- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
e-penis + mert ,csak ....
FPS játékban, aki auto célzást használ meg ilyenek, annak mi az élvezet ?
TV - t is tud közbe nézni, még céloznia sem kell, csak a bal egeret nyomniMúltkor elszállt a profilom és kezdhettem 1-es rankről újra
olvastam ... a beállítások, pálya profilok is, minden ? -
sith7
félisten
válasz
djrobaa #3977 üzenetére
Igazad van
willike71
Én is billentyűvel kezdtem, most full analóg kontroller - rel játszom /a 2 ravasszal lehet a gázt, féket finoman adagolni/ , és még az én szerény teljesítményem is javult pár mp - et.Billentyűvel pl. nehéz finoman gázt féket adagolni, maximum nyomkodva lehet, de mellette még kanyarodni is, nem mindig volt egyszerű dolog
-
sith7
félisten
válasz
Pandavec82 #3971 üzenetére
nagyobb művészet bill - el jó kört menni, mint kormánnyal, szóval inkább elismerésre méltó, nem kötekedésre
-
sith7
félisten
értem ... na ha lesz demo - ja, adok neki egy esélyt
szerk.:
Steady74Értem, race07, az milyen ?
F1 ? Vagy ilyen autók vannak benne, mint a Grid - be ? -
sith7
félisten
válasz
willike71 #3777 üzenetére
Az igen ...
Látod erről beszéltem, itt jön ki a skill különbésg, nekem csak Raikönnen volt 2 hét, neked az egész 2 óra, grat
Most a másik érmes cuccal küzdök, a Suzuka arany sehogy nem akar összejönni
... valahogy nem fekszik az a pálya.
ezt mondom én is ... olyan szépen folyamatosan én nem tudok kanyarodni, mint Ti a linkelt videókon ... azt hittem pedig elég lesz, ha analóg lesz a 2 "ravasz" is, gáz - fék adagolás, de az analóg karral tényleg nem lehet olyan finom mozdulatokat tenni, és nem tudom konfigolni se. -
sith7
félisten
Megnéztem mindkettőt, szépen vezettek, willike az első kör végén nem gondoltam volna, hogy megfogod az autót ....
... ami még lejött, hogy hiába van kontrollerem, azzal én nem tudok ilyen szépen kanyarodni, én rángatom az autót, és hiába állítok bármit a menüben, nincs hatással rá, nem érzek semmi különbséget az irányításban .... ezek szerint csak a kormányra érvényesek azok az értékek ?
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3736 üzenetére
Ezt is meg fogom nézni, köszönöm
Más
Múltkor valaki beinvitált egy Szingapúri futamra, ahol az időmérőn szó szerint 1 kanyart sem tudtam bevenni ... hogy a csudába tudtok ti minden segítséget kikapcsolva menni ?Vagy a kerekek blokkoltak fékezéskor, vagy kipörögtek, egyszerűen nem tudtam a pályán maradni
Nekem medium trans. van bekapcsolva, de ez ....
.... először azt hittem a kontroller ment tönkre, hogy nem tudok bekanyarodni, aztán láttam a menübe, hogy all assist off.
-
sith7
félisten
-
sith7
félisten
válasz
kovi831 #3706 üzenetére
Sajnos egészségügyi állapotom nem teszi lehetővé,
mi a gond ?
Ugye nem komoly ?Látom Sith7, már nagyon jól nyomod, mire visszatérek én leszek a legutolsó a sok kihagyás miatt.
Az, hogy a gépet kiismertem, és legyőztem, semmit nem ér, az emberi ellenfelekkel szemben... nálam még tuti jobb vagy
pepusos
Valami gond van ? -
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3701 üzenetére
értem, köszi
-
sith7
félisten
válasz
Mr.Mercury #3692 üzenetére
Olyan mod - ról nem tudsz, amiben belső nézetben nincs középen antenna ?
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3674 üzenetére
Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz ! Akkor lesz !
-
sith7
félisten
Ma este 9 után valamikor nem lesz PH! - s gurulás ?
-
sith7
félisten
válasz
mikrosuttii #3663 üzenetére
Éppen csak kicsit lett szoros a végeredmény
-
sith7
félisten
válasz
willike71 #3618 üzenetére
mégis kikívánkozik belőlem
Semmi probléma, ez egy fórum, mindenkit meghallgatunk, mindenki véleményére kiváncsiak vagyunkNézd, ez nem csak ez én véleményem volt, csak lehet én adtam elő egy kicsit vehemensebben, mint kellett volna, akkor ezért elnézést kérek
a w2w nem érintett tagjaitól, természetesen ha egy oroszlán embert öl, akkor nem lesz az összes emberevő.
Több futam volt egymás után, és a stílus nem változott, sőt az egyik futam előtt szavazást kezdeményezett valaki - nem én -, az egyik w2w - s srác kirakására a futamból, amiből nem lett semmi, de az illető, még akkor sem kapcsolt ... a hab a tortán az volt, hogy én ezzel az illetővel még beszélgettem is az első 2 futam alatt ... hát ... mit mondjak ... alattomos támadás volt az agysejtek ellen
... de még ezzel sem lenne baj, csak ez a rólad lepattanva kanyarodom, meg mindenkit kilökök stílus ez nem nagyon feküdt ott senkinek ... tudod Te is , ez nem dirt, hogy egy kormánymozdulattal lehet esetleg korrigálni, itt ha kilöknek , megpördülsz, mire visszatalálsz a pályára, arra már esélyed sincs, hogy utolérd a többieket. /5 körös futamok voltak/
Ami még nekem személy szerint nem tetszett az az volt, hogy az egyiküket, valami csoda folytán sikerült megelőznöm, és nem tudott visszaelőzni, erre kilépett ....... ha valaki, akkor én tudom milyen érzés szinte minden futamot az utolsó helyen befejezni, de ha én is így tennék / tettem volna, akkor sok futamot nem fejeztem volna be az elmúlt hónapokban.
Nemtom mi a steam nicked
Sith7de szívesen versenyzek veled online
Nagy küzdelemre ne számíts, sok pályát nem ismerek még, de szorgalmasan tanulgatom őket.
vegyél fel barátnak (willike71 vagyok ott is ) és én is a gocompete csapatot erősítem, sőt mi több HOBO csapattársa és talán írhatom ezt is: barátja is vagyok.
Részemről a megtiszteltetésHobo - val tegnap estére terveztünk pár futamot, ami elvileg ma 21:00 után lesz lebonyolítva, ha gondolod gyere Te is
... és persze más is jöhet, ha van kedve
-
sith7
félisten
válasz
Vasinger! #3613 üzenetére
Szerintem fél év múlva, valamikor nyáron beruházok rá
.... ha tartják a menetrendet, akkor szeptemberben itt lesz már az F1 2013 ... olcsóbb viszont nem nagyon lesz az F1 2012 sem ... legalábbis a megjelenésekor , az F1 2011 is 40 eur volt ... de persze Te tudod
Szerintem annyi gond van csak, hogy patch nélkül játszol, mert én sem vagyok "skilles" meg "pro" , médiumon van a kipörgésgátló, és azért annyira nem sznevedek mint Te
... szóval tuti a patch hiány lesz a gond
Más
AlonsoNem sikerült tegnap megcsinálni, de ki is derült mi a hiba ... szokás szerint nem megy még a pálya, ha megelőzöm, akkor feltorlódik a mezőny, és valamelyik lassítóban megelőzik, és ezért bukom el az érmet.
A 2. bal-jobb lassítót, meg az utolsó kanyart nem bírom normálisan bevenni, addig végig tudok mögötte menni, sőt néha fékeznem is kell, de ezen a 2 ponton mindig elhúz... na , majd gyakorolom még
-
sith7
félisten
Újabb help
Mi a bánatot csináljak én Alonso - val, ha az utolsó körben megyek előtte 6-7 mp - cel, és megelőzik a hátam mögött ?
-
sith7
félisten
A trükk ne hibázz
Ettől féltem, hogy ezt fogjátok mondani
... igen, nekem is úgy tűnik, hogy ha nincs mind a 4 kör 1:19 eleje körül, akkor vége a dalnak ... elég egy elrontott kanyar, és kész ... 4 tökéletes karika kell akkor ... hm ... hát, úgy érzem ezzel is elleszek addig , mint Kimi - vel ... legalább megismerem ezt a pályát is.
Amikor pár hete mentünk rajta, örültem ha nem default setup - pal 1:21:xxx - et mentem rajta ... most meg default - tal 1:19 ... határozottan fejlődök
Egyébként a mix 3 az gondolom be van kapcsolva?
Már az első kanyar előtt -
sith7
félisten
HELP ME !
Hogy a fenébe lehet hard - on lenyomni ezt a Vettel gyereket ?
Ha a 4 körből csak 3 - at megyek 1:19:4xx körül, akkor éppen csak elérem ... egy kis hiba, és lehet előről kezdeniMi a trükk ?
Azon kívül, hogy menjek gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest