- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali médialejátszót?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Fujifilm X
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
-
fess
őstag
Esőben nektek hogy megy? Silverstone-ban prof szinten 8 mp-t kaptam q-n, még a marussia is 3 mp-re van tőlem. Force Indiaval vagyok.
-
fess
őstag
-
fess
őstag
Button leparkolt oda a 2.körben,azóta ott pihen,csak sárga zászló van,se SC,se semmi.
-
fess
őstag
válasz
hackeeeee #976 üzenetére
Azt nem tudom,ennyire mélyen nem mentem bele,nálam az átnevezéses módszer nem működött. Az más tészta,hogy ennyiért elvárható lenne,hogy ne nekem keljen különböző módszereket bevetnem,hogy ne szálljon el a mentésem,hanem szimplán úgy megcsinálni a játékot,hogy jó legyen.
-
fess
őstag
Monacoban az alagútban lévő kanyarban nektek is visszazárja magától a hátsó szárnyat?
-
fess
őstag
kicsit szoros lett a q2
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano #846 üzenetére
prof
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano #839 üzenetére
Előlem is pörögtek már,volt hogy segítettem kicsit,de megúsztam bünti nélkül. A vonatozás még mindig megy,hiába vernének rám 2-3 mp-t körönként,ha egyedül a drs zónában mennek el mellettem,de az ott elbukott pozíciót meg már féktávon vissza is szerzem. Lehetnének kicsit agresszívabbak,de akkor nyílván azért szidnám őket
-
fess
őstag
Sikerült mind a négy visszajátszást elhasználni úgy,hogy mind a négyszer elszálljon a motor. Hogy tesztelik ezeket,hogy az ilyet és a fejjel lefelé kamerát (ami elég szembetűnő szerintem) nem veszik észre?
-
fess
őstag
Jobban fut mint a 2011,a min fps 39,tavaly asszem 19 volt
-
fess
őstag
válasz
Steady74 #426 üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
-
fess
őstag
Nálatok nem rángatja egyenesben a kormányt?
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur #222 üzenetére
"A kipróbálható változat két új feature-be enged betekintést, a Young Driver Test első napját élhetitek végig, illetve a Season Challenge mód első, monzai futamán nyomhatjátok tövig a gázt."
Ha minden igaz ezek vannak/lesznek benne. -
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury #146 üzenetére
Én nem találkoztam piros zászlóval,de jó kérdés,ha már benne volt,kész volt,akkor miért nem hagyták benne. Bugos volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest