Hirdetés
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sith7
félisten
Újabb help
Mi a bánatot csináljak én Alonso - val, ha az utolsó körben megyek előtte 6-7 mp - cel, és megelőzik a hátam mögött ?
-
sith7
félisten
A trükk ne hibázz
Ettől féltem, hogy ezt fogjátok mondani
... igen, nekem is úgy tűnik, hogy ha nincs mind a 4 kör 1:19 eleje körül, akkor vége a dalnak ... elég egy elrontott kanyar, és kész ... 4 tökéletes karika kell akkor ... hm ... hát, úgy érzem ezzel is elleszek addig , mint Kimi - vel ... legalább megismerem ezt a pályát is.
Amikor pár hete mentünk rajta, örültem ha nem default setup - pal 1:21:xxx - et mentem rajta ... most meg default - tal 1:19 ... határozottan fejlődök
Egyébként a mix 3 az gondolom be van kapcsolva?
Már az első kanyar előtt -
MC HOBO
aktív tag
"... Szerintetek egy Logiech Momo kormány jó lenne F1-ezni? 10k-t megér? Manuálisan lehet vele váltani? Jó vele versenyezni? Esetleg valaki használ ilyet? ...
Nekem is MOMO-m van és szerintem élvezetes vele a vezetés. Lehet vele manuálisan váltani, van rajta pillangó- és botváltó is. 240 fokot fordul és hat programozható gomb van rajta.
Bár sokan mondják, hogy a DFGT-nél kezdődik az igazán jó kormány, én elégedett vagyok vele...
Szerintem 10-et akkor ér meg, ha újszerű, alig használt... Ha már kotyog kicsit a kormány tengelye, akkor talán érdemes alkudozni kicsit... -
sith7
félisten
HELP ME !
Hogy a fenébe lehet hard - on lenyomni ezt a Vettel gyereket ?
Ha a 4 körből csak 3 - at megyek 1:19:4xx körül, akkor éppen csak elérem ... egy kis hiba, és lehet előről kezdeniMi a trükk ?
Azon kívül, hogy menjek gyorsabban -
tkesy
őstag
válasz
MC HOBO #3567 üzenetére
na most hogy már ismét béke és nyugalom honol a topicban, akkor sipirc vissza a pályára....
de kivételesen most egy real-life videó következik... -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3565 üzenetére
Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Igazad van, komolyan mondom, éjjel 1 óra volt, mire el tudtam aludni ... ekkorát nem szoktam tévedni
Nem tudtam az előtörténetet, nem mintha bármin is változtatna, kicsit feszültebb is vagyok mostanában, de ez sem mentség persze ... nem tudok mit mondani ... nagyon sajnálom, ez most nagyon mellé ment
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve... Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
Köszönöm szépen ! -
MC HOBO
aktív tag
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...
Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz...
Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...
Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!!
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve...
Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3562 üzenetére
Köszönöm a megértést, tényleg benéztem ezt csúnyán
, még mindig rosszul érzem magam miatta nagyon, még egyszer is elnézést kérek mindenkitől
-
werszomjas
addikt
Az én szemszögemből a
mai, tegnapi liga futam, bár ezen a futamon nem sokat találkoztunkJa és béke legyen itt a fórumon, nem akartam ilyen vitát kirobbantani
sith7 pedig nemrég keveredett ide, nem tudhatta, miből is és hogyan alakult a GoCompete
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Steady74 #3552 üzenetére
Magadat miért hagyod ki Uram?
Amúgy jó látni hogy mivé nőtte ki magát ez az egész amit anno elkezdtünk, nekem még mindig napi szinten jönnek pl. youtube-on olyan levelek amiben leírják hogy nagyon sokat tanultak a videóimból és a setupokból, ami megmondom őszintén nagyon jól eső érzés. Egyre kevesebbet játszok (ez mostanában azt jelenti hogy semmit), de minden ligás, nem ligás videót megnézek amit felraktok
Szal jobb láb a gázon, bal láb a jobb lábon és peace!
-
Ventru
tag
-
sith7
félisten
Nem nekik szólt, félreértés volt részemről
A "barátom" azt mondta az egyik futam előtt, amikor végignézte a résztvevőket hogy "na mi van, itt az egész gocompete ?" ... ezt követte a roncsderbi ... most meg olvastam, hogy megint alkottak a w2w - k, + a csillagok állása , fiam rosszabbodó állapota, ezt váltotta ki belőlem
Steady74
Köszi a megértést -
Nem is értettem igazán, hogy miért írtál ilyen negatívan a Gocompete-esekről. De most már látom, hogy csak valami hiba volt a mátrixban
Személy szerint akikkel összetalálkoztam onnan mind normális, segítőkész ember benyomását keltette bennem. Plusz maxirespect nekik a munkájukért. -
Steady74
addikt
A gocompete a PHs srácok sikertörténete, messze túlmutat azon, amit itt el lehetett volna érni a fórum keretein belül.
Hobo-nak, werszomjasnak, meg ferikeba-nak (ha még jól emlékszem), Vixennek és Motion Blur-nak hatalmas köszönettel tartozik mindenki, akár még tuggyukki is szerintem, hatalmas dolgot alkottak, amiből (setupok, best lap videók) olyan versenyzők tanultak meg vezetni és lettek jó pilóták, mint shikarae (bocsánat ha nem így hívják). A minimum, hogy a tisztelet kijár nekik.
W2W-t személy szerint kerülöm, nekem szórakozás a játék, amit ők legutóbb teljesen tönkre tettek, még egyszer nem kérek belőlük.
-
sith7
félisten
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...
... nekem egyszer itt valaki azt mondta, hogy nem kell mindenen megsértődni ...
... nagyon felhúzott múltkor az a gyerek, és azt mondta az egyik futam előtt, hogy "na mi van ... itt az egész gocompete ?"
Elnézést kérek minden gocompete -s kollégától , szar napom volt ma, bocs még 1x is
Mindenesetre ez rólad is sokat elárul...
Semmit nem tudsz rólam, hidd el ... -
MC HOBO
aktív tag
... mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. ...
Ez azért kissé erős szerintem, ezt nem vártam tőled...
Azért jó tudni, hogy ki mit gondol...
Nem hiszem, hogy párhuzamot kellene vonni a két társaság között, de te tudod... Mindenesetre ez rólad is sokat elárul...
-
sith7
félisten
A tudást el lehet ismerni, és el lehet ismertetni normális játékkal is, és természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára.
Tegnapelőtt én vezettem a mezőnyt másfél körön keresztül, totál feltartottam mindenkit, mégsem löktek ki, hanem, amikor a 2. kör közepén hibáztam, elmentek mellettem ... így is lehet.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
Azért löktek ki, mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. .. ennyi ... egyébként az utóbbiak közé, csak minimum agysebészi doktorátussal lehet bekerülni, olyan magas ott az IQ szint.
Tudod, pont az ilyen emberek miatt van a magyaroknak olyan "jó" hírük a pc - s játékok világában .... is ... pl. BF3 - ban van olyan szerver - és egyre több - ahonnan csak , és kizárólag azért bannolnak ki, már az első 1 percben, mert MAGYAR vagy ... ez nem kacsa, aki nem hiszi el , keressen erre rá a fórumban. Gondolom ott is ment a tisztességes, etikus játék
-
Ventru
tag
válasz
Nem értem én ezt ,hogy a csicsába velem nem akad össze egyikőjük se
most játszottam, kigyoval w2w meg még 1 w2w véssel, meg ratam szal többen,de simán elmókáztunk egymással,de semmi durr vagy ilyesmi .érthetetlen.............
,na,de nálam remélem így is marad
-
dobobazsy
őstag
sziasztok F1 bajnokok!
tudnátok nekem mondani egy köridőt Indiában?
van egy egyéni rekordom, de nemtudom mennyire számít jónak
köszi! -
válasz
wheel to wheel...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Ez a W2W liga ez mi??
Whole Too Wild...
-
werszomjas
addikt
Ez a W2W liga ez mi??
Most sikerült az n+1. w2w-el megkezdeni egy versenyt, az első féktávig jutott el hogy valakit ne lökjön ki, és az első kigyorsításnál már meg is találta a 2. embert akivel összeakadhat (engem)
Lassan ha w2w-t látok inkább kilépek, emlékeim szerint a múltkori esti fun race-n is velük volt a gond, kismacko és társai, kerüljétek őket.
-
nistvan26
csendes tag
értem csak h ha mégis nem nagy ördöngösség
-
nistvan26
csendes tag
http://drifftartclub.com/forum/index.php?topic=716.0
momo pedál javításhoz
-
giigz
veterán
Persze csak vicc volt, ha tudok majd kormánnyal menni SPA-ban 1:44-es időt, akkor már elégedett leszek.
És valószínűleg úgy lesz, ahogy mondod, tehát a használt kormányt megveszem, itt helyben találtam is egy eladót, és akkor jön mellé a játék is, aztán végre tudok gurulni online
-
nistvan26
csendes tag
http://drifftartclub.com/forum/index.php?topic=716.0
ennyi az egész mondjuk nekem is momo van de még nem volt vele baj le is kopogom
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3530 üzenetére
Vadi új Momo van (garancia nélkül) 14k-ért, használtat pedig 9k körül tudnék venni. Ha ez is megfelel a célnak, akkor szerintem jó lenne ez is...
Csak azt nem szeretném, hogy elromoljon, nem tudom mit jelent az, hogy a pedálban a potik meg szoktak halni...
-
Miért ne lehetne vele F1-ezni? A pillangóváltón kívül 6 gomb van rajta. Ha az elég Neked az F1-hez (D-Pad nincs), akkor akár jó is lehet. Viszont a pedálban a potik meg szoktak halni, ez MOMO gyengeség.... Illetve még az elfordulási szög a kérdés. Ha jól emlékszem, akkor 270 fokot fordul. Neked kell eldönteni, hogy ez elég-e vagy sem számodra.
-
giigz
veterán
Lenne egy fontos kérdésem!
Akik értenek hozzá, légyszíves segítsenek: Szerintetek egy Logiech Momo kormány jó lenne F1-ezni? 10k-t megér? Manuálisan lehet vele váltani? Jó vele versenyezni? Esetleg valaki használ ilyet?
-
barcalaci84
őstag
válasz
Motion_Blur #3522 üzenetére
szerintem max 1:43 közepe
a linkelt 1:44.4 -be voltak apró hibák , olyan 1.44.0 menne szerintem
ezt ugye online verseny setuppal mentem, amin a végáttételt feljebb toltam jócskán...(ránézve a váltó beállításra így nem a legoptimálisabb)
kis finomhangolással talán meglenne az 1:43:5 , de küzdeni kéne rendesen
online 5 körösön próbáltad már? ott mi a legjobb időd itt? -
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Na, azt a DRS nélküli 1:45 - öt én is szeretném látni
-
Motion_Blur
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Nézd majd meg egyszer hogy TT-re kihegyezett setuppal, DRS-el mennyit mész.
Azok alapján amit leírtál 1:43 alatt tudnál menni.
-
barcalaci84
őstag
még nem csináltam sose , de majd rakok fel, de ma monzára kéne valami jó setupot csinálni...
egyébként kers használaton is sok múlik (bár beállítás függő is) , au rouge- ba felfele nyomni kell, de maradjon meg kb fele a többi szakaszra is...
illetve nekem nagyon bejött a small fékek használataamúgy én tt- ni nem szoktam , vagyis csak setup készítéskor, (tehát nem használok drs-t) és úgy mentem
múlt héten 1:45-ös időt (na abban szerintem nem maradt semmi)
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3518 üzenetére
Nem semmi idő!
Videót tudsz feltölteni?
-
giigz
veterán
válasz
barcalaci84 #3514 üzenetére
Kormánnyal? Segítségek közül mi volt bekapcsolva?
Szép idő!
-
Ventru
tag
Srácok! Este lesz-e funrace,mint múlt pénteken?
-
giigz
veterán
Tegnap 2 óra alatt nem sikerült, ma pedig legelső próbálkozásra jobb időt mentem SPA-ban... 1:45.692
-
MC HOBO
aktív tag
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3498 üzenetére
Most mit izélsz már!! Biztosan szűz volt még
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest