- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Autós kamerák
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Léghűtés topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djrobaa
aktív tag
Elkészült a cockpitem és gondoltam megmutatom nektek. Egész jó lett. Nemtudom, hogy emiatt e, de jobb köröket tudok menni.
Mindenkinek Kellemes Karácsonyt és Boldog Új évet kivánok.
-
Beladon
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Problémám a következő: Adott az F1 2012 flt verzió és nem megy benne vagyis nem tudom működésre bírni a LAN-t. Odáig eljutok, hogy betölti mindkét játékost a "server" gép be is kerül a garázsba, de a másik fél a töltőképernyőnél megáll és kapcsolatot bont. Minden más egyéb játéknál megy a LAN gond nélkül csak itt van gond. Eszerint a leírás szerint is próbálkoztam, de sikertelenül. Ha valaki esetleg tudná a megoldást a gondomra és leírná ide vagy privátba megköszönném.
Kellemes ünnepeket mindenkinek. -
hunboy1974
tag
válasz
barcalaci84 #3095 üzenetére
Köszi kiprobálom
-
barcalaci84
őstag
válasz
hunboy1974 #3092 üzenetére
az a bajod hogy nem ment a játék...
autosavet hasznlok ami ment is rendesen , de néha elromlik és nem ment
erre a megoldás: (furcsa lesz de megint újra megy az autosave)játékban multiplayer split screen elindít és amikor kirak a pályára az egyik vezérlővel állítsátok át a driving controlsban a vezérlést mondjuk gamepadrők billentyűre (tehát más tipusra)... a bal felső sarokban újra ott az autosave jel...tudod rendesen folytatni a karriert...
-
MC HOBO
aktív tag
A vasárnapi ligafutam az én szemszögemből.
Utólag is Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
hermanyi
addikt
válasz
hunboy1974 #3088 üzenetére
szezon közben csak aláírhatsz maximum ,ha jól tudom de a szezont azzal a csapattal kel befejezni amelyikkel elkezdted . De ,hogy miért újra a német pálya azt passzolom.
-
hunboy1974
tag
Erre senki nem tudja a megoldást
[link] -
hermanyi
addikt
válasz
Steady74 #3085 üzenetére
Kellemes ünnepeket neked és családodnak is . Persze + az összes PH és lapcsalád használónak is .
Köszönöm a dicséretet , utolsó helyről sok esélyem nem volt főleg ennyi hibával . De nem baj most jön majd egyik kedvenc pályám ,ott remélem 1 el előbb végzem .szerk:
Ventru szokás kérdése csak nekem bejött ,ha neked sokat kell tekerni tedd feljebb a linearitást 70 re.Murit sajnálom mert nem szokásom lökdösődni és pont rá akartam figyelni a kontrollere miatt nagyon ,de nagyon más íven és sebességben közlekedtünk a pálya azon részén .
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem,azt miért csinálja a játék hogy a német pálya után amikor megkapom a szerzödés ajánlatott és elfogadom,a játékból való kilépés és ujra belépés után megint a német pályán kell versenyeznem azzal a csapatal akinél kezdtem?valaki esetleg tudna segiteni!!
-
Ventru
tag
válasz
Motion_Blur #3086 üzenetére
900 fok és a linearitás 60 phuuuu le a kalappal mert én egy kanyart sem tudok így bevenni
esélytelen! X-be megy a kezem vazze Beku
szegény Murinak mindég keresztbe tesztek
ejnye bejnye
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #3079 üzenetére
Végignéztem
Milyen kormány-beállításbeli problémákkal küszködtél? Amúgy szerintem jól mentél, csak túl sokszor fogtál füvet belső íven és ment el ezáltal a tapadásod úgy hogy a kombináció másik részébe emiatt gyak. átestél és esély se volt megtartani az ívet (Maggots, Becketts, Chapel kombó, illetve a boxbejárat előtti jobb kanyar). Szvsz ha csak ez nincs, az körönként bő -1mp
Lehet itt az ünnepek alatt ha lesz időm, én is gurulnék veletek egyet, hiányzik
-
Ventru
tag
Én is viszont kívánom mindenkinek és formula1-ben gazdag boldog új évet is egyben
-
sith7
félisten
Viszont kívánom Nektek is !
-
giigz
veterán
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Steady74
addikt
Boldog Karacsonyt Mindegyikotoknek es csaladotoknak, szeretteiteknek.
-
hunboy1974
tag
Sziasztok!
lenne egy kérdésem,azt miért csinálja a játék hogy a német pálya után amikor megkapom a szerzödés ajánlatott és elfogadom,a játékból való kilépés és ujra belépés után megint a német pályán kell versenyeznem azzal a csapatal akinél kezdtem?
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
werszomjas
addikt
válasz
kovi831 #3073 üzenetére
http://www.gocompete.hu/setupok/f1-2012-setupok/pc.html?start=16
Azt hiszem a megtekintéshez regisztráció szükséges.
-
Ventru
tag
válasz
Shadahin01 #3072 üzenetére
kb egy hete vettem egy kontrollert ,hát miért nem előbb szóltál
-
kovi831
aktív tag
válasz
werszomjas #3070 üzenetére
Ilyen beállításokat a Brazil nagydíjra is tudnátok adni?
-
Shadahin01
csendes tag
egy kis OFF hátha érdekel valakit.
-
Ventru
tag
Azért nem gondoltam volna,hogy eddig kitartok dehát várható volt!
-
werszomjas
addikt
-
sith7
félisten
válasz
Shadahin01 #3066 üzenetére
értem, ok
-
gaborh
aktív tag
Sziasztok. a setupokat eltudom menti úgy hogy amikor online játszom akkor pályánként meg maradjon a setup?
-
Az Silverstone, nem Melbourne
Én most 1:48:963-nál tartok úgy, hogy az 1. és a 2. szektorban is mentem már jobb időt, amikor a köridőm rosszabb volt, mint ez.... Szóval, ha az 1. és 3. szektorban olyat megyek, mint korábban, akkor talán meg lett volna az 1:47:999 is.
De tudod, én nem billel tolom, úgyhogy nem vagyok mérvadó...
-
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a GoCompete oldalra valamikor fel fog kerülni egyszer csak az összes setup? Mármint minden pályáé? Ha jól emlékszem, akkor pl. Melbourne nincs fent.
Előre is köszönöm a segítséget
-
Shadahin01
csendes tag
Na belőttem erre.Az autó nyugodtabb lett tőle de csak néztem magam TTben hátulról.Futómű és kerékösszetartás állítás után lement -1 sec. Aztán 4-2-es szárnyakkal lement még 0.7.De ez ugye periféria meg vezetési stílus függő.Mindenesetre az autó kezelhetősége sokkal jobb lett.
-
hermanyi
addikt
válasz
Shadahin01 #3055 üzenetére
11-5 ös szárny állás ? Ugye viccelsz ?
nagyon max 3-1 de TT ben 2-1 vagy 1-1 es szárnyakkal lehet menni élesben szerintem 3-1 .Trihorn azért egy silverstoni setupot közzé tehetnél közkívánatra
-
Shadahin01
csendes tag
válasz
werszomjas #3054 üzenetére
11-5, 11-11, 1-9-1-6, 2,9-0,9 0,05-0,20 1:33.889-et sikerül kihoznom gyakorlón de még biztos lehet finomítani meg a féktávok se úgy mennek ahogy kéne...
-
-
kovi831
aktív tag
válasz
Mr.Mercury #3048 üzenetére
Hogyan lehet bekapcsolni a SC módot?
Nekem egy teljes szezon alatt nem jött még be. -
Ventru
tag
válasz
Trihorn #3044 üzenetére
Hát mit mondjak Vixen?
nem is csodálom ezek ott üridők
de nem szeltél nem csíptél meg sehol semmit? Mondjuk Barszelónában nekem sem jelzett szelést pedig csipkedtem elég rendesen gondolom a játék határain belül és nekem sem adta meg,de viszont ha rendesen végig zötyögtem akkor megadta. Szerencsén múlhat? nem tudok mit mondani........annyi biztos ,hogy pazar időket mész!!!
-
sith7
félisten
Elkezdtem ezt a "csempion" módot ... hát a kimi hard - nál elég egy hiba, egy ívről való lecsúszás, és kezdheti az elejéről az ember ... vagy csak én vagyok ügyetlen
tényleg ... itt Spa - ban - ugye nincs semmilyen állítási lehetőség, szárny , fék stb. , csak default van - , szóval itt a 1:54:554 - es idő mennyire jó ?
Mert ennél a körnél meg is tudtam már előzni őket, csak mint írtam, mind a 3 - nak ilyennek kell legalább lenni, különben esélyem sincs ... vagy lehet ennél jobbat is menni ?Nem TT - ben !!! Hanem itt, default - ban
-
Mr.Mercury
aktív tag
-
mokus1
addikt
válasz
Mr.Mercury #3045 üzenetére
Mire jó nekem eddig egyszer jött be a safety.
-
Mr.Mercury
aktív tag
Van köztetek olyan, aki tolja esetleg a karrier módot és használja a Safety Car fix-et?
-
kissea
csendes tag
válasz
hermanyi #3032 üzenetére
Sziasztok, gyakoroltam Silverstone-ban és sikerült lejjebb faragnom 7 tizedet 1:31.193, ezzel még 1 mp-el maradtam el Bekutól, de fejlődtem
(ahhoz képest, hogy tegnap azt gondoltam már többet nem tudok kihozni belőle), köszönet Will segítségéért. (gyakorlom a manuális váltást is
)
-
kovi831
aktív tag
Van egy kis gondom, de kicsit off lesz, de steamel kapcsolatos:
Steamen keresztül elkezdtem letölteni egy játékot(planetside2) és nem merem újraindítani a gépet, mert lehet elveszne az addigi letöltés, kb. 50%-a van meg. Újra indítani meg azért akarom, mert tegnap lekapcsoltam 6 magot, hogy ne fűtsön(freezer13) a gép annyira, de így viszont szaggat az F1 2012, de főleg netes játéknál szar. Nem a netem(4/1M) terheltsége miatt szaggat, az nem így jelentkezik.
Szóval újra indíthatom-e a gépet?(még 2.5 órát ír ki)
-
hermanyi
addikt
Ha gyakorolsz akkor most kicsit több lesz mint hajszál
ami ellen eddig mentél az egy 2 körös eredmény volt ,most kicsivel több mint 1 mp vel voltam gyorsabb és van még benne 7-8 tized részemről .
Én 900 fokon használom logi driverben a kormányelfordulást .
szerk :
(#3030) MC HOBO :
Mert gazdaságos -
Ventru
tag
[Itt mondjuk már jól jön az assist] De Vix bassz már oda ennek a Jani gyereknek mert nem hagy békén
ha picit is jobb időt megyek ez a német gyerek odabasz rögtön
Rád van szükség
én meg hagyok benne bőven!!!!
(elég sok féleképp lehet olvasni a nevét Biztos Iceman vagy niceman de nálam jani jött le először
)
-
bence29
tag
sziasztok ilyen kormányal nyomja valaki?
THRUSTMASTER Universal Challenge PC/PS2/PS3/Game Cube/Wii kormány
-
-
hermanyi
addikt
válasz
Shadahin01 #3020 üzenetére
Én szemszögemből Catalunya nem vagyok egy pro F1 es
Kissea sajna nekem késő az este 10 utáni igaz előtte sem nagyon tudok gyakorolni
-
kissea
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon hasznos ez a fórum - örültem, hogy rátaláltam
Gratula!
Versenytársakat keresek esti gyakorló futamokhoz, beneveztem a gocompete ligába "C" és hétközben tanulom a következő pályát
. Általában este 10 után tudok gyakorolni a steam-on is kissea-ként vagyok megtalálható, nem vagyon profi, de igyekszem fejlődni.
-
Shadahin01
csendes tag
Ave! Catalán nagydíj időmérő: 1:27.214 verseny legjobb kör 1:29.021 keményen, dús mix...érdemes lenne ligázni már, vagy még fussak 1-2 kört előtte?
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3014 üzenetére
ok ... rendben ... mi az a végáttétel ?
-
Ventru
tag
válasz
Mr.Mercury #3011 üzenetére
Nálad határozottan látszik a száradó ív
-
sith7
félisten
Ezek a setupok működnek nektek ?
Csak mert nekem Spa - ban , ha így állítom be a Lotus - t, nem megy a sebesség feljebb 307 km/h - nál a egyenesben sem, kers - sel, sem ... -
Mr.Mercury
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy ilyen a játékban a felszáradó ív. Gondom ez nem normális. Van valami ötlet rá? Lehetséges, hogy a HD track pack kavar be?
-
hybridsong
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám hogy amikor elindítom a játékot akkor executable hibával leáll.Régebben is csinálta de aztán abbamaradt.Most pedig elkezdte azt csinálni hogy vagy ezzel a hibával leáll de ha mégis tovább menne akkor betölti a profilt bemegyek a multiba ott nyomok a quick race re és megáll megint vagy kiirja hogy executable hiba és amikor bezárja a játékot a steam kiirja hogy: Failed to start game (app already running). Ezt eddig nem csinálta.Régebben csinált olyat a stem hogy : serves is busy.Egyszerűen nemtudom hogy mit csináljak.
Valakinek van valami ötlete? Olvastam hogy valaki újratelepítette ,de az sem segített.Meg hogy a steamet újra kell índítani.Kipróbáltam őket de semmi hasznuk sem volt. Előre is köszi a válaszokat! -
Ventru
tag
válasz
Steady74 #3006 üzenetére
Kényelmesen szeretek menni
dekülönben igazad lehet mert sorra veszítettem a pozíciókat, fairnak meg fair amennyire lehet,de nem tökéletes mivel Davidbácsira nem tudtam reagálni
((tökéletes soha nem lesz mert ez nem profi liga,vagy lehet az,de akkor meg én nem vagyok vérprofi
bendeguz76
-
Ventru
tag
-
karilla88
tag
Tegnap esti GoCompete ligafutam
-
Danecay
addikt
válasz
hermanyi #2999 üzenetére
Igen, ezt én is hallottam már, de annál az indításnál amikor elszállt még csak nem is szinkronizált, vagyis én nem tudtam róla.
A savegame mappa tartalmaz minden ilyen adatot amit szinkronizáláskor letölt a játék, mármint ha átmásolom egy másik gépről akkor az nálam működni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Gombászkönyvek egyben
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest