Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
válasz
Pandavec82 #3897 üzenetére
Valszeg Nagyon nehéz lett volna a hangot eredetire megcsinálni.......,de hogy ez mennyire hiányzik,ha így a videóból merítek----
-
Próbáltam LED-ek alapján váltani, baromira fárasztó, hang alapján szoktam már meg
Van olyan vezeték nélküli füles, aminél a hangkártya jack kimenetéről belemegy a fejhallgató vevőjébe (ami külső tápegységről kapja az áramot) és onnan RF jeltovábbítással megy a fejhallgatóba (amiben akkumulátor szolgáltatja a tápot).
Pl. ilyenre gondoltam: [link]
Csak gondoltam hátha van valakinek gyakorlati tapasztalata valamilyen termékkel.
-
PiE137
senior tag
A bluetooth jellegéből adódóan sztem mindig késleltetni fogja a hangot, ez teljesen normális.
Próbálj meg a LED-ek és ne a hang alapján váltani! (periférikus látómező része, gyakorlás kérdése)
Olyan megoldás nincs is sztem, ami jackről működne, mivel az "adó" félnek is kell áramforrás, amit a jackről nem tud beszerezni, ezért USB-s mind.@nistvan26
Mindenkinek más a jó, illetve a kezed úgyis rááll akár az alapra is.
A profiler-t csak a végletek emberei állítgatják, a játékban meg érzésre, amit a kezed jónak érez! -
nistvan26
csendes tag
Sziasztok g27-hez valaki tud vmi jó beállítást?
köszi
-
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy használ-e valamelyikőtök vezeték nélküli fejhallgatót.
A problémám a következő: van egy Arctic Cooling bluetooth headsetem, ami átlagos felhasználásra teljesen rendben van, azonban tegnap kipróbáltam F1 alatt és észrevettem, hogy minimálisan késik a hang a képhez képest (valószínűleg az USB bluetooth megoldás miatt), így azonban lehetetlen pontosan váltani, mert mire hang alapján felváltanék, addigra a kép alapján már le is szabályozott a motor....
Szóval, tudnátok ajánlani olyan vezeték nélküli fejhallgatót, ami tutira nem laggol? Szerintem csak olyan megoldás működhet normálisan, ami nem USB-s bluetooth-os, hanem a jack kimenetből jövő jelet alakítja át a fejhallgató saját konvertere vezetékmentes jellé.Elnézést, hogy ide írtam offtopicban, de reménykedem, hogy valakinek van közületek gyakorlati tapasztalata és tud konkrét típust ajánlani, amit nem aranyáron mérnek...
Előre is köszönöm segítséget
-
Ventru
tag
válasz
prtvlogan #3889 üzenetére
Igen ezt szépen leírtad
egyet értek . lehet vissza kellene térni a Bill-re,ahhoz,hogy gyorsabb legyek és fenomenálisan élvezzem? ááá,nincs már annyi idegzetem,hogy visszaszokjak
Grid tökéletesen ment billel is ,kíváncsi leszek az utódjára..... Mert ez a f1-es verzió ez nagyon nem jön be ,hiába van az ember kezében akár egy G27 rajtam ez sem segített. vagy csak lehet egyszerűen nem tud már olyan szinten felpörgetni a játék mint az elődjei
Gaben: Szerintem meg bady megy helyette
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok! Nyomon követem, ami itt a fórumon/gocompete-n történik, így nicknévről már jól ismerlek párotokat, ezért "merek" belepofázni is.
Egy másik fórumon már leírtam a véleményem az irányításról már hónapokkal ezelőtt, Néztem, hogy közületek ki milyen időket megy TT-n versenyen, majd próbáltam hasonló köröket futni én is. Kb 2 éve vettem kormányt, amit azóta lecseréltem egy jobb típusra, és a kezdeti nehézségek után hamar ráéreztem, és úgy gondoltam, hogy soha nem fogok billentyűzettel autós játékot játszani. Egyszer azonban elgurult a gyógyszerem, kihúztam a kormányt az usb-ből, és elkezdtem billentyűzettel játszani. Két kör múlva hasonló időt futottam, mint előtte kormánnyal, négy kör múlva megjavítottam az addigi legjobb körömet, és folyamatosan gyorsultam. Ami legszembetűnőbb volt az akkori változatban:
1, billentyűzettel tökéletesen tudtam fékezni,
2, a billentyűnyomogatásnak hála kanyaríven tudtam maradni a maximális sebességgel.Úgyhogy hátradőltem a székemben, feltettem a lábam az ágyra (így kényelmesebb is volt) és pár futamot lenyomtam billentyűzettel. Előtte minden alkalommal felidegesített a játék (F1 2012) billentyűzettel már tudtam élvezni. Közben beszereztem a Race 07-et, illetve a Project Car-t, miután ezekkel játszottam, bár imádom a Forma 1-et, de a játékkal már nem tudtam játszani, és letöröltem. Hozzáteszem még, hogy segítségek nélkül játszottam kormánnyal, és billentyűzettel is, kivéve a váltót, billentyűzetnél automatával játszottam, mert egész egyszerűen nem volt annyi ujjam, hogy kanyarokba lekezeljen az eseményeket.
-
willike71
tag
Nem értem miért javítás az, hogy billel közelebb lehet kerülni a kományosokhoz.
Ha csak utcai autóknál elképzeljük, hogy 4 db gombot raknak elénk, úgy menjünk néhány utcányit akár egy kisvárosban, akkor meglepően kevesen tudnák ezt kivitelezni. Hogy miért, az egyértelmű. És ez a játék elvileg a világ legkorszerűbb technikáival felszerelt brutálisan erős autócsodák irányításáról szól nem is utcai autókéról. úgyhogy becsülöm azokat, akik billentyűzettel bevállalják, de ez a játékstílus szerintem ordít a kormányért.Ha persze marketing szempontból nézzük, a Codi segítsük a billentyűzeteseket és gamepadosokat (utóbbit főleg a konzolosok miatt) programozási taktikáját, jónak tűnhet, de az NFS babérjaira hiába ácsingóznak, nem fog bejönni, így másik megoldás kellene. Pl. NFS kontra pl. a GRID és Shift kontra F1... Vagy megmaradni a szimulációsabb vonalon és valamilyen hardvergyártóval (pl. Logitech) stratégiai szerződést kötni és a kedvezményes kombinációkat összehozni, ami mindenkinek megérné. De nem én vagyok a marketing managerük, így csak ötlet marad.
Amúgy én meg azt tapasztaltam, hogy ABS nélkül vagy ABS-el is ugyanakkor lehet megállni, csupán ABS nélkül sokkal több gyakorlást igényel.
De amúgy már nem billentyűzettel mész?
-
giigz
veterán
válasz
willike71 #3884 üzenetére
Én ezt tapasztaltam. Aki ABS nélkül fékez pedállal, az hamarabb áll meg, a TC-ben nem vagyok biztos, de amikor nekem medium-on van, akkor gyorsabb köröket tudok menni, mint full-on... Na mind1.
Az pedig, hogy DFGT-vel rosszabb köröket lehet menni, mint billel, nem igaz. Aki billel profi, az nem tud megverni egy profi DFGT-st. Se időmérőn, se versenyen. Igaz, itt a 2012-re már sokat javítottak, tehát billel közelebb lehet kerülni a kormányosokhoz, de még mindig vannak tizedek körönként, amit csak a kormányos tud kihozni, akár egy DFGT-vel...
Az, hogy DFGT-d van, még nem jelenti azt, hogy egy billentyűzetes nem verhet el, de ha a DFGT-ből kihozod a maximumot, akkor gyorsabb leszel, mint aki billből hozza ki a maximumot.
-
willike71
tag
De szép is lenne, ha ABS nélkül rövidebb féktávot lehetne venni, vagy TC-vel lasssabban lehetne kigyorsítani... De nem így van sajnos.
Pedig kb. ezzel lehetne biztosítani azt, ami a versenyzés lényege lenne, minél "szimuláltabb" környezetet vállalsz be, annál jobb köridők elérésére lennél képes. Így mindenki szépen lassan áttérne a full assist off-ra, ahol ugye sokkal több a hibalehetőség.
De nem ez a fő gond, hanem a billentyűzet, gamepad és nem neves kormányokra kapott rásegítés a program által. Akárhogy is nézzük ez nem igazán egységes, hiszen hiába van egy DFGT-m, ha billentyűzettel vagy egy már elavult kormánnyal játszó társam 1-2 mp.-et ver rám kvalifikáción.Ratam egyébként tehetség és ez semmiképp nem vitás, mert segítség így vagy rásegítés úgy, billentyűzettel ennyire profin és fair módon menni tiszteletet érdemel, főleg, ha belegondolunk, egy kör alatt hányszor nyomja le a billentyűzet gombjait összesen, mert ugye úgy kell neki pötyögtetni, mintha vibrátort tartana a billentyűzeten.
Az assist off ligát mindig is erőltettem gocompete-en belül, sajnos be kell látni, nem ilyen népes tábor versenyezne, ha csak így lehetne menni. De még a mentőötletem sem aratott sikert, miszerint A liga (a legjobbak) full assist off, B liga 1-2 segítség engedélyével, C liga többel és így tovább mennének. A mostani full assist off liga lehetséges kialakulásának örülök
, bár Cooler féktávjai és kigyorsításai elszomorítottak, mert megint van valami furcsaság, amit nehéz megmagyarázni.
-
gaben82
tag
válasz
werszomjas #3877 üzenetére
Sajnos az van hogy assist on és assist off ugyanazokat az időket lehet megfutni, csak off jóval nehezebb,
Cooler most pont Vixen időket autózik, ráérzett valamire, amit egyikük sem árul elCsak azért mondom ezt mivel eddig már bocs, de Cooler nem igazán autózott még csak hasonlókat sem,
és egyszer csak hirtelen egyik futamról a másikra mintha kicserélték volna.2 dologra gondolok, vagy rájött ő is a trükkre, vagy Vixen van a volán mögött
-
ratam23
aktív tag
válasz
werszomjas #3875 üzenetére
Igen sajnos, a Codemasters így írta meg a játékot.. Amikor elindultam a ligában azt hittem sehol nem leszek billel de aztán összejött mégis pár győzelem. Amit azért remélem egy kicsit a tudásnak is köszönhetek nem csak a segítségeknek
-
werszomjas
addikt
Jelenlegi ligákban minden segítség engedélyezve van, mindenki úgy megy, ahogy akar.
Sajnos igen, van aki billentyűzettel, segítségeket bekapcsolva gyorsabb, mint aki minden assist off + g27-el megy
Ez persze nem azok hibája, akik billel és segítséggel mennek, hanem a codemasters írta meg ilyen jól az irányítást.
Kikapcsolt ABS-el nem tudsz olyan féktávot venni soha, mint bekapcsolt ABS-el, féktávon tolnak le, kigyorsításkor a TC miatt szintén.
De szerencsére most indul nemsoká egy assist off liga
-
-
-
JONAS77
aktív tag
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Félretéve a viccet, a kormánnyal és pedálokkal jobban ellehet ereszteni a járgányt, és ha sok is tudsz korigálni, de persze kormánnyal is lehet véteni. De billel elég fárasztó lehet, én még billentyűzettel a GP4-et nyomtam, de elegem volt egy jó pár kör után, mert nem a versenyre koncentráltam, hanem arra hogy ne zsibbadjon le az ujjam!
-
giigz
veterán
válasz
ratam23 #3868 üzenetére
Szépen mész!
ABS nélkül rövidebb féktávot lehet venni, de azt természetesen csak pedállal. A traction control is egy kicsit lassabbá teszi a kigyorsítást.
Ez a gyári játék, vagy valami grafikai mod is van rajta? Valahogy nem emlékszem, hogy ilyen szép lenne Abu Dhabi a játékban
-
ratam23
aktív tag
Sziasztok!
Csak most akadtam rá erre a PH-s fórumra, de látom sokan vannak itt a Gocompete oldalról is.
Én is ott veszek részt a B ligában. Sajnos még nincs kormányom ezért billentyűzettel nyomom és ezért kénytelen vagyok full assisttal játszani. Cooler féktvávjai azonban még nekem is késeinek tűnnek, hiába vagyok max segítséggel én is elszállnék ha így fékeznék mint ő. Nem tudom mi a titka.
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
JONAS77 #3864 üzenetére
Jó sokat hibáztam egész futamon, de elégedett vagyok a 4. hellyel...
Még két futam van ebből a szezonból, aztán indul a következő... ha van kedved, csatlakozhatsz: gocompete.hu
-
MC HOBO
aktív tag
-
giigz
veterán
Szoktatok manapság onlány gurulni?
-
stefi76
aktív tag
Gyerekek, bocs az Off-ért, de ez szerintem besza-behu kategória:
-
tkesy
őstag
Ha érdekel valakit, a Grid-hez hasonló a Shift 2, most kapható az Amazon-on a NFS Ultimate Digital Collection pack-ban $7,5-ért...
-
willike71
tag
válasz
MC HOBO #3844 üzenetére
Cooler körében az a furcsa szerintem, hogy nagyon jól (túl jól) gyorsul az autója és még a féktávok is túl rövidek. Nem tudom milyen assistokkal megy, de ha nekem sikerült a múlt héten egy hasonlóan tiszta kört futnom kvalin, akkor kemény gumival kb. 1,5 - 2 mp.-el mentem rosszabbat.
Azt is tudom miért: azért mert nem gyorsul úgy az autóm és sokkal hamarabb kell fékeznem. Előbbi esetben a beállítások lehetnek kérdésesek, de az látszik, hogy elég hosszúak a fokozatai, mert 344-re gyorsul az egyenesben, ergo nekem, akinek kisebbre van lőve hamarabb kellene felgyorsulni. Egyéb beállítás is kérdéses lehet, de a szárnyam 1-1-en állt a többi meg kb. így (mint Cooler) tudjan bevenni a kanyarokat.
A fékezés megint talány, mert ha azon a ponton fékezek, mint ő, elszállok, mint a réti sas, de minimum blokkolnak a kerekek.Szóval oda akarok kilyukadni nem tudom milyen assist-ot, meg kormányt használ, de valami itt nem stimmel, mert nálam ez így kivitelezhetetlen.
-
willike71
tag
válasz
Icemedve #3843 üzenetére
Az észrevétel jogos.
A 2011-nél sajnos simán be lehetett gurulni így, itt a 2012-nél nem próbáltam korábban, de ezek szerint itt is. Szándékos azonban nem volt, annyira figyeltem a mögöttem jövők sárga pontjait, az időkülönbségeket, hogy már 1 körrel korábban is elfeleljtettem bemenni és majdnem itt is. Tartottam is tőle, hogy bünti lesz belőle, de hirtelen döntés volt, mert csupán annyi jutott eszembe, hogy a kopott gumik miatt már be kellene mennem. -
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3850 üzenetére
Szívesen kipróbálnám magam nem tudom mikor lesz és hogy, de lehet megmérettetem magam
Szerk.: visszavonom, vixen is indul
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3849 üzenetére
Ha már Race07, aki nem tudná, indulni fog belőle liga, gyertek:
Race 07 Series PH! / WTCC Fan Group -
Steady74
addikt
Felesleges sallangnak gondoltam akkor is a nézők jelenlétét, meg a zászlókat fújó szelet vettem ki, de nem a hardver miatt, hanem mert nem kellett oda nekem.
Sith.: nem szimulátor, inkább arcade játék volt, sokan voltak fent magyarok, és tényleg lehetett törttel is játszani online, szóval jó mókák voltak, nagyjából 10 000 versenyt futottam, Pepivel (
). Lóránttal, Rollyval, és még egy csomó olyan sráccal, akivel azóta meg F1-ezünk. És tényleg, hangulata volt. Az F1 már most is kiégett számomra, de azért még le-le ülök, de lassan áttérek megint a race07-re. Amúgy oda jöhetsz te is..
Hobo: tényleg, igazad van, telefonon néztem meg este a vidit, benéztem az időket. Ettől függetlenül az első köre tényleg kockás, a második már hasonlít a jóra
-
sith7
félisten
értem ... na ha lesz demo - ja, adok neki egy esélyt
szerk.:
Steady74Értem, race07, az milyen ?
F1 ? Vagy ilyen autók vannak benne, mint a Grid - be ? -
Ventru
tag
Én sem emlékszem rád
Mi volt a neved Gridbe?
sith7 Hidd el ,hogy bejönne! Habár ott ,nekem mindég a Box ,vagy az autó állítgatása volt a hiány ott azért sírtam ,de a többi efekt egyensúlyozta a dolgokat. Szórakozásképp tökéletes volt.
A másik meg Steady videóján nézők nincsenek berakva ebből kifolyólag gondolom,hogy nem full grafikával tolta,szal elég csini kis gamma volt abban az időben
-
MC HOBO
aktív tag
válasz
Steady74 #3840 üzenetére
Szerintem ezt nem jól értelmezted...
Az első körében a legjobb idejéhez (1:26.332) képest az első szektorban +0.724, a másodikban +1.035, a végén pedig +1.677... A második gyors köre a legjobb idejéhez (1:26.332) képest mérve tényleg alig gyorsabb, de az elsőhöz (1:28.009) képest azért elég sokkal...
Sorry!
-
giigz
veterán
Ha az F1 2012-re nem is állt össze a gépem, és igaz összeáll nemsoká, de akkor már nem is érdemes megvennem a játékot, szóval GRID 2-ben számíthattok rám is.
-
PiE137
senior tag
-
Ventru
tag
Grides oldalt csináltok itt az F1 2012-ből
Itt van Coolermestr gyors köre Indíából azért osztom itt meg veletek,hogy okosodjatok ti is
,vagy ha esetleg tudja még valaki ezt a köridőt akkor az is tud valamit. ,örülök ennek a videónak Köszönöm Coolernek amiért megosztotta velünk,mert most már valóban látom miért vagyok lassú a súlycsoportomhoz képest. Ezt a fajta ívezést nem tudom ,azaz rossz nézni..... nemhogy így tanuljak meg vezetni, nem mindenhol értve csak a pályának egy bizonyos részein Őrület ez a CODI mit talált ki
A videó szerint ez a helyes irány ,ha valaki gyors akar lenni....(behalok)
-
Steady74
addikt
-
válasz
willike71 #3836 üzenetére
Ez engem annyira nem zavar, mert F1-ben TV nézetben tolom, GRID-ben meg motorháztető. De ettől még nem szép dolog tőlük, hogy kivették. Remélem, hogy ezt a hiányosságot pótolják rengeteg autóval és pályával, izgalmas kihívásokkal (titkon bízom benne, hogy Drift-re nem lesz nagy hangsúly fektetve
)
-
PiE137
senior tag
Az első rész korszak alkotó volt a maga idejében!
Szal ebből kiindulva igen.
Mondjuk annak sztem az is hozta a népszerűségét, hogy a multihoz se kellett megvenni!
Így fent is volt minden fajböszme ember, aki összekeverte a flatout-al!
Gondolom az új az steam-es lesz, de remélhetőleg ettől még zsírkaraj futamok lesznek! -
makkai
aktív tag
Az Én B ligás futamom!
-
PiE137
senior tag
válasz
Steady74 #3823 üzenetére
Az első részt is toltuk a haverommal együtt, amíg voltak dedikált szerverek.
De azért nem voltunk olyan nagy játékosok!
Lorant például rendszeresen szarrá vert, ha közös szerón találtam magam vele.
Valahogy az ő kocsija mindig gyorsabb volt egyenesben is, állítása szerint nem csalás nem ámítás, csak a kigyorsításon múlik.
Mondjuk brazil és egyéb béna nemzeteket soha nem okozott gondot lenyomni, de voltak azért kemény harcok, például az orosz Tiger team-el.
Tegnap kicsit köröztem az első résszel: te jó ég, teljesen más, mint az f1! Kb minden palánkba belezúgtam!Kiváncsi vagyok, mit hoz az új rész! Keményen rámegyünk, az biztos!
-
willike71
tag
válasz
werszomjas #3828 üzenetére
A 2012-t így kezdtem. Ezért ugye nem kellett átszoknom tulajdonképp, hanem megszoknom és a 2012-t megszoknom közben. Amit nehéz megszokni, hogy a DRS kicsi zöld LED-ecskéje alig látható, arra szinte nem is tudok hagyatkozni, hanem érzésre nyomom, ha elég közel vagyok valakihez.
No és a KERS használhatóságát a kormányon egy 400-ról visszafelé haladó szám jelzi. Mondjuk Red Bull-nál nem a kormányon, hanem a kasznin van elhelyezve. Ja és még nehézség lehet az is, hogy különböző autóknál különböző helyen van a DRS lámpa.
Ezeken kívül még a visszapillantó tükrök is nehézséget okoznak, mert belógnak a képbe bizonyos autóknál, ezért is választottam a Lotust a ligára. Ferrrarinál, Mekinél, Red Bullnál is magasan van a tükör.De mindezek ellenére már az elejétől élvezem ezt a nézetet, mert így élvezetesebb és a 2011-esben tapasztalhatónál azért feljebb van, épp pont jó.
-
werszomjas
addikt
válasz
Steady74 #3826 üzenetére
Én is jövök majd
willike71> mennyi idő volt míg átszoktál erre a cockpit nézetre?? Jobb ez így?? Pont az utóbbi ligafutamon gondolkoztam, hogy a jövőben úgy kéne menni.
Egyedül az zavar, hogy nem látom, mikor van bekapcsolva a DRS és mikor nincs, jelezhetné a kormányon.
-
Steady74
addikt
válasz
werszomjas #3824 üzenetére
akkor 4+X, ahol 4 az ismert, X a számomra nem ismertek száma
-
willike71
tag
Az indiai ligameccsen végre sikerült az, ami eddig nem: meglett a futamgyőzelem!
Ugyan kellet hozzá némi szerencse (ratam gyengélkedése és az utolsó körben Petya megcsúszása a DRSes hosszú egyenes elején), de mégis nagyon örülök az eredménynek, mert úgy tűnik lassan csak ráérzek az 2012-ben helyes autóvezetés mikéntjére, így a szezon végére. -
PiE137
senior tag
válasz
barcalaci84 #3821 üzenetére
Köszi, ez jó hír!
Nem kifejezetten az F1 miatt tenném fel, inkább majd pár hónap múlva, a Grid2 érkezése előtt.
Igazán az alaplapomhoz hirdetik bőszen, hogy win8-al a legjobb stb., de ez lehet csak média humbug. Mindenesetre ha pár frame javulást is jelenthet a jövőbeli játékoknál, akkor asszem érdemes váltanom. Szeretem a maximumot kihozni a rendszeremből! -
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. Nekem gtx460-as karim van és nekem is van fps laggom. Szombat óta csinálja. Sőt elsötétöl a kép mikor megállt és kilép a játék. Steam meg közli, hogy nemtudja inditani az alkalmazást mert már fut. Érdekes. Soha nemvolt vele ilyen probléma. De jött valami update a steamhez és lehet az kavar be vagy nemtudom. Egyébként a vga nincs húzva és max 55-60 fokig melegszik. Szerintem ez se lehet a baj. Ja és nekem is Amd procim van.
-
PiE137
senior tag
Furcsa módon valószínűleg csak azokat a gépeket érinti, amiken 13.1 van, és a cpu/apu is amd.
ALONSO, szépen beidéztél a privimből! Nagyon hízelgő!
Egyébként nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy játsza vki win8-on ezt a förtelmet, akinek esetleg komolyabb kormánya is van
Kacérkodom az új op rendszer felrakásával, mert ugyan sok jó véleményt nem hallottam róla, de állítólag az én újabb lapom + apu-m már jobban muzsikál azon, bár a 7-el sincs nagy bajom, csak érdekelne, hogy a logitech megoldotta-e már a driver kérdést? Mert a honlapjukon már bőszen hirdetik, hogy az 5.10-es gaming softwer jó win8 alá. Hogy mikor lett jó az 5 évvel ezelőtti szoftver, azt nem vágom! -
-
tkesy
őstag
válasz
ALONSO11 #3810 üzenetére
Na ezért nem kell mindig a legújabb szériát megvenni, meg állandóan felrakni a legújabb drivert...
Amúgy én csak BF3 alatt tapasztaltam hasonlót, földön sose volt gond, de ha repültem, főleg 64-es AK-es mapon, akkor random beakadt a game, fps kb 0-ra esett vissza és kb 2-3 mp rángatózást követően ismént ment normális sebességgel... ott a v-ram fogyott el, de orvosolható volt a dolog...
F1 széria alatt csak olyan jelenség volt, hogy egyik pillanatról a másikra, nemes egyszerűséggel visszalassult úgy 25-30 fps-ra, + emelett mintha késett volna az irányítás is, és csak egy restart oldotta meg a problémát... de szerencsére ilyennel már rég találkoztam...
az alt+tab-os kisablakba való váltásnál nálam is nagyon alacsony az fps...
-
Steady74
addikt
válasz
ALONSO11 #3812 üzenetére
Szia,
Nálam nem volt ilyen gond. Ami a 2012-vel jött elő az az, hogy ha a játékot alt+tab-bal kisablakba teszem, akkor a futó játék kb 5 fps-sel megy. Korábban ugyan olyan simán futott, mint teljes képernyőben. A legújabb driver-rel meg annyi van, hogy villog a menü mint egy neonreklám, ha egy másik részébe lépek át. eddig én ezt betudtam a dual gpu-s rendszer hibájának, de ezek szerint nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3381, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest