-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5202 üzenetére
Ez így van, teljesen más setuppal megyek online futamon, mint TT-ben...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5199 üzenetére
Örülök, hogy neked nincs akkora különbség... De az is lehet, hogy te óvatoskodsz el valamit TT-ben...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5191 üzenetére
Ez abszolút jogos!
Ugyanarról beszélünk, csak más megközelítésben!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #5188 üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem mérvadó, de saját tapasztalat, hogy a TT-s időhöz képest + 4-5 mp az online vagy a QR-es idő.
Austinban 1:36 elejét-közepét mentem TT-ben, ligafutam időmérőjén 1:41 elejét (a keményebb keverékkel). Tehát azért lehet belőle következtetni... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #5106 üzenetére
Üdv nálunk!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Zolinho1026 #5098 üzenetére
Igen, itt majdnem mindenki szokott multizni...
Nézz be ide: gocompete.hu! Itt is találsz mindig online játékosokat... -
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #5082 üzenetére
...én sem az SC miatt játszottam, félreértettél... De annyira nem életszerű, hogy 30 futamon egyszer sem jön be, hogy tényleg nem volt benne "izgalom". Jó, meg minden, de nah...
-
MC HOBO
aktív tag
Ligázni vágyók figyelmébe: LIGA-FELTÖLTÉS!
-
MC HOBO
aktív tag
Kicsit megkésve, de itt van a Monzai futamom videója.
Nem volt sok közöm az elejéhez, ahogy eddig sem, de szerencsémre volt olyan, aki többet hibázott, mint én...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4955 üzenetére
Próbáld egyel feljebb tenni...
Ahogy néztem, amatőr szinten 2 mp-et adtál a másodiknak...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4951 üzenetére
Jah, az amatőr AI ellen... Nem valami nagy szám...
Próbáld meg feltenni a nehézséget LEGEND-re... meglátjuk, akkor is első leszel-e...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4944 üzenetére
Hát igen, látszik, hogy még nagyon az elején van. Amatőr AI, setup nélküli futamok, stb... Nincs ezzel baj, csak kicsit korainak érzem a "gameplay-video" készítését ilyen stádiumban... Én lassan 3 éve játszom a sorozattal, de eszembe nem jutna egy ilyen kommentált videót készíteni, még most sem. Az egy dolog, hogy az ember felteszi a futamokról készült videókat, hiszen az enyémekben is rengeteg hiba van, amire nem is vagyok büszke, de ez van.
Természetesen nem szeretném a kedvét szegni, csak jó tanács gyanánt írtam, amit írtam!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
devilinsid3 #4939 üzenetére
Persze, lehet, de nála eléggé látványos a hiánya...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
ZoliGamesHD #4935 üzenetére
Ne is haragudj, én sem vagyok egy nagy gamer, de azért ez elég kevés...
Gyakorolj még nagyon sokat és szerezz be egy kormányt... Azzal talán hitelesebb lehet a "gameplay"...
-
MC HOBO
aktív tag
A szezon eddigi legjobb eredményével! (4. hely)
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Teljesen jogos, de akkora volt a sebességkülönbség, hogy muszáj volt meglépni...
Ahogy kiértünk a visszafordítóból, már én is bántam... De aztán mákom volt.
Amúgy, az előző körökben már kitapasztaltam, hogy a sikánt majdnem mindig elfékezte...
Ezért is tarogattam a KERS-t. De az tény, hogy nagy szerencsém volt...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Vasárnapi Liga-futamom. A befutót érdemes megnézni (vagy inkább az utolsó 5-6 kört...) Nagy csata folyt az 5. helyért!
giigz:
(#4670) Jim74: Igen, Valencia szívatós pálya. Nekem úgy sikerült (valamennyire) rögzíteni, hogy cockpit-nézetben próbálkoztam. Valahogy jobban érezni a falat, ha bentről nézed.
-
MC HOBO
aktív tag
Szia,
szerintem a teljes (hosszú) versenyhétvége a legjobb, mert ott tudsz variálni (setuppal, üzemanyaggal, gumikkal) ha kell, és az AI-t könnyebb kerülgetni, mint egy online versenyen a játékosokat. Aztán el tudsz kezdeni egy 50%-ost, ahol tele tankkal is kipróbálhatod az autó viselkedését. Én általában egy TT-s "etappal" kezdek és csak azután váltok Quick race-re, miután megszoktam a pályát. Persze teljesen máshogy viselkedik az autó, de a pálya már úgy-ahogy berögzül addigra.
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Nem kimondottan ajánlom, mert nem a legjobb, de ha nincs sok pénzed erre, akkor 7-10.000 között már kapsz egy jó állapotú MOMO-t... Nekem az van és most éppen nincs vele bajom.
Tény, hogy típushibás (pedálok terén), de jobb, mint a joypad, vagy egy gagyi, vibrálós kormány...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Chereiose #4538 üzenetére
Amikor beállítod a karrierben, hogy milyen versenytávot akarsz menni, hogy milyen nehézségű ellenfelekkel szeretnél versenyezni, milyen hosszúságú versenyhétvégét szeretnél, na akkor van olyan opció, hogy Safety Car ON/OFF...
Szerk.: Mellesleg én végigtoltam 1,5 szezont és egyetlen egyszer sem láttam a SC-t...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4527 üzenetére
[link] Lehet!
Sony Vegas 11.0 PRO
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
herdani #4519 üzenetére
Szerintem karrier módban nem lehet az időjárást állítgatni...
(#4518) speedydb23: Annál előbb semmiképpen nem lesz... Én is dolgozom pénteken...
Amúgy nem ez a hivatalos oldala a ligának, a pontos és naprakész infókat a gocompete.hu-n találod...
-
MC HOBO
aktív tag
Pénteken este újabb időmérő a GoCompete - E-Liga tagjainak!!!!
Kérem, minél többen jelenjetek meg, mert 14 fő alatti létszámmal nem fogunk új ligát indítani!!!
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
scampolo84 #4473 üzenetére
Milyen néven regeltél? Jelentkeztél is a Várólistára?
-
MC HOBO
aktív tag
Sajnos nem tudom pontosan az időt, de eleve kicsit késve indultunk, ugye lement az időmérő, az kb. 20 perc, aztán a boxban kb. 2 perc, plusz a futamon a 6,5 kör az áthajtásossal olyan 15 körül, az összesen 40 perc, tehát olyan 20:45 és 20:50 között lehetett...
De tőlünk a futam elejétől folyamatosan dobálta le az emberkéket...
tkesy: Igen, vasárnap sokan estünk áldozatul mind a Steam, mind a játék hibáinak...
-
MC HOBO
aktív tag
A vasárnapi ligafutamom, már ameddig a Steam is akarta...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Motion_Blur #4427 üzenetére
Köszi Uram!
...volt hülyeség...
-
MC HOBO
aktív tag
A múlt vasárnapi ligafutamom.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4411 üzenetére
Hát, nem tudom... Nekem is 30-ra van állítva, de felvétel alatt sem megy 40 alá soha...
-
MC HOBO
aktív tag
Én mindig túltöltött autóval indulok és inkább az elején felteszem MIX3-ba, hogy gyorsabban fogyjon a benya.
Ezzel elérem, hogy viszonylag gyors(abb) körök mellett, viszonylag gyorsan ürül a tank, gyorsabban könnyül az autó.
Teli tankkal biztosan jobban kopnak a gumik is, talán tényleg jobb a keményebb keverékkel indulni, de erre vonatkozólag nincs konkrét megfigyelésem...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Tegnap este néhányan már lefutottuk, a PRO-Ligával egy időben.
Íme a 3 futam, az én szemszögemből:
HUNGARORING - Ezt nem is értem, hogy sikerült...
MONZA - Nem sok történés...
SAO PAOLO - Nagyon jó futam volt! - (még töltődik pár percig...
)
Az összesített eredményem ezzel 1:09:52.811.
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4226 üzenetére
Valahogy megoldjuk, nem te vagy az egyetlen...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
GoLiga Info:
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4151 üzenetére
Akkor nincs ötletem...
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
barcalaci84 #4147 üzenetére
Akkor lehet, hogy ingadozik a pinged... ...ezért van, hogy néha jó, pedig sokan vagytok, máskor meg nem, pedig csak páran...
Ez pedig szintén a szolgáltató sara. Nem tudsz váltani, valami stabilabbra? (pl. kábel)
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
werszomjas #4091 üzenetére
Az Off-os már megvan, még egyet nem akarunk.
giigz:
Djmarko: Az már azért jobb...
De még mindig nem tudjuk, hogy GP, vagy TT...
-
MC HOBO
aktív tag
Kedves Fórumtársaim!
Örömmel jelentjem be, hogy a gocompete.hu megnyitotta a 2. liga szezont (F1 2012).
Legfontosabb szabályunk, hogy csak eredeti F1 2012-es játékkal lehet indulni a ligában!
Jelentkezni lehet az alábbi linken:Selejtező időpontokat, esetleges szükséges szabálymódosításokat később fogjuk publikálni!
E-mail:
admin@gocompete.hu
mchobo@gocompete.huAz előző szezonban résztvevő versenyzőinknek pedig köszönjük a kitartást és az elszánt versenyzést és reméljük, hogy a 2. szezonban is üdvözölhetjük őket!
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem is megpróbálhatnád, biztosan lenne kivel versenyezni, elég széles a "skála"...
Az sem mindegy, hogy karrierben milyen autóval mész, mert ha nem McLaren-nel, akkor nem is szabad olyan időeredményekre számítani, mint Multiban. Multiban ugyanis egyenlőek az autók, a Caterham is (majdnem) olyan jó, mint a McLaren, vagy a Red Bull... Talán próbáld meg GP-módban (Quick Race) a Mekit és szerintem jobb időkre is képes leszel...
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
JONAS77 #3864 üzenetére
Jó sokat hibáztam egész futamon, de elégedett vagyok a 4. hellyel...
Még két futam van ebből a szezonból, aztán indul a következő... ha van kedved, csatlakozhatsz: gocompete.hu
-
MC HOBO
aktív tag
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3840 üzenetére
Szerintem ezt nem jól értelmezted...
Az első körében a legjobb idejéhez (1:26.332) képest az első szektorban +0.724, a másodikban +1.035, a végén pedig +1.677... A második gyors köre a legjobb idejéhez (1:26.332) képest mérve tényleg alig gyorsabb, de az elsőhöz (1:28.009) képest azért elég sokkal...
Sorry!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Elite: Dangerous
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest