- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
axwellz #1274 üzenetére
Ha ez nekem szólt, akkor magadtól tanulhatod meg ezeket...
Jobbra fent van olyan hogy Gyorskeresés itt, mellette Opciók
Az üzenetek fölött jobbra van három lehetőség:
- Új
- Válasz
- PrivátHasználd őket bátran!
Továbbá, ha még eszedbe jutna valami, miután elküldted a posztot, még 5 percig szerkesztheted, nem kell minden mondatot külön posztban megosztani..
Jó fórumozást!
-
PiE137
senior tag
válasz
axwellz #1268 üzenetére
Setup-oknál is általában pár %-al előre szokták rakni...
Ha jól tudom, és közvetítésekben is ezt lehet látni, h lassú kanyaroknál előre, gyors kanyaroknál hátra kell állítani a fékerőt.
De ahhoz tényleg már nagy rutin kell, h ennyi mindent tudj állítani menet közben úgy, h ne szúrj el egy féktávot se...
Kezdetnek jó, ha DRS-re meg KERS-re tudsz figyelni! (szinte minden pályának megvannak az állandó szakaszai, h hol érdemes elnyomni, és mennyit) -
Steady74
addikt
válasz
axwellz #1268 üzenetére
első alkalommal szerintem, ha nincs rutinod, ne babráld menet közben a fékerőelosztást, többet buksz rajta, mint nyersz. nem akarok nagyot, de keveset se mondani, de egy kör alatt lehet, hogy néhány századot hoz csak, az állandó babrálás miatt viszont figyelmed elterelődik, elnézed a féktávot, stb..
-
PiE137
senior tag
Sztem az a FIA hivatalos szabálya, h azzal a beállítással kell menned egész 7végén, amit a Q1-ben belősz.
@Hoffer
Akkor nem értem, nekem simán felment DVD-ről...
Mondjuk magába a steam könyvtárba telepíti, és ezzel majdnem telepakolta a rendszer ssd-m, de rájöttem, h lehet átrakni más partícióra!
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Parfüm topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest