Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
Ja, akkor már érthető az A B X a menübe. Igen egyébként nekem is úgy sikerült 2db 53as és egy 54 eleji kör. A Hamiltonos küldetés szerintem elég pite, végig tudtam maradni lágyon így meg valami 38mp előnyöm lett a végére.
Hungaroringen mit mentek egyébként? Én 1:19.7XX-et mentem de egyszerűen már sehol se tudok jobbat menni.
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #3045 üzenetére
Mire jó nekem eddig egyszer jött be a safety.
-
mokus1
addikt
Azok a kis jelzések ami karrierben van a futamok fölött mit jelentenek?
Felkiáltójel körben, gyémánt alak, és a fogaskerék(ez talán a kutatási feladatokat azt hiszem) köszi -
mokus1
addikt
Most játszottam először 100%-ot. Kaptam egy büntetést mert átléptem a box utcát, visszamentem a boxba hogy letöltsem de folyton csak kereket cserél. Volt már valakinél ilyen?
-
mokus1
addikt
válasz
Motion_Blur #2531 üzenetére
már van rCE stars??
-
mokus1
addikt
Na van egy problémám , karriert játszom, Torro Rossoval és év közepe fele kaptam egy szerződést jövő évre a Lotushoz. A következő versenyen már a Lotussal kellett mennem. Ez mi?
Eddig még nem volt ilyen mindig év elején ültem át rendesen nem év közbe..
-
mokus1
addikt
Steambe hogy tudom beállítani ha a C-re van telepítve hogy a D-re töltsön le?
-
mokus1
addikt
win7be hol voltak a mentések?
-
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #2170 üzenetére
Billel tolom, és ,,adagolom" de valahogy annyival könnyebben és jobban gyorsítanak ki.
Egyébként volt egy bug is.
Mentem be a boxba előttem Vettel, és ugye nyomom a gázt úgyis a gép lassít vissza, úgy beleszálltam Vettelbe leszakadt az autója egész hátulja,nekem a szárnyam, ki se cserélték és meg se büntettek, de nem is értem ezt hpgy miért mindig a boxba 300-ról 100ra 1mp alatt fékez le. -
mokus1
addikt
Bahrein 9-10-es kanyar nem tudom értelmesen bevenni. Kb 5-6 tizedet hoznak rajtam a futamba egy kör alatt azon a részen, mi a trükk?
-
mokus1
addikt
Brazil pályára van valakinek fasza beállítása?
-
mokus1
addikt
Na ma is egy csodálatos anomáliát fedeztem fel.
Korea időmérő. Q1: Napos vége felé csepereg Q2: Itt már csepereg a vége felé egyre jobban esik felhők is kúsznak a pálya fölé szóval szép valóságos. Q3: Feketeség szakad az eső
Szóval tényleg izgalmas időmérő lehetett volna.
Kimentem eső gumikon, flashbackeltem egyet és visszatett verőfényes napsütés száraz pályára, mondanom sem kell mit éltem át az esőgumikkal. -
mokus1
addikt
válasz
hermanyi #1806 üzenetére
Igen, arra gondolok!
Erre gondolok
Egyébként most Japánban jött a bajnokság épp aktuális
Nem tudom mente ott valaki de nálam az 1. kanyarba szinte mindenki bele szállt a falba, volt aki emiatt 3x volt kereket cserélni 13 kör alatt... és 12-en értünk célba. Elég bosszantó volt. -
mokus1
addikt
Nincs ehhez valami olyan kis mod ami a tv stílusa kijelzőt teszi be a játékba?(fordszámmérő,kers, drs ilyesmi szokott bal oldalt lenni arra gondolok köszi)
-
mokus1
addikt
Ez a Singapure-i pálya marha jól néz ki szerintem sokkal jobb mint a 2011-ben.
Egyébként itt milyen köröket futtok?Eddig alig sikerült Q3ba verekednem magam, most meg 1:47.3-al simán p1-et szereztem többiek bőven 48-on kivül. -
mokus1
addikt
válasz
dergander #1577 üzenetére
Én csak azért nem játszom Legendet mert utálok veszteni , és így még eggyel legend alatt 6 ponttal viszem a VB-t
Egyébként Force Indiaval megyek és egyre fosabb ahogy néztem egy fejlesztést se sikerült szereznem és már egyre lassabb vagyok, néha TT-zek ott nagyon jó időket tudok futni de időmérőn meg szenvedek. -
mokus1
addikt
válasz
predator00 #1558 üzenetére
Hihetetlen amúgy hogy pár hét alatt kénytelenek voltak 3!! patchet kiadni.Kíváncsi lennék hogy tesztelték előtte.
-
mokus1
addikt
Prof az a 2.legerősebb ugye? Mert akkor ott az nem olyan jó.Én is Force Indiaval vagyok és 3. legerősebb fokozaton csinálom.Így elég keményen kell küldenem.Az esőbe amúgy van amikor még simán feltudod tenni a optiont és azzal futni gyors kört ha csak épp csepereg.
Spaba most volt verseny 1:55-1:56-os átlag körökkel lettem 4. a versenyen.Az utolsó 2-3 körben sikerült 1:54-eket mennem. -
mokus1
addikt
Mentés ebbe is fos? Már a Hungaroring időmérőjét is megcsináltam most akartam versenyezni erre berakott németoba
-
mokus1
addikt
válasz
Motion_Blur #1428 üzenetére
Fasza kör
Az első kanyar nagyon durván rövid féktávot vettél.
Ezzel hogy előre-hátra teszed az erősséget szoktál játszani?hermanyi: Rossz verzió?
-
mokus1
addikt
Nyilak, A-Y fel-le váltás,Caps-KERS, Shift-DRS, T-menü fel, G-menü le, F-menü bal, H-menü jobb, S- kocsiállapot, C-nézet,
Így minden kézre esik, a menüt hosszú egyenesekben szoktam maximum állítani vagy ha jól sikerül a kigyorsítás ugye T-re pont át tudok nyulni és akkor a motorerő maxra fel.Nekem így kényelmes. -
mokus1
addikt
Esetleg próbáld ki manuális váltóval, én is így megyek és szerintem jó is bár néha lefele kapcsolásnál képes vagyok megfőzni a motort de szerintem ezzel is lehet nyerni, főleg amikor egy versenyen elfogy a gumi vagy eső, és kigyorsításnál billel nem játszhatsz hogy kis gáz hanem ugye on-off viszont ha 2es helyett 3asba rakod jóval hamarabb tudod tolni neki.
Rudi50: Nem de ez a beállítás mögött ott is van. -
mokus1
addikt
válasz
polonic #1366 üzenetére
Nagy a különbség a Ferrari-Sauber között Ferrarival közel egy másodpercel tudtam jobbat menni.35.7-et.
Egyébként versenybe nekem az AI elég butának tűnik simán kitudna néha kerülni DRS-sel de ha rajta maradok az ideális íven csak nézeget inkább fékez de semmi ha lemegyek róla akkor megelőz.Kicsit bosszantó. -
mokus1
addikt
Sziasztok!
Na nekem s megvan a játék tetszik nagyon, annyiban jobb szerintem mint a f1 2011 hogy én itt valamiért jobban érzékelem a szintkülönbségeket és részletesebbek a pályák is.Viszont van egy olyan gondolom hogy ha visszaakarok tekerni és visszarakni magam egy 3-4mpig mintha lefagyott volna, utánna megy tovább rosszabb esetben visszarak és kipukkad a motor.
Egyébként miután beléptem a játékba és ezt egyszer megcsinálom utánna már utánna akadásmentes az egész folyamat.
Erre van valami megoldás? -
mokus1
addikt
válasz
dangerzone #8 üzenetére
Így van sajnos a törésmodell kimerült az első szárnyban vagy a Tk-ban.Ezen lehetne bőven változtatni.
-
mokus1
addikt
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
Az első képen mintha repülnének az autók
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest