Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen monitort vegyek?
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fess
őstag
-
fess
őstag
Esőben nektek hogy megy? Silverstone-ban prof szinten 8 mp-t kaptam q-n, még a marussia is 3 mp-re van tőlem. Force Indiaval vagyok.
-
fess
őstag
-
fess
őstag
Button leparkolt oda a 2.körben,azóta ott pihen,csak sárga zászló van,se SC,se semmi.
-
fess
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Azt nem tudom,ennyire mélyen nem mentem bele,nálam az átnevezéses módszer nem működött. Az más tészta,hogy ennyiért elvárható lenne,hogy ne nekem keljen különböző módszereket bevetnem,hogy ne szálljon el a mentésem,hanem szimplán úgy megcsinálni a játékot,hogy jó legyen.
-
fess
őstag
Monacoban az alagútban lévő kanyarban nektek is visszazárja magától a hátsó szárnyat?
-
fess
őstag
kicsit szoros lett a q2
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
prof
-
fess
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Előlem is pörögtek már,volt hogy segítettem kicsit,de megúsztam bünti nélkül. A vonatozás még mindig megy,hiába vernének rám 2-3 mp-t körönként,ha egyedül a drs zónában mennek el mellettem,de az ott elbukott pozíciót meg már féktávon vissza is szerzem. Lehetnének kicsit agresszívabbak,de akkor nyílván azért szidnám őket

-
fess
őstag
Sikerült mind a négy visszajátszást elhasználni úgy,hogy mind a négyszer elszálljon a motor. Hogy tesztelik ezeket,hogy az ilyet és a fejjel lefelé kamerát (ami elég szembetűnő szerintem) nem veszik észre?
-
fess
őstag
Jobban fut mint a 2011,a min fps 39,tavaly asszem 19 volt
-
fess
őstag
válasz
Steady74
üzenetére
Üdv
Nekem nem annyira lesújtó a véleményem,bár elég fura,hogy assist off-al egyszer sem pördültem meg,ez nem az én érdemem,hanem a játék lett ebből a szempontból könnyebb.Féktávot/fékeket még szoknom kell,gyakran füstöl a gumi. Az viszont tetszik,hogy egy caterhammel már nem fogok legend ai ellen néha dobogóért harcolni,mert ebben viszont nehezebb lett.Az AI olyan amilyen,ha megveszem úgyis leggyakrabban hús-vér emberek ellen versenyzek majd. A graf tetszik,a hangok is.Jim74: Én úgy tudom,hogy a steam ma a legbiztonságosabb ilyen szempontból,nem nagyon lehet majd virágboltival multizni
-
fess
őstag
Nálatok nem rángatja egyenesben a kormányt?
-
fess
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
"A kipróbálható változat két új feature-be enged betekintést, a Young Driver Test első napját élhetitek végig, illetve a Season Challenge mód első, monzai futamán nyomhatjátok tövig a gázt."
Ha minden igaz ezek vannak/lesznek benne. -
fess
őstag
válasz
Mr.Mercury
üzenetére
Én nem találkoztam piros zászlóval,de jó kérdés,ha már benne volt,kész volt,akkor miért nem hagyták benne. Bugos volt?
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Garmin topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- IBM-19"-Console-7316-TF4-18.5"-TFT-1U-ENG-USB - Monitor rackhez
- Juniper EX2300-C L2/L3 Gigabit Ethernet (10/100/1000) EX2300-C-12P -10GBe
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Apple iPhone 6/6 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.17-ig garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest