Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Zászlóshajót avat a Gigabyte kijelzőkben utazó divíziója
- Nikon DSLR topik
- OLED monitor topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
Ha köztudomású lesz, hogy az AI "beköphet", akkor miért beszélne vele bárki ilyesmiről?
Az addikciós részt nem egészen értem. Ott arról lenne szó, hogy pl. a "cigi káros, okés"? Vagy azt szeretnék, hogy az AI ne próbálja saját magától függővé tenni a felhasználót? Mutasson nekem valaki egy olyan céget amelyik nem akarja, hogy a felhasználók rákattanjanak a szolgáltatásukra! Olyasmire gondolnak mint az online kaszinó játékoknál a "reality check" dialógusok? Hogy mondjuk rád szól, hogy elég volt már, beszélj inkább hús vér emberekkel?
-
slmSIG
tag

-
kilua
senior tag
Aki képes lokálisat telepíteni az a felhasználó talán van olyan intelligens hogy tudja hogyan álljon az MI válaszaihoz.
Akkor is ha tényleg csak annyi hogy koboldAI és load egy uncensored mistral nemo 12b gguf variánst és ha nem úgy kezd írni ahogy szeretné az ember akkor "Edit" gomb. De sokan még erre is lusták/tudatlanok/nem érdekli őket a dolog (én is kis nsfw szórakozás után meguntam de néha poén)
-
Alusky
senior tag
Arról nem beszélgetni kell hanem megtenni.
-
Kínában a lokális LLM tiltott? Mert oda van uncensored verzió, na az meg aztán azt és úgy ír, ahogy csak szeretné az user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)