- Philips LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
- Hobby elektronika
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Ha mindenképpen 10k körül akarsz venni akkor max momot vegyél annál lentebb ne add. De a véleményem az hogy inkább rakj hozzá egy kis pénzt ha van rá lehetőséged és vegyél egy DFGT kormányt. De újonnan 10 k körül semmit sem fogsz kapni. De DFGT- ből kitudsz fogni 20 körül 1-1,5 év garisat.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
G27-es kormányom van, és van 1 dolog amit nem nagyon értek. Amikor játékban állítom az FFB erősségét, hogy mennyire legyen erős a kormány akkor pl az értékek között alig van valamennyi különbség. Értsd pl 30 és 80% között nem is lehet észrevenni hogy keményedne a kormány. Max akkor lehet észrevenni amikor pl 20%-ról fellövöm 100%-ra a kormány keménységét. Ez így mennyire van rendben? Nektek is ilyen?
Logi driverben 105%-on van az erősség.
-
jozsi252
veterán
CD Galaxisba 2990ft az F1 2012. Csak gondoltam szólok ha esetleg valakinek nem eredeti van, akkor most érdemes erre rámenni.
-
jozsi252
veterán
Azt azért figyelembe kell venni hogy elsőnek is inkább az alaplapi USB portba érdemes dugni bármit is. Legalábbis a G27-et én is mindig oda dugom be. Mert előlapi nem annyira ajánlott. Egyszerűen jobb ha egyből az alaplappal kommunikál a kormány nem pedig 1 kábelen keresztül a lappal.
Más: Érdeklődnék hogy így a sokadik patch után mennyire jó az FFB a 2012-nek? A patch-ek sok mindent javítottak rajta? Mert pl ismerősnél próbáltam még a legelején és nem volt valami jó.
-
jozsi252
veterán
Egy kormány beállítást osztanék meg, hátha valakinek szüksége lenne rá. Hétvégén próbálgattam és ez pont a legideálisabb legalábbis számomra. Aztán kitudja hátha valaki még hasznát veszi. G27-es kormányom van.
-
jozsi252
veterán
Az lenne a kérdésem hogy van olyanra bármi lehetőség hogy dedikált szervert lehessen bérelni? Értem ezalatt hogy 0-24h-be menjen a szerver.
Vagy csak ugyanúgy van mint a többi F1-nél hogyha valaki készít 1 szerót a ami a steam szerverein keresztül fut, úgy tudnak mások rácsatlakozni?
Ilyenkor amúgy fizikailag a Steam vagy a Codemasters központi szerverein keresztül van a host?
-
jozsi252
veterán
Köszönöm neked is
Ez télleg nagyon jó árban van, lévén hogy regio free best buy!
Lenne 1 másik kérdésem mégpedig a setup-okkal kapcsolatban. segmentnext.com-on láttam hogy van jópár setup. Kiindulási pontnak jók azok? Csak mert láttam még nincsen gocompete.hu-ra feltöltve setup-ok. Gondolom épp most folyik az adatgyűjtés.
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #1668 üzenetére
Valószinű hogy nem mindegyik szervert érinti mert nálam hibátlanul megy fél8 óta.
Illetve az lenne még a kérdésem hogy van még irányításbeli hiba? Arra értem hogy minden pályán más beállítással kell szenvedni? Steering Saturation meg Linearity-re értem. Vagy a Patch-el ez megoldódott valamennyire?
-
jozsi252
veterán
"Today's maintenance is complete; downtime was short, as expected (a couple of minutes). "
by Valve.
Szóval kicsit várni kell
-
jozsi252
veterán
Nálatok is van olyan hiba hogy amikor egyenesbe mentek, és a kormány elengeditek, majd egyik irányba kicsit megpöckölitek akkor a kormány elkezd rángatni balra jobbra egy kicsit?
Illetve a másik amit észrevettem hogy beállítom a logi driverben az FFB erősségét pl 105%-ra. És a játékba amikor a középsővel az erősséget állítom akkor 20%-on is ugyanolyan az FFB erőssége mint 100%-on pl. Egyedül akkor csökken le érezhetően amikor 10%-ra veszem le a játékban.
Egyedi hiba szerintetek, vagy driver?
-
jozsi252
veterán
Az új Patch-el az irányításon javítottak valamit, vagy ugyanolyan nehéz belőni jól a kormánybeállításokat? Saturation meg a Linearity-re értem.
-
jozsi252
veterán
válasz
MC HOBO #1125 üzenetére
Látom neked nem a legújabb Logitech Profiler van fent, megtennéd hogy leírod milyen profiler van fent Momo-hoz neked? Csak mert megpróbálok keresni régebbit hogy hátha azzal helyrejön az FFB hiba, de egyszerűen neten nem akadok régebbi driverre.
Jólenne találnék mondjuk egy 5.05 - 5.04 - 5.08 esetleg 5.02.
Köszi
Steady74
Nem próbáltad ki ezt? KATT
-
jozsi252
veterán
-
jozsi252
veterán
válasz
cyberkind #1031 üzenetére
Ez GPU függő, nekem is csinálja ha vsync off ra van rakva.
Nálatok nem csinálja azt a kormány hogy pl bevan állítva 200 fok és 80-80 fok után tök könnyű a kormányt tekerni. Álló helyzetben np, menet közben jön elő. Egyszerűen kibír kergetni ez a hiba a játékból. Es nemtudom a megoldást. Pedig bakker G27-em van
nem is egy ócska 5k-s kormány.
motion neked race room-ba az ffb hatással minden rendben van? Csak mert ott meg akármit állítok mintha ott se lenne okés minden. Csúszok és ellenkormányzásnál nem olyanerőhatás van amilyennek kellene lennie.
-
jozsi252
veterán
Ha valaki úgy érzi hogy a kormányzás nem olyan, mint amilyennek kellene lennie akkor a Grapf settings-be kapcsolja be a V-Sync-et.
Egyszerűen mintha magától akart volna kanyarodni az autó, illetve egyenesbe ha picit megpöcköltem a kormányt, elkezdett rángatózni az egész. V-Sync-on és ezek a hibák mind megis oldódtak.
-
jozsi252
veterán
Te milyen kormánnyal használod?
F1 2011-be is tapasztalható ez nálam, illetve mástól is hallottam ezt a jelenséget, de 2011-be nálam úgy naggyából megoldódott hogy az FFB erősségét magasabbra állítottam. De itt még az sem oldja meg. Tuti hogy a játék hibája.
Mert se
- iRacing
- RaceRoom
- Dirt 3Nem csinál ilyet.
Ja és nemtudom a kormányt normálisan beállítani, egyszerűen mintha ideges lenne a kormányzás. Pedig állítgattam annyi féle módon a csúszkákat.. Aztán 2 óra múlva már én lettem annyira ideges hogy majd felrobbantam..
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #875 üzenetére
Nem dehogy
azért azt tudom hogy mennyivel elötte kellene fékeznem, pár kört mentem már 2010 meg 2011-el is. Ha kis ívbe veszem be a kanyart, tehát rátapadok a kanyar belső ívére np.
Viszont ha elrontom az ívet és a pálya közepén kanyarodom, akkor kezd kisodródni kifele, hogy is mondjam... ha nagyon kiszélesítem a kanyart akkor sodródok kifele.
Látom fess neked is van ilyesmi gondod.
Ja és amitől megint eldobom az agyam hogy a végpont felé tekerve a kormány felpuhul majdnem teljesen
És nem tudok vele mit kezdeni. 220 fok van beállítva nekem. 100 - 35 - 35%: középrehúzás pipa be 0%
A játék FFB beállításai nekem 20-30-10
Ti nem tapasztaltok ilyen hibát?
-
jozsi252
veterán
Nem tapasztaltatok olyat hogy van amikor szinte nemis akar elfordulni a gép egy pl olyan kanyarban ami a hungaroringen a célegyenesre ráfordító? Vagy a célegyenes utáni 1. kanyar. Tehát van amikor lassítok teljesen jobbra van tekerve a kormány és akkor is megyek kifele a pálya fele..
-
jozsi252
veterán
válasz
hermanyi #863 üzenetére
DFGT-ről váltottam én G27-re, nekem megérte mert vettem észre változást. Főleg a csendesebb működés ami sokat számít, legalábbis részemről. Gombok tekintetében, jó a G27. A másik jó dolog pedig a pedálsor ami télleg sokkal jobb mint a DFGT-nek. Bár Momo-ról DFGT-re is nagy változást vettem észre.
Amúgy Logitech-et felhívtam G27 vásárlása elött, mondom nehogy aztán kijöjjön egy G29 vagy nem tudom mi lesz a neve a köv kormánynak. De mondták hogy egyenlőre nincsen tervbe véve új kormány..
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #861 üzenetére
Az Arcade miatt természetesen nem éri meg egy G27 beszerzése, mert arra egy F430 - DFGT - Momo is jólenne. Viszont egy G27-nek azért megvan a feelingje, meg a feature-ök. Értem ezalatt a kormányon középen a led sort. Értem ezalatt a halk működést, ami pl DFGT-nél nemvolt tapasztalható.
Akkor ide sorolnám plusszba a kuplungot is még. Meg úgy az egész kormány úgy jó ahogy van.pl sokkal jobban preferálom a nagy váltófüleket a kormány mögött, mint DFGT-nél azt a kis gombféleséget pl.
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #859 üzenetére
Azért ez kicsit túlzás
Lehet hogy a kormánynak nincs annyi előnye mint pl egy iRacing-ben, sőt nincsen mert énis szoktam iRacing-be versenyezgetni és teljesen más kategória. De azért egy G27-es pedálszettel sokkal jobban lehet játszani, mint a Momo-s vagy DFGT-s pedállal ( nem itt nem a köridőkre értem, hanem magára az érzésre ). Sokkal minőségibb a G27 pedálja mint pl a Momo-nak volt.
-
jozsi252
veterán
válasz
Feribacsi555 #583 üzenetére
Így van, egyik PH-s modnak is eltört a pedálja
Szóval eléggé gáz ez a konstrukciós hiba, viszont DFGT-nél nem nagyon hallottam ilyenről.
-
jozsi252
veterán
20 környékén tudsz venni már DFGT-t használtan, garival. És azzal már azért nagy élmény az f1
Főleg hogy még nemvolt kormányod, ha jól látom. Akkor szerintem fölösleges indításnak G27. DFGT kezdésnek tökéletes választás amíg elsajátítod a dolgokat
Itt ph-n is vannak eladók.
-
jozsi252
veterán
válasz
Motion_Blur #347 üzenetére
Középrehúzásod is 100% vagy az 0 és pipa be?
-
jozsi252
veterán
Akinek már fentvan, mondana róla valamit hogy van-e multi rész?
Thanks
-
jozsi252
veterán
Fura hogy olcsóbb mint a 2011
-
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #194 üzenetére
Egy képet csinálnál róla hogy milyen? Nagyon érdekelne
Jónak hangzik.
-
jozsi252
veterán
válasz
RevolutioN2 #192 üzenetére
Amikor a tv-n játszol akkor hogy oldod meg a kormány rögzítését a tv elé?
Csakmert nekem is van egy 40 colos LED-tv-m és F1-nek gyönyörű képe van rajta. Viszont ugye azért nemakarok venni sok tízezer forintért cockpit-et.
-
jozsi252
veterán
Valójában úgylesz hogy GFWL kuka illetve teljes steam támogatást fog élvezni a játék?
Illetve nagyon várom már, holnap lesz meg a G27-es kormányom, jólesz nekiállni egy új kormánnyal egy új, remélhetőleg bugmentes játéknak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest