Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na megvan. CCC 3D-je:
Van 5 fül:Srandard: Use custom settings-be a pipa
AA: Use Application settings-be a pipa
AAMode: Egy görgő van (Multi sample, Adaptive multisample vagy Super-sample AA)
AF: Use application settings-be a pipa
ALL: itt is minden use application settings-be van.Melyik a gáz?
-
Rolly Dy07
senior tag
Kíváncsi lennék melyik F1-es "szimulátornak" nevezett játékot használta már igazi pilóta? Na lehet szépen sorolni: ...........ló...art! Egyiket se! Mert azt csak elhitették a néppel, hogy minél nehezebb vele menni, az annál "szimulátorosabb"! Hát régen ezt még én is benyaltam! De ha egy kicsit utána olvasna valaki a dolgoknak azonnal képben lenne.
Had kérdezzem már meg, hogy a GTR2 az szimulátor? Mert abban is valahogy nem akar megcsúszni az autó! Ja vagy, akkor az nem az? Akkor melyik? rFactor? Az anyját! Nem is gondoltam volna, hogy az az idétlen grafikájú nyomvájúban haladó, szerencsétlenül ide-oda rángatózó nem valós érzésű "autós" fostalicska annak számít! Én kérek elnézést!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pánik a memóriapiacon
- Robotporszívók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520,15.6",FHD,E3-1535M v6,32GB DDR4,512GB SSD,4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7510,15.6",FHD,i7-6820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,M2000M 4GB VGA,WIN11
- LG UltraGear 32GQ85X-B felsőkategóriás LED Nano IPS Monitor eladó! 1440p 240Hz 1ms
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)) bocs hüle vagyok ehhez.