Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Apple MacBook
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Expulso
tag
másnál is előfordul az úgynevezett gumi-bug?
időmérő lemegy, kezdődik a verseny és esős időben felajánlja az intermidiate gumikat.. eddig rendben, de valahol 2-3 kör után szinte mindenki egyszerre megy ki box-ba és csrélnek szuperlágyra (még mindig esik az eső).
pl 20 körös versenynél még a 11.körben sem hívnak ki box-ba hogy "marha kéne kereket cserélni mer' szárad a pálya"
ha korábban kimegyek, ugyanúgy felteszik a méhek az inter gumit.. ha nem megyek ki, szétaláznak slick gumikon míg én csúszkálok az inter-rel a félig száraz pályán.
ha lágy gumikkal kezdek akkor meg tapadás nincs, viszont ebben az esetben már tudok "verseny-tervet" beállítani a kezdés előtt választható gumicserével.eddig monaco és monte carlo érintett, xbox360 a platform. (igen, TU 1 is fent van a játékhoz)
köszönöm a segítséget előre is.
-
válasz
werszomjas #1594 üzenetére
Ebay. Anno a Dirt 3-is ott vettem megjelenés után pár héttel kb. 5,5k-ért.
-
saltrock
tag
Mentem én is Malaysia pályán egy McLaren-nel, TT-ben. Kb 10 kört mentem, a legjobb időm 1:38:1xx volt. G25-ös kormánnyal, kb 3 hete van meg a kormány.
Néztem a ti időiteket, s bátorkodtam megpróbáltatni magam. Van még hova fejlődnöm úgy érzem. -
jimmy5
aktív tag
Nekem se mondták a boltosok(több bolt)
csak annyi hogy visszahívták az utolsó szállítmányt.
Nem lehet tudni mikor lesz újabb szállítmány! -
jimmy5
aktív tag
Hallottátok hogy az összes G27 ami most Magyországon van a boltokban
gyári hibásak.
Én is most akartam egyet beszerezni de az összes bolt azt mondta vissza
rendelték az összes szállítmányt.
Ilyet........ ???????
Pedig már annyira beleéltem magam hogy meg lesz a G27.
Tudtok esetleg vele egy árban valami hasonlót ?????üdv Nektek
-
Xirtam
veterán
válasz
Motion_Blur #1587 üzenetére
-
Motion_Blur
félisten
-
Még várok pár hetet és egész olcsó lesz a játék
Már 31 USD-ért van lemezes verzió -
jimmy5
aktív tag
Honnan vadásszátok a jó setupokat ?
Találtam én is egy párat itt-ott de nem igazán győztek meg
Ide nincs fel töltve egy pár ??előre is köszi !
-
jimmy5
aktív tag
sziasztok !
Mire jó aza Racenet !
Most esős Monaco-t lehet nyomatni.
Van annak valamilyen értelme is ? -
MC HOBO
aktív tag
Nem baj, van helyette más!
-
evo21074
csendes tag
Sziasztok,
azt szeretném tőletek kérdezni hogy nekem a steam automatikusan szerintem csak az első update -et rakta fel a többit valamiért nem.
Kérdésem az lenne hogy steamen belül hol lehet megtalálni külön az updatet ha meg lehet egyáltalán ,és hogy amikor letölti automatikusan fel is patcheli a játékot vagy külön neked kell elindítani a frissítést.....
Köszönöm szépen annak aki válaszol,egyébként nagyon hasznos a fórum le a kalappal!! -
mokus1
addikt
válasz
dergander #1577 üzenetére
Én csak azért nem játszom Legendet mert utálok veszteni , és így még eggyel legend alatt 6 ponttal viszem a VB-t
Egyébként Force Indiaval megyek és egyre fosabb ahogy néztem egy fejlesztést se sikerült szereznem és már egyre lassabb vagyok, néha TT-zek ott nagyon jó időket tudok futni de időmérőn meg szenvedek. -
dergander
addikt
Érdemesebb Legend szinten játszani mert úgy az igazi,én úgy tolom billentyüvel Marussiával keztem egy új karriert,nagykeservesen tudtam szerezni 2 pontot Malajziába ami annak volt köszönhető hogy 2 autó az utolsó előtti kanyarba összefutott és kicsúszott,dehát a forma 1 kicsit a szerencséröl is szól
-
Trihorn
tag
válasz
gaben82 #1559 üzenetére
Gaben, ez annak köszönhető, hogy áttértem az 1-1 szárnyállásra.
Totál vicc, hogy semmivel nem tapad vagy kanyarodik rosszabbul a kocsi, a fék egy kicsit gyengébb de a végsebesség viszont jóval nagyobb.
Elgondolkodtató, hogy mit csinálnak a CM-nél a mérnökök, mert ez már enyhe kételyre ad okot a hozzáértésükkel kapcsolatban.
Jópár pályán megpróbáltam a új beállítást, több mint 5 tizedet javultam, csekély idő alatt.
Motion, remélem hamarosan elkezdesz "élesben" is TT-zni és ott folytatjuk, ahol a 2011-ben abbahagytuk. -
JONAS77
aktív tag
Csak annyit, amennyit eddig is szoktak, náluk van a licenc, és ez a fő dolog a Codemastersnél.
A rajongók úgy is megveszik, mert kell nekik az F-1-es élvezet.
Találkozott már valaki nagyobb buggal, nem rég olvastam egy olyat, hogy esőben indult a srác Monacóban, esős gumikkal és beleszaladt a palánkba, ami itt nem nehéz. Visszajátszotta, és amikor visszadobta őt a versenybe, hirtelen napsütéses pályán találta magát. Az eső gumikkal, meg mehetett a boxba!Ennyit az előre megtervezett stratégiával, meg a játék élvezhetőségéről.
Nem merem még megvenni, pedig az előző kettő is itt van a gépemen.Kormánnyal ment valaki, mik a tapasztalatok?
-
gaben82
tag
A lényeg az hogy pl a Malaysiai pályán 2011-ben Gp időmérő 1:26
körül volt lágyon. 2012-ben ott a tt 1:32.2 Vixen részéről
ez kb 6 mp különbség, ezen a pályán nem lehet kanyart levágni....Itt van az ausztrál pálya 2011-ben gp időmérő 1:19 vége lágyon.
2012-ben meg TT-ben grisfiske 1:20.2-őt megy ezzel a fizikával,
na ne már, az úton ezt nem lehet megtenni....
(itt fél mp a különbség, nem furcsa ???) -
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1563 üzenetére
Ausztráliáról meg annyit hogy 1.21 végénél járok, de már ez is úgy
hogy vagdalom a kanyarokat,
megnéztem grisfiske ghost-ját nem az úton tette meg ezt az 1:20.2-őt...
2011-ben nem lehett itt ennyire kanyart levágni mint most.
iszonyat mennyit lehet csalni. -
mokus1
addikt
válasz
predator00 #1558 üzenetére
Hihetetlen amúgy hogy pár hét alatt kénytelenek voltak 3!! patchet kiadni.Kíváncsi lennék hogy tesztelték előtte.
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1552 üzenetére
Hát ez a Vixen nem semmi
csak megmutatta:1-et nem értek azokat a kamu időket miért nem törli a Codi ...
-
predator00
tag
itt az új peccs remélem most már nem fog naponta 2x elszállni a mentésem
-
Pettya34
csendes tag
válasz
Nem hinném hogy tudnák mit kezdeni vele. És amíg egy Acme monza nevű kormánnyal
tolom addig nem is töröm magam nagyon. -
mokus1
addikt
Prof az a 2.legerősebb ugye? Mert akkor ott az nem olyan jó.Én is Force Indiaval vagyok és 3. legerősebb fokozaton csinálom.Így elég keményen kell küldenem.Az esőbe amúgy van amikor még simán feltudod tenni a optiont és azzal futni gyors kört ha csak épp csepereg.
Spaba most volt verseny 1:55-1:56-os átlag körökkel lettem 4. a versenyen.Az utolsó 2-3 körben sikerült 1:54-eket mennem. -
fess
őstag
Esőben nektek hogy megy? Silverstone-ban prof szinten 8 mp-t kaptam q-n, még a marussia is 3 mp-re van tőlem. Force Indiaval vagyok.
-
Steady74
addikt
válasz
Ezek a srácok nem viccelnek... annyira nem áll még a kezemre ez az irányítás... kedvenc pályámon, Koreában több, mint 2 mp-re vagyok Vixentől, de így is 17. a LB-n tanulnom kell még...
-
Xirtam
veterán
Kérek neveket akik Xbox-on tolják!
-
nistvan26
csendes tag
én 21-es vagyok de valamit nagyon benézett nem ott vagyok sztem ahol lennem kéne..... kaka a játék még mindíg...
-
Nunder
őstag
válasz
Steady74 #1541 üzenetére
Akkor valószínűleg a multi modulban van valami hiba. Egy valami még: a rank az csak az online aktivitás során változik? Mert láttam, hogy van aki már 17-es
Valamint annyi, hogy legközelebb lehetne valami rendszer az indított pályákban, mert én még egyiken se mentem a tegnapiak közül
Persze ismerem őket a korábbi verziókból, de azért kell egy kis idő, míg belerázódik az ember.
-
Nunder
őstag
Egy dolgot nem értek. A tegnap esti mókázáskor, folyamatosan dobálta a kapcsolatot az emberek között. Ez azért volt, mert kilépett az illető, vagy mert a játék hibázik valamit?
-
giigz
veterán
A patch ota egyebkent nalam sokkal kevesebb fps van... Szerintem mar a 30-as atlag sincs meg...
Nem ertem, ezt hogy sikerült összehozniuk , egy patch növelni szokta az fps-t, nem csökkenteni...
-
-
giigz
veterán
-
Nunder
őstag
Nagyon hülye kérdés, de azt hol tudod beállítani, hogy az online tartalmakkor milyen név jelenjen meg? Pl Gaben-nál a leaderboard-on.
Gondolom Steamen belül... Miért nem nézel körbe kipihenten is te majom
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1528 üzenetére
Sikerült bemenni 1:33 alá
Jelenlegi TT Leaderboard Malaysia:
[link] -
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1528 üzenetére
Akkor giigz hogyan megy bill - el 1,34 elejét ... ?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1525 üzenetére
Es ha mar kileptem, akkor nem tudom lementeni?
-
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1519 üzenetére
Ha nagyon ráfeküdnék, lehet menne a 1:33 vége, de ahhoz tényleg sok kellen, így ezt egy 15 perc után megfutottam, aztán 40-50 perc szenvedés, de maradt benne az a pár tized...
Hogyan tudom felrakni YT-ra? Fraps, vagy ki lehet valahogy szedni a játékból?
-
-
Steady74
addikt
XP?
-
törölt tag
Üdv!
1-2 észrevétel
1: indítok egy gyors versenyt .. beállítom hogy dinamikus legyen az időjárás! elkezdődik a futam .. látom hogy szakad az eső .. és következőre látom hogy az egész mezőny lágy és kemény gumin rajtol!
nem részletezem tovább ...
2: osztott képernyős játéknál miért nemlehet teljes szezont végig játszani úgy mint a 2011-ben .. itt nincs rá lehetőség! ( kár érte .. nyugodjék békében ez a lehetőség
)
-
Chereiose
addikt
Üdv!
Már írtam korábban, de senki nem tudta, hátha most...
Szóval elindítom a játékot, ki írja h f1 2012 és egyből bezárja, minden hiba üzenet nélkül....ÉS ezt csinálta a demóval és a 2011-el is....Miért lehet ez? minden hiba üzenet nélkül, csak úgy, a többi játék mind rendesen működik! :S -
RevolutioN2
tag
Hát ugy látom már csak én vagyok az aki nem vette meg és nem is szándékozik megvenni
Ti többiek behódoltatok a kizsákmányoló CM nagyúrnak
Áhh, én inkább a békességet választom és nem reckirozom meg, hogy egy silány játékon feldühödve apró darabjaira törjem a G25 ömet. Egyet már elvéreztettem... ezt nem akarom
-
Steady74
addikt
készítek szerót, ha gondoljátok gyertek
-
Pettya34
csendes tag
válasz
Motion_Blur #1502 üzenetére
Az bizony jó, olyannyira hogy az időddel első lennél,és leszorítanál a trónról!!
-
Motion_Blur
félisten
Kínában mit kéne futni TT-ben? 1:32 közepe elfogadható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Battlefield 6
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple MacBook
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- HP Elite Dragonfly G2 360 2in1 i5-1135G7 16GB 1000GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Samsung ZFlip7 5G. 12/512 Black
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- HP Elite Dragonfly G2 2in1 i5-1135G7 16GB 512GB 13" FHD TouchScreen 100%sRGB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest