-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratam23
aktív tag
Ha a steam felhő szolgáltatását majd kikapcsolod, akkor nem vesznek el sem a mentések sem a kormány beállítások. Net szakadás sem fordul elő sűrűn.Néhány bug előfordul azért a játékban,(láthatatlan fal, hülyeségekért büntet) de ezzel együtt is szerintem egy nagyon élvezhető játék és főleg az online része miatt. Úgyhogy ennyiért szerintem teljesen megéri!
-
Steady74
addikt
válasz
Pandavec82 #3997 üzenetére
Race 07-tel szoktam néha játszani, rFactor nem hozott tűzbe, köszi azt kihagyom. De attól függetlenül várunk videókat Tőled az F1 2012-ből, de akár rF is jöhet.
-
Hibákkal hogyan áll a játék? 2011-hez képest érdekelne- a rengeteg idegtépő hiba miatt én felhagytam a Codemasters féle F1-ezéssel.
Gondolok itt a mentés elvész, kormány beállítások elvesznek, kapcsolat megszakad netes játék közben.
10 Euróért elgondolkoztam a vásárlásán, esetleg ligában való induláson -
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3995 üzenetére
Köszönöm a választ!Jó éjt mindenkinek
-
Syz
senior tag
válasz
werszomjas #3993 üzenetére
Csak azért kérdem mert amíg nem a legális verzióval játszogattam akkor azt hiszem kiadtak hozzá 4 talán 5 patchet ami elérhető volt steam nélkül is,le is töltöttem őket de pl. a visszajátszás funkció nem működött így aztán már a Young Driver Testnél is bukta volt mivel kötelező volt használni a flashback-et
Ha lejön akkor szedem akkor mindet.A steam leszedegeti nekem programon belül vagy a CM honlapjáról kell?
-
ratam23
aktív tag
Hát nagyon szokatlan de egyben élvezetes is.. Sok gyakorlás van még előttem..
Egy Thrustmaster Ferrari GT Experience-t vettem 2 év gari van még rá és 9ezer volt. Kezdésnek megteszi.. Tény h kormánnyal sokkal keményebb a vezetés, most azt nem tudom h csak így az elején mert még szokatlan vagy ha belejövök is ilyen lesz. Videót majd szerdán csinálok egy funracen mert most nincs itthon a nagy winyóm.
-
tkesy
őstag
-
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi #3983 üzenetére
Nem válasz, új akart lenni...
Rádumáltatok a kormányra..
Szeretnék majd ezzel is bizonyítani. Egy olcsó használtat de 2év garisat választottam kezdésnek. Kipróbálom milyen egy ilyennel.. (Meg amúgy sem volt drágábbra keret) Most megyek érte, kiváncsi vagyok milyen lesz..
-
Ventru
tag
Akkor én is Mutatok egy videót ahol lehet sírni és nevetni is egyaránt! Íme
-
giigz
veterán
Jelenleg hol a legolcsóbb a játék?
-
MC HOBO
aktív tag
-
sith7
félisten
válasz
djrobaa #3977 üzenetére
Igazad van
willike71
Én is billentyűvel kezdtem, most full analóg kontroller - rel játszom /a 2 ravasszal lehet a gázt, féket finoman adagolni/ , és még az én szerény teljesítményem is javult pár mp - et.Billentyűvel pl. nehéz finoman gázt féket adagolni, maximum nyomkodva lehet, de mellette még kanyarodni is, nem mindig volt egyszerű dolog
-
willike71
tag
Hát hogy nagyobb művészet-e bill.-el jó kört futni, mint kormánnyal ezt nehéz objektíven véleményezni, de ratam érdemeihez nem férhet kétség, nem gyenge ellenfeleket utasított maga mögé, jól megy, ez tagadhatatlan!
Épp ezért várom azt, mikor ő is csatlakozik a kormányosok táborába és végre úgy is versenyezhetünk, szerintem hamar bele fog tanulni és kemény ellenfél lesz úgy is! -
sith7
félisten
válasz
Pandavec82 #3971 üzenetére
nagyobb művészet bill - el jó kört menni, mint kormánnyal, szóval inkább elismerésre méltó, nem kötekedésre
-
ratam23
aktív tag
válasz
Örülök h okoztam néhány boldog pillanatot..
Nekem más nem számít, csak h én nagyon élvezem a játékot így is..
-
Steady74
addikt
válasz
irj a codinak ha bajod van es fejezd ezt itt be qrva unalmas vagy. szivesen megneznek valamit toled h kirohogjelek....
-
ratam23
aktív tag
Évadzáró Gocompete B ligás brazil nagydíjunk videója
Hamarosan indulnak az új ligák, aki kedvet kap annak bátran ajánlom a www.gocompete.hu oldalt
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3968 üzenetére
Szerintetek a Legend szint erősnek számít a játékban, vagy abszolút nem
Mert részemről nem túl verhető a gép, néhol a Q3-ba jutás is nehéz Red Bull-al!
Más kérdés, hogy futamon feljebb lépek, de nyerni nem nagyon tudok.
Lassú lennék nagyonÉrezhetően az egyedi setup se nagy előny, vagy nem megfelelőt használok.
Én már úgy érzem, hogy kinyomom a kocsi lelkét, de nem tudok gyorsulni!
Lenne vmi tanácsotok a fejlődéshez? -
hermanyi
addikt
-
-
ratam23
aktív tag
Ha lenne a G27-em én is azzal nyomnám már csak élmény miatt is, nem érdekelne az a pár tized.. Mit szólnál egy több versenyt nyert, B ligás világbajnok Genius billentyűzet cserébe a G27ért..
-
ratam23
aktív tag
válasz
hermanyi #3959 üzenetére
Igen ez tény, hogy szégyen a Codemastersre nézve, h billentyűzettel nem h meglehet közelíteni a kormányosokat, de még jobban is lehet vele menni. És ehhez kapcsolódik az is többek között h annyira nem vágyok kormányra. Ha le lennék maradva 2-3mpel mert nincs kormányom és emiatt lennék hátrányban, akkor erősen elgondolkoznék a vásárláson. De így más a helyzet..
-
hermanyi
addikt
válasz
ratam23 #3958 üzenetére
Na nálad jól látszik ,hogy billel mennyire jól íven lehet tartani a verdát mert nem tekeri túl a kormányt ha jó helyen kezded el az ívet . Erre írtam,hogy könnyebb jó időt futni mint kormánnyal ,amire gigz felkapta magát .
Le a kalappal előttetek de ez a codie szégyene még mindig szerintem . -
ratam23
aktív tag
válasz
Pandavec82 #3950 üzenetére
Nézd meg mondjuk az austini funrace videómat, vagy az Abu dhabi ligázást. Billentyűzettel is eszméletlen élvezetes volt mindkettő, nagy (és fair) csaták voltak.. Ez is egy műfaj billel "vezetni"
Tény h kormánnyal élethűbb lenne, de ez van. És szerencsémre a gocompete nem tiltja ki a billeseket, miért is tenné ha nem okozunk gondot.. Billentyűzettel meg csak új tudsz menni ha segítségek be vannak kapcsolva nyilván ez előny. De ne gondold h annyira egyszerű mondjuk egy 50%-os futamot végignyomni billel. Futam végére már nem érzem az ujjaimat..
-
hermanyi
addikt
válasz
Pandavec82 #3955 üzenetére
csak egy egyszerű kérdés . hogy a francba szabályzod ,hogy milyen vezérlővel megy aki megy? mert olyat a codiféle F1-ben nem lehet beállítani,hogy csak kormány ,max ha asist off ra teszed a szerot ,mert úgy értelmetlen elindulni billel .
rF et meg hasonlókat ne említs egy lapon a codi F1 el nem egy kategória ,nem ugyanannak a a célközönség készült, rF nem rossz de szerintem az meg túl van misztifikálva .Nem azt mondom van egy két jó mod de 90% a nevetséges.
Azt meg ,hogy ki vesz kormányt vagy akármit nem lenne célszerű itt megvitatni még akkor sem ha 1000 huf os dologról lenne szó ,mert mindenki arra költ amire akar .Vannak egy átlagos életben sokkal fontosabb dolgok is mint vezérlőt venni , főleg ha az alap billel is megy a játék. -
hermanyi
addikt
És ki a halálprofi ?
Nem sértésnek írom de hidd el billel könnyebb jobb időt menni mint kormánnyal egy átlagos felhasználónak . Magam tapasztaltam ,hogy billel kb 4-5 tizeddel vagyok gyorsabb mint a G27 el ,és ezt nem csak én tapasztaltam . Ezzel nem azt mondom ,hogy lenézek bárkit is de ez egy autós játéktól azért vicc kategória . -
-
hermanyi
addikt
válasz
Ez a codi szégyene ,hogy billel jobb időt lehet menni mint kormánnyal .
De képzeld el ha csak kormánnyal lehetne indulni minden ligában akkor mennyien játszanák ezt a játékot . -
tkesy
őstag
válasz
aham....
oké...
-
tkesy
őstag
válasz
Pandavec82 #3947 üzenetére
akkor minek?
-
tkesy
őstag
válasz
Pandavec82 #3945 üzenetére
szerencsére mások nem így gondolják....
-
ratam23
aktív tag
válasz
Pandavec82 #3943 üzenetére
A világbajnok Genius billentyűzetemről sosem váltanék!
Viccet félre téve jó lenne egy kormány, de mindig van fontosabb dolog amire a pénz kell.. Szóval vszinű a következő szezonban is maradok a billentyűzetnél.
-
válasz
MC HOBO #3939 üzenetére
Igazából a legfontosabb, ami érdekelne, hogy milyen napokon lennének a futamok és mennyi időt vesz igénybe egy futam. Kétgyermekes családapaként kicsit korlátozottak a szabadidős tevékenységi lehetőségeim
(de ha előre tudok tervezni, akkor talán a család is toleránsabb
)
-
willike71
tag
giigz kolléga jól írta: www.gocompete.hu
A sok-sok nyafogásom eredményeképp most úgy néz ki indul egy teljesen assist off liga is (PRO liga lesz valszeg a neve
), az eddigi jelentkezők száma alapján 1 ligára jut elég ember. Ha 16 fölött lesz a jelentkezők száma, akkor biztosan kell majd bekerülő selejtezőt indítani és akik kilógnak, azok legfeljebb kipróbálhatják magukat az assist on ligák valamelyikében.
Ugyanis a többség ott fog autózni és ott biztosan selejtezőkön dől majd el, ki melyik ligába fér be, mert jelenleg van 5 db. ligánk, ha abból levesszük az assist off-os embereket, még mindig lesz 4x16 ember legalább...
-
giigz
veterán
Nem tudok sok infót, nem nagyon voltam akítv manapság F1-ben, de annyit tervezek én is, hogy indulni majd az új ligában. Itt lesz minden infó: www.gocompete.hu
-
tkesy
őstag
válasz
willike71 #3924 üzenetére
Köszi a bíztatást
még meggondolom.... azt persze beleszámítottam, hogy gyengébb autóval mentem karriermódban, de még úgy is soknak tűnik a lemaradásom...
Netes multiról meg tudom tudom, hogy mekkora adrealinbomba, mert annó a BF2-ben (az egyik magyar klán tagjaként) részt vettem 32 fős CQ-ben az európai CB-en...
-
giigz
veterán
Az új liga miatt lehet meg kellene vennem a játékot, meg kormányt.
A gépem már összeállt egyébként, lassan 2 hete használom
-
MC HOBO
aktív tag
Szerintem is megpróbálhatnád, biztosan lenne kivel versenyezni, elég széles a "skála"...
Az sem mindegy, hogy karrierben milyen autóval mész, mert ha nem McLaren-nel, akkor nem is szabad olyan időeredményekre számítani, mint Multiban. Multiban ugyanis egyenlőek az autók, a Caterham is (majdnem) olyan jó, mint a McLaren, vagy a Red Bull... Talán próbáld meg GP-módban (Quick Race) a Mekit és szerintem jobb időkre is képes leszel...
-
tkesy
őstag
válasz
MC HOBO #3917 üzenetére
Őszintém megvallom, elgondolkoztam a napokban, hogy benevezek a következő ligafutamos évadra, de aztán végignéztem pár versenyző youtube csatornáját, a "B" és a "D" ligából és összehasonlítottam a karriermódban futott köreimmel és hát konstatáltam, hogy én valahova a "ZS" kategóriába férnék be...
-
PiE137
senior tag
válasz
Feribacsi555 #3919 üzenetére
tenkjú
-
PiE137
senior tag
A magyarítást - amit használtok - honnan lehet elérni
-
MC HOBO
aktív tag
-
Ventru
tag
Oda voltam,de siettem vissza mint állat
rendben is volt minden kivéve mikor lehajoltam a fülesé
gyorsan történt ,de az egészség fontosabb volt ...nem kommentálnám részletesebben, egy csésze tea hibája
-
Ventru
tag
-
Steady74
addikt
Sziasztok,
Nem akadásom volt, hanem gondolom a CF miatt (6990) voltak gondok, méghozzá olyan, hogy pl az autó kasztnija villogott nagyon, meg egy csomó más textúra szintén, 12.6-tal semmi ilyen nem volt.
minden más gammában (Race on, Crisys) és programmal nem okoz gondot az új driver, csak a F1-gyel van bajom.
-
PiE137
senior tag
-
PiE137
senior tag
válasz
hermanyi #3904 üzenetére
@Jim
Én anno ilyen 30k feletti logitech-es dolgokkal szemezgettem, kíváncsi lennék, azoknál is késne-e
Bár ez nem hiszem, hogy árfüggő!
Én is headset-el szoktam vezetni, mert az erősítőmet gerjeszti a sima miki, de baromi kényelmetlen, pár óra után fáj a fültövem, mint állat! (Logitech H360)
A madzagot én is rühellem, mert gurulós a székem, és mindig ráhúzom a kábelt, de akkor jobb, ha nem gondolkodok vezeték nélküliekben, ha ennyi cumi vna vele!Hát nem tudom, sztem Steady-nek más miatt lehetett a kártyájával akadás, mert azt írta, hogy neki 12.6-al jó.
Rajta kívül csak AMD-sek panaszkodtak, úh lehet vmi összefüggés. Már írtam a haveromról is, aki szinén intel cpu-s ati vga-s, és semmi panasza. -
makkai
aktív tag
Szia!
Én is ilyen vezeték nélküli infrás jeltovábbitásút használok és nincs késés.
Én valamikor vagy 4-5 éve vettem, a típusa THOMSON WHP265 és nincs gond vele.
Egyedül annyi, hogy nagyon jó ráltásnak kell lennie a fülesnek a jeltovábbítóra.
a mikorofonom meg egy 400Ft-os csiptetős Kolink KM01A.
Minden frankó velük. -
ratam23
aktív tag
Egy kis funrace videó Austinból. A Gocompete-es csapat készül a holnap liga futamra. Aracco-val pedig nagyot csatáztunk, élvezetes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3502, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest