Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen SSD-t vegyek?
- Levelek hullnak, hardverek érkeznek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
akos86
aktív tag
válasz
hermanyi #494 üzenetére
Ott rontottam el hogy repack verziót töltöttem le és win 7el problémája akadt letöltöttem a rendes változatot és rendesen működik. Nem hinném hogy közölünk sokan megvették volna bár lehet hogy TE kivétel vagy. Nem vagyok nagy fan de azért szeretek játszani vele ha akad egy kis időm.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #472 üzenetére
Üdv, Mester!
Itt voltam, de hallgattam
Hozzászólni nem sokat tudtam, mivel fél éve nem F1-eztem már, de a posztokat olvasgattam, amikor tudtam...
Azt már megírtam, hogy a demo el sem indult...
Ezek után meglehetősen szkeptikus vagyok a gammával kapcsolatban, mert tudvalevő, hogy már a 2011 is szopatott...
Nagyon nincs kedvem új Win-t feltenni megint, ami még nem is garancia (nálam) a működésre... Meglátom még, hogy mi legyen...
-
akos86
aktív tag
Megoldódott az appcrash probléma! Letöltöttem a rendes 7-8gigás változatot és pöpec minden. Csak azért írom le hátha valaki ilyen problémával küszködik.
üdv!
-
Bazunga
tag
Én 236-ra vagy valahogy így állítottam be. 230 valalami.
-
-
Egy logitech DFGT-t szeretnék belőni a játékhoz. Hány fokos elfordulási szöget állítsak be, hogy kb. annyit forduljon, mint a valóságban (vagy a játékban, ahogy látszik).
Jelenleg 348 fokra van beállítva a profiler, de az nekem soknak tűnik. Talán olyan 250 fok felelne meg ránézésre, de kíváncsi lennék egy kormányos guru véleményére.Előre is köszönöm a segítséget.
-
polonic
félisten
válasz
dergander #484 üzenetére
Ez a lényeg:
"Amíg neon engine-nek hívták a motort ego helyett, akkor is volt ugyanaz az elszálló mentés jelenség."
A mentési rendszert is a játék motorja kezeli. Az, hogy integrálták bele a gfwl-t ez lényegtelen.
És ezért írtam, hogy engine hiba.
(#481) Lord Vader
Nekem dirt 1-nél és grid-nél is volt ugyanaz a szövegű hibaüzenet. Corrupted save game
-
gaben82
tag
válasz
dergander #485 üzenetére
Sziasztok
nekem csak ma volt módom kipróbálni ezt a demotlenne 1 észrevételem vagy kérdésem minden assist off-on van
van a driving controls menü allatt egy olyan:
override input device type
ha ezt off-ra teszem akkor olyan mintha be lenne kapcsolva a kipörgésgátló
taposom a gázt és semmi, nem pörög ki az autó, ha steering wheel-re akkor
kipörög, mi a lényeg, mert nem értem, mire kell tenni?
vagy ez megint egy bug? -
dergander
addikt
20.án csapni kéne egy PH futamot online,valaki majd csinálja meg
-
A 2011-el az volt a tervem, hogy karrier módban jól begyakorlom a pályákat és akkor majd multizom a többiekkel, főként az itteni Versenyzőkkel.
Na ebből nem lett semmi, csak a nagy idegeskedés. Most is itt van mellettem a dobozos 2011és mindig elkap a harctéri ideg, ha ránézek...
(#477) Lord Vader: igazából azért emésztem nehezen meg ezt a problémát, mert a gond már a 2010-ben is fennállt és ívelten tojtak a hiba kijavítására... Innentől kezdve nem sok jót sejtet a hozzáállásuk a többi problémához...
-
giigz
veterán
Én is kb. így vagyok vele.
Tavaly a karrier mód első évének végénél mindig leállt, 3x is elvittem odáig. Először kipróbálom a virágboltival, mint tavaly, de ha most is ilyen elszálló mentés, és stb. lesz, akkor nem veszem meg.
Ha lehet vele játszani, meg megveszik a fórumtársak, akkor megveszem én is, és csinálhatunk bajnokságot.
-
Majd, ha végig lehet tolni egy karriert úgy, hogy nem száll el a mentésem 42-szer, akkor talán elgondolkodom a megvételén. A 2011-et előrendeltem, néhányszor elővettem, jól felb*sztam magam idegileg, aztán itt hever a polcon 8ezerért.....
Ha visszatéríti a CM ezt a pénzt nekem, vagy legalább a 70%-át, akkor talán megveszem a 2012-t... -
dergander
addikt
Nah előrendeltem Steamen a gammát izgatottan várom bár én nemhiszem h fogok Single-be nyomulni butának tartom az MI-t,de lehet a 2012 nem ilyen lesz mindenesetre én a masszív online szervereken szoktam ténykedni,ott jobb alázni mint itt az MI-t
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #469 üzenetére
Kár volt belepofáznom, mert tulajdonképp egyetértek veletek. Egy évvel ezelőtt én is írtam levelet a Codi-nak, hogy soha többé nem veszem meg az F1-et, a hibák miatt, és milyen dolog az, hogy kifizetem a 8.000-et, és ha nem tetszik,vagy játszhatatlan az ő hanyagságuk miatt, akkor kitörölhetem vele… Most kiadták a demo-t, ami pozitívum, ennyit tudnak adni, eldönthetem, hogy ez kell-e. Egyébiránt szerintem gyorsan esik majd 1-2 ezret a ára.
Nem tudom mik az elvárásaitok egy játékkal szemben, nekem csak annyi, hogy szórakoztató legyen, meló után egy-két órát kikapcsolni az agyam. Nekem erre ez jó lesz. Ha „fehér” vonalon belül szeretnétek versenyezni, próbáljátok ki a Project Carst, még csak béta, de sok tekintetben példát vehetnének róla a Codemastersnél.
Na további jó munkát mindenkinek! -
MC HOBO
aktív tag
Én ugyan nem vagyok "élmenő", de én sem szívesen fizetek olyasvalamiért, ami nem tetszik igazán és nem azt kapom, amit ennyiért (el)várok. Kedvenc játékomért (CoD2) szívesen kifizettem a bolti árat...
Annyira ez is jó lesz, hogy a "virágboltból" megvegyem, de hogy nem adnék érte 8K-t, az tuti... -
Steady74
addikt
Félre ne érts, játékok sokaságát vettem meg pc-re, xboxra is, mert ami tényleg jó, azt megveszem. (F1 2010-2011, Race On, Crysis, COD, boxra legalább 15-20 db), de az első két rész után meggondolom, hogy adok-e ki érte pénzt. Sokat csalódtam benne, 2011-gyel már nem is játszom vagy fél éve. Arra havi 4-5 alkalomra meg elegendő a hama.
-
8Ba8
csendes tag
válasz
Steady74 #465 üzenetére
Hogy legyen ellenpélda is, én megveszem, mégpedig azért, mert minden olyan játékot megveszek, amit kettőnél többször előveszek játszani. Jelenleg ez a Fifa sorozat, illetve az F1.. A 2012-es verziót szokni kell, és ennyi, semmivel nem változott jobban, mint a 2011, a 2010- képest, hogy ez a javára vált e vagy sem, ez majd eldönti mindenki. Nem szimulátornak fejleszti a Codi, ez már eldőlt az első rész óta, így nem nekem nem is ezek az elvárásaim vele szemben. Szórakoztató, és jól esik hetente lemenni egy-két futamot. Hozzáteszem, ha kijavítják a 2011 legjellemzőbb hibáit (kamera bug, mentett állás, exe hiba), akkor én már elégedett leszek vele, hisz egy játszható játékot kaptam. Mindenesetre fura nekem az élmenőktől olvasni, „szar a játék, hamachin találkozunk. Ha szar, élvezhetetlen, akkor minek??? A fizetnivalója pedig szerintem az emberek 60-80 %-nak sok magyarországon…
-
-
giigz
veterán
En ezzel azt akartam mondani, hogy az a 8k nem olyan eszvesztö összeg, es meg igy is alig veszik... Lehet nincs penz a fejlesztesre...
-
RevolutioN2
tag
válasz
predator00 #462 üzenetére
De ne felejtsd azért nem egy kategóriába szánták őket ezzel együtt kár is ősszehasonlítani őket. Ez inkább Shift és grid kategória...talán.
-
giigz
veterán
En nem temetem a jatekot... Tul nagyok az elvarasaink, de 3 eve meg nem is volt semmilyen jatek es az volt igazan rossz... Lehetne sokkal jobb is, de megiscsak fele annyiba kerül, mint egy NFS pl., es mas oldalakon jo a visszajelzes, szerintem el leszünk ezzel... Az persze teny, hogy a 2011 fizikaja jobb volt, de azert itt is jo versenyhetvegeket fogunk menni szvsz.
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #459 üzenetére
Első két részt megvettem, ezen gondolkodom. Ha lesz opció, akkor amíg a hibák kijavításra nem kerülnek, addig VV+hama, utána meglátjuk... ez egy kalap rozmaring amúgy eddig sztem.
-
-
Steady74
addikt
válasz
predator00 #453 üzenetére
Ez a kész játékból kiollózott, megcsonkított rész pontosan olyan, mint a játék maga lesz, az alapvető dolgok (grafika, fizika, irányítás, AI, stb) nem fognak változni. Ez a bajunk... meg az, hogy tudjuk mit lehet kihozni egy F1-es játékból, vagy inkább mit lehetne, de a CM qrva messze van tőle. Az első rész óta sztem egyre messzebb kerül, sajnos.
-
hermanyi
addikt
Ha demo ha nem ez úgy el van baxva ahogy csak lehet. Èn tuti virágboltbol fogom beszerezni ,és ha javul akkor elgondolkodom , hogy megér e annyi pénzt amennyit.
-
válasz
Ja, mert egy hét alatt átírják az irányítást meg a fizikát. Pont erről híres a Codemasters...
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
-
predator00
tag
Nem tudom mit sírtok
még ki sem adták a játékot ez csak demo, várjuk meg a jövő hetet utána lehet panaszkodni...
-
akos86
aktív tag
Sziasztok fórumtársak!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Számtalan fórumon kerestem a megoldást de sajnos semmi hasznosat sem találtam.Lényeg mikor indítanám az f1 2011-et akkor ez a hibaüzenet fogad.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: F1_2011.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4e5821b5
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.1.7600.16915
Hiba – modul időbélyegzője: 4ec49caf
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 0002f963
Operációs rendszer verziója: 6.1.7600.2.0.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: ce30
További információk 2: ce30b8065cd04990fadb6678920f8219
További információk 3: 18a0
További információk 4: 18a0ec8b50708df20409f1d01e434bb2feltettem minden kiegészítést directx től kezdve a net frameworkig mindent de win7en sajnos nem indul el. Xp-n nem volt semmi gond sem.Teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #450 üzenetére
Maradok annál,hogy figyelem a reakcióitokat ,ha meg veszitek már akiket ismerek és utána eldöntöm,(hátha ez csak egy demo) ebbe ringatom magam....addig szó se lehet róla pfuj
-
--Lorant--
aktív tag
Minél többet játszom vele annál jobban meg utálom ,nekem kurvára nem tetszik az irányítás. Sokkal jobb az elődje!
-
giigz
veterán
válasz
--Lorant-- #446 üzenetére
Itt semmi...
-
joca1
tag
Sziasztok,nekem az irányitás nehezen emészthető az előző verziókhoz képest,vagyis nem lenne vele bajom,csak nem értem,hogy ha beérek egy kanyarba és ki akarok gyorsitani vagy még ott sem tartok,hogy kigyorsitok és már megy is ki a hátulja ahogy beérek a kanyarba,thrustmaster f430-al tolom,idáig egyik játékkal sem volt ilyen problémám.
Állitgattam már mindent,ráadásul rengeteget szimulátorozok úgyhogy passz. -
Plutor
aktív tag
Nekem a kormányom(DFGT) rettenetesen érzékeny lett ebben a demóban
Egy dolog tetszik,hogy lehet végre állítani a féket menet közben. -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #440 üzenetére
Csak annyit, hogy szép a grafika.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
d.véderjoe #436 üzenetére
Ez a videó sajnos nem bizonyít semmit.
-
Fang
aktív tag
válasz
Szerintem a 2011 billentyűzetet használva sokkal játszhatatlanabb volt assistok nélkül mint ez... de hát kinek mi fekszik, szerintem csak meg kell szokni ezt is mint a korábbiakat
-
giigz
veterán
válasz
Én is billentyűzettel tolom... Kanyarokban néha én is meg szoktam pördülni, még traction control medium-on is... Ha ki van kapcsolva, akkor kb. el sem tudok indulni, mediumon élvezhetően lehet vele menni, figyelni kell. A fullra azért nem veszem fel, mert úgy már tényleg nagyon könnyű, a mediumot is csak azért kell használni, mert egyébként vezethetetlen...
A fék szintén nem jó billentyűzettel, így ABS on.
-
d.véderjoe
tag
Azért nem olyan rossz ez a játék.
Más kérdés, hogy assist-ok nélkül meg vagyok lőve.
Vagy neki megyek valakinek, vagy kanyarban pörgök meg.
A fék szerintem kurv@ sz@r. Mindig blokkol a kerék.
Szóval billentyűvel kínszenvedés ez az egész... -
Nunder
őstag
válasz
RevolutioN2 #434 üzenetére
Hmm... Egyesek a Steering Linearity-t teszik 25-30% közé. A FFB-t meg 50-100-50-re
És ezt univerzális beállításként hirdetik:
Advanced wheel settings
Steering deadzone – 1%
Steering Saturation – 5%
Steering Linearity – 4%
Throttle deadzone – 0%
Throttle saturation - 0%
Brake deadzone – 0% (2% if using load cell brakes)
Brake saturation – 0% (10% if using load cell brakes)Force feedback options
Environmental effects – 20%
Feedback strength – 100%
Wheel weight – 10% -
Nunder
őstag
Optimális kormány beállításokat mondana valaki? Ami olyan univerzális. Persze lehet majd rajta finomhangolni, de én tegnap csak vergődtem.
-
ETOM
addikt
A demoba nincsen törés?
-
giigz
veterán
-
Ne, értsd félre nem támogatom a warezolást, de mindent meg lehet majd idővel valahogy oldani...
Sajnos még nem volt időm kipróbálni a játékot, még csak rápillantottam, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire vezethető kormánnyal.
DFGT-hez nincs valakinek valami jó beállítása?
-
fess
őstag
válasz
Steady74 #426 üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
-
Fang
aktív tag
Sziasztok
Tegnap én is kipróbáltam, tökéletesen feltelepült. felbontást, stb. lehetett állítani rendben. Grafikára, hangokra szerintem nem lehet panasz, az irányítás viszont tényleg furcsa a 11-hez képest, habár az is más volt a 10 után. Online nem játszottam az előzőeket, ezzel terveztem, hogy először megveszem, de lehet hogy várok én is vele 1-2 hónapot, hogy kialakul-e valamilyen közösség akikkel lehet majd online játszani. Tegnap egy kis próba után 1:25 körüli időt mentem billentyűzettel segítségek nélkül... lesz ez még jobb is gondolom, habár a levágások tényleg durván enegdve vannak...
Azért kíváncsi leszek majd nálam profibbak véleményére is, ha kijön a teljes game, mert az online versenyek azért már piszkálják a fantáziámat
Végezetül: nekem tetszett, nem éltem meg egyáltalán csalódásként a demót, de mint mondtam nem voltam korábban sem HC gamer... hogy most az leszek-e az online "részleg" minőségétől függ
-
Steady74
addikt
Ma még egyszer le fogok ülni a demó elé tesztelni, de a tegnapi nap vegyes érzésekkel töltött meg.
Írtátok, hogy nem lehet állítani grafikát. Én tudtam mindent, felbontást, élsimítást, stb. 1920X1200-ban ultra minden, ami lehet, 8X élsimítás mellett szépen futott a játék.
Az edzésen 1:25-ös kört tudtam menni, fogalmam sincs, hogy a Parabolicában meg a Lesmo 2-ben miért kapok a ghost-tól 1-1 mp-t, ez még rejtély. Ez hard szinten a 18. rajthelyre volt elegendő, amit a futam végére a 6. helyre tudtam váltani. Az AI idióta, nem harcos, kemény, hanem egyszerűen olyan, mintha szándékosan akarna kilökni pl. a sikánoknál. Mondjuk ez csak most érdekel, egyik előddel sem mentem karriert, kizárólag multit.
Meglátom a többség véleményét a vásárlásról pár nap után, és lehet hogy steam, lehet, hogy hama lesz a platform, ahol lehet csapatni majd.
-
albert8
veterán
válasz
Motion_Blur #421 üzenetére
Még egy F1 játékkal sem játszottam és 1-2 óra alatt belejöttem. Jah és persze jobb mint gondoltam. Eddig csak grid, dirt ment, meg nfs, de ez hozott egy kis újdonságot. Megtetszett. Lehet meg is venném, ha 2-3k lenne.
Jah és odavertem Hamiltont
versenyen pedig vettelt
-
albert8
veterán
Szevasztok!
Nekem ez sikerült, eléggé meglepődtem. -
válasz
--Lorant-- #417 üzenetére
Már előre félek, hogy mit fognak kihozni a GRID 2-ből...
-
--Lorant--
aktív tag
No Comment. Érdekes........... meg lehetne szokni,de nem tudom mit vártam
2011 már unalmas volt de most,hogy ezt kipróbáltam.....No comment. Amit Beku is írt : Na urak aki majd velem szeretne online játszani az majd keressen hamachin mert ezért a játékért előre láthatólag nem leszek hajlandó pénzt kiadni .
Komoly 5 kört mentem vele és akkora csalódásban volt részem ,hogy ki is léptem a játékbol .
Fizika kuka játék kuka .) max 2 körrel mentem többet,de eddig úgy ahogy van pocsék munka. ((hogy egymás ellen milyen lehet az más tészta
))
-
werszomjas
addikt
Én még csak holnap tudom kipróbálni, de úgy látom nem maradok ki semmi jóból
Reménykedjünk, ez csak egy demo és a teljes verzió más lesz
-
GuruZone
őstag
Csatlakozzatok! Nyílt regisztráció, mindenki meghívhatja majd a barátait!
Ünnepeljük meg azért, hogy dobtuk végre a köcsög Live-ot!
-
Alister71
nagyúr
Kicsit beszopatott a demo, mert valami portugál nyelven rakta fel, de nagynehezen sikerült visszatenni angolra.
Sose néztem még, hogy a Steam-es játékokban hol lehet nyelvet váltani, de legalább már azt is tudom.
-
RevolutioN2
tag
Persze, csak sajnos az egész játék alapja a valós f1 leutánzása. Máskülömben nem adnának ki sportjátékokat. Nézzél meg egy fifát, hát lassan minden ugyanolyan lesz mint élőben, ehhez képest itt még "súlyt" sem tudnak adni a verdáknak. Még mindig azon vagyok hogy remélhetőleg egy értelmes dolog lesz ebben az egész kulimájszban az pedig a STEAM.
Lehet esti kocogásokra megveszem....majd....
Azért én a qs-ek között észrevettem, hogy a wet sokkal jobban tapad, táblánál ráérek fékezni még akkor is bőven befordulok, viszont nem vagyok lasabb végsebre. Ha valakit pedig futam közben a célegyenesnél DRS-el megelőzöl azért a végén figyelj oda mert megduplázódik a féktáv pedig elvileg ugyanakkora tempóval mész, mert csukott szárnyal is letilt a végére.
A szélzajt jól megcsinálták, hisz elvileg akkor van hangja a levegőnek ha beleütközik valamibe (zárt szárnyak) és akkor oson el halkan ha szabad az utja. Itt ezt most jól megcsinálták, nem ugy mint az elődben.
A motorhangok még csak csak, de ez a kibeb.... kers nagyon tré hangot ad
: Azt hittem megfőtt a motor amikor először rányomtam. És nem akkor kezdi el és fejezi be a hangadást amikor megnyomom és elengedem valamerre mindig csuszik kicsit.
Fizikát hanyagoljuk mert az nincs PONT
Kipörgésgátlónak ismét semmi értelme, akárhogy is próbáltam, nem tudtam ez okból eldobni a vasat.
Kerékvetők, szerintem tök random hogy eldob-e avagy sem.
Kicsit mintha az autó gyorsabban reagálna kormánymozdulatokra, vagy mittom én. Soha nem voltam valami nagy nyomtáv guru de olyan szépen rajta lehet tartani az ideális íven, hogy csak na. Ez nekem pozitívum (de csak picikeicike)
Nagyon rámentek erre a nyomtáv dologra. A parabolica és a 2 lesmo vicc szinten van. Ilyen szerintem azért nincs a való világban. Jó felé haladtak el, mert az elődökben 82 trillió ideális ív volt és mind tapadt, de ez már a lovacska másik oldala.
Egy valami még pozitívum lehet talán és az a gumikopás, de erre csak a teljes változat adhat tanubizonyságot. De én éreztem valami is "javulást" benne.
FFB beállítás nálam horror. G25-őm van, és 10%ra teszem a csuszkát kitekeri a kezem, 0-n pedig nincs FFB hatás. Köztes opcio meg ugyebár nincs.
Az ai legenden verhető, de ha szórakozásból mögöttük autókázol azért nem olyan butuskák mint régen. Itt is van egy kis fejlődés. Annyira nem tudsz rájuk esni kanyarokban, rájuk tudsz de már mérföldekkel kevésbé mint például a 10-ben.
A feelingre én adnék +5% javulást, viszont a fizika végett én -5% és akkor ugyan ott tartunk mint tavaly.
Kövezzetek meg, de én ki fogom prószálni a virágbolti verziót. Nem védeni akarom magam, de ami cool azt megveszem eredetibe (van is jónéhány) de itt már 2x átvertnek éreztem magamat, ennyit benyelhetnek. Aztán, ha ugy gondolom megéri akkor megveszem. De mint mondottam a '11-el játszottam jó esetben egy hónapig és a tököm tele lett a liveal, majd visszatettem a borítójába és ott piheg mind a mai napig. Ennyi
-
munky
őstag
Abu Dhabi-ban a 2-es 3-as kanyarban aktív DRS-el padlógázzal simán átmegy, és ez csak alap setup. Ezért egyáltalán nem tudok lelkesedni. Az eddigi szimulátor és arcade között félúton elhelyezkedő fizika egyértelműen utóbbi irányába tolódott.
-
Speccy
aktív tag
Féktávok megint olyan hosszúak, mint a 2010-ben. Monzán mentem volna pár kört, de mintha jeges pályán mentem volna (traction FULL, ABS on, keyboarddal), na majd talán az F1 2013 már jobb lesz, addig kénytelen leszek ezzel beérni.
-
giigz
veterán
Én azt mondom, ne temessük, de nincs olyan érzésem, mint a 10-ről 11-re váltáskor...
Úgy lehetne jellemezni, hogy a 2011 volt a beta verzió, ez pedig a teljes...
-
hermanyi
addikt
Na urak aki majd velem szeretne online játszani az majd keressen hamachin mert ezért a játékért előre láthatólag nem leszek hajlandó pénzt kiadni .
Komoly 5 kört mentem vele és akkora csalódásban volt részem ,hogy ki is léptem a játékbol .
Fizika kuka játék kuka . -
GuruZone
őstag
-
Sajnálom, hogy ilyen lesújtóak a vélemények
Csak belenéztem, és igazából a kinézetet volt időm megtekinteni, az első blikkre tetszett. Már-már majdnem meginogtam, de úgy látom, hogy nem kell eltántorodnom a korábbi "nem vásárlási" szándékomtól.(#400) MC HOBO: esetleg DirectX frissítés? (dxwebsetup.exe letöltés, futtatás)
Vagy nincs fent valami codecpack-od, ami bezavarhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Milyen autót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest