- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
válasz
gaben82
üzenetére
Azért az egész jótól nagyon messze van:
Nálunk továbbra is megszakad a coop multi, igaz, kicsit kevesebbszer...
Volt, hogy egyedül álltam a rajtrácson!!!
A mentés is érdekes még, volt, hogy kiléptünk mondjuk a q2-ből, és nem kezdhettük újra, hanem jött a futam 17. helyről... :S
Az AI-ról meg inkább már ne beszéljünk, annyira hülye! Folyamatosan elszarják az időmérő edzésünket azzal, hogy 20-al kóvályognak a pályán, futamon meg lelök az útról, ha előzni akarom, a büntit meg én kapom.
Komolyan nem tudom, mi készült ezen 1 évig, mert ugyanolyan, ha nem rosszabb, mint a tavalyi...
Új hozzászólás Aktív témák

- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

de fogalmam nincs mikor érek oda