- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Socket AM4
- Teclast Tablet Topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
2X 5 kört mentem Monzában, hát nem estem hasra. AI idióta módon pattog néha egyik oldalról a másikra, érthetetlenül felgyorsulnak, majd egy KERS gombnyomásra eltűnnek mögöttem, tükör kuka, grafika kicsit felturbózott az elődökhöz képest. A pilóta nézetben talán kicsit feljebb van a kamera, mintha több látszódna pályából ebben a nézetben. A hang szerintem szar, mint eddig.
ABS, med tr.ctrl-lal mentem, de aki kontrollerrel tud ilyen programmal hibátlan kört menni, annak benyalok.. lehetetlen egyszerűen egyenesben korrigálni.
Az első rajtnál 4 kerékkel a boxutca kihajtó részén előztem autókat, erre bemutatta, hogy van 5 mp-m visszaadni helyezést.
kanyarlevágást nagyvonalúan elnézi sok helyen, de így is csak 1:32 340-et tudtam menni (nem ér röhögni), na majd holnap a pc-s verzióval.
ja a menü: letisztultság jellemzi a színeket, a formákat, viszont totál eltévedtem benne, egyelőre engem zavar, majd gondolom megszokom. -
munky
őstag
Az üzenet arról szól, hogy (Észak-Amerikában) Playstation Network-ön már elérhető, a Steam-es (PC) változat esetén még "dolgoznak" azon, hogy amint lehetséges tölthető legyen, de ott legalább globális a dolog.
Viszont azóta sincs semmi valóban.
-
giigz
veterán
Akkor a demo letöltéséhez steam-et kell felrakni?
Ma már nem játszom, de holnap hazaérek 2 óra fele, beülök a gép elé, és nyomni fogom neki
-
stefi76
aktív tag
LOL.
Please stop spamming so many posts in quick succession.
We're working with Steam now folks, hopefully shouldn't be too long.--------------
Codemasters Community Manage -
munky
őstag
A Dirt Showdown próbaverziójánál is ugyan ez volt. A Codemasters bejelentette, hogy melyik nap érkezik aztán csak nem akart elérhető lenni. Persze akkor is ugyan ez volt a szöveg: nem rajtunk múlik, amint a Valve megnyomja a "mágikus gombot" játszhattok. Valamiért voltam olyan naiv, hogy ezúttal arra számítottam minden rendben és flottul megy majd és 7 óra után már lehet tölteni. hehe
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #275 üzenetére
Na akkor nem szóltam...
Ez jó adag, csak nálam Hubi helyett whiskey szokott lenni, a rum helyett meg egy mojito, csak hogy felvágjak a csajoknál.
Sör meg közben mindig jön folyamatosan...
-
C0d3r
addikt
válasz
Motion_Blur #270 üzenetére
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #270 üzenetére
Hány sört fogsz te inni, hogy másnapos leszel holnap?
-
Hát én eddig vártam... Baxxák meg....
Megyek filmet nézni.... -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #255 üzenetére
Beteg vagy
-
cNpowa
tag
kezdek türelmetlen lenni
Rá vagyok tapadva az F5-re
-
Sonja
nagyúr
Semmi.
-
GuruZone
őstag
jönnek a gémek. Intrusion 2 !!!!!!!!
szerk: valamikor ráfrissítek és eltűnik, de utána újra megjelenik
-
giigz
veterán
Csak holnap jön a demo!?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #255 üzenetére
grat!!!
Jim: nálam is, de még semmi. konzolra már 15%on tart a letöltés
-
Nálam már elmúlt 7 óra...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #254 üzenetére
Amíg várjuk a demót, OFF-ba pofátlanul betolom hogy mivel készültem ma az F1-re:
RaceRoom Racing Experience - Aquila CR1 Sports GT @ 1:21.737
-
-
És még mindig semmi.... Lehet, hogy majd éjfél előtt 1 perccel rakják fel...
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #240 üzenetére
leszedtem feltelepítettem de a pedálomat össze vissza érzékeli
szóval állandó fékezésem van és a kuplung a gáz
-
GuruZone
őstag
szevasztok, itt vagyok én is várakozó állásponton.
remélem sok régi arccal talizunk hó végén.
#228 Nunder! Logi Wingman FF nálam is vamn a szekrényben, kiváló kormány, én nagyon szeretem. Simán felveheted majd a tempót!
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #242 üzenetére
Lecsekkoltam, de nem mentem többet 10 körnél, semmi maradandót nem alkottam
-
ftomi74
tag
válasz
Motion_Blur #240 üzenetére
Jó lesz a RRE, de ezen az "Amatör" szinten annyira nem hoz lázba, majd ha kikapcsolják a segitségeket.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #203 üzenetére
Örülök hogy bejött az rFactor.
Ha egy picit frissebb szimulátorral szeretnél nyomulni, és menni az óra ellen akkor javaslom a RaceRoom demóját, Steam-en fent van ingyenes. Egy pálya, egy autó, nem lehet változtatni a setupon, ami a csövön kifér
jelenleg több mint 11.000 feltöltött idő van Leaderboardon, szal csapják neki rendesen. Nagyon kíváncsi vagyok hogy az F1-es menők hogy teljesítenének itt
-
Nunder
őstag
Az a gond, hogy nincs összehasonlítási alapom, csak ezzel a kormánnyal játszottam még a játékot, de szerintem ha belejövök a közösségi életérzésbe, nem lesz annyira nagy hátrány, hogy nem kerül 45K-ba
Egyébként meg szeretem, mert nagyon kézre áll, és annak ellenére, hogy hivatalosan nem támogatott, mégsem tapasztalok vele semmilyen problémát. Szóval ha befogadtok, akkor majd jövök én is, csak legyen már a kezemben a kópia
(Esetleg ha valaki még okítana a 2010-zel, az még megvan)
-
giigz
veterán
válasz
werszomjas #233 üzenetére
En meg billentyűzettel tolom.
-
werszomjas
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #230 üzenetére
MGE, tényleg!! le kell poroljam a régi szoftvert
Pénteken akkor jövő héten online party?
-
Nunder
őstag
Kérdés: nekem egy kissé öregecske Logitech Wingman Formula Force GP kormányom van, ahogy az a videón is látható. Az eddigi két rész nem okozott problémát, mert csak a single rész érdekelt, viszont az új részt szeretném multiban is játszani. Lehet még ezzel labdába rúgni, vagy ne erőlködjek?
-
Nunder
őstag
válasz
Motion_Blur #224 üzenetére
Nálam munkahelyen az egyik monitor a Steam-en van, de hiába megy a refresh, semmi egyelőre
-
polonic
félisten
válasz
Motion_Blur #224 üzenetére
A steamet ismerve majd este 7 óra körül lesz elérhető a demo.
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #222 üzenetére
"A kipróbálható változat két új feature-be enged betekintést, a Young Driver Test első napját élhetitek végig, illetve a Season Challenge mód első, monzai futamán nyomhatjátok tövig a gázt."
Ha minden igaz ezek vannak/lesznek benne. -
MajaG
senior tag
válasz
Motion_Blur #220 üzenetére
Nem fogsz, mert a féktáv jelentősen nőt. Csak tömege nincs az autónak.
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
-
giigz
veterán
válasz
RevolutioN2 #216 üzenetére
Elöször lehessen letölteni...
-
Egyébként mire lehet számítani, ha mára van kiírva, akkor mikor lesz elérhető a steam-en? Csak kíváncsiskodom, mert még sosem használtam ezt a rendszert.
Vagy ez teljesen változó minden megjelenésnél?
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #207 üzenetére
este lehet lekapom boxra is megnézem milyen a graf különbség a pc verzió között. meg persze az időket is megkukkantom.
-
giigz
veterán
Akkor most még nincs demo?
-
Nunder
őstag
Remélem mire hazaérek munkából, már tölthetem lefelé
-
válasz
RevolutioN2 #209 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá működés közben. Megvenni úgyis csak akkor fogom, ha pozitívak lesznek a visszajelzések. A 2011-et előrendeltem és jól meg is bántam.... (Főleg a mentési hiba miatt, de más problémák is voltak vele.)
-
válasz
Motion_Blur #207 üzenetére
Jó, de az a ki a fenét érdekel?
-
giigz
veterán
Na pár óra, és ki lehet próbálni a játékot!
-
válasz
RevolutioN2 #198 üzenetére
Mennyiért vállalod a gyártást?
DFGT-hez is jó lehet? -
hermanyi
addikt
Ki akarom próbálni
Motion én lexarom a grafikát a fizika legyen hasonló a 2012 es rFactor demóéhoz és elégedett leszek . " sikerült elindítanom és a 8. köröm lett az első mért kör
Az volt az első amit szárnytörés nélkül és komolyabb sóderágy nélkül tudtam teljesíteni
"
Szerelmes lettem rFactorba
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest