- Csillagfelhő áztatná el Elon Musk űrkarneválját
- AMD-s AI-ra építenek az ASUS üzleti portfóliójának új egybegépei
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autóhifi
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Milyen egeret válasszak?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Tiszta szolárium: élőben brutális a TLC új SQD-Mini LED-es csúcsmodellje
-
PROHARDVER!
Üdv mindenkinek a nyereményjáték fórumában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_DiEGO_
őstag
Grat a mázlista nyerteseknek .

-
Johnny001
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek, nekem csak kalap jutott!
-
hangya7
tag
22.5 éve regisztráltam a Prohadrver!-re, azóta játszok, de eddig semmit nem nyertem

Esteleg ezzel a negatív rekordal nyertem valamit?
-
Grat a nyerteseknek!
-
Grat a nyerteseknek
-
kicsako
őstag
Most először nyertem, köszönöm a nyereményjátékot. Írni fognak majd a szervezők vagy nekem kellene felvennem a kapcsolatot valakivel?
-
Fáraó
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
OK, ennyi! Nem kell részt venned a következő nyereményjátékokon, hogy átadd a helyed nekünk!
Egyébként gratula!
-
hcs57
addikt
Gratulálok a nyerteseknek, most sem sikerült.. ez az én formám.
-
Grat a nyerteseknek! A ventiket vittem volna...
#60: szerezz be egy irónia detektort, kb a legkönnyebb kérdés volt.
-
Gabonetta
aktív tag
Gratulálok a nyerteseknek!
-
Elmör
őstag
Gratulálok a nyerteseknek!
Én még mindig Prohardveres tollat szeretnék leginkább nyerni, remélem egyszer össze is jön.
-
-
koby11h
őstag
Köszönjük a játékot és gratulálok a nyerteseknek!
-
Atomantiii
addikt
Köszönjük a lehetőséget, gratula a nyerteseknek - ez olyan mint a Ferrari vb cím, majd jövőre hátha nyerek valamit ha lesz játék
. -
F.E.K..
senior tag
Gratulálok a nyerteseknek,
-
Grat a nyerteseknek és köszönet a szerkesztőségnek

-
Gratulálok a nyerteseknek, az én nevem most sincs ott egyik nyeremény mellett se.
-
válasz
eszterencs
üzenetére
Majdnem jól írtad a nevem
Gratula nekik
-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Kitettük a nyertesek nevét, gratulálunk nekik!
-
-=MrLF=-
senior tag
A péntekire elfelejtetettem válaszolni,
többi jó...
Így növeltem az esélyeket a többieknek sok sikert!
-
L4mie
veterán
GZ
Hajrá -
_DiEGO_
őstag
Köszi a játékot
több emberkére mertem gondolni... mert ugye egyre vonzóbbak az ingyen Nyeremények ...
Bezzeg ha a nyeremények közt lett volna 2x32GB és 2x16GB valamint 2x8GB DDR4 or DDR5 RAM is
-
vince
őstag
Kalaptipp végeredmény, gratulálok Hauptmann kollégának, egyet tévedett
-
Gabonetta
aktív tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Elkerülte a figyelmed a kérdésben, hogy melyik válasz nem igaz.
-
blp85
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
A maximum ATX méretű alaplap magában foglalja, hogy a kisebb lapokat tudja fogadni (a többi az kisebb. mint az ATX), de az E-ATX-et már nem, így a válasz sehogy nem lehet helyes.
-
tatabike
őstag
válasz
nightwolf37
üzenetére
A kulcsszó: maximum...
-
válasz
nightwolf37
üzenetére
A maximum a méretre vonatkozik, és az ATX a legnagyobb a háromból.
-
nightwolf37
tag
válasz
ridiculous
üzenetére
Az alábbiak közül melyik tulajdonság nem igaz a Chieftec BW-01B-OP házra?
2 db gyárilag beépített, 140 mm-es ventilátor (ez volt a helyes válasz)
Akár 360 mm-es vízhűtés-radiátor is beépíthető
Két darab, szerszám nélkül szerelhető 5,25" meghajtóhely
Maximum ATX méretű alaplapokat tud fogadni (ezt válaszoltad)
Hát ez a kérdés, akkor is fura, mert akkor elvileg az utolsó válasznak is jónak kell lennie, mert ez a ház tud még fogadni (Motherboard supportMini ITX, mATX, ATX) alaplapokat is. -
Johnny001
senior tag
Én AI nélkül játszottam, benne is vagyok a kalapban, aki nem tud még kérdezni se tőle, annak kár az áram.
-
ridiculous
aktív tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
Nem tudom mit használsz, de a Gemini helyesen válaszol:

-
Teaway
veterán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Jól írta az AI, tényleg 1 db 120mm-es venti van benne.
De a kérdés nem ez volt
-
F-ECT$
titán
válasz
nightwolf37
üzenetére
Az ugye megvan, hogy az AI-nek nem hiszünk el semmit. Csomó hülyeséget tud haluzni, mindig ellenőrizni kell a válaszát. (Tudom hogy szinte senki sem csinálja, aztán meg csodálkoznak ha szembejön a valóság.)
-
skroy
senior tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
A kérdés az, hogy melyik állítás NEM igaz.
-
bakgab
tag
válasz
nightwolf37
üzenetére
De mi a második kérdés?
-
nightwolf37
tag
Sziasztok!
A második kérdésnél, biztos az első válasz a helyes? Még az AI is, 1db 120mm-es ventit ír.
-
F.E.K..
senior tag
Több helyes válaszra számítottam.. node legalább a hibás válaszok nem akadályozzák meg, hogy mostan se nyerjek semmit...
Mindenesetre köszönjük a játékot! -
Fáraó
őstag
Köszi a játékot!
-
Imy
veterán
válasz
WildBoarTeam
üzenetére
Gratula annak aki bekerült, és a 4-est néztem be.
-
WildBoarTeam
senior tag
Grat a kalaposoknak
(meg majd a nyerteseknek...ha csak tapasztalatot is
) -
jojoando
senior tag
válasz
eszterencs
üzenetére
-
koby11h
őstag
Megint túltippeltem a kalapot... a manóba már!
-
vgary
csendes tag
válasz
WOLF1stein
üzenetére
Igen, tudok róla. Jó lett végül a válaszom
-
szarnyasdino
tag

-
eszterencs
HÁZIGAZDA
Kinn a kalap (minden kérdésre helyesen válaszolók listája), legkésőbb szerda estig sorsolunk!
-
Kalap!
-
Segítségként az első kérdés eldöntéséhez (bár a #111-ben is ott a megoldás):
Prohardver hír a Night Hunter és Hunter 3 megjelenéséről
Innen idézve (a házak kódnevei is segítenek, különösen a 03B tag):"A Chieftec piacra dobta legfrissebb, Hunter szériás házát, a Hunter 2 utódjaként érkező, fémhálós fronttal rendelkező Hunter 3-at (GS-03B-OP)."
[...]
"A körülbelül 35 000 forintot kóstáló terméknek van egy alternatív – de nagyjából ugyanennyire taksált – változata, ami a Night Hunter (GS-03B-BLK-OP) névre hallgat, és csupán abban tér el az eddigektől, hogy a mellékelt szélgépeinek kvartettje elhagyta a fénydiódákat, miközben 140 mm-esre nőtt."Ezért írtam korábban a zakó-mellény hasonlatot, és ezért jó csak a 3-as, de rossz a 2-es válasznak.
-
-
embe
nagyúr
Akkor is .....
-
ridiculous
aktív tag
Azért még kép alapján is el lehet dönteni hogy melyik a helyes válasz.. ezen nincs mit óvni.

-

Nekem ezt a mondatot kellett meglátnom a gyártó oldalán a helyes válaszhoz
és itt jöttem rá, hogy nem a Night Hunterből készült az ARGB változat, hanem a Hunter 3 lépett az éjszakába. -
eszterencs
HÁZIGAZDA
Ha összehasonlítod a Hunter 2 és a Night Hunter tulajdonságait, az alap dolgokat, mint a méretét, az acéllapok vastagságát, milyen alaplapokat fogad stb., rögtön látszik, hogy az egy másmilyen ház (korábbi széria egyébként). Ugyanakkor a Hunter 3 és a Night Hunter a ventilátorokon kívül minden paraméterében egyezik.
-
-
zoltan6
addikt
Az elsőre miért nem jó a hunter 2? Prohardveres cikkből néztem ki a jó választ.
[link] -
Elmör
őstag
Kalap
-
embe
nagyúr
Az első kérdésre az első, vagyis a Hunter 2 nem jó válasz?
-
Kiscsőke
aktív tag
A kalaptippről megint lemaradtam, a cégtől nem lehet megnyitni, itthon meg alig jutok géphez.
Nem baj, remélem most azért nyerek valamit, ha mást nem tapasztalatot! -
Szintén zenész. Karácsonykor egy rakás nyereményjátélra beneveztem, ezért csináltam Instagram és TikTok fiókot (Twitter volt, de nem használom). Azt nyertem, hogy győzök leiratkozni a sok hírlevélről... Pedig milyen mesés komplett gépeket, 64 giga memóriát, RtX5080at, meg komplett high end konfigot (többet is több gyártónál) lehetett volna nyerni...
-
vince
őstag
Dicséret illeti a társaságot: nem volt időn túli tipp és mindenki egy tippet adott le. Nem is emlékszem olyan kalaptipp játékra, ahol ne lett volna szükség szabályellenes tipp(ek) törlésére

-
hcs57
addikt
Kalap, ez ment, a nyerés eddig még sosem.
-
Aki esetleg az első kérdésre nem találta a választ, vagy nem értette: nem a Hunter ARGB verziója volt a kérdés, hanem a Night Hunter nevű ház ARGB változata. Utóbbinak viszont nincs ilyen variánsa, viszont van egy Hunter széria, amivel teljesen azonos a Night Hunter felépítése, csak az éjszakai variánsban nincs világítás, ezért éjjeli vadász. Nekem is a Gemini segített, és én is abban a hibában voltam, hogy ARGB Huntert kerestem (mind az egyébként).
Mi az a sapka?
Sapka!
-
Top cat
addikt
Sapek!
-
Lesz még kérdés? Mikor zárul? Nyertem? Miért nem?
(Ja és természetesen: rosszak a kérdések, ha nem nyertem.)
((Ha nyertem, de tényleg rosszak, akkor: nem kell egyfolytában kötekedni!)) -
nihil
tag
Adjonisten!
Lesz még ma egy kérdés zárás előtt, vagy ez az 5db az egész? -
Igazából elég könnyű. Ott rontottam el, hogy nem elég figyelmesen olvastam el a kérdést.
Viszont egyre jobban tetszik ez a ház, a hozzá adott ventik nagyon jól világítanak, a külső és belső fénykör külön-külön mozog, akár ellentétesen is egymással, ilyet eddig csak a Lian-Li Unifan ventiknél láttam.
-
Az első kérdés tényleg szivatós. Pontosabban lehetne jó a kérdés, de a termékmegnevezés szivatós a Chieftec részéről.
Egyébként a Visio-val van tapasztalata bárkinek? A teszek alapján a kábelelvezetés problémás ATX lap esetén, de nekem mATX-hez kellene. Igazából annyiból olcsóbb mint egy O11 Mini V2, hogy meg van pakolva előre aránylag tetszetős (nem csak a lapátok világítanak) ARGB ventikkel.
-
Üdv,
Hány kérdés lesz összesen? -
AfrikaCarja
újonc
Mikor lesz megint toll nyeremény?
-
Top cat
addikt
válasz
CriticalHit
üzenetére
-
CriticalHit
addikt
Nincs kalapban szám tippelés?
-
jojoando
senior tag
válasz
eszterencs
üzenetére
Csak így tovább a Lenini úton!
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
eszterencs
üzenetére
Szerintem a szóban forgó kérdéshez elég segítség volt a nyereménylistát végigböngészni, szóval ebben az esetben tényleg nem indokolt a túlzott szigor senkivel szemben.

-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
Dark Archon
üzenetére
Igazad van, hogy ez segítségnyújtás, és lehetnénk szigorúbbak, de úgy ítéltem meg, hogy igen minimális lehet azoknak a száma, akiknek ennek a kérdésnek a megválaszolásához tényleg ez a hozzászólás kell segítségképpen. De figyelünk azért.
-
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Miért nem írod le a megfejtést is egyből? Az ország 2/3-ának kedvéért.
A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
Nem csoda, hogy szökőévente játszom amúgy, mert mindig van néhány idióta. Teljesen felesleges hozzá fórum. -
Végre egy nehéz kérdés.
-
szarnyasdino
tag
A harmadik most könnyű volt. Pokember is ismerte őt
-
-
koby11h
őstag
válasz
szarnyasdino
üzenetére
Legalább magabiztos

-
Gabonetta
aktív tag
Egy kis kereséssel nekem is teljesen egyértelmű volt a válasz az 1. kérdésre, és szerintem jól van feltéve a kérdés.
-
Top cat
addikt
válasz
szarnyasdino
üzenetére
A dzsípítí volt az?
-
szarnyasdino
tag
Na már rögtön a másodiknál elsőre félrevezető infot adott az AI. De másodjára amikor megkértem adjon már linket hozzá hol írják hogy van benne olyan, egyből írja ja bocs tévedtem és a másik a helyes válasz
-
Darth11
aktív tag
Elég sokan túlgondolják az első kérdést, valóban nem túl szerencsésen van feltéve, mert ez így konkrétan nincs leírva sehol, hogy ez a ház annak a háznak az RGB-s verziója. De az egyik termék oldalán nem kell túl sokat olvasni, hogy mi alapján készült
-
Argos
őstag
-
-ZeeZee-
senior tag
Köszönjük a játékot, mindenkinek sok sikert!
-
Imy
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
Én is arra jutottam, hogy az első kérdéssel van valami gond. Akkor más szerint is?
-
Juhii, játék.

Köszönjük a lehetőséget -
vince
őstag
KalaPH!tipp
Hogy mi a kalaptipp játék? Egy plusz játék a nyereményjáték apropóján. Tippeld meg, hogy a nyereményjáték kérdéseire hány résztvevő ad csupa helyes választ, hányan fognak bekerülni a kalapba, amiből majd a nyerteseket kisorsolják.Egy google űrlap segítségével tudod megadni a nickneved (légyszi a sajátodat!
) és a tipped. Ezt követően láthatod majd az eddigi tippeket is. Az eredmény linkjét értelemszerűen ne oszd meg itt a fórumon, elrontaná a játékot.
Tippelni a nyereményjáték lezárásáig (2026-03-16 18:00) lehet, a később beérkezett tippek nem vesznek részt a játékban. A google a válaszokat egy táblázatban gyűjti, ennek az első oszlopa egy időbélyeg, ez lesz a mérvadó. A játék végén a táblázat linkjét közzéteszem, illetve az eredményeket is összesítem. Holtverseny esetén a tippek leadási sorrendje lesz a mérvadó: aki hamarabb tippelt, az végez előrébb. Aki esetleg több tippet is lead, csak az első tippje játszik, a többi törlésre kerül.Itt tudjátok leadni a kalaptippeteket: https://cutt.ly/kalaPH!tipp
-
csendes
addikt
A felébresztés, ha csak önmagáért van, könnyen válhat szellemi öncélúsággá, egyfajta „spirituális kábítószerré”. A buddhista tanítások szerint a felébredés nem a végállomás, hanem a helyes cselekvés kezdete. A felébredt elme nem vonul vissza egy barlangba. Azért ébredj fel, hogy másoknak is segíthess a sűrű ködben.
-
Az első kérdés valósághoz képest fordított megfogalmazása zavaró, de helyes válasz szerintem is csak egy van

-
-
csendes
addikt
A jelenlét nem az információ elutasítása, hanem annak helyes kezelése. Az információ a szerszám, de te vagy a mester, aki eldönti, mikor teszi le a szerszámot, hogy végre lássa a fát is, amit farag. Azt írod: „tudnod kell mindent a körülményeidről, hogy egyáltalán rájöjj milyen irányba gondolkozz”. Ez a nyugati ember logikája, és van benne igazság. De a buddhista válasza erre az, hogy az irányt nem az információk határozzák meg, hanem az értékeid.Ha „mindent” tudni akarsz, mielőtt lépnél, sosem fogsz lépni, mert a világ túl bonyolult
-
csendes
addikt
A Buddha szerint egy jó kérdésra nem tudjuk a választ. A jó kérdés nem választ keres, hanem a nem-tudás kapuját nyitja ki. Egy jó kérdésnél a válasz nem egy mondat, hanem maga a felébredés. Mert ha tudjuk a választ, akkor csak az emlékezetünket használjuk. Ha nem tudjuk, akkor a jelenlétünket. És a Buddha számára a jelenlét többet ért minden lexikális tudásnál.
-
Szevam
senior tag
Sziasztok! PH-s cuccakat mikor lehet majd nyerni?
-
pilipi
aktív tag
-
_DiEGO_
őstag
Na hajrá - újra a jó kis nyereményekért !

1. megvan. - nem szabad túlgondolni. -
Köszi a játékot!
-
Zolo72
csendes tag
Úgy érzem én is némi googlizás után hogy az első kérdés kicsit sántít.
-
tatabike
őstag
Egy játék, amiben nem fogok részt venni, azért köszi.
Az első kérdés lehet, hogy egyértelmű annak, aki félreérti, de már eleve a kérdés sem jó.
Elolvastam a kommenteket, nem kell biztosítani, hogy jó a kérdés. Legyen úgy. Sok sikert. -
Johnny001
senior tag
Jajj de jó!
Köszönöm!
-
Gabonetta
aktív tag
Köszönjük az újabb játékot!

-
-=MrLF=-
senior tag
Köszi a játékot! Szerintem egyértelmű a kérdés...
-
Top cat
addikt
Játék!
Köszönjük!
-
Apika
addikt
Köszönjük az újabb játéklehetőséget!

-
De jó arc ez a Chieftec, köszönjük!
-
Yofej75
aktív tag
Jajj, gametime van! Kösszencs, Eszterencs és többiek!

-
eszterencs
HÁZIGAZDA
válasz
Dark Archon
üzenetére
Biztosítalak, hogy jó a kérdés és egy helyes válasz van.
-
lemusz
addikt
Áradjanak a kérdések!
-
WildBoarTeam
senior tag
Végre játééék...
-
gyimger
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Mivel az első rávezetéssel megadnám a helyes választ, ezért csak annyit írok, hogy elég egyértelmű a válasz. Sőt, a kérdés is.
-
Ezért van ott, hogy "Nem egyértelmű esetekben a gyártó weblapján található információt fogadjuk el helyesnek.". Meg, hogy a sorsolás ellen nem lehet fellebbezni meg ilyenek.
De amúgy mi ezen a meglepő, hogy már az első kérdés is hibás, és nincs rá helyes válasz
Majd elfogadnak megint minden választ, aztán kész. -
vgary
csendes tag
Minden tiszteletem a nyeremjáték szervezéséért, és nem akarom elvenni a kedvét a Hölgyek/Uraknak, de az első kérdés kicsit félreérthető.
Azt kérdezi mi a neve a "Night Hunter" ARGB verziójának. A gyártó hivatalos oldalán is csak Non-ARGB verziójú Night Hunter van. Azoban, ami ARGB ház azok a "szimpla" Hunter-ek, azokból is 2 is ARGB: Hunter 2 illetve a 3.
Ez esetben picit nehéz jó választ adni.Azért köszönjük a lehetőséget és mindenkinek jó játékot!

-
koby11h
őstag
Köszi a játékot!
-
Köszönjük a lehetőséget a Chieftec és PH csapatnak is ! Sok sikert kívánok mindenkinek

-
L4mie
veterán
Hajrá!
- lassú ! -
Éljen
-
gyimger
őstag
Minden részvételemmel növelem mások nyerési esélyét, úgyhogy itt vagyok, segítek!
-
Hajrá!
-
skroy
senior tag
Nyami!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motoros topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5080 OC Edition 16GB - Garancia 2029.03 - Felbontott - BESZÁMÍTOK!
- ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16,2 M5 MAX 18CPU/32GPU 36GB/2TB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

" A zárás napján és előtte két nappal már nem teszünk fel új kérdést!" Szerintem érthető.

- lassú !