- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #4949 üzenetére
hogy a tukorrel meg mindig nem tudnak mit kezdeni... mar nem ultragagyi csak siman szar.
-
Steady74
addikt
válasz
speedydb23 #4622 üzenetére
szvsz az mindgy. ahogy feribacsi irta, elobb utobb eltorik.
-
Steady74
addikt
válasz
Psychonaut #4582 üzenetére
azt javaslom nézd meg az itt linkelt videókat, és abból nézz köridőket, vagy ezen az oldalon mindent megtalálsz, hála HOBO-nak, és a többi lelkes embernek, aki létrehozta, és azóta is üzemelteti.
-
Steady74
addikt
válasz
Feribacsi555 #4338 üzenetére
Ott a pont. Kérdezni felesleges, ha nem érdekelnek a válaszok. Ennyi. Ráadásul ketten is időt nem sajnálva válaszoltak idióta dolgokra, nekik is gondolom lett volna jobb dolguk.
Mikrosüti: azért ez fájt: " Még egy 80 éves bottal járó nénit is tovább hallgatnák,mint tégedet".
Lehet, hogy a tiszteletet nem ismered (nem is várom el), de hogy a helyesírásod ennyire szr legyen, azért ez már... de legalább már kicsúsztál a szerkesztési időből
-
Steady74
addikt
válasz
mikrosuttii #4331 üzenetére
Vegigolvastam, vegigszenvedtem ezt a beszelgetest. Rajottem total nem ertesz (hulye vagy kvazi) egy csomo dologhoz es baromira nem erted es nem latod amit a nalad okosabbak, tajekozottabbak mutatnak/mondanak. azert legalabb szereztel egy ket kellemes percet egy nehez nap utan, koszonom.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #4008 üzenetére
Ez így van!
-
Steady74
addikt
válasz
Pandavec82 #3997 üzenetére
Race 07-tel szoktam néha játszani, rFactor nem hozott tűzbe, köszi azt kihagyom. De attól függetlenül várunk videókat Tőled az F1 2012-ből, de akár rF is jöhet.
-
Steady74
addikt
válasz
Pandavec82 #3971 üzenetére
irj a codinak ha bajod van es fejezd ezt itt be qrva unalmas vagy. szivesen megneznek valamit toled h kirohogjelek....
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Nem akadásom volt, hanem gondolom a CF miatt (6990) voltak gondok, méghozzá olyan, hogy pl az autó kasztnija villogott nagyon, meg egy csomó más textúra szintén, 12.6-tal semmi ilyen nem volt.
minden más gammában (Race on, Crisys) és programmal nem okoz gondot az új driver, csak a F1-gyel van bajom.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3850 üzenetére
Szívesen kipróbálnám magam nem tudom mikor lesz és hogy, de lehet megmérettetem magam
Szerk.: visszavonom, vixen is indul
-
Steady74
addikt
Felesleges sallangnak gondoltam akkor is a nézők jelenlétét, meg a zászlókat fújó szelet vettem ki, de nem a hardver miatt, hanem mert nem kellett oda nekem.
Sith.: nem szimulátor, inkább arcade játék volt, sokan voltak fent magyarok, és tényleg lehetett törttel is játszani online, szóval jó mókák voltak, nagyjából 10 000 versenyt futottam, Pepivel (
). Lóránttal, Rollyval, és még egy csomó olyan sráccal, akivel azóta meg F1-ezünk. És tényleg, hangulata volt. Az F1 már most is kiégett számomra, de azért még le-le ülök, de lassan áttérek megint a race07-re. Amúgy oda jöhetsz te is..
Hobo: tényleg, igazad van, telefonon néztem meg este a vidit, benéztem az időket. Ettől függetlenül az első köre tényleg kockás, a második már hasonlít a jóra
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3824 üzenetére
akkor 4+X, ahol 4 az ismert, X a számomra nem ismertek száma
-
Steady74
addikt
válasz
ALONSO11 #3812 üzenetére
Szia,
Nálam nem volt ilyen gond. Ami a 2012-vel jött elő az az, hogy ha a játékot alt+tab-bal kisablakba teszem, akkor a futó játék kb 5 fps-sel megy. Korábban ugyan olyan simán futott, mint teljes képernyőben. A legújabb driver-rel meg annyi van, hogy villog a menü mint egy neonreklám, ha egy másik részébe lépek át. eddig én ezt betudtam a dual gpu-s rendszer hibájának, de ezek szerint nem az.
-
Steady74
addikt
3 hete a mozilla, ha indítom simán a tálcáról, vagy az asztalról, vagy akárhonnan, lefagy. bármit írok a keresőbe, lefagy. gondoltam frissítek, vga driver+flash meg összes adobe szarság. nem lett jó. ha viszont rendszergazdaként indítom, minden ok. mint megtudtam elbszták a 64 bites mozillát...
na ennek meg olyan eredménye lett az F1-re, hogy a menük villognak, leesik az fps kb 5re a menüben való lépkedéskor... sztem teszem vissza a 12.6-ot hamarosan...
-
Steady74
addikt
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3685 üzenetére
Azonnal rendőrt hívtam, jött egy járőr páros, utána rá 2 órára jött 2 helyszínelő. Mondták, hogy ha nincs használható nyom, akkor bszhatom (1,2 M Ft).
Ezért fordultam a horgászportálokon a "kollégákhoz", mert egyrészt tudják miről van szó, másrészt talán belefutnak egy-egy hirdetésbe, amibe én nem.
-
Steady74
addikt
nincs igazad. en voltam a host, azaz a hazigazda. agyarakat ennyire kitolni nem lehet. illetve olyan szintu, lealacsonyito, bugris praszt stilusban beszelt roly, h eszem agaban sincs eselyt adni nekik, foleg h kismedve hentest jatszott minden palyan majdnem. reszemrol vege ennek a temanak, az en szorakozasomat ne tegye tonkre senki.
-
Steady74
addikt
A gocompete a PHs srácok sikertörténete, messze túlmutat azon, amit itt el lehetett volna érni a fórum keretein belül.
Hobo-nak, werszomjasnak, meg ferikeba-nak (ha még jól emlékszem), Vixennek és Motion Blur-nak hatalmas köszönettel tartozik mindenki, akár még tuggyukki is szerintem, hatalmas dolgot alkottak, amiből (setupok, best lap videók) olyan versenyzők tanultak meg vezetni és lettek jó pilóták, mint shikarae (bocsánat ha nem így hívják). A minimum, hogy a tisztelet kijár nekik.
W2W-t személy szerint kerülöm, nekem szórakozás a játék, amit ők legutóbb teljesen tönkre tettek, még egyszer nem kérek belőlük.
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3498 üzenetére
Most mit izélsz már!! Biztosan szűz volt még
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #3359 üzenetére
meghivasos volt a veseny, nem tudom ki kit hivott, de tenyleg illene tanulniuk abbol a versenyszelembol ami pl werszomjas, hobo, beku videoibol jon le. mondjuk h beku inkabb elment a szerorol, jelzi h valami nagyon nem volt rendben.
motion: szeretettel varunk barmikor!!! csak kerek 2 kor elonyt
hobo:
-
Steady74
addikt
Saját tapasztalat: nem elég gyorsnak lenni egyedül a pályán, akkor is annak kell lenni, ha mások is ott vannak, és vigyázol rájuk.
werszomjas: teljesen korrekt módon nyomja, hobo szintén ventru dettó, viszont a szándékos kilökések zavarnak... és mivel nem vérre megy a játék, így feleslegesnek éreztem amit a w2w-k műveltek
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Hobo mesterrel szerintem példa értékű versenyt futottunk monzában. hagyott helyet ha előztem, és viszont, ha láttam, hogy a fehér nyíl mellettem van. több körön át. Sith pl simán lehúzódott, ha lekörözés volt...
a w2w gyerekek meg.. medve az elején kb abba nem szállt bele, aki messze volt tőle, roly meg kb szarta le, ha mandínerből veszi be a kanyarokat.
ezek olyan versenyek, ahol visszaadjuk a helyet egymásnak, ha szabálytalan az előzés. ezeknek a srácoknak ez elképzelhetetlen.
-
Steady74
addikt
a baj ott van, hogy ezek a versenyek azért vannak, hogy jól szórakozzunk, versenyt játszunk.
a mezőny egyik fele az első kanyarban akarja megnyerni a versenyt, a másik meg akkor sem engedi el az mögötte lévőt, ha már csak keresztben állva tudja megakadályozni.
helyet hagyni luxus, szóval nálam kb most szakadt el a cérna, innen már nem szórakozás.
azért voltak szép pillanatok is.
-
Steady74
addikt
Egy kis kedvcsináló a ma estére.
Végre sikerült feltenni a yt-re a videót, eddig valamiért nem sikerült. Tegnap este kiderítettem miért: az F1 2010 Korea TT hot lap valamiért valakinek szúrta a szemét, és vissza kellett igazolnom, hogy saját és nem lopott a videó
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3278 üzenetére
Jöhet ő is, csak akkor az emberek 80%-a megismeri a kék zászlót 5 körös futam alatt is
-
Steady74
addikt
válasz
hermanyi #3271 üzenetére
és 6ba is csak végső esetben
viszont ha ennyien leszünk, akkor az 5 körös futamokat lehet el kell vetni, mert kizárt, hogy ne legyen fizikai kontakt az első kanyarokban, és 5 kör esetén lehetetlen a felzárkózás, míg 25% os verseny esetén meg belefér egy két hiba. viszont a 25 % ellen szól, hogy csak pár futamot lehet menni. na majd a host eldönti
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Ügyesen vezetsz!
Az a brazil verseny nem volt semmi, négyen elfordulni az egyes kanyarban
majd felteszem az én verziómat is.
-
Steady74
addikt
Boldog Karacsonyt Mindegyikotoknek es csaladotoknak, szeretteiteknek.
-
Steady74
addikt
steam-mal mi a szar van? csatlakozási hibát ír ki, és ennyi
-
-
Steady74
addikt
Pálya utolsó harmadában rátettem az autót az egyik kerékvetőre, aztán onnan kiestem a pályán kívülre, és mivel ez az idióta játék elveszik a gázt ilyenkor, mire vissza tudtam térni, illetve újból tapadtak a gumik, már meg is volt a difi... kár, mert jó verseny lett volna a végére, bár a középső etapban nem volt kers-em. ehhez nem vagyok hozzászokva
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest