- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Probáld ki a FF-ben a környezeti effektet lejjebb "tekerni", kormánynál is baromira rezeg alapon, én konkrétan nulláig levettem azt, nekem ne rángassa ki a kezemből a G25-öt!
Egyébként az nem a controllered hibája, hogy össze-vissza rezeg, elb...zcsizták a játékban!@ barcalaci84
Az a játékon belüli kommunikációs hangot némítja!
Minek írsz hülyeségeket, ha azt se tod mi mire való@ Barthezz2
Próbáld az autó hangerőt maxra tenni, az effekt hangerőt meg lejebb venni, hátha akkor a többi autó halkabb lesz! -
PiE137
senior tag
válasz
fényelőkész #4273 üzenetére
Kormányból kiindulva a Logitech Gaming Software-be is rengeteg dolgot be lehet állítani, ebből kiindulva gondolom a gamepad-dal sincsen másképp. Érdemes abba is szöszölni kicsit a beállításokkal....
-
PiE137
senior tag
Én a Gocompete-es Vixen setup-okkal eléggé csúszkálok, azok nem csak TT-re valók
Q-n és versenyen is azokkal/hasonlókkal mentek?
Mert akkor velem vmi hiba van...Esetleg akinek kellett módosítania a Vix beállításokon, tudna nekem mondani vmi támpontot, hogy merre induljak el?
-
PiE137
senior tag
válasz
_stick_ #4203 üzenetére
Nem hiszem. Én úgy gondolom, hogy azért kapsz pontokat meg szinteket, mert megvan, hogy mennyi szint kell adott szerződés megszerzéséhez.
De asszem ha megcsinálja az ember a teszt napokat, akkor már alapba lehet indulni forze india-val, williams-el vagy torro rosso-val.
Ha az első szezonod, akkor top csapat sehogy se fog érted bejelentkezni, max egy erős közép. -
PiE137
senior tag
válasz
djtemplar #4129 üzenetére
Nem minden a beállítás hiánya, alapba szartak eseményeket rakni bele!
Emlékszem, anno még az EA sportos F1 2000 is jobban meg volt oldva ebből a szempontból.
Voltak kicsúszások, technikai kiállások stb. itt szinte semmi.
Sőt, az egész futamon szinte zsinóron húzza a gép autóit, a bot sztem TT módba van rakva.
Se gumikopás, se benzin miatti lassulás, teljesen valósághűtlen!
A legszarabb viszont, mikor futam közbe kezd esni. Én szopjam ki az ujjamból, hogy mikor milyen gumi kell, és mikor kellene kiállnom, a gép meg végigmegy sokszor száraz gumival, mikor nekem már tapadásom sincs. Persze megoldja kevesebb cseréből is...
A multi része miatt veszi sztem mindenki, mert a single carrier szinte sokszor játszhatatlan. -
PiE137
senior tag
Érdekes volt az idénynyitó Melbourne-i futam, de azért messzemenő következtetéseket nem lehet levonni.
A Lotus meg a Ferrari jobbnak tűnik, mint tavaly ilyenkor. A RB se gyengült, Hamilton jól kitapossa a Mercedes lelkét!
A McLaren a kérdéses számomra, mert eddig gyengusnak hatnak.
Kíváncsi vagyok, hogy ha így maradnak az erőviszonyok, akkor az őszi új F1 2013-ban is a McLaren lesz-e a legjobb TT kocsi? -
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3968 üzenetére
Szerintetek a Legend szint erősnek számít a játékban, vagy abszolút nem
Mert részemről nem túl verhető a gép, néhol a Q3-ba jutás is nehéz Red Bull-al!
Más kérdés, hogy futamon feljebb lépek, de nyerni nem nagyon tudok.
Lassú lennék nagyonÉrezhetően az egyedi setup se nagy előny, vagy nem megfelelőt használok.
Én már úgy érzem, hogy kinyomom a kocsi lelkét, de nem tudok gyorsulni!
Lenne vmi tanácsotok a fejlődéshez? -
PiE137
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3919 üzenetére
tenkjú
-
PiE137
senior tag
A magyarítást - amit használtok - honnan lehet elérni
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3904 üzenetére
@Jim
Én anno ilyen 30k feletti logitech-es dolgokkal szemezgettem, kíváncsi lennék, azoknál is késne-e
Bár ez nem hiszem, hogy árfüggő!
Én is headset-el szoktam vezetni, mert az erősítőmet gerjeszti a sima miki, de baromi kényelmetlen, pár óra után fáj a fültövem, mint állat! (Logitech H360)
A madzagot én is rühellem, mert gurulós a székem, és mindig ráhúzom a kábelt, de akkor jobb, ha nem gondolkodok vezeték nélküliekben, ha ennyi cumi vna vele!Hát nem tudom, sztem Steady-nek más miatt lehetett a kártyájával akadás, mert azt írta, hogy neki 12.6-al jó.
Rajta kívül csak AMD-sek panaszkodtak, úh lehet vmi összefüggés. Már írtam a haveromról is, aki szinén intel cpu-s ati vga-s, és semmi panasza. -
PiE137
senior tag
A bluetooth jellegéből adódóan sztem mindig késleltetni fogja a hangot, ez teljesen normális.
Próbálj meg a LED-ek és ne a hang alapján váltani! (periférikus látómező része, gyakorlás kérdése)
Olyan megoldás nincs is sztem, ami jackről működne, mivel az "adó" félnek is kell áramforrás, amit a jackről nem tud beszerezni, ezért USB-s mind.@nistvan26
Mindenkinek más a jó, illetve a kezed úgyis rááll akár az alapra is.
A profiler-t csak a végletek emberei állítgatják, a játékban meg érzésre, amit a kezed jónak érez! -
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
Az első rész korszak alkotó volt a maga idejében!
Szal ebből kiindulva igen.
Mondjuk annak sztem az is hozta a népszerűségét, hogy a multihoz se kellett megvenni!
Így fent is volt minden fajböszme ember, aki összekeverte a flatout-al!
Gondolom az új az steam-es lesz, de remélhetőleg ettől még zsírkaraj futamok lesznek! -
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #3823 üzenetére
Az első részt is toltuk a haverommal együtt, amíg voltak dedikált szerverek.
De azért nem voltunk olyan nagy játékosok!
Lorant például rendszeresen szarrá vert, ha közös szerón találtam magam vele.
Valahogy az ő kocsija mindig gyorsabb volt egyenesben is, állítása szerint nem csalás nem ámítás, csak a kigyorsításon múlik.
Mondjuk brazil és egyéb béna nemzeteket soha nem okozott gondot lenyomni, de voltak azért kemény harcok, például az orosz Tiger team-el.
Tegnap kicsit köröztem az első résszel: te jó ég, teljesen más, mint az f1! Kb minden palánkba belezúgtam!Kiváncsi vagyok, mit hoz az új rész! Keményen rámegyünk, az biztos!
-
PiE137
senior tag
válasz
barcalaci84 #3821 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Nem kifejezetten az F1 miatt tenném fel, inkább majd pár hónap múlva, a Grid2 érkezése előtt.
Igazán az alaplapomhoz hirdetik bőszen, hogy win8-al a legjobb stb., de ez lehet csak média humbug. Mindenesetre ha pár frame javulást is jelenthet a jövőbeli játékoknál, akkor asszem érdemes váltanom. Szeretem a maximumot kihozni a rendszeremből! -
PiE137
senior tag
Furcsa módon valószínűleg csak azokat a gépeket érinti, amiken 13.1 van, és a cpu/apu is amd.
ALONSO, szépen beidéztél a privimből! Nagyon hízelgő!
Egyébként nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy játsza vki win8-on ezt a förtelmet, akinek esetleg komolyabb kormánya is van
Kacérkodom az új op rendszer felrakásával, mert ugyan sok jó véleményt nem hallottam róla, de állítólag az én újabb lapom + apu-m már jobban muzsikál azon, bár a 7-el sincs nagy bajom, csak érdekelne, hogy a logitech megoldotta-e már a driver kérdést? Mert a honlapjukon már bőszen hirdetik, hogy az 5.10-es gaming softwer jó win8 alá. Hogy mikor lett jó az 5 évvel ezelőtti szoftver, azt nem vágom! -
PiE137
senior tag
válasz
ALONSO11 #3791 üzenetére
Nekem inkább olyan van, hogy egy pillanatra megáll a teljes kép, majd folytatja, mintha mise történt volna. Korábban nem csinált ilyet, talán csak mióta amd a gép többi része is....
Nem tudom én se, mi okozza, de szerencsére nálam nem olyan súlyos a helyzet, hogy versenyt bukjak miatta. -
PiE137
senior tag
Teljesen igazad van, abszolút nem túlzás a kifakadásod sajnos!
Mi haverral nyomjuk a coop-ot, mert multis állatokhoz képest nem vagyunk túl jók, de a gép egyszerűen kritikán aluli.
Mindig elhatározzuk, hogy megyük egy tiszta szezont, ahol egy szakaszt se indítunk újra.
Aztán kezdődik a practise, a bot-ok gurulnak a pályán 100-al, bumm, belehajtok, mert mire odaérek még kacsázik is, már jön is a penality +10 place.
Vagy nagy nehezen túléljük a gyakorlást, a qualifying minden szakaszának utolsó 5 percében szintén gurulnak a pályán, előfordul, hogy egymás mellett, így legalább teljes széltében elzárják az utat, mikor még gyors kört akarsz menni. Szintén nem nehéz büntetést összehozni!
Vagy spontán akkor jön ki a boxból, hogy elállja az első kanyart, mikor gyors kört mennél.
Ha bezzeg te csúszol ki, és beléd hajt a gép, szintén te vagy a hülye.
A lényeg, hogy minket szinte minden futam előtt megbüntet, a gépet meg soha!
A kedvencem viszont, mikor menet közben leszakad az eső, előtte még száraz pályán kicsit csúszkálva megy az ember egy közepes kört, amit a gép a végén szakadó esőbe megjavít, amikor te már képtelen vagy úton tartani a kocsit az aquaplaning-től!
A versenyen a box a csodálatos, mikor bent ragadsz 10mp-ig, mert az összes utánad jövő gépet visszaengedi eléd. Az meg teljesen mind1, hogy kint maradsz-e lágyon több kört, előnyt abból se lehet kovácsolni nagyon.
A gép nem tud hibázni, time trial szerűen megy, nem csúszik meg soha a kocsija szárazban, és amikor nálad már szart se tapad a kocsi, az övé akkor kezd igazán.
És ahogy mondtad, tényleg letolják a torkodon, mert nincs jobb, övüké a licensz, olyan fost kreálnak hozzá, amilyet akarnak. Ha f1-ezni akarsz, megveszed.
Hamarosan megint csepegtetik az infó morzsákat, hogy tudják mit b..ztak el az előzőben, és most majd javítva lesz mind egy szálig, októberre meg majd megkapod a pár helyen javított, az összes többi helyen rontott játékot!
Már várom a májust az új Grid-del, és akkor én is felpakolom a polcra az F1-et. Azt nem tudják elcseszni, mert ott csak vezetési érzék számított mindig is, nem a szerencse faktor! -
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2080 üzenetére
Így van, arra gondoltam....
No, az egy olyan játék, hogy tényleg kell hozzá kontroller mindenképpen, meg úgy van flesse, ha úgy is érzed, gitározol!Én meg azt nyomattam régebben hardon, főleg a basszust!
No de ne off-oljunk, ez F1 fórum! Bocsi mindenkitől! -
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2078 üzenetére
Ügyesen toltad...
Úgy nézem, idén a Pro közelebb áll a Legend-hez, mint az inter-hez. Jól megy a gép, de azért kifékezhető!
A benzinnel kicsit eltaktikáztad magad, van ilyen.
Én folyamatosan képernyőn hagyom a car status-t, mert úgy könnyebb figyelni a gumik állapotát, és a benzint.
Mondjuk kormány mellett nehéz lenyúlkálni, hogy állítgassa az ember a keveréket akciónak megfelelően, ebből a szempontból a bill optimálisabb, mint a G25... No meg a G27!P.S.: Az F1 jobban megy, mint a GH!
-
PiE137
senior tag
válasz
mikrosuttii #2075 üzenetére
Láthatóan még küzdesz az elemekkel, de magasra tetted a lécet (Legend), maximálisak az elvárásaid magaddal szemben.
Ez becsülendő!
Respekt, és sok sikert! -
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #2049 üzenetére
Nem tudom már én se, komolyan.
Tegnap coop-ot toltunk a a haverral, vagy 3X kidobta pár óra alatt lost connection-nel, és azzal bukta a mentéseit is!
Nálam meg minden ok, már a játék eleje óta ugyanaz a profilom.
Még jó hogy megcsinálták, hogy a coop-ot mindkettőnknél menti, lehetünk felváltva host-ok, client-ek... különben nem tudnánk játszani...
Nem tom, rejtély. Tűzfal, vagy mi kavarhat még be -
PiE137
senior tag
válasz
predator00 #2030 üzenetére
Tény, hogy nem tudok Top10-et menni TT-n, de már túl vagyok pár autós játékon, és ennek a szériának is játszottam az előző 2 részével...
Ahhoz mérten mondom, hogy ez jóval keményebb lett, túl sokat kell kínlódni a kormány és az autó beállításával is!
Persze nekem nem ez teszi ki az életemet, napi 100 köröket nincs időm menni, de majd azért gyakorolgatok... -
PiE137
senior tag
Én még egy kamera állásnak tudnák örülni, hasonlónak, mint ami spectace alatt van:
Ha csak a kocsi orrát meg az első tengelyt mutatná. Úgy sztem jobban lehetne érezni a féktávokat....
Az időmérő viszont örök bug marad sztem. A kedvencem, amikor nyomom a gyors köröm, előttem meg két kocsi gurul egymás mellett. :/ Ha beléjük rohanok, akkor penality-t a gyors körön lévőnek!!!
No meg a futam közbeni eső, amikor a gép "elfelejt" kimenni wet / inter gumiért, slikk-en vidáman köröz, nyomja a lila szektorokat...
A pro szintet meg nem tom miért kellett ennyire elcseszni: Már szétsetupolt kocsival is csak kullogok utánnuk...Meg kell tanulnom segítségek nélkül menni, hátha idővel az is gyorsít....
-
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #2013 üzenetére
Köszi a válaszokat!
TT-ben próbálgattam, javított a rugó valamelyest a helyzeten, de azért 2mp-et nem fog hozni...
Tudnátok mondani valami oldalt, ahol setup-ok vannak közzé téve? Elsősorban kvalifikációs és verseny beállítás érdekelne, a TT nem az én világom, annyira nem vagyok jó... -
PiE137
senior tag
válasz
dergander #2009 üzenetére
Silverstone-ba ti könnyen kapáljátok a gépet
Jó, én nem vok egy nagy spíler, alap setup-okkal nyomatom, Pro szinten, de közöm nincs a gép idejéhez! A többi pályán eddig azért a Forze India-val is ott voltam szépen a Q3-ba, de a brit időmérőn már a Q1-ben 1:34.XX-et megy az első, ami azért nekem kemény idő!
Úgy érzem, már felszántom az aszfaltot, de akkor se tok 1:36-nál jobbat menni, ami elég halavány...
És nem tudom, hol nyerjek még időt...Vkitől ötlet/videó? Előre is tenkjú!
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #1978 üzenetére
Már vagy 20 lappal ezelőtt írtam, hogy mit kell kikapcsolni a Properities-ben, és nem száll el a mentésed soha többé!
Fogjátok már fel, hogy a steam felhős szolgáltatása vhogy nincs harmóniában ezzel a gammával! De nyugodtan ki lehet kapcsolni, mert a winyóra amúgy is menti az állást!!!
Aki ezek után is csinál még 10 profilt, az megérdemli a sorsát! -
PiE137
senior tag
Nálam időjárás változás még nem volt, mondjuk Q-k alatt nem is flashbackelek... (verseny alatt is elvétve, ha nagyon muszáj, mert elbambultam, vagy ilyesmi...
)
De volt egy bachrein-i időmérőm, ahol 0% esőt jósoltak, erre a Q3-ra leszakadt az ég!
A gép mind lággyal jött ki, és vezettem is az időmérőt olyan 30mp-el jobb köridővel, mint a második. De valahogy a végén mégis megvert 1-2 bot, pedig nem tekertem meg az időt!
Érdekes volt az is...@ jozsi252
A beállításos képedet nem tudom nagyítani! -
PiE137
senior tag
Elnézve ezt a suzukai időmérőt, mégiscsak elég valósághű lett a játék:
Feltartják egymást időmérőn, mint állat! -
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
Nálam valami nem okés ezzel az új javító csomaggal...
Ma belépek, és a kormány teljesen máshogy viselkedik!
Feljebb kellett tekergetnem az FFB értékeket, mert olyan volt, mintha ki lett volna húzva a kormány, csak tekergettem ellenállás nélkül...
A környezetet hagytam egyedül 10-en, de így is minden kanyarba remeg a rezgő motor, ami kajak idegesítő!!!
Másnak nincsenek ilyen shit tapasztalatai -
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
gaben82 #1343 üzenetére
Azért az egész jótól nagyon messze van:
Nálunk továbbra is megszakad a coop multi, igaz, kicsit kevesebbszer...
Volt, hogy egyedül álltam a rajtrácson!!!
A mentés is érdekes még, volt, hogy kiléptünk mondjuk a q2-ből, és nem kezdhettük újra, hanem jött a futam 17. helyről... :S
Az AI-ról meg inkább már ne beszéljünk, annyira hülye! Folyamatosan elszarják az időmérő edzésünket azzal, hogy 20-al kóvályognak a pályán, futamon meg lelök az útról, ha előzni akarom, a büntit meg én kapom.
Komolyan nem tudom, mi készült ezen 1 évig, mert ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a tavalyi... -
PiE137
senior tag
Az eső setup-ok mennyiben mások, mint a szárazak?
Vannak olyan paraméterek, amelyek mondjuk szöges ellentétei a száraznak? -
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1257 üzenetére
Én ma feküdtem rá jobban a kormány setup kérdésre, kíváncsi voltam, nálam milyen hatást vált ki Trihorn közzétett cucca.
Számomra se bizonyult túl jónak ez a nagyon felpuhított beállítás!
Volt időm, hát ráfeküdtem a dologra, h számomra kicsit kezelhetőbbé tegyem...
Alap koncepció szerint nekem keményebb kormány kellett, úgy jobban érzem az utat.
Próbálgattam a csúszkákat, h minek mi a hatása. Arra jöttem rá, h a profiler jobban meghatározza a kormány érzetet, mint a game-ben az FFB...
Végül is nekem most egész érezhető a dolog, és sokat gyorsultam...
Profiler-ben megdupláztam az overall-t, tehát nálam most 76-22-59.
Szögnek nekem sok a 300, alul kormányzottnak éreztem a gépet, 200-ra tettem.
Ezzel viszont a játékban a rázókövek "felerősödtek", ezért a környezetet visszavettem minimumra, tehát FFB 10-10-0.
Én is Melbourne-t gyakoroltam, általában mindenki azt ismeri a legjobban...
A fenti setup-al stabilan tudom az 1:25.5 körüli időket, ami hozzám képest már nagyon jó, lévén, h a játék elején csak 1:28-29 körül futottam.
Remélem tudtam segíteni a gyorsulásodban!Jól látom Steam-be, hogy volt egy update a játékon? No, kíváncsi leszek, mik lesznek így a mentési tapasztalatok...
-
PiE137
senior tag
válasz
axwellz #1268 üzenetére
Setup-oknál is általában pár %-al előre szokták rakni...
Ha jól tudom, és közvetítésekben is ezt lehet látni, h lassú kanyaroknál előre, gyors kanyaroknál hátra kell állítani a fékerőt.
De ahhoz tényleg már nagy rutin kell, h ennyi mindent tudj állítani menet közben úgy, h ne szúrj el egy féktávot se...
Kezdetnek jó, ha DRS-re meg KERS-re tudsz figyelni! (szinte minden pályának megvannak az állandó szakaszai, h hol érdemes elnyomni, és mennyit) -
PiE137
senior tag
válasz
RevolutioN2 #1242 üzenetére
Kösz az infót, holnap nálam is teszt...
Még mondtok pár ilyen trükköt - amivel másodperceket lehet nyerni - és a végén úgy begyorsulok, h ki merek állni ellenetek!
Mindenesetre a haveromat tutti kiakasztom vele coop alatt, mert eddig kb egy szinten voltunk... -
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #1109 üzenetére
Csak 8gb-ot tesz fel, amennyit a telepítőben ír.
Felteszed az ssd-re, majd bezárod a steam-et az óra mellett a tálcán.
Aztán belemész a steam mappájába.
Kitörölsz onnan mindent, kivéve a steamapps mappát, és a steam.exe-t.
Ezt a "megcsonkított" steam mappát áthelyezed a másik partícióra.
Újraindítod a steam-et, majd rákérdez egy biztonsági kódra, amit email-be kapsz.
Ezután újra kalibrálja magát, és kész! -
PiE137
senior tag
válasz
MC HOBO #1104 üzenetére
Nem éppen.
Fel kell telepíteni a c-re, és utána is át lehet rakni a steam-et más partícióra, a telepített játékokkal együtt.Steady!
Miért nincs 8 gigád az ssd-n?!!!
Nekem is az van, 40-es intel, és elférek rajta! Ssd-ket amúgy sem szabad megtölteni, kell a szabad hely is rajta! -
PiE137
senior tag
válasz
polonic #1091 üzenetére
Nálam nincs ilyen gond, mióta a steam-be kikapcsoltam dolgokat, és manuálisan mentek, minden okésnak tűnik! kopp-kopp
Remélem így is marad...
A motor viszont azért is sz@r, mert bárhogy próbáltam levenni a grafikát, az fps nem igazán akar növekedni. Full-on van 53 átlag, 44 min. Ultra low-on MS off meg 57 átlag, 53 min.
A felbontáson meg nem fogok visszavenni, szakadjon meg az összes kódmester, akkor nem fogok 90 frame-el játszani! -
PiE137
senior tag
válasz
jozsi252 #1043 üzenetére
Igen, nálam is ez van G25-el...
Egyszerűen felpuhul a kormány, és onnantól kezdve nem igazán ad visszajelzést...
Szerencsére ez csak visszafordító kanyaroknál érezhető, és rövid ideig, de tény, h mivel belezavar a pontos kormánymozdulat kivitelezésébe, veszít vele az ember!
Lehet régebbi drivert kellene használnunk:
Havert kérdeztem erről, ő nem panaszkodott a G25-jére, és nála asszem 5.10-es van fenn...Nekem még szokott olyat is csinálni, h egyenes közbe magától kikapcsolja a drs-t, vagy többször kell megnyomnom a kormányon a gombot, h nyitva hagyja a szárnyat...
-
PiE137
senior tag
válasz
Motion_Blur #1028 üzenetére
Akkor ha gyengébb a vga-m, vegyem annyira le a graf-ot, h menjen több frame-el?
No, felcsigáztatok, ezt holnap kipróbálom, mennyit ér... -
PiE137
senior tag
Én most a mentés problémára azt próbálom, h a steam-be a properities részben kikapcsoltam a steam community és a cloud használatát, az automatikus update-el együtt...
Meglátjuk, így bezavar-e a steam a játékba, ha manuálisan mentek... -
PiE137
senior tag
válasz
saltrock #985 üzenetére
Nekem a sterring saturation segített, olyan 20-25 körül nálam f@$z@!!!
@echterion
Megtaláltam végre azt a roh@dt mentés mappát!!!
\steam\userdata@tkesy
No mégis mit jelenthet a százalék? Az eső valószinűségére ill. intenzitására is utal sztem.
Az idő meg ha gondolom zöld, akkor magadhoz képest javitottál, de ha bal oldalt piros, akkor az elsőhöz képest rosszabb vagy. A piros keretet én még nem figyeltem... -
PiE137
senior tag
Őszintén, mit vártok az AI-tól?
Amíg a büntetések megítélése igaziból egy egész döntőbiró csoport feladata, addig játékban hogy programozzanak le egy ilyen szubjektív dolgot?
Mondjuk az engem is zavar, h a gép vak, és simán lelök a pálya mellé következmények nélkül...
Azt tartom jó kezdeményezésnek, h kicsúszásnál szellemautóvá változol, de nekem már annak ellenére is sikerült büntit begyűjtenem...
Én azt átérzem, h nehéz dolgok ezeket algoritmusokba foglalni...@ echterion
Majd fogsz... -
PiE137
senior tag
Sztem az a FIA hivatalos szabálya, h azzal a beállítással kell menned egész 7végén, amit a Q1-ben belősz.
@Hoffer
Akkor nem értem, nekem simán felment DVD-ről...
Mondjuk magába a steam könyvtárba telepíti, és ezzel majdnem telepakolta a rendszer ssd-m, de rájöttem, h lehet átrakni más partícióra! -
PiE137
senior tag
Hm...az gáz! Mind1, azért köszi az infót!
Még annyit, h ha manuálra teszem a mentést, akkor mindig ki kell lépnem a main menu/settings-be, ha menteni akarok@RevolutioN2
Köszi a beállításokat!
Annyi az észrevételem, h pölö nálam a sterring sat 40-en nem okés, teljesen alul kormányzott lesz tőle a kocsi... én 0-n használom. Mondjuk 2 ua kormány is lehet sztem különböző érzetű, havernak is G25-je van, és nála is szoktam F1-ezni, vhogy egész más...A többi viszont remekül működik, Melbourne-be hozott vagy 1,5mp-et!!!
A setup-ot is próbálgattam, nem rossz. Melbourne-be hoztam vele 7-8 tizedet, de pölö Bahrein-be az alap quick leggyorsabbal jobban mentem...
A fene érti ezt! Ezért nem bajlódok annyit a beállításokkal!
Vagy nagyon láma vok ahhoz, h kiautózzam a különbséget, vagy nem tom! -
PiE137
senior tag
Tudjátok min dobom én el a láncot
A játék egész jó, a pár hibájával meg lehet barátkozni...
Egy nyomorult keretprogram viszont nem létezik amely normális multi kapcsolatot és mentést tudna alkalmazni!
Tavaly a GFWL egy nagy barna volt, idén pedig a steam az:
Haverral visszük a coop season-t, már 4-5 futam lement, közben rengetegszer kidobálta főleg őt a játék "lost connection"-el... Legutóbb úgy kidobta, h most már a profiljába se tud belépni a játékban, "Profil save is corrupt"!
Köszönjük kódolómesterek, megérte a játék a 8k-t!!! -
PiE137
senior tag
válasz
GuruZone #844 üzenetére
Kicsit gáz a Magyar Televízió részéről, h őt tartják a legmegfelelőbb embernek közvetíteni!
Egy bohóc, állandóan hülyeségeket beszél, a Wéber már felét nem is javítja, mert csak teljesen lejáratná... Még egy 7köznapi fan - mint pölö én is- jobban vágja a Forma 1-et, mint ő!
-
PiE137
senior tag
Winyóra is elég...
Én annak örülök, h a 2 gigás replay rögzitést megszüntették, vagy nem tom, de most nem tesz ilyesmit a c-re, és nem szaggat miatta a játék!Az esős témát szokni kell, nem komálja a heves gázadást, többször kipörgettem a gépet, pedig még TC-t is használok... vagy én vok béna...
A Champions mode nagyon tetszik, a volt vb győztesek ellen 1-1 kihívás... klassz. -
PiE137
senior tag
A felbontásnak tényleg mennie kell, nálam is jó!
Tetszik a játék, jobb az irányíthatóság sztem, mint a demoban.
Itt már inkább azt érzem, h a gép rá akar kényszeríteni egy átgondoltabb vezetési stílusra:
Magyarán reálisabb féktávok, és szinte minden kanyart csak egy íven lehet optimális sebességen venni, különben elhagyod a pályát...
Jó lesz ez, sokat kell gyakorolni, és menni fog! -
PiE137
senior tag
Majdnem 30 EUR, ami elég sok egy kulcsért...
Mondjuk MM is drágitott: 8,5K lesz, viszont holnapután vehető! -
PiE137
senior tag
Én egyedül a steering linearity-n éreztem (20-30% sztem kell), h jótékony hatással van a kormányra.
A fék csúszkákat hiába vettem szinte teljesen le, nem nagyon érzem a kocsi határait.
Itt asszem ha meglesz a teljes, előbb rengeteg time trial-t futok, mire rájövök, h a legjobb. De az kicsit aggasztó számomra is, h a kormányt vhogy nem lehet optimálisra állítani. Nekem vhogy kevés a visszajelzés az útról...@ munky
No és ennyivel előbb honnan? -
PiE137
senior tag
válasz
dergander #507 üzenetére
Nyilván nem, bár az F1 mindig is inkább arcade játék lesz, mint szimulátor, tehát az unrealizmus velejáró dolog. Aki nagyon érzi a beállításokat és a határokat, az az újba is gyorsabb időket fog elérni, mint a valóság.
Én még csak egy kezdetleges ítéletet mondtam a demo-ról, ami még változhat. Pölö a gyári fék csúszkákat még nem tettem nulla felé, ami lehet hiba volt, majd holnap.
Mindenesetre a határokat újra kell érezni a tavalyihoz képest.
De azokat nem értem, akik mentek pár kört a demo-val, és gyorsan le$zarozták, h ők aztán ezt meg nem veszik!
Sztem annyira nem rossz gamma a tavalyi se, pár javítás után egész élvezhető lett, főleg multiban. Hibák mindig is lesznek, azzal tudni kell együtt élni... -
PiE137
senior tag
Megjelenés csak steam-en 20.-a, vagy a boltokba is?
Mert sok helyen 21.-ét olvastam, de pölö a face-en az MM is csütörtökre írja...Amúgy a demo fizikája elég fura, vhogy a kormányzás nem olyan közvetlen, meg mintha a kanyarsebességek is lassabbak lennének. A Monza parabolikája vhogy nem megy olyan tempóban, mint a 2011-ben... A fene tudja, szokni kell. De azért én megveszem, mert megszoktuk a 11-et is a hibáival együtt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Könyvajánló
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest