Hirdetés
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Egérpad topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Na most kicsit felcsesztem magam. 3x próbáltam belépni, és kivágta hogy 41-es error, a szerverek nem tudják teljesíteni a kérést. Restart után indítanám el a játékot, elkezdte telepíteni a DirectX-et mintha először akarná indítani a játékot. Rákérdezett a szinkronizálásnál, hogy mivel probléma van, szeretném e letölteni a felhős profilomat a gépre, vagy feltölteni azt. Letöltöttem, ezután a játékban a meglévő profilomra kattintva ez fogadott: The profile files are corrupt. És most nincs profilom, kezdhetem elölről a YDC-től. Most ez miért van? Nem is tudom backupolni a cuccokat?
-
norbi0604
aktív tag
Egy malaysia setupot lehetne kérni, mert annyi setup meg videó van már itt, nem könnyű kibogozni, hogy most akkor melyik a makáj set.
Előre is köszöntem!
-
cNpowa
tag
válasz
Motion_Blur #1480 üzenetére
Te egy goaud vagy, vagy tudomis én mi, de nem e világi
Emberi tested alatt, egy olyan test van mint az avatarod ;D
-
válasz
Motion_Blur #1485 üzenetére
Ja, aztán felb*szom mérgemben a szekrényre, mint a 2011-et.... Konkrétan belepte már a por....
-
Sziasztok!
A nem steam-es verzióval (nem virágbolti, hanem lemezes) is lehet steamen keresztül multizni?
Ha igen, akkor mit kell tennem, hogy működjön? Ha lemezes verziót veszek, akkor minden indításnál kell neki a lemez is, vagy beregisztrálom steam-en és többé nem kéri a lemezt?A Drága Kis Feleségem meg szeretne lepni valamivel névnapomra és úgy gondoltam, hogy ebben a formában hajlandó lennék "áldozni" a játékra, de a steames verziót drágállom, a lemezest meg 8k-ért meg lehetne venni.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1480 üzenetére
És még így is 1:33 ??????????????????????
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1477 üzenetére
Pár napja tapasztalom én is...[link]
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1477 üzenetére
Kérem kapcsolja ki !
Grat !
-
giigz
veterán
Jo lenne ma lenyomni egy versenyt! Kik ernek ra?
-
giigz
veterán
Na jol figyeljen mindenki, mert este TT-zni fogok...
-
everestHUN
csendes tag
Belgiumi pályán mi a rekordotok ??? [link] Nekem sikerült egy jó időt menni
Bár kinek mi a jó. -
gaben82
tag
"Nem hinnem, hogy ki fogok adni 8k-t a jatekert..."
Ne hülyéskedjünk már, elmész egy buliba a haverokkal isztok két pohárral
és már 10000 Ft-nál jártok,
simán megér 8000 Ft-ot egy játék, ha jó, és ha egész évben ligáztok vele stb....persze ha a pénztárcája megengedi...
Motion:
Nehezen tudtam megfutni ezt az időt, de még így is úgy éreztem maradt benne,
ha külön nézem a legjobban megfutott szektor időket akkor simán meglett volna
1:32 vége is.
De mivel ez a kibebaxott game csak 1 ívet enged, ember legyen a talpán
aki tökéletesen mindig össze tudja rakni, de ki tudja lehet igazából is csak 1
ív tapad igazán, a többi poros. -
mzoli9292
csendes tag
Üdv, az miért van, hogy pl. lenyomok egy küldetést vagy egy futamot, és utána bal felső írja loading, majd kilép mindenféle hibaüzenet nélkül?! előre is köszönöm a segítséget.
-
giigz
veterán
Ja, nekem is tetszik az iranyitas, csak 1. laptoprol nem szeretnek ligazni, ott gyenge vagyok nagyon... 2. az asztali gep keszenlete meg jo sok ido lesz, mert vga kell bele... 3. tavaly 1 honap jatek miatt adtam ki a penzt, aztan toroltem, es azota sem raktam fel, meg mar nem is fogom.
4. az egyetem miatt nem lesz idom jatszani, foleg ha azt nezem, hogy akkor sem volt idom, amikor raertem egesz nap.
-
-
-
giigz
veterán
A ligában csak az tud indulni akinek eredeti van?
-
Nunder
őstag
válasz
MC HOBO #1450 üzenetére
Nem tudom, a kormány kalibrálásánál és tesztelésénél még minden ok, 2010-ben is ment, de itt most valamiért nincs. 2011-el is ez volt a helyzet. Nem mai darab a drága, de benne van a támogatott kormányok között, csak ugye driver az meg már régi. Lehet, hogy szerválni kellene valahonnan újabbat. CSak az a gond, hogy FFB-nélkül nincs tapadáshatár és a finomabb mozdulatokat is nehezebb elvégezni. De megszokható, és csendesebb, nem idegelem ki vele az asszonyt
-
makkai
aktív tag
Gocompete-en ki lett hírdetve a liga heti 1 és 2 versenyes verziókban.
-
dergander
addikt
Még mindig elszáll a mentés a kanadai futamnál
-
Nunder
őstag
Tegnap este másodszor is sikerült elindítani a játékot, és MC HOBO kolléga setupját felhasználva, valamint az oldal és a fórum véleményei felhasználva, megkezdtem a körözést Melbourne-ben. Szoknom kellett az assist off-ot, valamint a fékerő állítást, hiszen a vezetési "technikámnak" nem fekszik a hosszabb távon fékezés így egyfolytában lockoltam az elsőket, még 45-55-ös eloszlással is.
De már bizakodó vagyok, a kezdeti falba csapódás és szenvedés után a kormány is kezd jól viselkedni, valamint a kipörgésgátló hiánya miatti korrigálások is egyre ritkábban fordulnak elő. Nem tudom, hogy a patch javított-e ennyit a játékon, de most már nem olyan mintha taknyon mennék
Javuló tendenciát mutatok, köszönhetően a feltett videóknak, valamint a setupoknak. Köszönet mindenkinek, aki közzéteszi a dolgait, mert nagyon sokat segítenek az ilyen egységnyi sugarú versenyzőknek a belelendülésben
-
polonic
félisten
válasz
Voldemords #1441 üzenetére
Azért a menüből ne vonj le messzemenő következtetéseket.
-
Voldemords
csendes tag
Egész más lett a menüje sok át alakításon ment át a játék
-
gaben82
tag
válasz
Motion_Blur #1432 üzenetére
íme a Malaysia TT Leaderboard jelen állása:
[link] -
everestHUN
csendes tag
Pedig szerintem irányítható a 2012 is kormánnyal rendesen. Nekem is tök normálisan veszi a kanyart : PL: http://www.youtube.com/watch?v=fnlrIz33XYI&feature=plcp
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1432 üzenetére
Szép kör, gratulálok. Setup nekem is valami hasonló (fejből nem vágom), és azt vettem észre még az idióta kormányzáson túl, hogy a visszaváltások ritmusa rengeteget számít... már nem lehet izomból visszarakni 3ig, aztán 2-1 egy lassabb kanyarnál, hanem igen is szinte ütemre kell váltani.
-
mokus1
addikt
Mentés ebbe is fos? Már a Hungaroring időmérőjét is megcsináltam most akartam versenyezni erre berakott németoba
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hermanyi #1429 üzenetére
Hátha segít a setup, bár egyáltalán nem teszteltem ki:
Wings: 11-1
Brakes: 45-55 High-Large
Anti roll: 1-11
Ride height: 1-1
Springs: 11-11
Gears: 1:126 2:154 3:181 4:290 5:240 6:276 7:318
Camber: -3.5 -1.4
Toe: 0.10 0.35'Sajnos' kis kormánymozdulatok kellenek, nekem is fegyelmeznem kell magam hogy "ne basszam rá" a kanyarokra, menni fog az csak türelmesnek kell lenni
mokus1: nem szoktam fékerőt állítani
giigz: ahhoz külön idegrendszer kell, de holnap megnézem -
giigz
veterán
válasz
Motion_Blur #1428 üzenetére
Grat., szép!
Szingapúrban nem tudnál TT-zni egy kicsit? Kíváncsi lennék...
-
mokus1
addikt
válasz
Fasza kör
Az első kanyar nagyon durván rövid féktávot vettél.
Ezzel hogy előre-hátra teszed az erősséget szoktál játszani?hermanyi: Rossz verzió?
-
hermanyi
addikt
válasz
Na most kiderült nekem rossz verzió van meg a játékból . 99% ban ugyanarról az ívről kezdek én is kanyarodni és neked betapad én pedig olyan alul-kormányzásban részesülök ,hogy fájdalmas pedig még alacsonyabb sebességgel is kezdem a kanyarodást . csúcsponttól pedig nem is padlózom a gázt inkább felváltok egyet nehogy elpörögjön a hátsó kerék .
grat a számomra elérhetetlen időhöz -
Tarill
őstag
karrier módban a versenytávot sehogy sem lehet 25%alá vinni?olyan 15% környékére?
-
mokus1
addikt
Nyilak, A-Y fel-le váltás,Caps-KERS, Shift-DRS, T-menü fel, G-menü le, F-menü bal, H-menü jobb, S- kocsiállapot, C-nézet,
Így minden kézre esik, a menüt hosszú egyenesekben szoktam maximum állítani vagy ha jól sikerül a kigyorsítás ugye T-re pont át tudok nyulni és akkor a motorerő maxra fel.Nekem így kényelmes. -
mokus1
addikt
Esetleg próbáld ki manuális váltóval, én is így megyek és szerintem jó is bár néha lefele kapcsolásnál képes vagyok megfőzni a motort de szerintem ezzel is lehet nyerni, főleg amikor egy versenyen elfogy a gumi vagy eső, és kigyorsításnál billel nem játszhatsz hogy kis gáz hanem ugye on-off viszont ha 2es helyett 3asba rakod jóval hamarabb tudod tolni neki.
Rudi50: Nem de ez a beállítás mögött ott is van. -
Đusty
addikt
Mi a különbseég a short és a long weekend között most mindegyikben 3 menetes az időmérő?
-
Đusty
addikt
Ha carrierben az egykörös időmérőt választom miért nem lehet előtte setupot állítani?
-
sith7
félisten
Az érzés kölcsönös , nekem is unszimpatikus volt elsőre
Az első köridőm, ami szerintem jól sikerült , az 1:48 volt
... aztán kezdtem el a többiek által feltöltött videókat , setup - okat nézni, de a McLaren - es setup, az nagyon nem feküdt a Caterham - nak
... ezért elkezdtem kiváncsiságból én is TT - ket menni McLaren -nel.
-
sith7
félisten
Még 1 métert nem mentem rajta, carrier - be most maláj nagydíj van, és a Caterham csapattal vagyok ott /nem küzdöttem a gold medálokért a fiatal pilótáknál
/ , de nem bírok 1,41 alá menni.
A többiek által feltöltött videók alapján elkezdtem TT - t csinálni Mclaren - nel, de szerintem billentyűzettel 1,33 - 1,35 nekem lehetetlen küldetés, talán 1,38 alá valahogy majd sikerül bemenni.
Te szereted ?
polonic
Ez lett volna a következő kérdésem, hogy a kontroller, az lehet - e arany középút ? -
válasz
Motion_Blur #1411 üzenetére
Na ez az "egy ív van" dolog teljesen eltántorít a játéktól. Úgy érzem magam, mintha bele lennék kényszerítve egy adott vezetési stílusba
Nem vagyok ugyan vérprofi, de egy kanyart többféleképpen is lehet ugyanolyan idő alatt teljesíteni. Mint, ahogy a valódi versenyeken sem ugyanazon az íven autóznak a versenyzők, mégis néha csak századra, ezredre vannak egymástól. -
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #1411 üzenetére
Akkor gratulálok, ügyesek vagytok, én jelenleg azért küzdök, hogy bemenjek 1:38 alá /billentyűzet, automata váltó, medium trans./
Egyszer sikerült, azóta se ... és igazad van, ha nem az íven mész, akkor vége a dalnak
-
Motion_Blur
félisten
1:33.6-1:33.9 között tudok menni 6-8 körös etapot. 20 körnél már tuti nagyobb lenne a szórás. De valóban.. itt nehezebb mint a 2011-ben, mert "egy ív van" és ha lecsúszol akkor leves a kör. Az én esetemben a 100%-ig összerakott kör 1:33.0 lenne, legalábbis szektoridők alapján.
-
sith7
félisten
Ezeket a hihetetlen időket folyamatosan, pl. egy 20 körös versenyen is tudjátok hozni, ha nem megy előttetek senki ?
Vagy ezek ilyen 100% - osan összerakott körök ?
-
norbi0604
aktív tag
Akit érdekel a tört verzó multija online, jönne mondjuk gyakorolgatni, bajnokságot/ligát tolni stb..), az keressen meg PM-ben és elmondok részletesen mindent!
-
menin
tag
válasz
Motion_Blur #1401 üzenetére
Nem-nem, jól láttad
Valamit csinált vele a Youtube feltöltés elött még rendben volt a videó...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Abit is7-e-re passzív nb hűtőt de milyet?
- Mini-ITX
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- Xbox Series X|S
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 128GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest