- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
Feribacsi555 #5226 üzenetére
Magam véleményét is írtam ,hogy szerintem még annyit sem ér . Már jó ideje a gépen sincs még a Steam mappából is kiszedtem , vagyis nem telepítettem újra mert csak a helyet foglalná.
Persze ha tört akkor nem kell csodálkozni a mentési anomáliákon.
Steam előtt meg respect mert idén stabilak voltak . (már amennyit játszottam vele) -
hermanyi
addikt
válasz
devilinsid3 #5150 üzenetére
Nekem személy szerint jobban tetszett a G25 jobban kézreált a hangosságával a keménységével mindenével együttvéve mint a G27 . 1 szó mint 100 én megbántam ,hogy G25 röl G27 re váltottam . 1 dolog jobb a G27 ben az ,hogy halkabb (család szerint) nekem személy szerint jobban bejött a kerregése ropogása a G25 nek .
-
hermanyi
addikt
+1
Elolvastam mind 2 cikket .
Codi béka segge ha jó a motor ,bár a leírtakbol csak az derül ki világosan,hogy nem zabálja a VRM-ot .
De alapjában nem is a kinézettel van baj meg a rendszerigénnyel ,hanem Fizika ,Bugg STB. És lényegtelen hogy motorhiba programozói hiba de az tény ,hogy nem fejlődnek előre ezzel a játékkal .2013 ban majd az lesz szép ha a clasic F1 es autókat gördülékenyebben lehet majd vezetni mint a mostaniakat ( fele annyi gépészkedés a kormánnyal )
szerk:
giigz
A videó jó de remélem a játék is jó lesz . -
hermanyi
addikt
válasz
hermanyi #5133 üzenetére
Kicsúsztam a szerk böl :
Xirtam (#5131)
Melyik rudi cikket ajánlod amiben azt ecseteli ,hogy überfaxa minden?
Linkeld már be ide vagy csak nekem privátba megköszönném .szerk :
Lehet de akkor a codie az aki nem tudja használni . Vagy ehhez a játékhoz nem az ,vagy nem tudom a lényeg ,hogy a 2010 volt az alap elég sok buggal (betudjuk kezdők hibájának) a 2011 el javítottak rajta (2 javítócsomag) 2013 erőteljes visszalépés sok sok javítgatás ellenére. A 2013 at tuti nem veszem meg csak a virágbolti erőteljes kitesztelése után . -
hermanyi
addikt
Butaság nem butaság ez a saját tapasztalat .
Tiszta bug az egész játék (ha te nem vetted észre akkor nem játszol vele) ha nem játszol vele nem nyilváníthatsz reális véleményt a játékról .
Eddig ez az 1 játék amiért bánom ,hogy kiadtam azt a 8 ezer huf ot amiért vesztegették . Az előző 2 részt nem bánom . -
hermanyi
addikt
hát a codi nem az biztos .
Sajnos a 2010 ota ugyanazt a motort használják és szerintem már ők is tudják ,hogy ez gyenge egy ilyen játékhoz. Nincs letesztelve rendesen a játék kiadás előtt ,(lehet csak rossz emberekkel tesztelik) . Szóval kiadják a játékot (2012 ben legalább nekiestek foltozgatni ez a 2011 ben nem nagyon volt) valamit javítanak rajta több mindent elcsesznek a javítgatással és kényelmesen hátradölve röhögnek a markukba ,hogy a sok hülye meg megvette. Jó ez nekik úgy sincs más alternatívájuk max az rF de azt meg nem nagyon szeretik mert nehéz a setupolás, főleg ha nem is ért hozzá. -
hermanyi
addikt
Büntetés rendszer katasztrófa ,ugyanúgy ahogy a te nézetedböl még van minimum fél méter a két autó között közben az előtted lévőt màr lökdösöd. Kanyar bejárati íven màr ne akarj a fékpedálhoz érni mert jégre megy az első kerék . Irreális kanyarvágások stb
javitàsrol pedig csak annyit , hogy a 2010 óta sztem visszafelé esik a jàtékélmény
-
hermanyi
addikt
válasz
Zolinho1026 #5106 üzenetére
Meg ne bánd
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4972 üzenetére
Erre ennyit Benne van ,hogy úszik a dobogó meg a heti munka de ez akkor is csak egy játék .
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4970 üzenetére
A komolyan vételre én azt értem ,hogy futamon valaki benéz egy féktávot vagy egy ívet és simán a komolyan vevök köcsögözik stb . Mindenki hibázhat mindenkit hibába lehet hajszolni , tévedni hibázni meg eléggé emberi dolog .
Nem azzal van a baj ,hogy megpróbál az ember ebben a játékban a határon autózni ,mert mindenki ezt teszi hisz erről szol ez a játék és a sport is . A baj azzal van ,hogy ha behibázik valaki a másik mindjárt kiakad ha kicsit keresztbe tesznek a hibával nekik. Szóval annyira nem szabad komolyan venni ,hogyha véletlen egy féktávon meglöknek akkor ne anyáz meg stb . Mert lehet neki olyan a beállítása ,hogy ö 10 m el később fékezve is el tudna fordulni és azért tol meg mert úgy gondolja 99% ugyanott fékez mint Ö .
Na ezt jó katyvaszosan írtam le de remélem a lényeget ki tudod hámozni. -
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4968 üzenetére
Joy al lehetetlen lesz nem csak nehéz . Billel 1000 szer nagyobb esélye lenne rá . Az meg ,hogy ö így is élvezi az a lényeg. Az meg ,hogy felteszi a videót megosztó portálra az megint saját szuverén jóga , gondolom ideje net sebessége megvan hozzá és így miért ne tenné . Kiröhögni Fórumon meg akkor is alpári parasztság . Ha tanácsot vagy segítséget adna más tészta lenne . Azt meg nem szabad elfelejteni ,hogy ez csak egy elég rosszul sikerült autós játék . És itt a játékon van a hangsúly ,sajnos nagyon sokan túl komolyan veszik .
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4927 üzenetére
És lesz hozzá majd 259 pach ,hogy egyáltalán játszható legyen .
-
hermanyi
addikt
válasz
willike71 #4909 üzenetére
rFactor grafikája a rFactor F1 RFT 2012 mod ban szerintem nem rossz a Codiéhoz képest . A játékélmény meg azért eléggé übereli a Codi féle F1 2012-öt , na nem próbáltad ki tedd meg és meg fog változni a véleményed.
Codi-nak örülünk mert nagyon rég volt F1 előtte szóval elég nagy űrt próbáltak betölteni részben sikeresen. De azért vicc ,hogy a 2010 óta csak ennyit fejlődött ha egyáltalán fejlődött és nem visszalépés a 2012 . Szerintem visszafelé lépdelnek , ugyanarra az engine re ráhúzzák az uj kinézetet próbálnak belepiszkálni ,hogy másképp viselkedjenek az autók az előző évihez képest és csak rontanak rajta . Javukra legyen mondva a 2012-höz legalább adtak ki 30 pach-et amivel megpróbálták betömni a lyukakat de így is rengeteg maradt . -
hermanyi
addikt
válasz
Zod tábornok #4889 üzenetére
Nem ellentmondásos . Sajnos más alternatíva nem nagyon van F1 ezésre ,még talán az rFactor de ott ha nem értesz a setupoláshoz esélyed sincs semmire .
-
hermanyi
addikt
Mentéseim nekem is rendben vannak már egy jó ideje talán 1X buktam el ösz visz .
Nekem egyszerűen a játék nem jön be pl Ha elkezdesz már kanyarodni felejtsd el ,hogy még egy kicsit fékezel , mert azonnal lecsúszol az ívről , mész az előtted levő mögött te szemszögedből van még 2m és mégis lekócolod kilököd , és stb . Szóval egy rakat xar. -
hermanyi
addikt
Nem tudom ,hogy férre érted e ,lehet csak bemutató lesz belőle .
Eddig én is megvettem a 2010-2011-2012 öt ,söt az elsők között voltam a vásárlásnál ,de a 2013 al nem fogom elkövetni ezt a hibát az biztos . Virágbolt és kitesztelem ,hogy megéri e ,mert a 2012 ért így utólag egy lyukas garast nem adnék ki mégegyszer.
-
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem is megy a torrent F1 közben ugy ahogy most is amikor a tesztet futattam ( feltöltésen látszik is ) 90%- ban ráadásul én vagyok a host is -és nem szoktak panaszkodni ,hogy laggolok .
Amúgy szerintem az ,hogy valaki laggol az nem csak a nettöl függ hanem a vastól is . -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #4727 üzenetére
Amióta nekem is G27 van én is V-sync el játszom F1 et ,mert egyszerűen muszáj . Ami vicc ,hogy G25 el nem jött elő a rángatás igaz azon nem is volt ledsor.
És bekapcsolt V-sync-el fix 60 FPS olyan sima mint V-sync előtt a folyamatos 90+ FPS V-sync nélkül a 60 FPS mikrolaggosnak tűnik amúgy ez tapasztalat ,próbáltam gyengébb kártyával is ami csak annyit tudott. -
-
hermanyi
addikt
válasz
ilovedigweed #4638 üzenetére
EX egy elfogadható kezdő kormány . Arra tökéletes ,hogy megtetsszen a játék de ha igazán élvezni szeretnéd akkor egy G25 minimum . Nekem volt EX volt G25 azt cseréltem le a jelenlegi G27 re amit így utólag bánok megmondom őszintén . Nekem jobban kézre ált a G25 .
-
hermanyi
addikt
Az a baj ,hogy irreális a tapadás TT ben szóval ott hiába vagy jó ha GP ben vagy online teljesen más a gép
Tanács GP elindít AI-t profi vagy legend szint azt lehet velük menni . a legjobb gyakorlás . TT csak pályatanulásnak jó ,hogy melyik kanyar után melyik jön. Mert online vagy GP ben máshol lesznek a féktávjaid Nehezebb autóval más tapadás miatt . -
hermanyi
addikt
válasz
speedydb23 #4581 üzenetére
Attól függ azért milyen autóval mész ellenük
De nem lehetetlen Legend AI ellen menni és dobogón végezni ez tény . -
hermanyi
addikt
Igen ha ö is kap akkor lehet,hogy fer a dolog . De amint írtad ép az volt a gáz ,hogy a lecsuszásod miatt nem az ideális íven voltál ,és próbáltál minél hamarabb visszatérni rá,ö pedig mivel az ideális íven volt nagyobb tempóban így te bevágtál elé ,ezért lökött meg ,és ebből született az egész .
Amúgy ha határon autózol kanyarban ,legyen az bill vagy kormány akkor anélkül ,hogy elvedd a gázt nincs az az autó amit el tudsz rántani még befelé ,ha valaki berántja eléd külső ívről. És miért ne autóznál határon , főleg ilyen szituációban 2 tizedre a másik mögött az utolsó körben a DRS zónánál ? -
hermanyi
addikt
Megnéztem a verseny végét (utolsó 3 kör) .
Én is neked adtam volna a büntetést ,még úgy is ,hogy ö lökött meg kicsit. Lecsúsztál az ívről ami egy dolog a nyíl jól mutatta ,hogy már belül melletted van és te nem hagytál neki helyet hanem befelé fordultál miközben simán elfértél volna kigyorsításon a palánk mellett . És nem is ezért kaptad a büntit hanem mert megforogtál és utána menetiránnyal szemben nekimentél . -
hermanyi
addikt
Folyamatos 50 a minimum FPS ami mikrolag mentes ez alatt elöfordulhat mikrolag és az legalábbis az én szememet zavarja .
Azon meg nem kell csodálkozni ,hogy egy programmal rögzítesz egy másik program működését az erőforrást von el a gépböl.
Az meg ,hogy egy cerka jobban teljesit valamiben mint egy P4 es CPU az megint nagyon sok mindentől függ , pl alaplappal mennyire van összhangban memokal stb ,és ez nem csak fikcio ez tény . Egy jól összeválogatott gép sokkal többre képes mint ha a legdrágább kütyükből összehányt gép lenne, Tuning topikban rengeteg példát lehet rá olvasni . -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4329 üzenetére
Igazad van 2 tábor van és az a 2 tábor az amit te le is írsz .
De te ott értettél félre ,hogy az egész abból indult ki amit írtál és amire Feri is reagált ,hogy a hiba nem a Fraps ban van hanem az ön konfigjában. Erre írtam ,hogy azzal a géppel ne várj csodát ,hogy leesik az FPS ed ilyen és hasonló játékoknál .
Én azon vagyok ha valaki feltölt egy Videót és ha már FUL HD ba konvertálja akkor a képminőség és ha játék akkor a graf beállítás is próbáljon meg már ahhoz közelíteni . Mert ez így nagyon kemény paraszt vakítás annak aki csak a videót látja és az indokot nem ,hogy miért is került ki ,az a videó .
Tanács probáld ki az MSI Aftert nekem az jobban bevált . -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4327 üzenetére
igen fullon megy a játék és a vsync is on mert a G27 nem szereti ha 120 FPS fölé megy mert akkor meghülyül és rángat össze vissza .
Tirexit meg nem szoktam nézni ,igaz hazudnék ha azt mondanám nem láttam még 1 videóját sem mert láttam , de az ö képminősége az amit már érdemes feltenni megosztó oldalra .
Amúgy feri képe is mutatja a minőségbeli különbséget ,igaz neki nagyon komoly gépe van ,de ö könnyen megteheti mert fúl milliomos -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4321 üzenetére
Az a baj ,hogy megnéztem . És csak a te kedvedért elindítottam a játékot és kb ugyanonnan lőttem egy PS-t ,hogy össze tudd hasonlítani a kép minőséget Enyém Tied
"Körülbelül olyan minőséget produkál 1080p alatt,mint amilyen a videó felvétele alatt láttam." Na látod hiába konvertálsz egy bizonyos képkockát HD nek minősülő képkockává az attól még nem fog látszani HD nak. És itt igazolódik be az amit az imént írtam ,hogy "szarbol csak tupírozott szar lesz " hiába konvertálod .
Frapsot meg hasomló programokat belehet úgy állítani ,hogy ne zabálják fel a hardvert de a nyersanyagod egy rakat .... lesz amiből ha meggebedsz sem fogsz tudni normális anyagot csinálni. -
hermanyi
addikt
válasz
mikrosuttii #4316 üzenetére
Nem akarok beleszólni de én a helyedben annak örülnék ,hogy elindul a konfigodon .
Autós játékoknál azért veszed észre jobban a FRAPS gépigényét mert nem 15 km/ h val változik a táj a környezet stb hanem kicsivel gyorsabban kell ,hogy betöltsön dolgokat a géped és ez nem a fraps hibája hanem a mezei P4 es procidnak a videokártyának csúfolt PCI takaró valamidnek köszönheted .
Youtubhoz meg annyit ,hogy ha megjelenés előtt fél évvel kapunk egy játékról ilyen minőségben videót annak örülünk ,de így ,hogy is mondjam szerintem nem kellene nyilvánossá tenni . És ezt nem bántásnak mondom írom hanem csak tapasztalat .
És egy alap 1152x864 60Hz es félbontásból te hiába konvertálsz HD nak minősülő felbontást az akkor is csak egy nem írom le milyen minőséget eredményez . Csak jóból lehet jót csinálni szarbol max csak tupírozott szart lehet csinálni .
És ezzel nem akarlak megbántani de szerintem a videózgatni akarsz akkor próbálj meg haladni a korral mert így nem sok esélyed lesz az elkövetkezendő időkben . -
hermanyi
addikt
Én köszönöm urak az invitet ,sajnos SPA lekéstem és alap setupal kellett közlekedjek , Akit meglöktem attól sory
-
hermanyi
addikt
válasz
barcalaci84 #4059 üzenetére
egy laza vidit dobhatnál fel arról a körödről mert sztem az kicsit gyorsacska .
vagy egy hasonlóról is megteszi. -
hermanyi
addikt
-
-
hermanyi
addikt
válasz
ratam23 #3958 üzenetére
Na nálad jól látszik ,hogy billel mennyire jól íven lehet tartani a verdát mert nem tekeri túl a kormányt ha jó helyen kezded el az ívet . Erre írtam,hogy könnyebb jó időt futni mint kormánnyal ,amire gigz felkapta magát .
Le a kalappal előttetek de ez a codie szégyene még mindig szerintem . -
hermanyi
addikt
válasz
Pandavec82 #3955 üzenetére
csak egy egyszerű kérdés . hogy a francba szabályzod ,hogy milyen vezérlővel megy aki megy? mert olyat a codiféle F1-ben nem lehet beállítani,hogy csak kormány ,max ha asist off ra teszed a szerot ,mert úgy értelmetlen elindulni billel .
rF et meg hasonlókat ne említs egy lapon a codi F1 el nem egy kategória ,nem ugyanannak a a célközönség készült, rF nem rossz de szerintem az meg túl van misztifikálva .Nem azt mondom van egy két jó mod de 90% a nevetséges.
Azt meg ,hogy ki vesz kormányt vagy akármit nem lenne célszerű itt megvitatni még akkor sem ha 1000 huf os dologról lenne szó ,mert mindenki arra költ amire akar .Vannak egy átlagos életben sokkal fontosabb dolgok is mint vezérlőt venni , főleg ha az alap billel is megy a játék. -
hermanyi
addikt
És ki a halálprofi ?
Nem sértésnek írom de hidd el billel könnyebb jobb időt menni mint kormánnyal egy átlagos felhasználónak . Magam tapasztaltam ,hogy billel kb 4-5 tizeddel vagyok gyorsabb mint a G27 el ,és ezt nem csak én tapasztaltam . Ezzel nem azt mondom ,hogy lenézek bárkit is de ez egy autós játéktól azért vicc kategória . -
hermanyi
addikt
válasz
Pandavec82 #3950 üzenetére
Ez a codi szégyene ,hogy billel jobb időt lehet menni mint kormánnyal .
De képzeld el ha csak kormánnyal lehetne indulni minden ligában akkor mennyien játszanák ezt a játékot . -
-
hermanyi
addikt
Ma esti ligafutam Hungaroring Sok izgalom nem volt de küzdelem igen .
-
hermanyi
addikt
válasz
werszomjas #3402 üzenetére
Azért írtam ,hogy sztem alaplapi bibi .
-
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3376 üzenetére
Én elnézést a tegnap estéért mindenkitől . Elgurult a tabletta a 2. futamon és jobbnak láttam lelépni mint utána folyamatosan 1 emberre utazni ,hogy tönkretegyem a versenyét .
Nüri n az első körben volt egy hibám késői féktáv amivel baj sem lett volna de nagyon szűken kezdtem a fordulást ott 2 embernek kellemetlenséget okoztam mert vissza kellett ,hogy vegyék mert ki kellett kerülniük . -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3301 üzenetére
Helyi kábelszolgáltató csak a 100 nagyfelhasználónak behozták az optikát amiből 94 cég
amúgy 100/100Ventru ellenük még nem született meg az a csalás amivel esetleg lekövetni tudnád őket ,max ha én a 2011 el indulnék ők a 2012 vel és nem rakhatnák a 7. fokozatot és a 4. et is ki kellene ,hogy hagyják .
És ezt tapasztalatból írom nem csak hallomásbólszerk:
Jim74 9900 huf -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #3294 üzenetére
Csináltam én is egy tesztet sajna torrent megy rendesen elnézést a lassú felért .
Motion Vixen jó páros ők úgy sem számítanak . Ha ők vannak és én hozok egy 5. helyet az olyan mintha dobogós lennékx -
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3223 üzenetére
-
hermanyi
addikt
válasz
Rolly Dy07 #3218 üzenetére
Egy Rolly
Neked is BUÉK a messzi távolban . Jan 8 tol akkor várunk szeretettel
-
hermanyi
addikt
válasz
kovi831 #3204 üzenetére
msi afterburnerel rögzítem magyarositás pedig itt
-
hermanyi
addikt
Rengeteget ér
Itt a tegnap -ma reggeli mókázásunk
Monza első féktávot elnéztem kicsit de nem lett belöle baj hál istennek -
hermanyi
addikt
Most csinálom a Videót Monzában megyek utánad másfél kört , és látni fogod a különbséget .
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Megleptél engem is vagy 3X a másfél kör alatt úgy ,hogy kimondottan vigyázva próbáltam utánad menni . Ami a szerény véleményem ,hogy ehhez a játékhoz semmi más nem kell csak birka türelem és rengeteg gyakorlás .Ui: Sajna benne van a csiti csati és természetes ,hogy általában a gyengébbik kárára megy a dolog ,neked még az is hátrányt jelent ,hogy nem kormánnyal játszol és sokkal nehezebb korrigálnod .
Dőlt betűs rész poén nem megsértődni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest