- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
senior tag
Ha köztudomású lesz, hogy az AI "beköphet", akkor miért beszélne vele bárki ilyesmiről?
Az addikciós részt nem egészen értem. Ott arról lenne szó, hogy pl. a "cigi káros, okés"? Vagy azt szeretnék, hogy az AI ne próbálja saját magától függővé tenni a felhasználót? Mutasson nekem valaki egy olyan céget amelyik nem akarja, hogy a felhasználók rákattanjanak a szolgáltatásukra! Olyasmire gondolnak mint az online kaszinó játékoknál a "reality check" dialógusok? Hogy mondjuk rád szól, hogy elég volt már, beszélj inkább hús vér emberekkel?
-
slmSIG
tag

-
kilua
senior tag
Aki képes lokálisat telepíteni az a felhasználó talán van olyan intelligens hogy tudja hogyan álljon az MI válaszaihoz.
Akkor is ha tényleg csak annyi hogy koboldAI és load egy uncensored mistral nemo 12b gguf variánst és ha nem úgy kezd írni ahogy szeretné az ember akkor "Edit" gomb. De sokan még erre is lusták/tudatlanok/nem érdekli őket a dolog (én is kis nsfw szórakozás után meguntam de néha poén)
-
Alusky
senior tag
Arról nem beszélgetni kell hanem megtenni.
-
Kínában a lokális LLM tiltott? Mert oda van uncensored verzió, na az meg aztán azt és úgy ír, ahogy csak szeretné az user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)