Hirdetés
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
gaben82
üzenetére
Azért az egész jótól nagyon messze van:
Nálunk továbbra is megszakad a coop multi, igaz, kicsit kevesebbszer...
Volt, hogy egyedül álltam a rajtrácson!!!
A mentés is érdekes még, volt, hogy kiléptünk mondjuk a q2-ből, és nem kezdhettük újra, hanem jött a futam 17. helyről... :S
Az AI-ról meg inkább már ne beszéljünk, annyira hülye! Folyamatosan elszarják az időmérő edzésünket azzal, hogy 20-al kóvályognak a pályán, futamon meg lelök az útról, ha előzni akarom, a büntit meg én kapom.
Komolyan nem tudom, mi készült ezen 1 évig, mert ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a tavalyi...
Új hozzászólás Aktív témák

- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de fogalmam nincs mikor érek oda