Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Kompakt vízhűtés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
argo001
csendes tag
Van valakinek értékelhető beállítása Momohoz? Linkeltek már egy weboldalt, de ott jó beállítást nem találtam.
Ha steering wheelre rakom a beállításoknál, az autó a legkisebb kormánymozdulatra is reagál, vezethetetlen. Ha off-ra rakom, az autó alig akar kanyarodni, vezethetetlen. -
jozsi252
veterán
Köszönöm neked is
Ez télleg nagyon jó árban van, lévén hogy regio free best buy!
Lenne 1 másik kérdésem mégpedig a setup-okkal kapcsolatban. segmentnext.com-on láttam hogy van jópár setup. Kiindulási pontnak jók azok? Csak mert láttam még nincsen gocompete.hu-ra feltöltve setup-ok. Gondolom épp most folyik az adatgyűjtés.
-
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1792 üzenetére
Javulni meglepően sokat és ne hanyagold a Multit gyere csak , nagyon szívesen látunk "te úgysem számítasz ,ha vagy és 4. nek beérek az úgyis olyan mintha dobogós lennék " .
Leaderboard meg úgy is a tied -
hermanyi
addikt
válasz
Motion_Blur #1783 üzenetére
Ismerem ezt az érzést én egy fél héttel megelőztelek
A sorsunk elkerülhetetlen mint tudjuk . Akármennyire xar is akkor is musz megvenni az ilyen tegnap esték miatt .
Amúgy csak megjegyzem tegnap du játszadoztam vele elértem 8 as szintig ,majd Steady kolléga meghívott beléptem és csont 0 árol kezdtem a tegnap estét se egy setup se kormány beállítás se semmi -
giigz
veterán
válasz
jozsi252 #1786 üzenetére
Azt nem tudom, hogy régiófüggetlen-e, de nekem sith7 ezt ajánlotta, ő is innen vette, és tud vele multizni. F1 2012 CD Key - STEAM
-
Steady74
addikt
válasz
Motion_Blur #1783 üzenetére
, végül mind ide jutunk
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #1782 üzenetére
a kormány ne tartson vissza, én is bill - el tolom, gyere csak ...
-
Motion_Blur
félisten
Nah, befizettem én is a CM-ek az ez évi adót...
-
werszomjas
addikt
óó de jó nektek hogy már online toljátok
Remélem jövő héten visszajön a kormányom a garanciából és jövök én is
-
Ventru
tag
Miért van az hogy néha online nem tudom az autót állítgatni?
-
gaben82
tag
Lenne 1 észrevételem, nálatok is bekapcsolgatja
néha az abs-t ??? -
giigz
veterán
Még egy kérdés
Szokott lenni ledobálás?
-
giigz
veterán
Na az asztali gépbe ideiglenes megoldásként vettem egy HD4850-et, azzal elleszek majd legalább.
A következő lépés a játék, remélem meglesz minél hamarabb, és akkor én is tudok gurulni.
-
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1768 üzenetére
Ez ok, de min húztad fel magadat ennyire ?
hogy feltartottam őket ?
nem cikáztam, csak zártam az ívet ... aminek sokszor az lett a vége, hogy ki is löktekmondjuk még nekem is bőven van mit gyakorolni, de lassan majd be lehetne tenni a törést is, és akkor talán jobban figyelnénk egymásra
-
PiE137
senior tag
Elnézve ezt a suzukai időmérőt, mégiscsak elég valósághű lett a játék:
Feltartják egymást időmérőn, mint állat! -
sith7
félisten
válasz
--Lorant-- #1761 üzenetére
mi a gond ?
-
RevolutioN2
tag
válasz
--Lorant-- #1761 üzenetére
Az online szórakozások miatt erősen gondolkodom a megvételen. Nem akarok engedni a nyomásnak
Lesz ez még 3k ért is elérhető itt Hardveraprón. Jó lenne tolni veletek, de sajnálom a lóvét is rá.
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #1755 üzenetére
Túl vagyok az első online megmérettetésen, és nagyon jó volt
Igaz a maláj, és az ausztrál pályán kívül nem mentem még más pályán , de ennek ellenére, az indiai pályán az első körben végig vezettem a mezőnyt az első helyen ... igaz , ami igaz ..... gondolom feltartottam őket, mert mikor kicsúsztam, onnantól kezdve nem láttam a mezőnyt
Brazil pálya nagyon tetszik, 3. lettem
............. nem .......... nem 3 induló volt összesen
, hanem 7.
Amit megszakértettünk többször Steady74 kollégával a pályák közötti szünetekben az az, hogy meg kell még tanulni pár embernek azt. hogy ne az első kanyarban akarjon nyerni, ne ott dőljön el a futam sorsa ....
/magyarul: ne lökjetek má" ki mindig vazeg
/
Holnap este nem vagyok, de ha vasárnap este lesz ismét online guriga, akkor ha tudok, megint jövök
-
giigz
veterán
Hányan voltatok?
-
Steady74
addikt
kész a szeró, küldöm a meghívókat!
-
giigz
veterán
válasz
oettinger01 #1753 üzenetére
A játék autosave-je romlott el. Patch megoldja. Vagy már volt?
-
oettinger01
őstag
Csinálom a versenyeket és Sepangba dob mindig vissza amikor már Monacot qualifikáltam! és kiléptem a játékból majd újra inditottam. Mi lehet ennek az oka?
-
Ventru
tag
Sziasztok most kezdtem a játékot ...hogy kell a steamet használni? játékon belül ismerősöket hogyan találom meg?
-
dergander
addikt
Na akkor nézd meg milyen időket tudsz folyamatosan menni kopó gumikkal fogyó üzemanyaggal menni mert az a lényeg a versenyen....meg hogy nincs drs csak kers...az autó beállítása nem mindig arra érdemes versenybe lőni ami TTben mivel versenybe max célegyenesbe használod aztis csak akkor ha megtudod közelíteni az ellenfelet
-
giigz
veterán
Ilyen minőségben szinte alig lehet látni, de a kormányon számolja visszafele a KERS töltöttségét, abból lehet látni mikor nyomtam.
A DRS meg mindig ment, amikor lehetett...
Azért csak replay, mert menet közben nem tudok videót csinálni a kevés fps miatt...
A lényeg, a maláj pályát most TT szempontjából befejeztem, megveszem majd a játékot, aztán lehet a bajnokságot nyomni.
-
giigz
veterán
-
dergander
addikt
Am,miért nem tolunk este egy közös versenyt,ne ezzel a time triallal legyen már mindenki nagyszám,versenybe kell megmutatni 50%os távon mit tudtok nem egy körön
-
giigz
veterán
Na, szóval mentem egy 1:33-as időt billentyűzettel.
Még mindig van a körben 1-2 vagy akár több tized is, de én innentől kezdve nem foglalkozok vele, örülök ennek is, ez volt a célom.
Szóval az idő: (Mint látszik is, a második szektorban kapásból 3 tizedet buktam az előző körhöz képest, az elsőben pedig szintén ennyi van, tehát ha nagyon ráfeküdnék, akkor ebből 1:33 közepe-eleje is lehetne.
Mivel meg is ígértem, és most kivételesen a teljes kört vissza tudtam játszani, így van videó is:
-
giigz
veterán
Végre!!!! Megcsináltam!!!
-
sith7
félisten
Hétvégén estefele nem lesz valamikor PH! onlány gurulás ?
-
d.véderjoe
tag
Szabálymódosítás miatt...
-
Steady74
addikt
Na ezt találtam, idei év. Nem úgy tűnik, mint aki nagyon elveszi a gázt.
-
dergander
addikt
2004volt az utolsó év ahol nemlehetett padlógázzal bevenni 7.el...
-
fess
őstag
-
8Ba8
csendes tag
válasz
MC HOBO #1715 üzenetére
Ja, így érthető!! Köszi a választ, Jópár körön át füleltem a szél zaját, mire leesett, hogy kikapcsolódik a DRS.
Hát, mondom, ez vajon miért?...
mokus1 kormánnyal játszok, tuti nincs elállítva, és nem nyomok féket sem! Direkt lassan megntem, és kapcsolgattam, hogy megnézzem..
-
MC HOBO
aktív tag
"A videón még nincs a kérdéses részeknél"
Ezt hogy érted???
Te melyik videót nézed???
Hát, dehogy nincs... A videón éppen az Eau Rouge elejénél deaktiválódik a DRS és ahogy átért rajta, ismét aktív lesz...
Látszik is, hogy nem kikapcsolja, hanem inaktívvá válik... Ha kikapcsolja, de aktív, akkor zölden "világít"...
(#1716) Jim74: Ki tudja? A 2011-ben szinte gond nélkül lehetett átautózni nyitott hátsó szárnnyal az Eau Rouge-on, bár a valóságban tényleg nem biztos, hogy biztonságosan meg lehet próbálni...
De tényleg azok!
-
8Ba8
csendes tag
Másnak is szokott ilyet csinálni? Nevezetesen, a bekapcsolt DRS inaktív lesz a "kanyar" előtt, majd a kanyar után visszajön, de csukott állapotba. Még nem találkoztam vele másik pályán, csak ezen.
-
ZZotyo
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdtem csak úgyhogy azt szeretném kérdezni, hogy pl egy esős versenyen, köztes esőgumival kezdek de a box taktikánál nem tudom beállítani, hogy utána pl kemény keverékkel menjek tovább!
Erre mi a megoldás?Bocsi az amatőr kérdésért de nem találtam rá megoldást!
Köszi!
Z
-
mazsola48
csendes tag
Üdv!
Nemrég tettem fel a játékot és eléggé jól elvagyok vele.
Van hozzá egy erős gépem is és néha beakad a játék pár másodpercre és tök zavaró és nem értem hogy miért történik. Már a 2011-el is volt hasonló problémám.
Ja és a mentéssel is van problémám. Kilépek a Játékból majd vissza és azt látom hogy nem mentette el az addigi játékot. :/
Valaki esetleg valami megoldás?Specifikáció:
i5-2410m, 8GB RAM, Geforce gt 520mx+intel hd3000.Gergő
-
tkesy
őstag
Csak kiváncsiságból,- a fórum olvasása után,- néztem meg mit tudok TT-ban, és ha gyári beállításokkal megyek, akkor van valami összehasomlítási alapom, hogy kb mennyire vagyok béna...
De ha van időm F1-ezni, akkor inkább a carriert nyomom 100%-os versenytávval...sith7: szívesen...
de mondom, némi gyakorlás és Te is tudsz hasonló köröket futni...
-
GuruZone
őstag
Sepang: 1:34.331-gyel 35.-ként kezdem az első napomat online. Holnap szépen bemegyünk 1:34 alá.
Körülnéztem a TOP100-ban, felvettem Steamen akit ismerek.
A kormányzást megint lehet újra megszokni...
-
GuruZone
őstag
közben megvannak a mappák, szerintetek mi történik ha bemásolom a "demo" mentéseimet a Steam alá ?
-
GuruZone
őstag
most telepítem az eredetit, remélem nem akad össze a bővebb "demo" példánnyal
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Hobby rádiós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple MacBook
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB Független
- T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 256GB magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest