Hirdetés
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
hermanyi
addikt
válasz
shikaree001
üzenetére
Nem csak te harcolsz a gumikkal Box után én is harcolok velük kb fél körön keresztül ,de ez így van jól .
De aki billel tolja az biztos ,hogy nem tud menni segítségek nélkül ,és szerintem nem kell őket ez miatt megkülönböztetni .Motion_Blur: Látom te is elindulsz a ligában vagyis jelentkeztél ,ezennel akkor én a B ligában szeretnék részt venni mert nem szeretnék egy 50% os versenyen 2-3 karikát kapni ,1 kör még beleférne az egomba de 2 már nem

Steady mégegyszer bocs az esti laggért de az én nézetemből az egész angol futamon 1 szer mentél előttem kb 5 mp ig és sikeresen elmentem melletted a célegyenes ráfordítónál mert annyira felajánlottad a helyet

A videót ma felteszem
Új hozzászólás Aktív témák

- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs