Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
Jim74: Én single módban a Mc-vel szoktam a setupokat tapogatni. Multiban sem egyformák az autók, de ahhoz nagyon sokat kell velük menni, hogy észre vedd. Vagyis a határuk közelében. Nekem mostanság a Torro jön be, mondom ezt úgy, hogy én a Ferrarit szeretem. Bár abban is ugyanaz a "motor" van, de a viselkedését kicsit közelebb érzem a stílusomhoz ugyanazzal a setuppal.
Ne kérdezd miért! Ez egy érzés az autó és pilóta között. Mintha jobban bíznál az autóban. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4575 üzenetére
Rajtam nem fog az anyagi múlni, csak most nagy szervezésben van az esküvőm szeptember elejére. Vagyis azzal minden rendben van már, csak a nászút a kérdéses. Hogy otthonról repüljünk el vagy Németből. Az előbbi esetnél lenne 3-4 napom otthon a repülés előtt. A másiknál nem. Sajnos ez egy picit később fog letisztulni, de annál hamarabb nem leszek otthon. A lényeg: Amint augusztus elején látom tisztán a dolgokat kérek mindent leszervezni, majd én finanszírozom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
willike71 #4573 üzenetére
Azta de dúrva! Én is imádok gokartozni, és kár hogy nem lehettem ott. De ha meghívtok se tudok most sajnos ott lenni, pedig szívesen megszorongatnám Vixet
!
Gratulálok fiúk
Ha véletlen ráérek és otthon leszek, lehet hogy finanszírozok egy ilyet a kis csapatnak velem együtt!
-
Rolly Dy07
senior tag
Kívánok a messzi távolból minden kedves itteni guruló társamnak boldog és sikerekben gazdag új évet! Ha minden igaz január 8-tól a stabil net hiánya nem fog megakadályozni az online gurulásban. Már csak egy picit több időre van szükségem.
De offline azért nyomom keményen.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja amúgy szeretnék minden régi és új barátot felvenni ismerősnek a Steamen is.
Nevem: rollydy -
Rolly Dy07
senior tag
Kipróbáltam végre és nagyon tetszik a gém.
Szerintem nagyon eltalálták a fizikát, bár tudom mindenkinek a pap kell a papné helyett.Kormányt ugyanúgy állítottam be, mint a 11-ben és semmi gondom vele. Nagyon zsír.
-
Rolly Dy07
senior tag
Na nem olyan rossz kör, csak ezeket a vágásokat ne engedje a gém.
Amúgy grat hozzá.
A kelleténél kicsit hamarabb kapom a szabit, ami azt jelenti, hogy 24-én otthon leszek. Szóval a jövő héten én is ki tudom próbálni a játékot, csak előtte még összerakom az új konfigot.
Yesssss
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
hermanyi #547 üzenetére
Köszönöm hermany
.
Továbbra is olvasom a fórumot és nézem a videókat, ha lesznek, mert csak október végén vagy november elején leszek otthon 2 hétre. Akkor tudok csak játszani. Igaz lesz egy kis lemaradásom, de majd sokat tesztelek.
.
Csak belőletek tudok most "táplálkozni".
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #516 üzenetére
Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék hozzáfűzni az olvasottakhoz, hogy nekem tetszik a gém így látatlanban is. Igaz kipróbálni nem tudom, csak novemberben a teljes verziót. Mert úgyis meg fogom venni. Nem tehetek mást, mert egyszerűen szeretem az autósportot, azon belül az F1 főképp.
Azt, hogy nehéz vagy könnyű, rossz vagy jó nem tudom. De ha belegondoltok ebben a játékban lehet, hogy a 2012-es "fejlesztésű" autók vannak benne kis túlzással persze. Lehet igazából is minden pilóta hasonlókat gondol az autójáról, amikor a téli teszt első napján kihajt a pályára. -Szokni kell, ez más mint a tavalyi, vagy jól érzem magam az autóban, de még nem elég jó a tapadás.Üdv.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #364 üzenetére
Hi! Szerettem volna eme videót megnézni, de asszem törölted.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Motion_Blur #102 üzenetére
Úgy "érzem" a fizika kicsit a szim fele változott, mert elég idegesen viselkedik néha az autó. Bár nem tudom itt állítottak e valamin, de néha kigyorsításkor el el táncol a gép. De lehet csak kormány beállítási hiba. Majd ki fog derülni.
Egyébként én is várom.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
RevolutioN2 #100 üzenetére
3:35-nél féktávon kicsit füstölt azért a bal első kerék.
-
Rolly Dy07
senior tag
Ja fogunk csapatni biztos. Október vagy november környékén hazaugrok vagy 2 hétre, kicsit tuningolok a gépen és természetesen megveszem a gémet is. Kicsit nyomulok otthon is vele, aztán fogom az egész berendezést és viszem magammal. Lehet, hogy nem lesz még rá sok időm, de legalább itt lesz. Később biztos több időt tudok rá szorítani. Első az anyagi és a család.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
RevolutioN2 #37 üzenetére
Én eddig is éreztem a setup legkisebb változtatását. Nekem inkább azzal volt gondom, hogy minden pályán relatív adott volt a végsebesség. Hiába kicsi vagy nagy szárny, minimális volt a sebességeltérés.
Úgy látom néha meg kell fogni a gépet, van legalább kerékfüst és büntet a levágásért. Haladtak valamennyit. -
Rolly Dy07
senior tag
Szerintem jobb lesz a fizika. Már csak abból is kiindulva, hogy ezek a videók mind TT-ben készültek. Márpedig ha az előző verziókat nézzük, sokkal jobban tapadtak a kocsik TT-ben, mint GP-ben.
A hang egy kicsit tényleg furcsa még, de még az is változhat. Én minden esetre várom, de kipróbálni nem fogom tudni egyhamar.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAID
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- Bloodborne (PS4)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest