Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
Ez másnál is van vagy csak nálam ilyen sok pályán esőben cél vonal körül?
-
ETOM
addikt
Nem értem, hogyha full screen rakom gémet. (1440x900 ahogy itt leírta munky 867 hsz-ba) más felbontáson most nem emlékszem, de vsync offon nem jó valami úgy ugrál kanyarokba a kép kis nagyon apro begyorsulások.. nah mindegy mindenesetre vsync bekapcsolva megszűnt végre jó.. szerencsére a gép bírja a 60FPS-t.
-
ETOM
addikt
Múltkor még mikor megjelent game láttam egy videót amibe tört a hátsó szárny, de nálam ilyen nincs. Most meg a francnak se találom azt a videót.
-
ETOM
addikt
Ami a 11-be jó volt már azt ebbe megint nem sikerült összehozni ahogy olvasom. Ez azért vicc 2 rész után 2012-ben.
-
ETOM
addikt
Egyébként két dolog szerintem már 11-be is rosszabb volt mint a 2010-ben az egyik a HUD a másik pedig esőben szebb volt a 2010. Ezek itt is megvannak. Persze csak saját vélemény.
-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson #739 üzenetére
Hát a fálj megvan, de én ilyet nem találok benne.
-
ETOM
addikt
hardware_settings_info.xml
Pedig ebbe a fájlba szerepel is minden oké ez szerint még a video memoria is: dedicated_video_memory="1488"Átírtam én is írásvédettre, de semmi értelme akkor meg 800x600-ba indul. Abba bíztam én is h a teljes nem ilyen csak a demoba egy apró baki.
-
ETOM
addikt
-
ETOM
addikt
Nálam nincs. Lehet nvidia gond... mivel ez müködik:
NVIDIA vezérlőpult -> Felbontás módosítása -> Testreszabás (alúl)->
Egyedi felbontás létrehozása és kreálsz egy 1440x900 - 59Hz felbontástNálam csak úgy látja az 1440x900 felbontást ha 59 Hz veszem a monitorom frissítését! Próbáld meg úgy!
másik oldalon írta valaki
-
ETOM
addikt
Ha jól hallom 1440x900 nincs a teljes játékba sem ez vicc 1280x1024 kellem tolni 2012-ben?
-
ETOM
addikt
A sárgás effekt a grafikában néhol megint visszaköszön pedig a 11-ben jobb volt már a helyzet.
-
ETOM
addikt
A demoba nincsen törés?
-
ETOM
addikt
Nekem is csak 1280 a max felbontás. Eleve ilyen ocsmány 800x600ba indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest