehet a motort ...
ez is egy újabb bug??? -
válasz
Feribacsi555 #2432 üzenetére
Köszönöm
-
mokus1
addikt
Steambe hogy tudom beállítani ha a C-re van telepítve hogy a D-re töltsön le?
-
SlayHUN
csendes tag
Hali
a játékhoz kapcsolódik a kérdésem szóval:
Van egy M-TECH-189B típusú kormányom és ha jobrra forgatom kicsit akkor az autó meg se mozdul, de ha jobbra mozgatom kicsit akkor egyből megmozdul az autó. Valami ötlet?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #2436 üzenetére
Eső az bugos, azt el kell felejteni. Az esős részeken kívül szerintem b@szott jó lett a játék.
-
Motion_Blur
félisten
Megint rászántam magam egy kis TT-re, de ismét bebizonyosodott hogy ez a rész is bugos mint a szar.
Abu Dhabi WET: első mért körömben mentem egy közepesen erős időt, amit azóta se tudok megdönteni, pedig vagy 50x próbáltam. Az első kanyarból már a ghost mögött jövök ki, a tempós bal-jobb kombinációban 1-el lejjebb kell váltanom akkorát változik a tapadás.. csak felkúrom magam ezen a szaron állandóan
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Most vettem innen kulcsot [link]
Kaptam e-maileket a gamekeys-től meg a paypal-tól is h megtörtént a vásárlás meg stb... de hol találom a kulcsot?
Előre is köszi! -
Erre valaki tudna választ adni?
"Illetve még azt szeretném megtudni, hogy a játékban hogy kell a profil nevet kitölteni, hogy a versenyeknél a tabellán és mindenhol a játékban Jim74D -ként jelenjek meg? Arra gondolok, hogy a vezetéknév, keresztnév mezőket hogyan töltsem ki, mert valamelyikből csak a z első betűt jeleníti meg a scoreboardokon."
Előre is köszönöm a segítséget
-
gaben82
tag
Nekem van egy 6870-em eladó, f1-es kollégáknak jutányosabb áron adom oda.
-
Balazsrbr
csendes tag
Én most vásárolnék egy Nvidia Geforce GTX 650 Ti-t hozzá.
mert most nem tudom rendesen futtatni.
Mondjuk nem lehet összehasonlitani mert az egyik szimulátor a másik játék -
Balazsrbr
csendes tag
Egyébként nektek tetszik a játék? Én rFactorozok is mellette de abban hiányolom a változó időjárást (tudom hogy van hozzá plugin)
-
A Steam regisztráció már megvan. A megvásárolt kulccsal nem tudom, hogy mi a teendőm, illetve találtam egy olyat, hogy játék hozzáadása --> termék aktiválása steam-en.
Ha ide beírom a megvásárolt kulcsot, akkor a steam tudni fogja, hogy az egy F1 2012 kulcs és megjelenik a játékaim között majd (és letölthetem)?Illetve még azt szeretném megtudni, hogy a játékban hogy kell a profil nevet kitölteni, hogy a versenyeknél a tabellán és mindenhol a játékban Jim74D -ként jelenjek meg? Arra gondolok, hogy a vezetéknév, keresztnév mezőket hogyan töltsem ki, mert valamelyikből csak a z első betűt jeleníti meg a scoreboardokon.
-
Ventru
tag
Én az egész steamot A rendszer D-re telepítettem Nem a C-re biztonsági okok miatt total commanderrel amit csak találtam elmentettem. (de nem volt rá szükség) Újra raktam a rendszer C-re aD-n meg ugye ott van a Steam ,így nagy csodálatomra minden megmaradt
a dokumentumokból még elmentettem a FormulaOne2012 mappát és ennyi
-
válasz
GuruZone #2393 üzenetére
Még egy kérdés: ha megérkezik a kulcs, akkor hogyan tovább? (Nem vagyok otthon Steam-ben. Ez lesz az első Steam-es játékom...
Előre is köszönöm a segítséget.6.192,-HUF lett a vége, mert a Paypal árfolyam rosszabb... Viszont rájöttem, hogy az EUR-t konvertálja a legkedvezőbben a Paypal....
-
Balazsrbr
csendes tag
Sziasztok!
Én a demót ma próbáltam ki... mert eléggé féltem hogy nagyon nagy falat lesz a gépemnek de csodák csodájára rendesen megy élsimitással...
A tavalyi játék ultra lowon se akart élvezhetően menni! -
Đusty
addikt
Hova teszi ez a vacak a mentéseket a car setupokat is beleértve?
-
steve1975
csendes tag
Nekem az új frissités miatt ugrott a mentésem! Hipp-hipp hurrá! Nem tudom esetleg járt még így valaki?
-
giigz
veterán
Egész jó az AI, legend szinten a Williams-szel a 18. helyről lettem 1. Malajziában
-
ordogbalkeze
csendes tag
sziasztok!
Segítene nekem valaki abban hogy miért állítja át vesrenyen a beállításaimat amit időmérőn elmentek?
példa:
Fék méretet időmérőn nagyra állítom, versenyre átrakja kisebbre...
PLS HELP
köszi.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest