- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Rolcsi20
senior tag
én ugye arra értettem hogy az olcsóbbakból több a bevételük mint a drágábbakból...én azelőtt mindíg ilyen 20-25ezres vid kart vettem, jó a fizetés is más volt persze
de amikre emléxem az pl radeon 9000pro volt asszem 20ezer 2002be, aztán 2004körül vettem a 9600xt-t féléves használtan havertól 25ért kb, aztán a a radeon x1650pro volt 2006ba 33ért, majd a 7600gt silent 2006év végén 46ért mert a radeon szar volt, most 2007tavasz végén 69ért vettem az Asus 8800gts-t, és ahogy látom én is 1re többet költök vid karra:S igaz most alkalmi vétel volt amúgy olyan 40-50et akartam szánni egy 7900-ra...
-
Rolcsi20
senior tag
szerintem pénzügyi elemzésbe ne menjünk bele, indulj ki abból hány ember vesz olyan gépet ami a CSALÁDnak kell, apuka tudjon rajta excelezni, anyuka wordozni, a gyerek meg játszani netezni, a legtöbben vesznek a gépbe 30ezer ft körüli kártyát, valamivel többen 40-50között és elég kevesen vannak a megszállottak akik 80akat is kiadnak 1-1 kártyáért azért hogy pár fpssel többet kapjanak. Így is több irodai gép meg alap gép van sztem alkalmazásba a világon amibe 20alatti vid kar van mint a többi kategória összesen. Az ati+amd-nek meg most a pénz a lényeg nem a dicsőség, az majd jövőre jöhet.
-
TomBoy1986
veterán
-
Bundás22
őstag
jó de az Nvidia féle streamproci többet számol mint az ati féle, raadsásul 32 erős streamprocinek lehet könnyebb kiadni a feladatort mint 120 gyengének. nem ilyen egyszerű.
pl a 8600GTS 1 streamprocija 2X annyit számol mint egy 8800GTXnek(tovább fejlesztették)
tehát 32 vs 128 helyett inkább 64 vs 128ról beszélhetünk
Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Renault, Dacia topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest