- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
werszomjas #5156 üzenetére
Nekem Formula Force EX-ről is napokba telt átszoknom a DFGT-re. De lehet ez az én bénaságom
(#5155) cyberkind: a fékpedál alá a squashlabdát mindenféleképpen javaslom betenni. Szerintem nagyon sokat lehet ezzel a trükkel javítani a fékezésen.
-
Szia!
Mintha rémlene valami, hogy ebben a topikban olvastam hasonló problémát és mintha a BIOS-ban az energiagazdálkodás körül babrált volna az illető, ami megoldotta a problémát. Valami olyasmi volt a gond, hogy kapcsolgat a gép turbo, meg nem turbo mód között, vagy valami ilyesmi.
Elnézést, hogy ilyen pongyolán fogalmazok, de csak ennyi ugrik be a sztoriból hirtelen, de hátha kiindulási alapnak jó lesz és segít megoldani a problémádat. -
válasz
speedydb23 #5031 üzenetére
Legalább a feleségemnek nem kell gondolkodnia, hogy mit vegyen névnapomra
És nem, nem Manfrédának hívnak, mert nem október 4-én van a névnapom, hanem a közelében -
válasz
ZoliGamesHD #4993 üzenetére
Szerintem kezd az alapoknál. Olvasd el a PH fórumszabályzatát
Különösen a hozzászólás szerkesztése részt ajánlom
(#4982) MC HOBO:köszönöm, megkaptam
-
válasz
devilinsid3 #4980 üzenetére
Te milyen szellemes vagy...
Hasonlóan mókás kedvű felhasználók kedvéért pontosítanék. Itteni vagy Gocompete-s játékosok által már kipróbált, bevált setupot keresnék.
Google-t tudom használni, de nem szeretnék egy halom beállítást végigpróbálni... -
Sziasztok!
Könyörgöm valaki adjon egy jó GP setupot Szingapúrra
Egyszerűen csak esek-kelek azon a pályánElőre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Motion_Blur #4949 üzenetére
Végre, végre Nürburgring!!!! És régi F1-es autók
-
Lehet, hogy a mentési anomáliáknak nincs ahhoz köze, hogy miylen forrásból származik a játék, de én nem is arra írtam, hogy hanyagold a témát, hanem erre:
"mégiscsak boldogabb lennék ha a mostanit tudnám menteni" Ez meg akárhogy is nézzük arra utal, hogy egy árva fillért nem szeretnél a játékra költeni, tehát warezolsz. Az pedig a fórum szabályzata alapján tiltott...(#4864) AmunRa: szerintem meg igenis kap mindenki választ, ha értelmes kérdést tesz fel. A "problémáim vannak a virágbolti verzióval" címűek pedig nem tartoznak ebbe a kategóriába. Az ilyen kérdéseket tegye fel ott a tisztelt kérdező, ahonnan beszerezte azt a verziójú játékot.
És mielőtt belemennénk, hogy álszent vagyok-e vagy sem, elárulom, hogy én is játszottam már virágbolti játékkal, de nem is értetlenkedtem azon, hogy problémák vannak vele...(#4862) devilinsid3: ha nem szán rá valaki még ennyit sem, akkor az ne játsszon ezzel a játékkal, vagy játsszon a virágboltival, de fogadja el, hogy arra nem jön annyi hibajavítás, vagy nem olyan gyorsan. Elég sok ismerősöm van, aki az eredetivel játszik és túl sok panaszt nem hallok tőlük... Vannak néha gondok, de az más játékkal is előfordul, vagy kiderül, hogy nem is igazán ennek a játéknak köszönhető a hiba...
-
válasz
Feribacsi555 #4855 üzenetére
Nekem azonnal kellett
(#4856) Tarill: szerintem ezt a témát ne feszegesd tovább itt
-
válasz
Feribacsi555 #4853 üzenetére
Na ez még egyszerűbb. Csak nekem sürgős volt a dolog és nem akartam egy métert sem menni érte
-
válasz
speedydb23 #4846 üzenetére
Nem bántásnak szántam az irományomat
Ha úgy ment át, akkor sajnálom
-
Elnézést, nem akartam vitát szítani a hozzászólásommal...
Én megértem azokat is, akik szívesen csatlakoznának, meg azokat is, akik nem szeretnének évad közben új versenyzőket. Csak akkor lehetne szerintem új tagot felvenni egy ligába, ha minden ligatag egyetért az ötlettel. 10+ embernél pedig nem minden esetben könnyű konszenzusra jutni. Pont ezért vannak egyértelműen megfogalmazott szabályok. Különben egy nagy fejetlenség lenne az egész ligázás...
Feribacsi-t meg végképp megértem, mert végigolvastam az eseményeket a GoCompete fórumán, amikor a lemaradt jelentkezőknek meg akarták szervezni az E ligát... Sajnos az a néhány többi, normális ember szívta meg, aki tényleg akart jönni ligázni a többiek nemtörődöm hozzáállását...
Én személy szerint teljes mértékben meg vagyok elégedve a szervezéssel és ezt nem azért mondom, mert be szeretnék vágódni az Adminoknál, hanem mert tényleg jól van az egész eseménysorozat szervezve, kommunikálva, menet közben koordinálva. Szerintem nem kevés szabadidejüket áldozzák fel az oldal működésére...
Velem is előfordult, hogy szerettem volna eltérni a szabályoktól, de mivel nem egyezett bele mindenki, nem tértünk el. Ez van, elfogadtam, megértettem.A ligázni vágyóknak meg azt javaslom, hogy rendszeresen látogassák az oldalt, mert lassan jön az új F1 és abból is biztos indulni fog versenysorozat
Elnézést, ha hosszúra sikeredett
-
válasz
Feribacsi555 #4839 üzenetére
Tényleg nem akarok senkit megbántani, de egy csomóan vannak várakozólistán, aztán amikor selejtezőt kellene futni, akkor meg alig jön össze a megfelelő számú versenyző....
Tisztelet a kivételnek...
Ha jól emlékszem az E ligát is érdeklődés hiányában nem sikerül elindítani...Egyébként a munkátokért MAXIRESPECT
-
válasz
Feribacsi555 #4836 üzenetére
Selejtezők????
Új szezon indul, vagy feltöltitek a ligákat? -
Karrier módban be lehet azt állítani, hogy rövid hétvége legyen, rövid időmérővel? Mint ahogy multiban?
Nekem vagy 1 körös időmérőt, vagy teljes időmérőt enged csak (Q1, Q2, Q3). Az 1 körösnél nincs normális setup, a teljes időmérőt meg nincs kedvem végigcsinálni -
Sziasztok!
DFGT tulajoktól kérdezném, hogy SPA-ban, amikor ráfordulnak a célegyenesre és fordítják vissza egyenesbe a kormányt (elég hirtelen mozdulat), akkor nem kattan egy nagyot, meg ránt a kormány FFB-je?
Nem mindig csinálja és nem tudom eldönteni, hogy a kormány kezd-e besz*rni, vagy csak annak a kanyarnak a jellegzetessége. Nincs túl erősre állítva az FFB, úgyhogy abból nagyon nem tudok visszavenni már.
Előre is köszönöm a segítséget -
válasz
Chereiose #4820 üzenetére
Hali!
Valószínűleg megsérült a profilod.
Telepítsd újra a játékot és a steam-et is a biztonság kedvéért (valahol van hozzá tutorial a steam oldalán, hogy miket kell kitörölni és miket nem). A steam telepítése után kapcsold ki a felhőben történő szinkronizálást (általában ez szokta hazavágni a mentést).
Ugyanez a hibaüzenet volt nekem is egy pár hete, mert "okosan" játék közben kihúztam a kormányt a gépből. Na ettől teljesen kiakadt és többet nem indult el.
Sajnos vannak a játékkal problémák, de azért annyira nem drámai a helyzet, mint ahogy felvázolod -
Sziasztok!
Létezik, hogy SPA-ban nem használnak lágy (sárga) gumit?
A mai online futamokon kemény gumin indultam, és kerékcserekor ugyanolyan jelzésű (szürke) abroncsokat kaptam. Ez valami bug a játékban, vagy csak nálam van gond, vagy lemaradtam valamiről? -
válasz
Feribacsi555 #4811 üzenetére
Köszi, de ez drágább, mint az Inexus, ráadásul VPN-es...
(#4812) tkesy: Köszönöm a választ.
-
válasz
speedydb23 #4809 üzenetére
Köszi, de valami CD kulcsos megoldást keresnék, mert ezért el kell menni, vagy postaköltség van rá.
-
Sziasztok!
Hol lehet most a legolcsóbban legális kulcsot venni a játékhoz? Steam-en kívül szeretném megvásárolni, mert ajándék lenne.
Előre is köszönöm a segítségetÜdv
Jim -
válasz
karilla88 #4788 üzenetére
Hát ez kész...
OMG, LOL, FACEPALM
Ma is érdemes volt ide benézniSz*ros 3k-ért meg lehet venni a játékot. 2 db pizza, vagy egy nagyobb kajálás a mekiben. Egy hétvégi kiruccanás alkalmával ennek többszörösét engedi le az ember a torkán...
Egyszerűen nem értem, hogy miért nem képesek ennyit rászánni az emberek, ha már online szeretnének játszani... -
válasz
speedydb23 #4768 üzenetére
Nekem még sosem panaszkodtak, hogy laggolnék, pedig heti rendszerességgel ugyanazzal a társasággal játszom online.
-
Minden elszállt
Az online TT időim, beállítások, megnyert bajnok kihívások, gyakorlatilag minden ugrott. Mintha frissen telepítettem volna fel a játékot.De már lesz*rom, mert most abból áll nálam a játék, hogy hétköznap gyakorlok a hétvégi futamra, úgyhogy karrier mód, meg bajnok kihívásokra nincs most időm. Beállítások, meg el vannak mentve képernyőfotóval, excelben a biztosnág kedvéért
-
Meg kellett néznem kétszer, hogy rájöjjek mi a bibi... Ez elég nagy k*cs*gség, hogy ilyet meg lehet csinálni...
Megy a 12. helyen 35 mp hátránnyal aztán egyszer csak hopp, őt intik le elsőnek
Eddig nem voltam idegen lobbyban, mindig csak ismerősökkel játszottam online. de azt hiszem ezt a videót látva, meg is maradok ennél a jó szokásomnál... -
Ez a Silverston-i pálya nagyon nem megy
. Egyszerűen nem találom rajta a féktávokat
Kerestem Vixen TT videóját róla, de nem nagyon találtam. Hátha attól okosabb lennék...
2-3 napja próbálgatom 25%-os versenyekkel AI ellen legend szinten és talán egyszer sikerült megvernem a gépet. A többi esetben egy ellenfél mindig elhúz.
Már próbáltam, hogy lágyon indulok, azt is hogy keményen és egyikre sem tudnám mondani, hogy jobb eredményt hozott volna. Ennyire nem lehetek béna -
válasz
ilovedigweed #4714 üzenetére
Nagyon szívesen
-
válasz
ilovedigweed #4712 üzenetére
TT: Time Trial. Fejből nem tudom, hogy melyik menüpont. Magyarul talán a gyakorlótér alatt az időfutam menüpontban található. Itt teljesen optimális körülmények között tudsz egy adott pályán menni egyedül, gumi- és üzemanyag szimuláció nélkül. Leginkább arra jó, hogy rögzüljön a pálya nyomvonala a fejedben. A rendes versenyeken természetesen máshogy viselkedik az autó, mert ott van súlya az üzemanyagnak és változik a tapadás is a gumi állapotától függően.
25%, 50%-os verseny: az igazi futamok (valóságos) idejéhez képest 25, illetve 50%-os versenytávot lehet futni. Pl, egy 70 körös versenyből így lesz 17~18, vagy 35 körös verseny. Nekem gyakorlásra a 25%-os futamok jönnek be, mert itt azért már van hatása a gumikopásnak és az üzemanyag mennyiségnek is, viszont nem kell 1,5 órát köröznöd egy adott versenyben.
Kormánybeállításban sajnos nem tudok segíteni, mert nekem DFGT-m van.
-
válasz
speedydb23 #4710 üzenetére
Bááááz, átsiklottam felette
Szóval akkor milyen kormány?
Regisztrálj be ide: [link]
Itt vannak jó kormány és autó beállítások. Szerintem érdemes TT-ben minden pályát megismerni, majd utána elkezdeni a gép ellen versenyezni. -
válasz
ilovedigweed #4708 üzenetére
Milyen vezérlővel tolnád? Billentyűzet, kontroller, kormány?
-
Sziasztok!
Tovább szeretnélek Benneteket fárasztani a kérdéseimmel
Hogy érdemes gyakorolni, felkészülni egy versenyre?
Setupokkal nem akarok bajlódni, mert annyira nem vagyok profi (sőt, semennyire), meg nem is értek hozzá. Vixen beállításait használom, azok teljesen megfelelnek nekem, szerintem.
Szóval töltsek be egy teljes hétvégét, olyan futammal (pl. 50%), mint amire készülök és toljam a köröket a szabadedzésen orrvérzésig?
Vagy nézzem meg egy profi játékos videóját, hogy az adott pályán hogy megy?
Nem tudom, hogy mi lenne a leghatékonyabb felkészülés....Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
Rolly Dy07 #4652 üzenetére
És mi a tapasztalatod?
Jól van, nem kell elárulnod a titkokat -
válasz
Rolly Dy07 #4650 üzenetére
Köszönöm a választ.
Valahol fellelhető olyan infó, hogy melyik pályára milyen gumi és üzemanyag stratégia a legjobb. -
válasz
werszomjas #4648 üzenetére
Na a motorhang számít a legkevésbé nálam
-
Sziasztok!
Single üzemmódban melyik autónak van a legközelebb a menettulajdonsága/teljesítménye/viselkedése a multis "egyforma autók" beállításhoz?
Azt szeretném megtudni, hogy melyik autóval érdemes gyakorolni single módban a multi versenyekre?Előre is köszönöm a segítséget.
-
válasz
Motion_Blur #4631 üzenetére
Meg szerintem a userdata mappát is le kell menteni a steam mappán belül.
-
Sziasztok!
Ha Monacoban Vixen TT idejétől kb. 3 mp-el megyek rosszabbat, az már elfogadható idő?
-
válasz
barcalaci84 #4571 üzenetére
És mit mentsek el pontosan?
Igazából az dühít, hogy a köridőim is mentek a levesbe
Gondolkodom rajta, hogyha megvan, hogy mit kell menteni, akkor írok rá egy batch file-t és heti futással ütemeztetem, hogy csináljon biztonsági mentést. De lehet, hogy vannak erre már egyszerű, free programok is.
-
válasz
barcalaci84 #4569 üzenetére
Felhő szinkronizálás ki volt kapcsolva. Sajnos már csináltam új profilt... Minden beállításom, mentésem, képernyőfotóm, köridőm odalett...
-
Ó büdös mindenségit....
Nem indult el az F1 többszöri próbálkozásra. Illetve elindult, de mikor a profilomat töltötte volna be, akkor kilépett azzal a steam-es hibaüzenettel, hogy az alkalmazás már fut.
Nagy nehezen sikerült valahogy mégis elindítanom a játékot, de olyan, mintha most telepítettem volna fel. Sehol a profilom, újat lehet csak létrehozni. Ilyenkor mit tudok tenni? Elvesztek a mentéseim? -
válasz
speedydb23 #4547 üzenetére
Csatlakozom Werszomjas kollégához.
10k-ért nem érdemes kormányt venni, mert csak bosszankodni fogsz miatta, ablakon kidobott pénz. Inkább spórolj egy kicsit még rá és vegyél egy DFGT-t. Hidd el, nem fogod megbánni
-
Végre átverekedtem magam a bajnoki kihívásokon
Ja és Kínában GP beállításokkal, „csak” 3.5 másodperccel maradtam el Vixen TT idejétől
-
válasz
scampolo84 #4471 üzenetére
Szia!
Első lépésként regisztrálnod kell a GoCompete.hu oldalon, feltéve, ha arra a ligázásra gondoltál.
Utána már látni fogod az oldal fórumát, és ott pont mostanában indult időmérő a később csatlakozó, várólistás játékosok részére.
-
Sziasztok!
Nincsenek meg valakinek Excel táblázatban a GoCompete-s GP setupok?
Előre is köszönöm
Szerk.: közben rájöttem, hogy copy/paste-tel simán megoldható...
-
-
válasz
mikrosuttii #4418 üzenetére
Köszi
-
válasz
MC HOBO #4406 üzenetére
Igazából mindenkinek szólt a kérdés, aki ilyennel foglalkozik.
Vegasból melyik verzió, milyen beállításokkal?
(#4407) tkesy: GoCompete futamokat gondoltam rögzíteni a vitás kérdések eldöntésére. De lehet, hogy érdemes csak lementeni és, ha kell belőle valami, akkor azt a részt kivágni és feltölteni.
-
Sziasztok!
Mivel szoktátok felvenni a futamokat és milyen beállításokkal?
-
Sziasztok!
Versenyen mi a jó stratégia? Elején nehéz autóval kemény keverék? Érdemes plusz üzemanyagot "cipelni"?
Előre is köszönöm a segítséget
-
válasz
barcalaci84 #4360 üzenetére
Köszönöm, Mikrosuttii Neked is.
-
Sziasztok!
Ausztrál pályára esetleg van valakinek egy jó beállítása?
(Gocompete-n nem találtam...)
Előre is köszönöm
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Temu
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest