- Nikon DSLR topik
- Házimozi belépő szinten
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
A felbontásnak tényleg mennie kell, nálam is jó!
Tetszik a játék, jobb az irányíthatóság sztem, mint a demoban.
Itt már inkább azt érzem, h a gép rá akar kényszeríteni egy átgondoltabb vezetési stílusra:
Magyarán reálisabb féktávok, és szinte minden kanyart csak egy íven lehet optimális sebességen venni, különben elhagyod a pályát...
Jó lesz ez, sokat kell gyakorolni, és menni fog! -
fess
őstag
Jobban fut mint a 2011,a min fps 39,tavaly asszem 19 volt
-
Bjørgersson
félisten
Múltkor egy másik Codemaster játékkal (GRID) volt ugyanilyen gond, hogy 7970-el 1280x1024 volt a maximális felbontása valakinek a fórumról. Már nem emlékszem hogyan sikerült megoldania, de honlap megkeresem nektek. Gondolom itt is az lesz a probléma.
-
GuruZone
őstag
beszarás az intro, Montrealig bezárólag rövid visszatekintés a versenyekre, mindezt játékbeli futamokból összevagdosva! Igen nagy.
-
munky
őstag
Ez a felbontás dolog nekem is gondot okozott. Nálam 1680X1050 kellett volna, de 1280X1024 volt a maximum a demoban. Reménykedtem, hogy a teljes játéknál nem lesz ilyen, ezek szerint mégsem tökéletes?
A kártya amúgy egy Radeon HD 4870...
-
ETOM
addikt
Nálam nincs. Lehet nvidia gond... mivel ez müködik:
NVIDIA vezérlőpult -> Felbontás módosítása -> Testreszabás (alúl)->
Egyedi felbontás létrehozása és kreálsz egy 1440x900 - 59Hz felbontástNálam csak úgy látja az 1440x900 felbontást ha 59 Hz veszem a monitorom frissítését! Próbáld meg úgy!
másik oldalon írta valaki
-
hermanyi
addikt
1-1-11-11 működik
-
ETOM
addikt
Ha jól hallom 1440x900 nincs a teljes játékba sem ez vicc 1280x1024 kellem tolni 2012-ben?
-
giigz
veterán
Most így az élő közvetítést nézve nekem nagyon adja a játék, mondjuk tényleg brutál szépen vezet a csávó...
Jó lesz ez a játék!
-
Bazunga
tag
Értékelések.
Videogamer – 8/10
CVG – 8.1/10
Eurogamer – 7/10
IGN – 9/10
OXM – 9/10 -
PiE137
senior tag
Majdnem 30 EUR, ami elég sok egy kulcsért...
Mondjuk MM is drágitott: 8,5K lesz, viszont holnapután vehető! -
gaben82
tag
Egyébként meg szerintem nem hiba hogy végig lehet menni egy 50%-os versenyt, mivel valójában is végig mennek 1 kiállással. Tuti hogy számít mikor mész ki kereket cserélni, mert az hogy végig lehet menni az nem nem jelenti azt hogy elég gyors is vagy.
Igazából is láthatjuk hogy aki 1 kiállással megy az általában azért elfogy a végére,
de végig tud menni, aki 2 kiállással az gyors csak nem biztos hogy elég a győzelemhez.
Remélem érthető amire gondolok -
Rolly Dy07
senior tag
Na nem olyan rossz kör, csak ezeket a vágásokat ne engedje a gém.
Amúgy grat hozzá.
A kelleténél kicsit hamarabb kapom a szabit, ami azt jelenti, hogy 24-én otthon leszek. Szóval a jövő héten én is ki tudom próbálni a játékot, csak előtte még összerakom az új konfigot.
Yesssss
-
dergander
addikt
Elég röhejes hogy már az USÁban kiadják akkor nekünk miért ne most steamesek vagyunk akkor ittis aktiválhatnának,most az a 2 nap nem mind1?
-
giigz
veterán
Vegye mindenki, nem kell felni, tudunk a hibarol, majd jön patch!
-
Steady74
addikt
válasz
scampolo84 #634 üzenetére
Ha ez igaz, megvan a tuti taktika: jó időmérő, 1 kör a lágy keveréken rich mix-en, majd box, és a keményen végigfutni a maradék távot
-
Hoffer
őstag
válasz
scampolo84 #638 üzenetére
Nem éri meg megvenni??
Miért vicc az egész?? -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Már nagyon várom az idei game-et, ahogy tavaly is jó kis társaság jött össze!
Mennyire biztos a pénteki megjelenés?
Egyébként már valaki játszik vele? Megszerezhető volt piszkos forrásból? -
scampolo84
aktív tag
Elszúrtam a linket....
előre is bocs, de ha ez igaz, akkor lehúzhatja a kódmásztersz.....
-
scampolo84
aktív tag
ERRŐL ENNYIT!
Initial Impressions - Full Game
Options17-09-2012 08:44 PM
Tyre wear doesn't scale for shorter than 100% races. An option tyre will do 18 laps at Abu Dhabi, irregardless of race length. 50% races tend to only need one stop, dut to the tyre lasting so long compared to the race length. Tyres did scale for different race lengths in F1 2011 (option only lasted for 9 laps at Abu Dhabi in 2011), requiring a similar number of pit stops whatever race distance was selected.
Fuel strategy doesn't seem to work. Whatever strategy I chose, on whatever race distance, I was always +3 laps once the lights went out (same as F1 2011). Although fuel is used quicker when in fast engine mode.
LED flag boards still don't function for yellow flag incidents. I haven't seen a safety car yet, but I will assume that it will be like F1 2011 where they only work when the safety car is out.
There's quite a big differnce between AI performance in the different difficulty modes. Pole times from Abu Dhabi - Legend 1:42.6, Pro 1:45.8, Int 1:50.3. If you do a 1:47.x as your best lap, you're going to fall between professional and intermediate difficulty.
Marbles can be picked up in the same places in Abu Dhabi as the demo - including the straight with the support pits and start grid. You will pick up marbles if you drive to the right there, where the real life racing line is.
There seems to be some aliasing issues with the Xbox 360 version - lots of jagged lines.
AI are still pretty easy to outbreak, especially if you chose large brakes and high pressure. -
gaben82
tag
válasz
Rolly Dy07 #629 üzenetére
Kicsit jobban használtam most a kerst.
Monza Q:
[link] -
Fang
aktív tag
Sziasztok
egyenlőre még billentyűzettel játszom és az volna a kérdésem "sorstársaimhoz" hogy van e valami tipp hogyan fékezzen az ember ha ki van kapcsolva az ABS segítség is.
minden segítség nélkül (kivéve abs) eddig 1:22.8 volt a legjobbam monzai időmérőn, de az abs segítség nélkül billentyűzeten eddig nem sokra vittem...
mondjuk ha megjön a korámányom ez a "probléma" is megoldódik...
köszi -
dergander
addikt
Előtölhető az F1 2012 Steames változata !
-
dergander
addikt
válasz
Motion_Blur #617 üzenetére
A williams nem egy él kocsi,monzába ezt a játék bizonyitja be
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #617 üzenetére
Köszönöm szépen
igyekeztem még javítani, de a parabolica továbbra sem az erősségem
-
hermanyi
addikt
hogy a francba tudtok ilyen űridőket menni egyszerűen nem értem . Nekiáltam én is vágni a kanyarokat ahogy a vidin láttam
javultam nem keveset de ezek az 1.23 as idök nekem akkor is irreálisan elérhetetlenek ,az 1.25 közepéért vért izzadtam és csak abban a szutyok parabolicában mondom azt ,hogy hibáztam .
-
Motion_Blur
félisten
Az igen. Ez rendes KERS használattal simán 22.7
Bazz, szemre nem látom benne az a majd 1mp-et amennyivel lassabb vagyok. Ascarit jobban vágod kicsit, aztán ennyi..viszont az első szektorban KERS nélkül is tudsz 7-et, rakni amíg én fél KERS-t eltolok és akkor is csak 6 végéig jutok féktáv előtt
A fene se érti már ezt a játékot...
Steady: értettem Főnök, csak rosszul fogalmaztam
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #590 üzenetére
Nekem ez sikerült eddig:
Sajna nem nagyon lehet kanyarlevágás nélkül menni,
azt vettem észre amit Motion is írt,
ha nem azon az íven mész amit a játékkészítők kigondoltak akkor vége, kipördülsz
stb.
Próbáltam egész délután úgy menni hogy ne legyen kanyarlevágás
de akkor irányíthatatlan az autó.
Mondjuk a kormány beállítást sem találom még mindig ... -
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #599 üzenetére
A 23-as kör úgy volt meg, hogy egy körben mindkét drs zónát tudtam használni, nem 5 körön keresztül. Mázli volt.
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #607 üzenetére
jobb klikk megnyitás új lapon
mérete miatt nem nem jeleníti itt meg fórumon de neked ment PM be máshova feltéve
-
--Lorant--
aktív tag
Én még mindég nem látom
pedig érdekelne
-
cNpowa
tag
Abu Dhabi-ban ki milyen kört tudni menni?Hogy tudjak mihez viszonyítani
hermanyi: jó hogy semmi képet nem látni
-
hermanyi
addikt
válasz
--Lorant-- #602 üzenetére
Na húzogattam a csuszkát
és a kormányzás így nem annyira idegesítő számomra .
KÉP de nagyon bízom a setupolás erejében -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant-- #601 üzenetére
Ami mondjuk tény,hogy tetszik az az ,hogy ilyen gagyi kormány szettel azaz pedállal is lehet adagolni a gázt sokkal jobban mint a 2011 mert ott meg az volt halálian érzékeny ,de ha ez így marad akkor nem költök Gxx kormányra. Az irritál,hogy érzékeny az irányítás ,de,de,de
amint olvasom ez nem egyedi probléma ezzel egyenlőre nem tudok mit kezdeni.
-
--Lorant--
aktív tag
Hali! Nem igazán. 2x ki próbáltam a demót,de fel idegesedek rajta
várni ,várni ,várni kell
remélhetőleg szimplán csak annyi a baj,hogy vagyis NAGYON remélem,hogy az autó setuppal van a baj. Vagyis azzal majd szépen ki lehet küszöbölni ezt azt?!! ,hogy úgy viselkedjen a verda ahogy én szeretném mert így beleőszülök a tesztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest