- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Aktív témák
-
péter007
senior tag
Nah, hogy végre legyen szó a 2600xt-ről is, én megkérdezném hogy érdemes váltani 7600gt-ről és a d805 3.5 ghz-en ki tudja hajtani rendesen vagy inkább coreduo kéne neki?
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
Nekem több haverom is van aki most gondolkodik fejlesztésen és ugyanezt tanácsolom nekik, de csak azért hogy ne vegyenek 8600gt -t , próbálom 320-as gts-re rábeszélni ôket, de a maximum amit hajlandóak vga-ra költeni az 40k. Nem akarok az ati ellen beszélni, nem vagyok egyik párt tagja sem, de tényleg félek a dx10-es játékoktól, mindenki a crysisre feszül nagyon és szerintem sokaknak diavetítés lesz sajnos ezekkel a kártyákkal.. Persze abból indulok ki, hogy ha ennyi újítás van egy programban akkor élvezzük is ki a szépségét, ne kelljen 2 évet butítani a grafikából..
-
marcias
őstag
Ja, és várom jövő hétre az új PH!-s tesztet
-
munky
őstag
nah, hogy ON is legyen egy kicsit.
haverom most akar VGA-t venni a közeljövőben. DX10-ben gondolkodik. én azt tanácsoltam neki, hogy várja meg az AMD középkategóriás kártyáit. a 8600GTS-t elvetettük mert nem éri meg a felárat, így marad a 8600 GT és a HD 2600 XT. a kettő közül szerintetek melyik lenne jobb választás? 7300 GT (DDR2) -ről szerintem egy HD 2600 XT is nagy felüdülés lenne neki. -
marcias
őstag
Szívesen látnék egy összehasonlító táblázatot az X1650XT és a HD2600XT erősségét illetően, már amennyiben van ilyen teszt
A 6600GT-7600GT-8600GT sztem egyértelmű fejlődést mutat, csak sokan tényleg ilyen összehasonlításokat tesznek, hogy 8600GT vs 7900GS és hh nem erősebb 3x
-
Rolcsi20
senior tag
-
munky
őstag
válasz
Bundás22 #1271 üzenetére
azért ez nem ilyen egyszerű.
mert pl a 7900 GS középkategóriás VGA-nak kézszült. pontosabban annak a tetejére.
ATI nál meg az,, X1950 GT , X1900 GT , X1950pro ezek szintén a középkategória tetején helyezkednek el.
de már értem, hogy Te a 7600 GT-re gondoltál.
szerintem sokan azt várták (én is) , hogy egy 8600 GTS hozza majd ezeknek a kártyáknak a teljesítményét. nem így lett... de ha a 6600 GT-hez és a 7600 GT-hez méred a 8600-ak teljesítményét akkor persze mindjárt más kép alakul ki.
[Szerkesztve] -
Rolcsi20
senior tag
én ugye arra értettem hogy az olcsóbbakból több a bevételük mint a drágábbakból...én azelőtt mindíg ilyen 20-25ezres vid kart vettem, jó a fizetés is más volt persze
de amikre emléxem az pl radeon 9000pro volt asszem 20ezer 2002be, aztán 2004körül vettem a 9600xt-t féléves használtan havertól 25ért kb, aztán a a radeon x1650pro volt 2006ba 33ért, majd a 7600gt silent 2006év végén 46ért mert a radeon szar volt, most 2007tavasz végén 69ért vettem az Asus 8800gts-t, és ahogy látom én is 1re többet költök vid karra:S igaz most alkalmi vétel volt amúgy olyan 40-50et akartam szánni egy 7900-ra...
-
Yutani
nagyúr
6600GT és 7600GT viszony (ha 6600GT 100%)
A és AF off, 1024x768 vagy 1280x1024, mikor melyik az alacsonyabb felbontás
Doom3: 138%
Quake4: 148%
Riddick: 195%
UT2004: 105% (erős CPU limit szűrők nélkül, 12x10-ben AA+AF-fel 157%)
HL2: 103% (erős CPU limit szűrők nélkül, 12x10-ben AA+AF-fel 126%)
Far Cry: 170%
BF2: 211%
SC: CT: 136%
FEAR: 179%
NFS: MW: 140%
Tehát a tesztelt játékoknál sehol sem volt lassabb a 7600GT, mint a 6600GT.
Átlagban (UT2004 és HL2 esetén a CPU limites eredményt figyelembe véve is) 153%-kal volt jobb a 7600GT, mint a 6600GT.
A 8600GT ezzel szemben csak 132%-kal jobb, mint a 7600GT. Tehát kisebb a fejlődés. -
ftc
nagyúr
khm ez hd2600 totyik nem 8600GTS,8600GT,7900 totyik...
-
-
Yutani
nagyúr
válasz
Bundás22 #1271 üzenetére
1,5-2X olyan gyors a 8600GT mint 7600GT, némely játékban még több is, féláron
Mivel néhányan itt már a hajukat teszik le tőled, ezért megnéztem, a PH-s tesztben hogyan viszonyul a 8600GT a 7600GT-hez. A százalékos eredmények azt mutatják, hogyha 100% a 7600GT, akkor a 8600GT ahhoz képest mennyi:
Prey: 133%
Far Cry: 115%
SCA: 120%
R6V: 147%
STALKER: 150%
Oblivion: 170%
COJ: 148%
NFSC: 150%
TDU: 135%
COH: 105%
SupC: 93%
A fentiek alapján azt állítani, hogy a 8600GT 1,5-2x gyorsabb, mint a 7600GT, nem teljesen állja meg a helyét. A másfélszeres gyorsulás azonban sok esetben megvan, viszont én úgy emléxem, a 7600GT mindenhol jelentősen gyorsabb volt a 6600GT-nél. De majd utánanézek. -
Bundás22
őstag
komolyan mondom
a Geforce szériában az első számjegy jelöli a generációt(7es vagy 8as) a másod számjegy a kategóriát, így:
3mas alsó/belépő
6os közép
8,9 felsőkategória
tehát a 7900 a 7es generáció felsőkategóriás kártyája
a 7600 a 7es generáció közepes kártyája, a 8600 a 8as gen. középkártyája stb..
1,5-2X olyan gyors a 8600GT mint 7600GT, némely játékban még több is, féláron
mit nem lehet ezen érteni
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
Ez probléma, nem is kicsi.. Kompromisszum hegyeket kell itt kötni lassan.. E6600@3.2, 8800gtx, 2gb g.skill, 680i. Lost planet 1680x1050 4x/8x minden maxon. 25-40 fps (dx9,xp). Kezdek keményen aggódni, hogy jönnek majd az új cuccosok és cserélni kell 4 magra meg 8900-ra... Viccen kívül!
-
Zé_Mester
őstag
valamit valamiért.
úgy gondolom hogy a procik időtállóbb dolgok mint pl egy VGA, legyen az bármelyik szegmensben.
nem tom még amúgy mi lesz, lehet hogy más kari lesz,de a proci az tuti.
majd meglátom mennyi marad a pénztárcámba, és ha 50-60 körül, akkor rágyúrok még egy kicsit és 2900XT. ha nem marad annyim akkor 2600XT. aztán majd cserélem ha lesz pénzem -
törölt tag
Én meg AMD 3000+ -hoz akrok 1950PRO-t
Na és akkor mi van...
[Szerkesztve] -
marcias
őstag
Július végén tervezek egy gépet, és sztem ez a kártya lesz, mert annyira nem gyenge, nem is túl drága, és fejlett technológia. Nekem elsősorban nem játékra kell, többet ér a HD video támogatás és stb. Meg ugye Vista mellé (ha majd használható lesz) nem fog ártani egy dx10-es kártya.
Nem tudja valaki, hogy várható-e még a nyáron passzív hűtésű változat? -
Zé_Mester
őstag
sztem várni kell még ezekkel a karikkal.
el kell telni még 1-2 hónapnak amíg optimalizálják őket, mind driver mind tuning szinten.
és utána sztem lényegesen gyorsabb lesz mint most.
aki most akar ilyen karit venni , az várjon még vele (ha nem nagyon sürge), de ha igen akkor vegye meg.Az újabb driverek egyre jobban rá lesznek állítva a kártyára, és a tuti javulni fog.
én is gondolkodok rajta hogy HD2600XT, mert olcsó és viszonylag elmegy rajta minden már most is egész szépen. de mivel a procit csak júli 22.én veszem meg (C2D E6850) így ráér a videókari is.
de ez csak egyéni vélemény, nem kőbevésett törvény -
r9550
senior tag
3-4 hónap oszt ennyi
figy az ati-nak is először nehéz volt ráálni a dx9c-re (x1600pro,xt,1800xl) oszt mégisz lásd most fordult a kocka (x1650xt) 3-4 hónap oszt átprogramozzák ésszerűbben a gpu-t csinálnak eggy ujjat egy kicsit megizmosítják oszt ennyi -
r9550
senior tag
nem értem össze vissza rágódik mindenki ezeket a karikat lehet ugy is venni hogy próba kijönnek a mutánsok (hd2650xt,8700gt) higgyétek el lesz elég kraft
-
Bundás22
őstag
válasz
vittuka #1252 üzenetére
árban van középkategória, teljesítményben az mind alsó szvsz.miket beszélsz? Pont fordítva.
a 26-28 ezer forint pont hogy fele amit elkértek egy középkariért(50-60K voltz 6600GT/7600GT)
teljesítménynövekedés márpedig van csak nem a 8800GTX-hez kell hasonlítani hanem az előző középkategóriához amelynél 1,5-2X jobb(tartva a trendet)
[Szerkesztve] -
vittuka
aktív tag
Van kompromisszum és van a 8800-as geforce, illetve a 2900. Lassan ezekkel is kompromisszumot kell kötni. Akkor miféle középkategóriáról beszélgetünk? Ha jól látom ez a 2600-as is elég gyenge lesz...
árban van középkategória, teljesítményben az mind alsó szvsz.
-
válasz
Rolcsi20 #1249 üzenetére
''...ami a CSALÁDnak kell, apuka tudjon rajta excelezni, anyuka wordozni, a gyerek meg játszani netezni, a legtöbben vesznek a gépbe 30ezer ft körüli kártyát...'' - szerintem ez tévedés, ők tacskó gazdaságos gépet vesznek, amiben többnyire integrált grafika van. A kompromisszumkész játékosok vesznek 40-50 ezerért középkategóriás vidkarit - nah ez az a réteg, aki nagy valószínűséggel még kivár (pláne nV bejelentése után), vagy vesz X1950-et, de a mostani ''középkategóriát'' legfeljebb szükség esetén. A felsőkategóriában egyetértünk, de nem is az adja a fő bevételi forrást, hanem a középkategória. A 20 ezer forintos kategória meg nem az a kifejezetten jól jövedelmező kategória, ott már elképesztően kicsi lehet az árrés, hogy eladható legyen a cucc.
Ha pl. én készülnék most vidkari cserére - mint ahogy nem készülök - akkor vagy X1950, vagy megvárnám az őszt. DX10-es játékok még sehol, ráadásul ha Vistára váltás az ára, akkor egyáltalán nem is kell. -
Rolcsi20
senior tag
szerintem pénzügyi elemzésbe ne menjünk bele, indulj ki abból hány ember vesz olyan gépet ami a CSALÁDnak kell, apuka tudjon rajta excelezni, anyuka wordozni, a gyerek meg játszani netezni, a legtöbben vesznek a gépbe 30ezer ft körüli kártyát, valamivel többen 40-50között és elég kevesen vannak a megszállottak akik 80akat is kiadnak 1-1 kártyáért azért hogy pár fpssel többet kapjanak. Így is több irodai gép meg alap gép van sztem alkalmazásba a világon amibe 20alatti vid kar van mint a többi kategória összesen. Az ati+amd-nek meg most a pénz a lényeg nem a dicsőség, az majd jövőre jöhet.
-
fnatic
tag
A leendő ph-s tesztbe jöhetne egy etqw bencsmark is.. sehol nem látok ilyen tesztet.
-
törölt tag
válasz
TomBoy1986 #1246 üzenetére
Ok az x700 még mindíg itt lesz amíg beszereznék egy tápot
OFF: 1ébként előző tápom besült és az csinált olyat h. kikapcsolt a gép de aztán szétszedtem és cska csavarhúzóval tudtam forgatni a ventilátort... de ezt csak akkor vettem észre miután leégett
-
törölt tag
válasz
TomBoy1986 #1244 üzenetére
Nekem 400as van de márkába az jobb?
-
TomBoy1986
veterán
válasz
#74728704 #1243 üzenetére
Majd imádkozok érted
Egyébként nem olyan veszélyes a dolog, csak fél éven belül azért próbáld meg cserélni a tápot (eladva ezt akár).
Ha a táp nem elég ,akkor azt úgy tudod meg, hogy 3D-s alkalmazásnál lekapcsol vagy újraindul a gép.
Olcsón viszont esetleg itt ezt tudnám javasolni: [link]
Ez szokta vinni stabilan, tartósan (a 300-as nem).
[Szerkesztve] -
törölt tag
Erre már tényleg nincs pénzem
De egyébként kb 2 hónapja van meg szóval új.. Remélem bírni fogja.
-
törölt tag
válasz
TomBoy1986 #1240 üzenetére
Szar kis Noname 5-6k lehetett
-
törölt tag
x1950PRO-nak elég 1ébként egy 400as táp?
Saphhire 1950PRO 34k
ASUS 1950PRO 36-37k
jó három hét alatt mehet még le az ára?
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
válasz
GuMipOkE #1236 üzenetére
Most ezt teljesen komolyan kérdezem. Tényleg ennyire zavar titeket a fogyasztás? 20W
Ennyi erővel...inkább hagyjuk. Akkor a Matiz ugye a legjobb auto, mert keveset fogyaszt. Ezt tisztán kell látni. Teljesítményhez fogyasztás is társul. Ennyi.
A 2900XT-nél, na ott lehet sírni-ríni, hogy miért fogyaszt annyit (mert ugye a teljesítménye nem indokolná - lásd 8800GTS)
Viszont ha ennyire különböző árkategória lesz, akkor persze nem egymás ellenfelei.
(De a PRO 34K bruttó => 28,3K nettó) -
GuMipOkE
senior tag
válasz
MZsoltee #1234 üzenetére
Hát nemtom. Azért aki 2600XT-t akarna venni, azt nem biztos, hogy megvenné az x1950prot.
2600XT - 22e + tréfa
1950pro - 30e + tréfa
Ez ~40%-al drágább, és nincs benne UVD, +legalább 20w-at több a fogyasztása. Persze valamivel izmosabb, de összességében nem biztos hogy alternatívát jelent. -
MZsoltee
veterán
válasz
TomBoy1986 #1233 üzenetére
Szerintem még mindig az x1950pro a legjobb ár/teljesítmény arányú kari a középkategóriában!
-
TomBoy1986
veterán
-
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1230 üzenetére
hát nem tom ez egy jó kérdés :
- lap -- 10k
- ram -- 20-22k
- vga -- 20-22k
- cpu -- ezt nem írtad úgyhogy nem tom
Gianninál ennyi lenne az új :
- Gigabyte GA-965P-DS3 V3.3 DDR2 800, Sata2, GLan, Core2 3 év gar: 23.900,-
- Intel Core2Duo E2140 dobozos gyári hűtővel 1 év garancia: 17.900,-
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
- 1 GB/800 MHz DDR2 Kingmax Mars dobozos 3 év garancia: 9500,-/db
meg a vga az kb 25-30e között lesz ha megjelenik
ha tegyük fel 50e ért el tod passzolni a mostani alkatrészeket, akkor 10.800at kell rádobnod, mert ez így 60.800 pénz.
és ezzel sztem jobban jársz mint ha most vennél egy AGP-s karit. -
válasz
TomBoy1986 #1229 üzenetére
Ez igaz, ellenben jött az X1650XT - ami lényegesen jobb volt az X1600XT-nél. Ha megnézed a teszteket, jelenleg a 2600XT-k sem nyújtanak többet annál.
Egyébként félreértés ne essék, nem csodát várok. Ha ezen kártyák teljesítménye nem fog jelentősen növekedni új driverekkel, a tervezőknek muszáj lesz valamivel előrukkolni a hézag betömésére, különben sokat veszíthetnek. Úgy tűnik egyébként hogy ezt már pl. nV-nél belátták, mert ott a hír, miszerint ősszel jön vmilyen termék a ''hézagba''. Ha viszont vki elindít egy ilyen hírt, akkor tényleg muszáj is vmit alkotnia, mert sokan ilyenkor várakozó álláspontra helyezkednek és nem veszik meg a mostani ''kínálatot''.
[Szerkesztve] -
válasz
Rolcsi20 #1223 üzenetére
Valószínűleg az ATi is kijön arra a ''területre'' valami kártyával - a 2700/2800 még szabad elnevezések. De egyáltalán nem lepne meg, ha mondjuk egy fél év múlva kijönne egy olyan driver, amivel a 2600XT is képes lenne meggyőzőbb teljesítményre.
Nagy valószínűséggel a GPU-tervezők is olvasnak teszteket, fórumokat és látják, hogy elégedetlen a jónép; márpedig a legtöbb bevételük pontosan a középkategóriából származik. Arra nem építhetnek, hogy mindenki, aki játszani akar, az majd megveszi a csúcskategóriát, mert bőven vannak olyan játékosok, akis azt nem, csak a középkategóriát engedhetik meg maguknak.
De ha ez nem, majd a bevételcsökkenések szépen helyrerázzák az agyvelőt a fejükben. -
Silenzio
addikt
válasz
TomBoy1986 #1218 üzenetére
Az enyém nem
30 Mhz emelésnél már behal. Bár lehet nem jó ATT-t használok...? Melyiket kell?
Mert ugye hol van ez a connect3d (béke poraira) csodás 9600-asához képest (325/400@500/500igaz hogy kellett rá vagy 2 kiló hűtés de veszett jól ment
Aztán egyszer rácsaptam az asztalra dühömben és véget ért a pályafutása
...)
-
Rolcsi20
senior tag
olvastátok az új nvidiás hírt? miről is beszéltem én itt pár napja?
hát most beteljesült, csak az nem az ati hanem az nvidia csinálja meg.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Bundás22 #1219 üzenetére
hát 1 év múlva az a kártya semmit nem fog érni mert sztem addigra kijön majd egy teljesnen új, és ez meg szépen eltűnik.
lehet hogy sikerült rögtön a megjelenés után felcibálniuk a 8600GT-t, de ennél úgy látszik kicsit más a helyzet.tesztben is írták hogy ha új Bios és új ATT lesz akkor azzal valszeg jobban fog hasítani a cucc a tuningban. -
Bundás22
őstag
szerintem is hátékjonyabb csak annyit szerettem volna mondani hogy nem fog 4X annyit számolni semmilyen driverral, 1,5Xös lesz a különbség sztem egyes játékokban a 8600Gthez amik atit preferálják, bár ma azt mondom h inkább X1950prót vennék(az tényleg jó, a németek szerint annak a legjobb az ár/teljesítménye, és veszek egy DX10es karit egy évvel később. akár egy ilyet addigra filléres lesz +lesz hozá rendes driver és kiderül mit is tud valójában
TOMBOY: és Atitool-lal?
Atitool-lal a 8600GT-t fölbítrák húzni 600 ról 1 Ghz-re egyból a megjelenés napján
nehogymár ennek 1,2 ghz legyen a végeinkább 850
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
TomBoy1986
veterán
Én a tuning miatt nem aggódnék. Az X1950Pro-kat sem lehetett túlhajtani memóriafronton vagy fél éven keresztül csak a gyári Overdriveval, ami meg tudjuk hogy nem tud sokat. Ezzel szemben, mikor kijött végre a megfelelő ATT hirtelen megtáltosodtak a kártyák memória téren.
-
Yutani
nagyúr
Mindenesetre tisztán látszik, hogy a játékokban nyújtott teljesítmény alapján egyelőre nem érdemes GDDR4 2600XT-t venni, mert 2-3 FPS-sel jobb csak, mint a nála arányaiban jóval olcsóbb GDDR3 verziót.
Ennek több oka lehet:
1. Nem hatékony a nagysebességű GDDR4 memória kezelése, az elméleti sebességtöbblet elveszik.
2. GPU limites a 2600Xt GDDR4 kártya: azaz hiába gyorsabb a memória, a GPU ugyanazon a sebességen megy, mint a GDDR3 kártyán, így nem tud profitálni a nagyobb sávszélességből, vagy csak minimálisan.
Namost ezt az elméletet picit alátámassza a Hothardware overclocking tesztje ([link]), ahol a ~6% GPU emelés és ~7% memória órajel emelés mellett a FEAR 5%-ot, a Prey 6%-ot gyorsult. (Bár nem értem, ezt miért 1600x1200 4AA 8AF mellett tesztelték le?). Persze ugye ott van a memória órajel emelése is, ezért a gyorsulás nem biztos, hogy a GPU tuning miatt van.
Kellene egy alaposabb overclocking teszt egymás mellett a GDDR3 és a GDDR4 verzióval. Hallod Rudi? -
Bundás22
őstag
jó de az Nvidia féle streamproci többet számol mint az ati féle, raadsásul 32 erős streamprocinek lehet könnyebb kiadni a feladatort mint 120 gyengének. nem ilyen egyszerű.
pl a 8600GTS 1 streamprocija 2X annyit számol mint egy 8800GTXnek(tovább fejlesztették)
tehát 32 vs 128 helyett inkább 64 vs 128ról beszélhetünk -
Zé_Mester
őstag
bízok benne hogy rengeteget fog majd gyorsulni a kari az új játékokban és az új driverekkel.
am ugyan azt látom a 2600XT-nél, mint a 2900XT-nél : a régebbi játékokban nem azt nyújtja mint amit elvárna tőle az ember, de mihelyst valami újat mutatunk neki (pl 3DMark06 - mondjuk a Mark-okkal utálok példálózni,de most ez az egyetlen normálisan használható viszonyítási alap az új karikhoz), szóval milyelyst valami újat kap a kari, abban a pillanatban más besorolásba kerül a tesztlistán.
sztem a következő játékokban felül fogják múlni a nVidia karijait, nem is kicsit.
meg persze majd az újdriverek is segíteni fognak, amik már szépen ki lesznek forrva.
[Szerkesztve] -
Zé_Mester
őstag
válasz
asadasad22 #1176 üzenetére
most ez saját vélemény lesz mert nekem is hasonló alapokon van a konfigom.
én is agyaltam rajta hogy mi lenne ha csak egy AGP-s karit vennék, meg megkínálnám vagy 2 GB rammal.aztán szétnézegettem és sajna vannak olyan tesztek, ahol a E6700-as procinál is lekorlátozódik a VGA teljesítménye, namost akkor nekem lehet a csillagos égig húzott P4-es Prescottom, még így is rohadt kevés a E6700 alapteljesítményéhez.
Tuti nem tudnád kihajtani a kártyából ebbe konfigba a teljesítmányét mert rengered dologban korlátozódna.
sztem érdemes elpasszolni az egész gépet (táp az jó, azt hagyhatod) ,és ha eladod akkor darabonként, mert egybe ló***t se adnak érte sajna
egy új gépet kisebb ráfizetéssel ki lehet hozni és az igencsak jobb teljesítményt fog adni.
ha nem is Intelt veszel, akkor AMD-t a takarékosság miatt,de akkor is jóval jobban jársz, minthogy a jelenlegibe ölöd a pénzed.
egy kisebb C2D proci alá teszel egy Gigabyte DS3-as lapot meg 2*1GB ramot, meg akkor ezt a HD2600XT-t és hidd el ég és föld lesz a különbség, pláne ha még jól megcibálod majd a procit.
sztem ígyg jársz a legjobban, és mint írtam is , ez saját vélemény.
mivel én is ebbe a cipőbe járok, ezért csak a saját példámat írom le, mert én is hasonlóképpen fogom alakítani. csak én jóval többet szánok az új gépre.
remélem segítettem valamennyit -
válasz
Bundás22 #1194 üzenetére
Ezzel a megállapítással én azért nem értek egyet, mert a 8600GT-ben 32 streamproci van, a 2600XT-ben meg 120. Ebből én úgy gondolom, hogy utóbbi kártyát még lehet javítani driverszinten, mivel van, ami számoljon, a másik oldalon a 32 streamprocit nem helyettesítheti semmiféle driver. Aztán persze lehet, hogy az architekturális különbségek miatt nem jön ki a 120 streamproci ereje... Mert az azért tény, hogy ennyi számolóegységtől sokkal nagyobb teljesítmény várható.
-
marcias
őstag
válasz
asadasad22 #1206 üzenetére
Hát annyiért adod neki, amennyiért jónak látod, de csak hogy tudd, egy több mint fél éves 7600GT nem ér többet 22-25k-nál sztem.
-
pisti
őstag
válasz
Barátnak 30k-ért 7600GT-t. Nem lehet túl jó barát.
Én már ennél a résznél elkezdeném újragondolni a dolgot.
[Szerkesztve] -
asadasad22
őstag
válasz
Erre vmi vélemény?
-
Alvinka
tag
válasz
TomBoy1986 #1202 üzenetére
Én csak azokat vettem figyelembe amelyikeket 7.6 vag 7.7 betaval tesztelték.
Demár látom ilyen karit se lesz érdemes venni, ahogy vártam már most zuhatnak 2 3 kt a 1950es modellek árai nagykerben, szvsz a sapphire gt mondjuk már 26k körül lesz 2-3 héten belül, és melyik a jobb 2600 xt 256 vagy 1950 gt 256 lehet választani... -
laci06
senior tag
válasz
Armando_19 #1198 üzenetére
Kár, hogy a karira ugyanez nem igaz
Aktív témák
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest