-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tarill
őstag
megoldódott a mentés probléma, már oké minden
arról esetleg nem tudtok valamit h f1 2013 by codemasters lesz? vagy mikor lesz? mert akkor már ink azt venném nem a tavalyit...
-
Tarill
őstag
válasz
Feribacsi555 #4855 üzenetére
hát értem és köszi az ajánlatokat de mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni
más baj nincs vele
-
Tarill
őstag
üdv! mentés problémára pc-n tudok valami megoldást? esetleg letöltött verzióhoz patcheket? elég rossz így hogy nem ment a játék már 3x megcsináltam ausztráliát de nem marad meg.... :/ kormánnyal játszom, az a 2 playeres irányításállítgatás nem kivitelezhető nekem.... :/
-
Tarill
őstag
karrier módban nem kehet valahogy 25% alá vinni a versenytávot?
a 2011-be a 10-15% olyan kényelmesebb volt....
-
Tarill
őstag
karrier módban a versenytávot sehogy sem lehet 25%alá vinni?olyan 15% környékére?
-
Tarill
őstag
logitech kormányhoz mit kell állítani ahhoz hogy ne legyen olyan érzékeny a kormány a kis mozdulatokra? épphogy egy kicsit mozdítok a kormányon valamelyik irányba és egyből ránt az autón akkorát hogy szinte kis korrigálásokra alkalmatlan az egész minden....
hol és mit kell állítani? -
Tarill
őstag
hello. Logitetch wingman force gp kormányhoz valami jó beállítást nem tudtok? Nagyon furcsán megy, túl érzékeny. Tudom h régi kormány de a f1 2011 tök szépen megy vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Formula-1
- Renault, Dacia topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen házat vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest